![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
M-ai lasat masca cu asta artistica! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
(IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/dansatoare1blog.jpg)
Si ceva mai... bridal. Fata aceasta este dansatoare de dans sportiv. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Se poarta Smoky! Iarasi! Intens rau... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Acum am o mica inflamatie la ochi si nu ma machiez dar promit sa revin cu poze si cu mine... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Imi place enorm de mult machiajul al doilea!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Ce ai folosit?
Sunt "naturale" pozele? This post has been edited by sweet_girl: Nov 4 2008, 03:17 AM |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
Daca primesti zilele astea un colet, e moaca mea care se cere pictata. (IMG:style_emoticons/default/debile.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Very Very nice (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) La prima gagica nu-mi place ceva, dar nu imi dau seama ce, cred ca sprancenele ii fac asa o moaca de fomeie al draku (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Da oricum, esti artista de-acum (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Mie gura nu imi place la prima (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ma duce cu andul, tot asa, la o femee a dreaq (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Dar machiajul e.... deosebit! |
|
|
![]()
|
|
Un pic photoshopate. Prima are un efect de lumina si blur si a doua are un pic de corectie pe ici pe colo deoarece avea tenul cu anumite imperfectiuni care nu dadeau bine in poza...
Fata din prima poza e chiar frumusica... Mai vampa ea asa de fel... Machiajul s-a vrut asa. De-aia i-am si accentuat sprancenele si i le-am rdicat. Dar nu am vrut sa para femeie rea ci doar foarte dramatica spre geisa... mai europenizata asa... usor victoriana... O sa-i mai fac si alte machiaje si va pun poze. |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu as zice ca toate trei fetele au sprancenele pensate prea mult, sunt foarte subtiri. Din cate am vazut eu prin reviste se poarta sprancene asa mai stufoase.
|
|
|
![]()
|
|
Asa este dar din pacate nu toata lumea este avantajata de stufoase cum nu este nici de cele subtiri. Sprancenele trebuie sa fie in conformitate cu buzele... Daca ai buzele foarte groase nu iti va sta bine cu ele subtiri si invers...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 09:51 PM |
|