![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Folosesti baza de machiaj? Daca nu, citeste cate putin, sau uita-te pe youtube sa vezi ce diferenta e intre aplicarea unei culori cu si fara baza de machiaj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 126 Joined: 17-January 08 From: Timisoara Member No.: 3,059 ![]() |
Presupun ca baza nu e acelasi lucru ca si primer...ca am pus primer-ul de la UD, asa cum se recomanda. Adica intins, asteptat cateva minute, apoi aplicat fard. Oricum e clar ca mai trebuie sa ma documentez.
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ba, e acelasi lucru.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
Eu nu astept nici un minut dupa aplicarea primer-ului, faptul ca e putin lipicios inainte sa se usuce face fardul sa adere mai bine..
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 126 Joined: 17-January 08 From: Timisoara Member No.: 3,059 ![]() |
hmmm..eu am incercat si asa initial, dar parca fardul nu se intinde uniform, parca sunt numai pete...
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Foloseste miscari de apasare usoara, nu liniare, de intindere. Fardul se aplica prin miscari de "tamponare", pentru a contrui intensitate. (suna ca naiba ce zic eu aici, mie-mi suna bine in engleza in capul meu... cand traduc parca nu mai zic acelasi lucru (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, am o intrebare. tot vad prin review-uri termeni gen "I am an NC 25 or C2" si habar nu am ce inseamna. Deduc eu din text ca se refera la tonurile pielii. Dar aveti cumva vreun link mai revelator pentru mine in sensul asta? Eventual de unde pot sa aflu si eu unde ma incadrez? Gratie!
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
uita-te la brat, partea interna vezi ce culoare au venele daca sunt albastre esti NC, daca sunt verzi esti NW
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu parca am si verzi si mov (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vezi ca postase Lost parca pe undeva ce i-a zis cineva de la mac referitor la asta. NC - neutral cool, NW - neutral warm parca. Baga si tu un search.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 01:52 AM |
|