![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
O sa pun o poza cu mine nemachiata (pe grup, ca nu vreau sa sperii pe nimeni pe aici (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) si una cu mine machiata. Ce-i drept, sunt machiata complet, adica: fdt, blush, pudra. Fata mea se cojeste teribil zilele astea, daca nu se vede in poza in care sunt machiata e doar meritul primer-ului. Am incercat colorstay-ul si fara primer, arata oribil. O sa incerc (intr-o seara probabil) sa-mi fac o poza cu fdt fara primer sa vedeti diferenta.
Edit: nu mai pun nimic ca am uitat cablul de la camera la Suceava (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( |
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bun, si printre astea care se gasesc in tara noastra draga cam care ar fi cel mai bun?
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Primer? Lumea zice ca asta de la sephora pe care il am si eu ar fi comparabil cu cel de la smashbox.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
Cel de la Sephora il am si eu , e destul de bun... stiu ca este si magazin Make up forever in Bucuresti, dar nu stiu sa-ti explic unde
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pusesem eu adresa la un moment dat. E undeva pe 23 septembrie parca, scrie pe site la mufe. Dar cred ca ala de la mufe e ceva mai scump. I'm a bargain hunter (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mda, m-am uitat un picut pe net. Pe site primerul Sephora e 18 $ iar cel MUFE 45$, deci de doua ori si mai scump. Am vazut ca Sephora are mai multe primere dar cred ca o sa-l iau p-ala pe care-l ai tu, Jo, daca zici ca i bun si cu asta basta.
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pentru mine e bun, nu garantez pentru altii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu e bun, il arunc si gata, macar nu costa o avere. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poti sa-l arunci inspre mine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
E bun, dar nu chiar asa bun ca Smashbox(e o diferenta de textura, cel smashbox are o textura mai fina si parca mai concentrata si lasa un canvas mai fin), eu le folosesc pe amandoua si smashbox is a winner. Si f important , sunt care nu suporta siliconul din ele, de aia am dat alternativa cu Mufe, ala e pe baza de apa
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 05:02 AM |
|