![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Romi, Lost si Jo (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) multam fain pentru sfaturi. Fard-ul ala albastru pruna tre' sa caut ca mi se potriveste culoarea asta asa am citit(Atheea mi-a spus mai demult cand nu stiam ce culori se potrivesc ochilor mei in afara de verde) sper sa gasesc. Da oricum ma duc cu fardul dupa mine sa vad cum se potrivesc nuantele. Pe asta mi l-am luat ca mi-a placut culoarea si cand m-am machiat cu el zic Ohhhhhh gash iar mi-am luat o culoare cu care nus daca o sa ma machiez.
Hai sa va mai intreb ceva ca eu is new entry pe la machiaje, ce pensula ar trebui sa-mi iau pentru fardurile astea mousse. Multam fain. This post has been edited by Master of Norules: Feb 26 2009, 09:46 AM |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
Cel mai usor se intinde cu o pensula din par sintetic cum e aia ptr anticearcan, dar personal daca il folosesc overall il aplic cu 217 ca se omogenizeaza mai bine si intr-un strat mai subtire, ptr intensitate mai adaug straturi
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 126 Joined: 17-January 08 From: Timisoara Member No.: 3,059 ![]() |
Pink astept sfaturile (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Zilele astea am o gramada de lucru, si nu stiu cand ajung sa intru pe forum, dar sigur o sa intru sa ma lamuresc cum sa ma machiez si eu sa iasa o chestie ca lumea.
M-ati facut super curioasa de primerul de fata. Si va urasc (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ..in Timisoara nu este sephora, nu este nimic de unde sa ma duc sa imi aleg sau sa testez ceva. SIngurul magazin e in mall si acolo nu este lumina naturala asa ca nu pot alege o pudra, sau un fond de ten... |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
dar este piata vietii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) !
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Care e un fel de neverland gasesti aproape ce vrei.
Romi please imi zici si mie ce-i ala 217 ca eu is mai nisnaiu. Multam fain. Am intrat ieri la Sephora sa-mi caut albastru pruna, am gasit ceva da nu m-a dat pe spate, mai imi caut si daca nu gasesc poate imi iau de acolo. Zicea vanzatoarea ca in Bucuresti in unele magazine Sephora se gasesc produse MAC. |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, clar. Alea de la sephora stiu tot ce se-ntampla in magazine. Eu am fost in vitan sa iau creioane UD pt pitzigoiu si mi-au zis ca n-au asa ceva. Cum frate, daca a luat cineva acu 2 zile? Si mi-a aratat alta unde sunt. E posibil sa fie fix la fel si cu asta, sa vorbeasca in necunostinta de cauza.
(IMG:http://farm2.static.flickr.com/1164/1376664449_befc8ba152.jpg) Cea din mijloc e 217. |
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Jo, eu nici n-am intrebat. Le-am vazut pe acolo pe rafturi. O singura data am intrebat ceva la Sephora, de un fard negru si tipa m-a dus la fardul Stila de care v-am povestit si de care sunt foarte multumita.
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu m-am dus tinta la mall vitan, pentru ca stiam ca acolo le gasesc sigur, pentru ca ai mentionat tu ca de acolo le-ai luat. La universitate n-aveau, iar Plaza e prea departe de mine. Eu frecventez foarte rar Mall-urile asa ca nu prea ma descurc in ele. Ma si grabeam putin si ca sa nu pierd timpul am intrebat prima tipa care mi-a iesit in cale. Care surpriza, era de pe alta planeta.
|
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am o gramada de farduri si nu stiu ce combinatii sa mai fac. De unde sa ma mai inspir? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
specktra.net/forum
This post has been edited by claudia_electra: Feb 27 2009, 12:38 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 05:30 AM |
|