![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
e filthygorgeousmakeup, si mie imi place mult
nirenya e o adevarata artista (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da si nireyna face niste machiaje superbe, delicate si bibilite. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Celelalte poze sunt de pe catwalk cica s-ar purta albastru si turquoise (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) eu nu ma prea impac cu ele desi ar trebui pentru ochi caprui sa mearga (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
mie imi place mult ala cu albastru si mov, cred ca incerc sa-l imit si eu (ieftin (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ).
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 126 Joined: 17-January 08 From: Timisoara Member No.: 3,059 ![]() |
Deci imi place la nebunie cum s-a machiat fata asta:
(IMG:http://i164.photobucket.com/albums/u14/aggrolounge/IMG_3637.jpg) (IMG:http://i164.photobucket.com/albums/u14/aggrolounge/IMG_3654-1.jpg) Acum trebuie sa imi fac rost de vre-o 2-3 farduri verde si unul maro mat, ca tot ce am e frost, si tot ce am comandat e frost (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (nu stiu ce a fost in capul meu) si apoi sa ma apuc de exersat.Probabil nu o sa arate la fel pe fata mea, ea e mult mai alba la ten dar oricum..am un tel (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Scuze pt url-ul initial, am uitat ca trebuie cont sa se vada postarile pe forumul ala. |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu poti sa pui imaginea?
Trebuie sa te loghezi pt a vedea poza si sincer n-am chef si timp acuma sa ma inregistrez. |
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
oau, trebuie sa incerc si eu machiajul asta, musai (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Marioara, de unde ai pozele?
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 126 Joined: 17-January 08 From: Timisoara Member No.: 3,059 ![]() |
De pe www.specktra.net/forum. Au o sectiune unde membrii pun diverse look-uri care le-au facut pe ei.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
Nu e frumos sa pui pozele altora fara sa creditezi sursa, mai ales ale membrilor altor situri.....
|
|
|
![]()
|
|
Initial a fost url-ul de pe forum, dar walpu s-a plans ca nu are cont acolo si nu le vede.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc, marioana. Machiajul e chiar super. Astept sa-l incerci. Romi, a specificat fata ca e de pe spektra. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th August 2025 - 08:38 AM |
|