IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

65 Pages V  « < 51 52 53 54 55 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Cum sa ne machiem?, Fotografii reusite si machiaje superbe!
kalua
post Mar 20 2009, 09:31 AM
Post #521

Musafir

QUOTE(pitzigoi @ Mar 2 2009, 07:52 PM) *

Mie asta nu-mi place defel din cauza culorii deschise pe mijlocul pleoapei, parca-i face o gaurica acolo si-i deformeaza ochiul (cand are ochiul deschis). (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
romi79_2008
post Mar 20 2009, 10:37 AM
Post #522

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 4,691

Pai da, nu le-ai putut vedea ptr ca pozele membrilor nu sunt valabile ptr public view , doar ptr membri, cu atat mai mult... eu am o chestie cu pozele publice , iar cei de pe specktra sunt relativ stricti cu "imprumutul" pozelor
Nu e problema mea, doar ziceam

+Quote Post
Master of Norule...
post Mar 25 2009, 06:59 PM
Post #523

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Mi-am tras iar un machiaj cu coada, aceleasi culori dar altfel si iar nu mi-a iesit coada si iar am sters-o.
(IMG:http://i241.photobucket.com/albums/ff206/micelanos/P1016250.jpg)
(IMG:http://i241.photobucket.com/albums/ff206/micelanos/P1016246.jpg)
Am gasit un creion maro de la rimmel pt. sprancene, da' mi se parea cam deschis.
Am vazut in schimb niste farduri albastre faine la Sephora, o sa ma infig intr-o cutiuta in viitorul apropiat, inainte sa vad daca n-o mai fi oferta la Jade la mall ca era interesanta trusa.

+Quote Post
Cleo
post Mar 25 2009, 07:06 PM
Post #524

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

lexie nu-mi amintesc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) do it again! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

kalua si angel (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)

MoN e prea mult pt un machiaj de zi si e musai sa lucrezi si pe langa altfel pare neterminat. La un asa machiaj trebuie conturati si ochii putin si genele rimelate, sprancenele pensate samd. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Insa combinatia in forma asta e putin prea tare pt o zi obisnuita (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Mar 25 2009, 07:13 PM
Post #525

V.I.P.

Daca mie imi plac culorile astea tot le vin eu de hac. Stai ca l-am mai sters, genele sunt rimelate da' nu prea se vad ele defel si conturul as vrea sa-l fac din fard da' nu prea imi iese.Sprancenele sunt in lucru spre alta forma asa ca le las pletoase si apoi cand cresc incerc another shape.

This post has been edited by Master of Norules: Mar 25 2009, 07:16 PM

+Quote Post
Jo
post Mar 25 2009, 07:35 PM
Post #526

Musafir

Monule, pusesem eu mai in urma un machiaj cu bleo si roz, dar de zi. Daca vrei pot sa-ti scriu mai in detaliu cum l-am facut.
A, stai sunt pe celalalt topic. Hai ca le mai pun odata:
(IMG:http://img.photobucket.com/albums/v376/Noizzz/pinkandblueopen.jpg)
(IMG:http://img.photobucket.com/albums/v376/Noizzz/pinkandblue.jpg)

+Quote Post
Master of Norule...
post Mar 25 2009, 07:40 PM
Post #527

V.I.P.

Jo abia asteptam sa scrii , da' cum sa nu, zi-mi cand ai vreme. Multam fain. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Jo
post Mar 25 2009, 07:55 PM
Post #528

Musafir

Nu stiu daca tu detii vreo pensula pt ochi, cu aplicator normal n-as putea sa fac nimic in genul asta. Iti trebuie macar o pensula pentru blending. Adica, folosesti aplicatorul cu buretel, apoi uniformizezi frumos cu pensula.
Deci:
Aplicat baza de machiaj (daca nu ai, poti folosi si un creion alb-crem, pe care sa-l intinzi foarte bine pe pleoapa cu degetul - eu mai folosesc si creion cateodata, il aplic pe deget apoi intind bine pe pleoapa) apoi un fard crem pe toata pleoapa (eu am optat pt sidefat in poza asta, insa am mai facut si varianta cu mat si mi-a placut mai mult). In coltul exterior in partea de sus am aplicat roz, la fel si pe pleoapa inferioara, iar in partea de jos a coltului exterior bleo. Culorile s-au intalnit in pliu unde a iesit un fel de mov.
Ca o schema, uite asa am aplicat culorile, in unghi cum ar veni deasupra liniei care merge in dreapta sus roz, dedesubtul liniei care merge in dreapta jos bleo:
(IMG:http://img.photobucket.com/albums/v376/Noizzz/schema-1.jpg)

Daca la intersectia lor iese o culoare ciudatica poti sa aplici ceva un moviu, nu foarte inchis si nu foarte sidefat, si sa il omogenizezi bine in pliu. Dupa toata chestia asta am omogenizat liniile, am aplicat putin bej mat pentru highlighting, o linie cu tus, mascara, si gata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

edit: apropo, machiajul din schema n-are nici o legatura cu cel cu bleo si roz. Dar e singura poza pe care am gasit-o cu pleoapa inchisa si cu culori relativ deschise, sa observi cam ce zic.

+Quote Post
Master of Norule...
post Mar 25 2009, 08:01 PM
Post #529

V.I.P.

Baza aia de machiaj ce e de fapt?
Cum arata pensula aia pt. bending?
OMG suna cam complicat, am o pensula, da' nu-i cine stie ce. Da' las ca-l citesc inainte sa ma machiez si vad eu ce-mi iese. Thanks a lot(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

This post has been edited by Master of Norules: Mar 25 2009, 08:02 PM

+Quote Post
Jo
post Mar 25 2009, 08:05 PM
Post #530

Musafir

Baza aia de machiaj e... baza de machiaj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Nu stiu cum sa-ti explic. E o chestie care tine machiajul pe ochi si face culorile mai intense. Daca tu zici ca nu te machiezi prea des, nu stiu daca merita sa investesti in una scumpa (dar mai buna), insa au la sephora unele ok-ish pe la 15 lei. Ca textura sunt cam ca un ruj, ca sa zic asa, nu stiu daca e cea mai fericita comparatie.
Pentru blending poti sa folosesti orice pensula mai fluffy. Cand mai mergi la sephora poti sa tragi o privire la raionul lor de pensule (marca sephora), in general scrie in dreptul lor pentru ce sunt, asa te poti familiariza usor cu fiecare.

+Quote Post

65 Pages V  « < 51 52 53 54 55 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th June 2025 - 05:00 PM