![]() |
![]() ![]() |
![]() |
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie mi se pare urata rau femeia aia din a doua poza! Parca ar avea zeci de operatii estetice nereusite sau nu stiu ce e in neregula cu ea! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
E mai plinuta, in rest nu vad nimic in neregula cu ea (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
era un articol in ziar cu sfaturile unui make-up artis Make up forever si spunea ca stilul ei ar fi putin neobisnuit
- ea machiaza doar ochii si cand termina continua cu obrajii De ce? Ca sa nu trebuiasca sa retuseze nimic. asta-i o alternativa la trucul lui Pink cel cu pudra din abudenta pe ...cearcane (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) care mai apoi se scutura cu tot cu eventuale urme de culoare |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cleo, sa stii ca foarte multi MA procedeaza asa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cred ca tine si de obisnuinta fiecaruia.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
tu stii ca io-s la incepatori (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
N-are a face (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Tine de preferinte.
|
|
|
![]()
|
|
Stiu, io ma refeream la faptul ca pt mine era o noutate si-am zis s-o scriu si aici poate e noutate si pt altcineva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nu m-am decis pe care o prefer, adica uit si metoda cu pudra o uit si pe asta cu ochii terminati inainte de a trece la restul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie imi place 1 3 5 si ultima (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu in general imi machiez fata intai apoi ochii. Si nici nu folosesc pudra sau altceva. Mi se pare mai ok asa, pentru ca daca machiez intai ochii mi se intampla sa iasa urat la aplicarea anticearcanului in jurul ochilor.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 99 Joined: 16-April 09 From: Bucuresti Member No.: 6,298 ![]() |
Eu imi fardez intotdeauna mai intai ochii, abia apoi aplic anticearcan, pudra si gloss. Asa nici nu stric machiajul de pe fata, plus ca dupa ce imi machiez ochii pot sa-mi stabilesc intensitatea pe care o vreau (daca ochii sunt mai puternici, machiajul fetei il fac mai "light" ca de obicei). (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 02:44 PM |
|