IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

65 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Cum sa ne machiem?, Fotografii reusite si machiaje superbe!
kalua
post Jan 16 2007, 06:32 PM
Post #71

Musafir

La ce se foloseste pensonul-evantai? De aratat arata cam asa:
(IMG:http://www.archiv-box.de/filestorage/1/1_187.jpg)

Edit: gata, am aflat, pentru indepartarea pudrei sau a fardului de pleoape in surplus. Caz rezolvat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu intreb, eu imi raspund, e clara treaba. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

This post has been edited by kalua: Jan 16 2007, 06:36 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
MonicutzaB
post Jan 25 2007, 10:50 AM
Post #72

Incurabil

Group: Incurabil
Member No.: 176

o gramada de idei de la MAC, explicate foarte detaliat:
http://www.maccosmetics.com/templates/look...D=CATEGORY20471
http://www.maccosmetics.com/templates/look...D=CATEGORY20483
http://www.maccosmetics.com/templates/look...D=CATEGORY20367
http://www.maccosmetics.com/templates/look...D=CATEGORY17510

+Quote Post
Ala80
post Feb 3 2007, 08:16 PM
Post #73

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Excelente sfaturi despre cum sa ne machiem am gasit si pe site-ul L'Oreal Paris. click aici (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post Feb 7 2007, 11:47 PM
Post #74

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

poate cineva sa-mi arate un machiaj al ochilor cu mov? eu am ochii caprui si am citit ca movul ii scoate in evidenta (pe langa alte culori dar mie movul imi si place).. mi-am luat un fard cu 2 nuante de mov- una deschisa si una inchisa insa eu nu ma machiez aproape niciodata deci nu ma prea pricep sa-l aplic (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) . multumesc anticipat (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

(daca imi puteti raspunde pana duminica pt ca atunci ma casatoresc si pentru asta vreau (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) )

+Quote Post
Philia
post Feb 8 2007, 08:02 AM
Post #75

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

casa de piatra

+Quote Post
ioannaraluka
post Feb 8 2007, 11:20 AM
Post #76

Incurabil

From: D Street
Member No.: 96

bebe_maria, vezi aici, deruleaza pana la make-up. Nu pot copia poza din pacate.
Si casa de piatra!(IMG:http://thebiobuilder.com/BioBuilderPro/d/36909-2/Makeup%20copy.jpg)

+Quote Post
Cindy
post Feb 8 2007, 02:46 PM
Post #77

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

bebe_maria, te casatoresti? casa de piatra si muuuulta multa fericire!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) si sa nu uiti de noi dupa ce te mariti! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) poate intra wal, ea chiar se pricepe foarte bine la machiaje si da mereu sfaturi bune..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post Feb 8 2007, 03:38 PM
Post #78

Membru de Onoare

Multumesc pentru urari fetelor (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) si machiajul e superb dar habar n-am cum sa fac ceva atat de complex (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) .. o sa ma straduiesc, eventual testez sambata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

sweet nu uit cu siguranta, elady e forumul meu preferat (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Feb 8 2007, 05:02 PM
Post #79

Musafir

maria, felicitarile mele, sa fie intr-un ceas bun!:kiss:
Cat despre machiaj, cel de mireasa e unul f complex pt ca tre sa arate cat mai natural, radiant, si sa nu contrasteze cu rochia care presupun ca va fi alba. Desi e un machiaj bazat pe luminozitate tre sa tinem cont si de faptul ca rezistenta lui e un factor considerabil la alegerea sa pt ca in tumultul zilei si noptii respective putin va fi timpul pt retusuri. Ai noroc ca nu-i vara sa transpiri prea mult si sa curga machiajul. Mult m-ar ajuta in ceva sfaturi o poza dintre ale tale, pune-o pe grup, ca sa pot vedea intocmai despre ce e vorba. Exista tonalitati si tonalitati de piele de culoare a parului, a ochilor cu n reflexe. Movul e o alegere buna pentru ochii caprui, insa mare grija sa nu contrasteze prea mult cu tinuta. Monocrom folosit, e prea tern pt o mireasa. Ti-as recomanda sub arcada un fard crema auriu si in coltul interior al ochilor, pe pleoapa movul deschis, in coltul exterior si banana pleoapei movul mai inchis. Dermatograf negru, dar foarte putin accentuat si estompat spre coltul exterior al ochiului, trasat gros, ascendent; atentie insa sa nu se vada, adica iei pe pensula fard mov inchis si incerci sa-i stergi intensitatea. Sub genele inferioare treci cu mov deschis si spre interior cu auriu. In interiorul ochiului dermatograf alb pt luminozitate si oci mari. Rimel de buna calitate...nu neaparat waterproof ca iti usuca prea tare genele si sa nu-ti dea senzatia de stingy eyes. Nu stiu cum ti-e rochia, dar fondul de ten intinde-l si pe decolteu, pe urechi si pe umeri, sa fie cat mai deschis la culoare sau apropiat tonalitatii tale naturale. Pudra cu pigmenti de lumina pe obraji, are lancome una alb sidefat f reusita. Pt blush tre sa stiu iar tonalitatea pielii albastra sau galbena, pt prima un roz viu deschis la culoare, pt a 2-a un coraille, piersicuta sau roz pastel. Pt buze, lipfinity ar merge dar cu grija sa reimprospatezi balsamul, desi nuantele sunt mult prea inchise. Daca nu un ruj subtil in culoarea blushului.
Eu degeaba iti arat ceva de la mine pt ca stii ca am ochi albastri si nici machiaj de mireasa nu mi-am facut...yet. Eu zic sa bagi o poza clara pe grup sa ne mai dam si noi cu parerea, poate te ajutam, stiu eu.
(IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/movforbride_resize.jpg)

+Quote Post
bebe_maria
post Feb 8 2007, 05:52 PM
Post #80

Membru de Onoare

walpu poti sa-mi dai o adresa de email unde sa iti trimit cateva poze cu mine si cu rochia? nu ma pricep sa pun poze aici, sunt si mai mari de 150 pixeli si la cat de tehnica sunt o sa-mi ia prea mult ca sa studiez (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (nu mai gasesc nici cum sa pun poza aici sub numele meu (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ).. merci (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) pt sfaturile detaliate

+Quote Post

65 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 3rd May 2025 - 02:34 PM