IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

65 Pages V  « < 7 8 9 10 11 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Cum sa ne machiem?, Fotografii reusite si machiaje superbe!
roxanica10
post Feb 8 2007, 06:30 PM
Post #81

Musafir

Felicitari bebe_maria! Sa fie intr-un ceas bun! Sfatul meu era sa consulti o persoana care se pricepe pentru machiaj. Si asta nu o zic cu snobism. Eu stiu sa ma machiez, dar niciodata nu-mi iese machiajul ca unui profesionist. Pentru ca ai nevoie de acel plus pe care-l da numai o mana de profesionist in ziua nuntii. O singura data in viata esti mireasa. Vei avea poze de la nunta si trebuie sa arati cat mai bine. De unde esti (localitate)?
Go to the top of the page

+Quote Post
bebe_maria
post Feb 9 2007, 12:21 AM
Post #82

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

gata am pus poze la grup (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ; walpu mi-a dat deja o mie de sfaturi sa vedem ce iese in timp asa de scurt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) dar daca aveti vreo sugestie primesc cu placere... vreau un machiaj simplu pentru ochi pt ca de obicei nu ma machiez si nu stiu cum ar iesi

roxanica sunt din craiova dar acum sunt in bronx (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) iar in ceea ce priveste un profesionist sunt total de acord dar acum trebuie sa ma descurc singurica (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
kalua
post Feb 9 2007, 12:33 AM
Post #83

Musafir

Ma bag si eu ca musca-n lapte: bebe, daca nu te-ai machiezi nici macar din cand in cand mai bine stai nemachiata si duminica. Eu nu cunosc pe nimeni care sa se fi machiat frumos de la bun inceput. Si decat sa arati ca un clown sau cu un ochi mai mare si unul mai mic (se poate intampla daca nu lucrezii ochii simetric) sau mai stiu eu cum, mai bine fara. Numai cu niste rimel si ruj sau gloss.
Sa fie intr-un ceas bun si casa de piatra! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post Feb 9 2007, 02:16 AM
Post #84

Membru de Onoare

kalua merci pt urari si ai mare dreptate si eu am zis ca daca sbt seara cand testez nu pare sa iasa bine duminica nici nu mai incerc si merg nemachiata... dar cateva lucruri stiu si eu despre machiaj + mi-a dat walpu niste sfaturi si un site unde se fac demonstratii live si te invata cum sa aplici culorile, ce ti se potriveste si o sa studiez azi si maine. pana la urma nu vreau ceva complicat, vreau sa fac ochii sa para mai mari pt ca de rujat ma voi ruja cu ceva discret fff natural

+Quote Post
roxanica10
post Feb 9 2007, 09:23 AM
Post #85

Musafir

QUOTE(bebe_maria @ Feb 9 2007, 12:21 AM) *
gata am pus poze la grup (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ; walpu mi-a dat deja o mie de sfaturi sa vedem ce iese in timp asa de scurt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) dar daca aveti vreo sugestie primesc cu placere... vreau un machiaj simplu pentru ochi pt ca de obicei nu ma machiez si nu stiu cum ar iesi

roxanica sunt din craiova dar acum sunt in bronx (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) iar in ceea ce priveste un profesionist sunt total de acord dar acum trebuie sa ma descurc singurica (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

Ce ciudat? Si eu care credeam ca esti din Bucuresti, ma si gandisem s-o rog pe prietena mea make-up artist sa te machieze. Are o mana f buna. Kalua, ai ramane surprinsa, dar face un machiaj reusit din prima. Sunt o tipa pretentioasa, dar recunosc cand cineva e talentat. Bebe_maria ii trimit pozele tale de pe grup si sa vedem ce culori ti-ar sugera ea. Oricum trebuie sa fie ceva discret. Asa-mi sugreaza mie chipul tau.
Am editat mesajul, ca deja mi-a raspuns prietena mea. Citez din ce a spus ea: 'Avand in vedere culoarea parului...as folosi o combinatie de vernil (ou de rata..dar f deschis) in interior si grena-roscat in exterior, bineinteles cu contur negru...Exista o astfel de combinatie la Lancome...si este super...Asta in cazul in care rochita de mireasa este alba. Daca rochia este crem..atunci as folosi o nuanta de auriu in interior + un maron -roscat in exterior. Aceasta este parerea mea...dar prima combinatie...sigur ar da foarte bine. Pupici si "Casa de piatra!!!"' Sper sa-ti fie de folos si sa pui poze pe grup dupa nunta (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .

+Quote Post
Cindy
post Feb 9 2007, 12:24 PM
Post #86

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

bebe_maria, eu nu iti recomand sa te duci nemachiata..la nunta ta trebuie sa fii cat mai glam!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) care este site-ul despre care spuneai?

+Quote Post
walpurgik
post Feb 9 2007, 01:19 PM
Post #87

Musafir

Cred ca l-am mai dat helena rubinstein
Oricum e ceva deosebit.

+Quote Post
zetta
post Feb 9 2007, 01:47 PM
Post #88

Musafir

Casa de piatra in primul rand!!! bebe maria trebuie sa te machiezi in ziua nuntii!!!!!! incearca la un salon sa vezi si o varianta profesionista cred ca te costa aprx 100 Ron.

+Quote Post
bebe_maria
post Feb 9 2007, 03:37 PM
Post #89

Membru de Onoare

Fetelor multumesc (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) Parul tocmai l-am vopsit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si sunt saten inchis acum (inainte era un saten mai deschis cu nuante roscate). Rochita e alba (daca vreti sa o vedeti e pe davidsbridal, davidsbridal collection, style T8792), clasica.

Daca eram in tara sigur mergeam la un salon sa ma machieze cineva profesionist

+Quote Post
roxanica10
post Feb 9 2007, 05:12 PM
Post #90

Musafir

QUOTE(bebe_maria @ Feb 9 2007, 03:37 PM) *
Fetelor multumesc (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) Parul tocmai l-am vopsit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si sunt saten inchis acum (inainte era un saten mai deschis cu nuante roscate). Rochita e alba (daca vreti sa o vedeti e pe davidsbridal, davidsbridal collection, style T8792), clasica.
Daca eram in tara sigur mergeam la un salon sa ma machieze cineva profesionist

Am vazut rochita. E f simpla si in acelasi timp eleganta. Imi place. Si cred ca-ti vine si bine. Si eu cand mi-am cautat rochie de mireasa stiam tot ce exista pe site-urile americane, dar mi-a fost frica sa comand, din cauza ca puteam gresi masurile.

Distractie placuta si mai ai timp sa-ti faci diverse probe de machiaj. Incearca culorile pe care ti le-a sugerat prietena mea. Foarte important e si creionul dermatograf (poti alege unul maron, nu neaparat negru). Ea, il da peste fard, si apoi mai da cu un pic de fard peste, sa creeze efectul dorit.

+Quote Post

65 Pages V  « < 7 8 9 10 11 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 3rd May 2025 - 02:32 PM