IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

65 Pages V  « < 8 9 10 11 12 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Cum sa ne machiem?, Fotografii reusite si machiaje superbe!
bebe_maria
post Feb 9 2007, 05:25 PM
Post #91

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Merci roxanica am retinut sfaturile tale, as incerca a doua varianta si cu dermatograf maron inchis pt ca arat groaznic cu negru (sau ma simt urata) pentru ca mi-e frica de culori asa de puternice cum ar fi grena roscat. O sa ies putin mai incolo si merg si la magazin sa caut farduri auriu si ceva maron (si walpu mi-a zis si de auriu si de maron)

Later edit: am fost si am cuparat fard auriu si maroniu inchis, erau date ca exemplu pentru machiaj care sa puna in evidenta ochii caprui, impreuna cu movul. Spunea sa se aplice movul intai deasupra sprancenelor, in adancitura ochiului maroul inchis iar pe arcada in sus auriu. Sa vedem ce iese, pare usor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post Feb 10 2007, 04:34 PM
Post #92

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

thx, wal..mi se mai pare interesant blogul pe care l-ai dat tu mai de mult..http://makeupforlife.blogspot.com/
ce alte site-uri de make-up mai stii? sa devenim si noi toate niste profesioniste in make-up ca si u...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
diana_2007
post Feb 10 2007, 07:02 PM
Post #93

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) Stim foarte bine ca orice femeie se machiaza. Fie ca este perfecta, sau are anumite "defectiuni" ea se machiaza, de multe ori in exces. Ne uitam in oglina: "hmmm....sunt cam palida, unde este fondul de ten (crema, deoarece majoritatea femeilor il aleg)?" Da....si mie mi s-a intamplat. Insa, fondul de ten crema nu este prea "minunat" deaorece dupa cateva ore el intra in piele si afecteaza celulele. Exista anumite specii de fond de ten crema cu vitamine, care ajuta la ingrijirea tenului si sunt produse de cele mai mari firme de cosmetice, deci chiar daca sunt scumpe, sunt eficiente. Dar, exista solutii mai simple. Cum ar fi fondul de ten pudra, care nu intra in pliele si de indeparteaza foarte simplu si cu apa. Gata cu fondul de ten (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) pentru ca trebuie sa alegem si fardul de ploape. Eu il prefer tot pe cel pudra, care poate fi mult mai usor de folosit. Cu o simpla aplicare, pleoapa este acoperita de fard, care trebuie ales dupa..."gust". Cand iti "colorezi" pleoapele trebuie sa alegi niste culori in ton cu tinuta vestimentara, dar sa fie o culoare in care sa te simti bine si sa nu te intrebi: "of, oare cum arat? se uita toata lumea la mine?". Rujul...la fel, trebuie ales incat sa fie in ton cu tinuta vestimentara. Sa va dau un sfat: daca sti ca cu rujul tau s-a mai facut cineva, foloseste o pensula de buze, deoarece, nu vreai sa faci schimb de microbi cu nimeni....nu? Rimelul, trebuie sa fie unul subtire, care sa nu iti incarce genele, deoarece daca acestea sunt prea incarcate ele se rup. Cand te faci cu rimel trebuie sa ai mare grija, deoarece se poate ca pensula sa iti intre in ochi si sa iti distruga corneea, din cauza pigmentilor de culoare. (valabil si pentru tusul de pleoape). Dupa o zi obositoare ajungem acasa si ne demaichiam rapid. Chiar daca fondul de ten pudra si fardul de ploape pudra trece cu apa, demachiantul este "baza" deoarece contine vitamine si curata mult mai bine. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
MonicutzaB
post Feb 13 2007, 01:15 PM
Post #94

Incurabil

Group: Incurabil
Member No.: 176

ce ziceti de astea: BARBIE loves MAC?

+Quote Post
Altheea
post Feb 16 2007, 02:21 PM
Post #95

Incurabil

From: Constanta
Member No.: 1,203

QUOTE(MonicutzaB @ Feb 13 2007, 01:15 PM) *

I love MAC too.....dar din pacate stiu ca la noi nu se gasesc inca....asa ca ma limitez la cele 5 farduletze pretioase desi imi mai doresc vreo 25....30 (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Daca aflati ceva de MAC in romania va rog mult mult sa postati

+Quote Post
bebe_maria
post Feb 18 2007, 06:10 AM
Post #96

Membru de Onoare

QUOTE(MonicutzaB @ Feb 13 2007, 01:15 PM) *

Monicutza tocmai am vazut la mall reclama asta cu barbie la MAC... ziceti ca sunt cosmetice bune? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Eu ma machiez fffff rar pt ca de obicei am alergie cam la orice produs cosmetic... dar am vazut ca faceau demosntratii pe cateva fete si m-as duce s ieu daca voi ziceti ca-s printre cele mai bune din lume... poate la astea n-am alergie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Cindy
post Feb 18 2007, 05:28 PM
Post #97

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

bebe, cum a fost nunta? (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post Feb 19 2007, 03:04 AM
Post #98

Membru de Onoare

sweet maine ar trebui sa am poze si pun si aici, a fost frumos, am avut si zi frumoasa si totul a mers bine... pana la urma m-am machiat cu putin mov deasupra genelor apoi putin maro inchis in adancitura ochiului si pe arcada auriu.. mie mi-a placut cum se vede (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , in poze nu stiu daca se remarca pt ca era destul de discret, oricum eu ma simt ciudat cand sunt machiata mult pt ca nu-s obisnuita

+Quote Post
bebe_maria
post Feb 20 2007, 04:23 AM
Post #99

Membru de Onoare

gata am pus cateva poze pe eladyz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Feb 22 2007, 03:09 PM
Post #100

Musafir

Vorbea Moni, zilele trecute de Barbie loves MAC, iar eu v-am mai dat-o exemplu pe fata asta care mi se pare talentata. Uitati ce bine emuleaza machiajul: originalul: (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/barbie2.jpg)
si ce a realizat ea: (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/barbie.jpg)

(IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/barbie3.jpg)

+Quote Post

65 Pages V  « < 8 9 10 11 12 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 4th May 2025 - 05:54 AM