![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Eu votez cu ING. Sunt foarte multumita de ei. Platile online sunt sigure si ajung unde trebuie, fara sa ma oblige sa stau la o coada de 5 persoane(fiecare mirosind a altceva)o ora , in caldura, numai pentru a ajunge in fata unei functionare acrita de viata si cu chef de munca ioc care ma intreaba de o mie de ori acelasi lucru (nu-i merge difuzorul) si tot face greseli.- exemplul acesta este foarte real si se intampla PERMANENT la BCR. Pe mine, BCR-ul nu ma mai prinde (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu vorbeam de servicii pentru persoane juridice.
Ce nu e ok la ING este ca proceseaza cu FOARTE MARE INTIRZIERE ordinele de plata. Chiat si cu 48 de ore intirziere. Si stiu asta pentru ca primesc dovezi de plata cu OP-uri rocesate azi si plata intra peste 3 zile, in conditiile in care de la alte banci, plata ajunge in aceeasi zi sau maxim a doua. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Da, asta e o buba. Plata se inregistreaza tarziu la furnizori. insa eu nu astept niciodata termenul scadent pentru plati, asa ca nu ma afecteaza foarte tare.
Stiu ca Volksbank este super ok pentru persoanele juridice. Platile sunt in timp real, iar programul de plati online e mai mult decat usor de folosit. Mai greu este cu obtinerea tan-urilor exact cand ai mai mare nevoie de ele. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Pe mine ma intereseaza ca persoana fizica, in curand nu o sa mai pot merge la banca ori de cate ori am nevoie iar pe card mi-e teama sa bag sume prea mari. Asa ca m-am gandit ca prin e-banking imi pot alimenta si cardul plus sa fac si diverse plati
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Atunci ramin la recomandarea bancpost.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 05:04 PM |
|