IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Banci Romania - info generale si servicii ebanking, informatii si pareri
Teocris
post Jul 29 2008, 12:28 PM
Post #11

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Eu votez cu ING. Sunt foarte multumita de ei. Platile online sunt sigure si ajung unde trebuie, fara sa ma oblige sa stau la o coada de 5 persoane(fiecare mirosind a altceva)o ora , in caldura, numai pentru a ajunge in fata unei functionare acrita de viata si cu chef de munca ioc care ma intreaba de o mie de ori acelasi lucru (nu-i merge difuzorul) si tot face greseli.- exemplul acesta este foarte real si se intampla PERMANENT la BCR. Pe mine, BCR-ul nu ma mai prinde (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Jul 29 2008, 12:32 PM
Post #12

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Eu vorbeam de servicii pentru persoane juridice.
Ce nu e ok la ING este ca proceseaza cu FOARTE MARE INTIRZIERE ordinele de plata. Chiat si cu 48 de ore intirziere.
Si stiu asta pentru ca primesc dovezi de plata cu OP-uri rocesate azi si plata intra peste 3 zile, in conditiile in care de la alte banci, plata ajunge in aceeasi zi sau maxim a doua.

+Quote Post
Teocris
post Jul 29 2008, 12:38 PM
Post #13

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Da, asta e o buba. Plata se inregistreaza tarziu la furnizori. insa eu nu astept niciodata termenul scadent pentru plati, asa ca nu ma afecteaza foarte tare.
Stiu ca Volksbank este super ok pentru persoanele juridice. Platile sunt in timp real, iar programul de plati online e mai mult decat usor de folosit. Mai greu este cu obtinerea tan-urilor exact cand ai mai mare nevoie de ele.

+Quote Post
Altheea
post Jul 29 2008, 01:07 PM
Post #14

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Constanta
Member No.: 1,203

Pe mine ma intereseaza ca persoana fizica, in curand nu o sa mai pot merge la banca ori de cate ori am nevoie iar pe card mi-e teama sa bag sume prea mari. Asa ca m-am gandit ca prin e-banking imi pot alimenta si cardul plus sa fac si diverse plati

+Quote Post
Diana.
post Jul 29 2008, 01:19 PM
Post #15

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Atunci ramin la recomandarea bancpost.

+Quote Post

2 Pages V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th June 2025 - 05:04 PM