![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
ari nu-ti mai face atatea griji,nu cred k ai cancer (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) katy, te-ai gandit mult pana ai scos duma asta ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
evident ca nu are.... |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sunt ok azi.Mai simt doar putin magarul ala de ganglion umflat. Forte multzam mult .M-am mai linistit ieri si dupa ce am vazut ca au scris fetele. Cred ca atat de multa amploare s-a dat in ultima vreme bolii asteia ca pe bune ca ne ia mintile... Cer e ca luna asta vreau neaparat sa merg la un control la medic asa pentru orice eventualitate. Ma intreb daca se schimba reactiile organismului dupa 30 de ani...?Ma gandesc ca poate si asta este... Nu trec printr-o perioada prea fericita.E un fel de razboi cu mine in care imi reprosez printe altele si faptul ca nu ma pun pe facut bebe.Dar nu simt ca e momentul. Parca nu am chef de nimic si nu sunt multumita de ceea ce sunt eu acum exceptand poate bucatele din viata profesionala desi pana si acolo simt ca ar trebui sa o iau pe o singura directie. Poate e doar o perioada proasta a mea... Cine drag mi-a trimis azi un mail scurt in care era cuprins si urmatorul citat cu dedicatie speciala pentru mine... "am dat peste un citat pe care imi permit > sa il reproduc aici pt tine:) > "Cine a vazut Speranta, nu o mai uita. O cauta sub > toate cerurile si printre toti oamenii. Si viseaza > ca intr-o zi o va intalni din nou, nu stie unde, > poate intre ai sai." Octavio Paz " ...poate si asta m-a intors pe dos... |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ari eu zic sa nu iti impui "trebe sa fac bebe" daca nu simti neaparat nevoia. Stii tu ideile mele, ca am mai discutat noi pe tema asta. Nu esti chiar cu cutitu la os sa zici ca intri in panica si daca nu il faci anu asta nici nu mai poti.
Pune si tu niste ovule la conservat acolo pentru zile negre (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si mai lasa-le incolo de boli nu te mai gandi atat la ele. E bine sa previi tot ce poti dar nici sa dai in ipohondrie cum dadusem eu intr-o perioada nu prea e sanatos. Te tzuc si sper sa iti rezolvi conflictele interioare...one way or another. |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
un bebe vine cand vrea el (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nu neaparat cand vrei tu.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Cred ca as avea nevie de o luna doua de India.
Mi-ar placea sa reeditez experienta dar nu cu partenerul..Poate as reveni de acolo mai inteleapta.stiu ca suna ciudat... Naiba stie...uneori ma enervez pe mine. Forte...trebuie sa iti doresti chestia aia cu al mic...ori eu de asta imi fac probleme.Ca mi-e bine asa...si vremea trece si mi-e sa nu imi rada soarta in nas.Ca ma uit la acriturile de 50 de ani si fara copii...parca nu mi-as dori sa arat asa peste vreo 20 de ani. |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
si ce daca vremea trece? un copil e un copil, pe care il poti avea (nu face (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ) la orice varsta.
sincer, singurul meu repros pentru "acriturile" alea e ca nu au avut curajul sa adopte un suflet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) daca nu au vrut/putut/simtit chemarea sa dea nastere unuia. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Ari ma bucur ca te-ai linistit in privinta umflaturii de la san (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Adevarul e ca noi toate cred ne speriem mai usor acum -dupa toata mediatizarea asta- daca ne apare ceva. Sunt sigura ca nu este absolut nimic grav (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) E bine totusi, pentru linistea noastra, sa tinem sub observatie orice lucru suspect. In legatura cu bebele, nu te stresa si nu te mai gandi atat la ce-i mai rau. Daca nu simti inca nevoia de a face un copil nu inseamna ca e ceva in neregula cu tine si cu atat mai putin ca mai tarziu viata se va razbuna intr-un fel sau altul pe tine. Mai ai timp destul. Eu cred ca esti o persoana foarte dulcica si sensibila (nu stiu de ce dar asa cred (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) si un concediu te va face sa fi mult mai fara de griji si-ti va incarca bateriile. Cred ca vei vedea altfel lucrurile atunci (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
A disparul de tot umflatura si durerea.Doamne Ajuta!
E clar ca am nevoie de un concediu.Anul asta am tras de mine mai mult decat oricand.Nu ma plang caci am avut o gramada de satisfactii doar ca mi-a lipsit total timpul pentru mine.Si imi tot promit sa mi-l acord si iar sunt in fata a doua proiecte pe care sunt pe cale de a le accepta. Ma mai gandeam acum la inceput de vacanta la cei care tot comenteaza faptul ca profii beneficiaza de acest concediu de vara.Oricat de dragi imi sunt copiii spun cu mana pe inima ca inca o saptamana nu as mai fi rezistat.Ma gandesc la profii care au la clasa copii cu CES (cerinte educationale speciale-nu sunt sigura ca am interpetat corect). Sunt oarecum incantata de faptul ca voi proiecta o bisericuta baptista mica de tot ...dar asa parca e important pentru suflet.As vrea sa fiu mai aproape de Dumnezeu si nu doar sa imi amintesc de el din cand in cand.Cred ca am mai spus asta o data.Si e o problema pe care nu am rezolvat-o. Am lenevit weekendul asta si bine am facut. Bacardi pupic...si nah eu ma bucur din suflet ca voi sunteti aici mai ales in momente din alea cand imi vine sa ma urc pe pereti. |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 11:19 PM |
|