IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

89 Pages V  « < 10 11 12 13 14 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Un fel de ganduri...despre prietenie pentru o viata, Jurnalul Arianei
katy87
post Jun 18 2007, 12:57 PM
Post #111

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: galati
Member No.: 1,242

ma bucur ca ti-a trecut. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Jun 18 2007, 01:04 PM
Post #112

Membru de Onoare

Member No.: 265

Ari (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Suna frumos tare proiectul acela cu bisericuta! In rest, renunta naibii la alte proiecte ca astea vor aparea mereu si tu ai nevoie si de timp pentru a sta cu tine!

+Quote Post
Ariana
post Oct 6 2007, 09:03 PM
Post #113

Membru de Onoare

Group: Incurabil
From: Timisoara
Member No.: 15

Nu am mai intrat aici de secole...dezamagita de o poveste in care m-am simtit un Hopa-Mitica din acela de plastic de pe vremea copilariei noastre.
Oamenii sunt si pe aici cu bune si rele.De ce am gasi in lumea netului mai multa calitate umana?

Ma gandesc ca aceasta e locul in care de-a lungul vremii am scris cel mai mult despre gradi si despre puii mei.
Azi am rasfoit pozele din ultimii ani si m-a apucat melancolia.Din 1 octombrie nu mai sunt Ari cea de la gradi.M-am lasat dusa total pe drumul arhitecturii cu regretele de rigoare si cu teama ca cei mai frumosi ani din viata mea or sa ramana prinsi in zambetele faine ale copiilor mei,zambete pe care am avut grija sa le surpind intr-o gramada de poze.Am facut o intrerupere de un an in invatamant dar nu stiu daca ma voi mai intoarce sau cel putin nu la gradinita.
Nu a trecut nici o luna si mi-e dor de copii...nu mi-e dor de sistem,nu mi-e dor de mizeria umana pe care am intalnit=o in anii astia...dar dincolo de asta in clasa eram eu si cei mici.

Mi-e teama de Craciunul pe care in fiecare an l-am trait cu atata entuziasm acolo!...11 ani educatoare 5 in liceu,mai mult de jumatatea din viata mea am fost intre copii.Cred ca nici nu ma pricep prea bine sa fiu pe de-a-ntregul arhitecta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Sper sa fie bine...alegerea nu am cum sa o regret pentru ca era fireasca dar...mi-e un pic teama.

+Quote Post
sylvia_31
post Oct 6 2007, 09:25 PM
Post #114

Incurabil

Member No.: 868

ariana, cred c-ai fost (esti) o educatoare pe cinste !
imi plac oamenii precum tine care pun suflet si dragoste in ceea ce fac, mai ales atunci cand 'lucreaza' cu sufletzele de copii...
eu am fost alaltaieri sa-i multumesc doamnei educatoare de la caminul fiica-mii pentru primul calificativ de Foarte Bine obtinut de fii-mea la scoala, in clasa intai, este evident si meritul ei.
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Oct 7 2007, 10:29 AM
Post #115

Membru de Onoare

Member No.: 265

Ariana iti urez noroc in ceea ce tocmai ai inceput si multe impliniri (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
kalua
post Oct 7 2007, 03:52 PM
Post #116

Musafir

Ari (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
Succes si impliniri in noua ta viata de numai doamna arhitect!
Imi place ca avut taria sa te decizi pentru una si buna, sunt sigura ca nu a fost usor.
Astept sa ne mai spui pe parcurs cum iti este.

Iar despre Hopa-Mitica: cred ca-i o mare neintelegere la mijloc. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
katy87
post Oct 16 2007, 08:40 AM
Post #117

Incurabil

From: galati
Member No.: 1,242

ari iti doresc eu mult noroc. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Ariana
post Nov 9 2007, 09:05 PM
Post #118

Membru de Onoare

Group: Incurabil
From: Timisoara
Member No.: 15

Fetelor va pup cu intarziere.am inceput sa raspund la ce mi-ati scris voi in octombrie dar am apasat din greseala pe tastatura si a disparut totul.

Kari pentru tine (si scuze ca ma repet iar si iar) am un drag si o stima pe care nu le pot prinde cum trebuie in cuvinte.Acum simt cu adevarat ceea ce ai spus si tu.A fost nevoie de multa tarie din partea mea sa renunt la ceva ce iubeam din tot sufletul.

Sylvia daca mai citesti vreau sa iti multumesc si tie pentru cuvintele frumoase iar pe Katy si pe Bacardi le tzuc si le imbratisez cu tot dragul.

Uite ca a trecut prima luna fara gradi si...nu stiu cum sa o zugravesc.Am fost mult mai ok din punct de vedere psihic desi am avut parca mai mult de lucru decat de obicei.Ma simt insa adunata si odihnita si cu mintea limpede.

Copiii...mi-e dor de ei.Inca ma mai suna iar faptul ca am insemnat ceva in viata lor conteaza mult.

Revenind la ziua de azi...MANILA vreau sa vin spre tine.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Acum o luna cautam ofertele de revelion pentru Egipt.Acum trei zile cochetam timid cu ideea de a merge in Tailanda iar dupa ce am vazut preturile m-am dezamarmat putin.Dar m-am pus din nou pe cautat.
Azi....o propunere de 3 saptamani in Filipine pe cont propriu.Nebunesc in primul moment dar prinsa de ideea asta de poveste de vacanta ramane de vazut daca o sa se concretizeze totul.Mi-as dori mult.
Intre timp al meu cauta modalitatea convenabila de zbor spre Manila -daca exist cuvantul "convenabil" in ecuatia asta.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Zambesc...cat de mult mi-a schimbat optica draga Indie!
Nu am fost o persoana pasionata de calatorii in locuri exotice.Mai fericita as fi fost la ideea achizitionarii unor perechi de papuci.:)Tailanda,Kenia,Filipine,Cuba oricare din aceste destinatii m-ar face mult mai fericita decat toate perechile mele de papuci.Si India....draga mea India.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kalua
post Nov 9 2007, 09:24 PM
Post #119

Musafir

Ari (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ce bine ca mai scrii! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si ma bucur ca esti bine.
Copiii probabil o sa te sune si mai incolo si tare-i frumos sa vezi cum din niste puisori ies oameni impliniti profesional si personal si te gandesti ca pe undeva a fost si meritul tau. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Trebuie sa mergeti in concediu chiar in perioada de Craciun/Revelion? Atunci sunt preturile mari ca toata lumea are concedii. De celelalte tari nu pot spune nimic (din pacate), dar in Tailanda gasiti locuri de dormit foarte ieftine, iar mancarea-i tot foarte ieftina (si proaspata si bunaaaa).
Si mie mi-e dor de Asia! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
angeldust
post Nov 9 2007, 09:29 PM
Post #120

Musafir

Ma bucur ca esti bine zano si entuziasmata de calatorit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
India o fi ea tara frumoasa, dar eu care lucrez mai nou cu indieni imi vine sa ma urc pe pereti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) N-am nici macar un cuvant bun de spus despre ei (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) N-or fi toti asa, dar astia cu care lucrez eu is toti o apa si un pamant.

Distractie maxima ..pe unde te-i duce (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

89 Pages V  « < 10 11 12 13 14 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 06:06 AM