![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Evident ca azi noapte am visat numai cu avioane si orezarii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ... Kari din pacate depindem de concediul prietenului meu.In vara am fost nevoiti sa alegem sejurul scurt pt Tunisia din cauza ca el nu a avut voie sa isi ia mai mult concediu. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pt mine a fost frustrant.As fi lenevit pe malul marii o luna daca se putea. Si acum am emotii vis-a-vis de faptul ca nu stiu daca e posibil sa alocam trei saptamani.Dar e singura perioada in care el ar putea lipsi atat. Am intrat in febra cautarilor si tare m-as bucura sa se concretizeze planul acesta. In caz contrar cred ca o sa incerc sa aman un pic si sa iau taurul de coarne pt o escapada pe cont propriu in Tailanda.Din moment ce piticul e pe creier clar nu mai scap de el.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ce-mi pare rau e ca nu amj o prietena dusa cu pluta ca mine cu care sa cutreier lumea.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu e clar ca am inebunit la maturitate de m-a apucat dorul de duca in loc sa ma marit si sa fac copii.Si cateodata cand mai cobor cu picioarele pe pamant si realizez ca am 30 de ani ma mai apuca panica desi nu fac o drama din varsta dar constientizez ca nu am urmat regulile sociale iar lumea nu te lasa sa uiti asta. Silvia te tzuc. Pentru mine India a fost cea mai frumoasa experiemta posibila mai ales ca am simtit ca dupa India undeva ceva s-a schimbat.Mai am prieteni care lucreaza cu indieni si se plang de ei.La polul opus este prietena mea casatorita cu un indian si cu multi prieteni de acolo. Nu stiu ce sa zic.Pe mine m-au impresionat de la nenea jegos,murdar care ne-a fost ghid prin vechiul Delhi pana la avocata de succes stabilita in State. La fel de diferite am vazut ca sunt parerile oamenilor. Azi episodul 2 din "O vacanta nebuna".(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ari, iti tin pumnii sa gasiti ceva bun si acceptabil ca pret!
Iar despre indieni in business, de fapt despre asiatici in general, eu nu mai stiu care are dreptate: noi care ne strofocam si ne-am invatat ca toate trebuie rezolvate cat mai repede, ca firmele trebuie sa creasca in GP de la an la an, sau ei, care-s mai lasa-ma sa te las si nu se mai dau atat de ceasul mortii pentru fiecare flecustet cotidian. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Desigur ca ne vine sa le sarim in gat in momentul in care ei ne spun ca ceva nu merge si basta (deci nu se grabesc sa rezolve cazul), dar nu-si conserva nervii in modul asta? Iar de petrecut concediul in tarile astea este o minunatie! Pe langa ca sunt locuri feerice, ne mai aducem aminte ca bunastarea nu-i totul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Ariana si noua pasiune pt.calatorii Primul studiu vis-a-vis de posibila achizitionare a biletelor a fost descurajant.Realizez ca sunt sanse f mici sa gasim ceva in perioada asta. Cu o privire ingrijorata dupa ce a butonat cate ceva tanti de la agentie...am fost informati ca nu mai sunt locuri. Apai tare rau suna asta dupa ce ti se prinde de creier o idee. Inca nu disper! Am ramas un pic uimita si suparata dupa ce am dat un tur prin siteul agentiei Tui din Germania.Cand am vazut ce preturi au la "Last minutes" pt tarile dupa care oftez m-am enervat. Din cate am inteles mai exista posibilitatea sa gasesti si in aeroport tot felul de chestii faine.Ma si amuzam cu Bogdan imaginandu-ne ca ne facem bagajul in care ne punem haine subtiri si costumele de baie si bantuim prin aeroportul din Munchen in cautare de "Last minutes" in Tailanda,Kenia sau orice loc unde e clad.Eventual sa ma rog sa faca vreun turist varicela de sarbatori (si eu am patit-o in liceu de Revel si tare furstrant a fost). De ce la noi totul e mai scump?Ce ma enerveaza asta! Deci...MANILA inca nu am renuntat la tine! :)Azi mi-am mai completat colectia cu doi ingerasi poate prin zambetul lor auriu ma ajuta si ei.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kari te tzuc. This post has been edited by Ariana: Nov 10 2007, 10:09 PM |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ari, poate gasiti ceva cautand online pe site-urile marilor companii aeriene. nu neaparat cu plecare din TM (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) daca aveti carduri pentru plata online, un bilet electronic e suficient (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ari, la aeroportul münchenez tot datele de banci online disponibile tuturor sunt...
|
|
|
![]()
|
|
Fetele va pup...
Am cam rezolvat-o cu biletele de avion si cu tot concediul nostru.Nu e meritul meu insa e totul ok.Inca nu imi vine sa cred ca totul incepe sa se contureze. Singurul inconvenient e ca vom face o escala in China si avem nevoie de viza pentru o zi de oprit in tara oamenilor mici si multi si cu ochi desenati cu penita. Astept sa constientizez ca plecam si o sa ma apuc sa studiez ce inseamna Filipine si locurile in care exista posibilitatea sa ajung. Raman de multe ori impresionata de oamenii pe care ii intalnesc si de cat de importanta aparitia pasagera a unor oameni in viata noastra.Si cu ocazia asta gandul ma duce la un om pe care l-am iubit mult si care acum o mie de ani imi spunea ca el in viata mea are rolul unor trepte care ma ajuta sa urc mai sus.A fost scara in spirala de pe care am cazut si mi-am rupt gatul la un moment dat.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Revin...stomatoloaga mea.Initial mi-a fost ea mie clienta.I-am facut o casuta mica si cocheta si pt ca nu am mai fost de prin primavara pe la stomatolg mi-am zis sa merg la ea sa imi fac un control si asa mi-a placut mult fata.Frumoasa,plina de viata si mereu vesela.Genul acela de om pe care ti-e drag sa il ai in preajma.Dupa mai multe povesti am aflat ca era bolnava de diabet iar cauza principala a fost stressul.Am ramas uimita.Pentru ca debordeaza de energie si pare omul care nu oboseste niciodata.Si imi spunea ca se gandea ca ei oricum nu i se poate intampla nimic. Cand am intalnit-o prima data in primavara m-a sfatuit zambit sa o las mai moale cu munca.Abia azi am inteles sensul.Si cred ca nici o hoarda de psihologi nu ar fi avut efectul pe care l-au avut vorbele ei de azi asupra mea.Imi venea sa o strang in brate si sa ii multumesc. Am realizat cat de bine e ca m-am oprit la timp.Ingerii iau de multe ori intruchiparea unor oameni. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce ma bucur! De ce iei escala in China ca pe un inconvienent? Viza se rezolva, iar tu ai posibilitatea sa vezi un pic din locurile celor "mici si multi si cu ochi desenati cu penita". (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sa dea Domnul sa ne spui data viitoare ca totu-i ok si ca studiezi intens tot ce tine de Filipine.
|
|
|
![]()
|
|
Deocamdtaa sunt in "stand by" cu vacanta.S-au modificat preturile la cazare pentru 4 zile si ni se cam da bugetul peste cap.
Ieri am ramas surpinsa de modul in care se poate prezenta o colega de-a mea de breasla "designerita".O chestie de 1.50m (nu cu intaltimea aveam probleme) echipata de parca tocmai a aterizat dintr-un club de manele si fara pic de cunostinte in materie.Fata avea una si buna "Amenajare stil feng-shui."Saracia sa il ia pe fengshuiul ala al ei!Ma uitam si nu-mi venea sa cred ca poate cineva sa dea bani pe sfaturile ei.Dar ma intreb care sfaturi?Initital cand am vazut beneficiarii si designerita am confundat sotia omului cu designerita.Sotia avea prestanta, era echipata cu gust si avea ceva creier.Brrr mare e gradinta Ta...! In momentul de fata sunt pe cale de a exploda de nervi.am senzatia ca lumea si-a pierdut orice urma de bun simt.M-am saturat ca o data pe saptamana invariabil cate o cunostinta sa aiba nevoie de sfaturile mele pretioase.Daca la inceput treaba asta nu ma deranja acum dupa ce a devenit obisnuita incepe sa ma scoata din papuci.Nu pot sa stau in pijamale in casa pentru ca trebuie sa ma duc sa ii desenez unui oligofren cum sa faca un coridor sau cum sa imbine doua culori.Ce ma enerveaza si mai tare e ca in momentul in care au nevoie de mine sunt lapte si miere iar dupa ce situatia se rezolva isi schimba atitudinea.Apai pana aici!Nu mai am chef sa imi misc fundul prin ploiae si frig pentru nimeni.Azi e ultima data.Ma duc sa ma pachetez si sa ii desenez oligofrenului un coridor cu doua usi. Cred ca sfaristul asta de toamna nu imi e prea prielnic.:)Imi cumpar pensule,culori si incep sa pictez un perete weekendul asta.Poate imi revin. |
|
|
![]()
|
|
No bun...revin calma si mult mai ok.
L-am rezolvat si pe nenea ala cu tot cu usile si coridorul lui. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mi-au trecut si supararile. Am revenit la Filipine.Se pare ca lucrurile totusi se leaga.Inca ma agita ideea vacantei noastre cu nabadai. Am ajuns sa visez noaptea cu vize de China.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 06:09 AM |
|