![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
GANDURI DE DUPA SERBARE
Primul cuvant care imi vine in minte este JALE cu toate intelesurile si gravitatea lui... Imi cer iertare pentru colegele mele...dar ce am vazut azi iese din orice mi se pare mie normal si ok. In primul rand serbare de Craciun fara colinde !!!!!Cand asta semnifica aceasta serbare...nasterea Domnului si nu pe un amarat de Mos.Daca asa ii cresti pe cei mici...daca asta ii inveti ....Craciunul inseamna Mos Craciun?Sa inebunesc nu alta. Apoi...un pic de implicare si afectiune...ce naiba cauti in meseria asta daca nu esti in stare sa le arati copiilor drag? Sa mai povestesc despre profesoara de dans modern? O tanara lesinata buna de dansat la bara care cu ocazia acestei serbari s-a dat in stamba si a dansat cu copii "Mambo nr.5 " scuturandu-si nurii in timp ce demonstra. Copiii...m-au pupat si raspupat...si...mi-a fost dor de ei...ei sunt cei care ne judeca si ne judeca tare... Decizia mea de anul acesta....una dintre cele mai bune decizii luate vreodata. Ce m-a deranjat de cum am coborat din masina a fost directoarea care a aterizat cu sotul ei si vazandu-ma "A ce bine ca ai venit sa ma ajuti cu bagajele!" ea plecand inainte fara sa puna mana pe vreo cutie.Nu ma dau la o parte de la a ajuta pe cineva insa cu mentiunea ca nu vreau sa fiu confundata cu o sluga. stau si nu-mi vine sa cred ce se intampla...Ce om normal sa mai raman intr-un mediu de genul asta? Sunt trista... |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Ari imi pare tare rau (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Cum s-a putut intampla asa ceva? Si cum a indraznit directoarea aia sa faca un gest atat de abject?!?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Tot povestesc cu mama si ajung la concluzia ca unii oameni sunt prost educati si pur si simplu nu percep granita penibilului.
Da serbarea fara colinde tot nu o pricep.Si simt nevoia sa-mi pun gandurile in scris si sa analizez... |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Ca cineva sa nu mai perceapa aceasta granita presupune sa faca gesturi din astea de foarte mult timp astfel ca ajunge sa se obisnuiasca si devine imuna la neplacerile pe care le creaza in jurul sau. Si mai cred ca ai dreptate cu serbarile. Daca nu stii sa formezi si sa pastrezi in sufletul copiiilor ce e frumos in traditiile noastre vor ajunge sa ia in ras aceste lucruri si e pacat sa se priveze de niste bucurii care infrumuseteaza caracterul uman.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ariana, nu-mi vine sa cred! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Saracii copii!
|
|
|
![]()
|
|
Iupiiiiii avem vize de China!!!!
No bun....acum e clar,plecarea e certitudine.Avand in vedere ca sunt o gramada de escale si biletul e low cost apare emotia bagajelor. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
nu ai o valiza mai mare sa ma vari si pe mine??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
felicitari!! si o calatorie cat mai placuta!!!! |
|
|
![]()
|
|
Poze poze poze (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ...si LA MULTI ANI!
http://www.flickr.com/photos/ari_ariana/ |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ari, m-am tot gandit la tine, daca ai venit ori ba.
Ce bine-mi pare ca te-ai anuntat aici! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) Si acum dau fuguta la poze. edit: le-am vazut. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am simtit mirosul si freamatul Filipinei prin ele. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
bestiale poze (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Ari!!
facute super misto!!! si mai am o groaza de vazut!!! ai fost si pe la scoli pe acolo??? cum e?' zi-ne si in cuvinte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 12:47 PM |
|