IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

89 Pages V  « < 13 14 15 16 17 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Un fel de ganduri...despre prietenie pentru o viata, Jurnalul Arianei
Ariana
post Dec 14 2007, 07:02 PM
Post #141

Membru de Onoare

Group: Incurabil
From: Timisoara
Member No.: 15

GANDURI DE DUPA SERBARE

Primul cuvant care imi vine in minte este JALE cu toate intelesurile si gravitatea lui...
Imi cer iertare pentru colegele mele...dar ce am vazut azi iese din orice mi se pare mie normal si ok.
In primul rand serbare de Craciun fara colinde !!!!!Cand asta semnifica aceasta serbare...nasterea Domnului si nu pe un amarat de Mos.Daca asa ii cresti pe cei mici...daca asta ii inveti ....Craciunul inseamna Mos Craciun?Sa inebunesc nu alta.
Apoi...un pic de implicare si afectiune...ce naiba cauti in meseria asta daca nu esti in stare sa le arati copiilor drag?
Sa mai povestesc despre profesoara de dans modern? O tanara lesinata buna de dansat la bara care cu ocazia acestei serbari s-a dat in stamba si a dansat cu copii "Mambo nr.5 " scuturandu-si nurii in timp ce demonstra.

Copiii...m-au pupat si raspupat...si...mi-a fost dor de ei...ei sunt cei care ne judeca si ne judeca tare...

Decizia mea de anul acesta....una dintre cele mai bune decizii luate vreodata.

Ce m-a deranjat de cum am coborat din masina a fost directoarea care a aterizat cu sotul ei si vazandu-ma "A ce bine ca ai venit sa ma ajuti cu bagajele!" ea plecand inainte fara sa puna mana pe vreo cutie.Nu ma dau la o parte de la a ajuta pe cineva insa cu mentiunea ca nu vreau sa fiu confundata cu o sluga.
stau si nu-mi vine sa cred ce se intampla...Ce om normal sa mai raman intr-un mediu de genul asta?

Sunt trista...
Go to the top of the page

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Dec 14 2007, 07:16 PM
Post #142

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 265

Ari imi pare tare rau (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Cum s-a putut intampla asa ceva? Si cum a indraznit directoarea aia sa faca un gest atat de abject?!?

+Quote Post
Ariana
post Dec 14 2007, 08:55 PM
Post #143

Membru de Onoare

Tot povestesc cu mama si ajung la concluzia ca unii oameni sunt prost educati si pur si simplu nu percep granita penibilului.

Da serbarea fara colinde tot nu o pricep.Si simt nevoia sa-mi pun gandurile in scris si sa analizez...

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Dec 14 2007, 11:33 PM
Post #144

Membru de Onoare

Member No.: 265

Ca cineva sa nu mai perceapa aceasta granita presupune sa faca gesturi din astea de foarte mult timp astfel ca ajunge sa se obisnuiasca si devine imuna la neplacerile pe care le creaza in jurul sau. Si mai cred ca ai dreptate cu serbarile. Daca nu stii sa formezi si sa pastrezi in sufletul copiiilor ce e frumos in traditiile noastre vor ajunge sa ia in ras aceste lucruri si e pacat sa se priveze de niste bucurii care infrumuseteaza caracterul uman.

+Quote Post
kalua
post Dec 15 2007, 12:35 PM
Post #145

Musafir

Ariana, nu-mi vine sa cred! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Saracii copii!

+Quote Post
Ariana
post Dec 18 2007, 02:00 PM
Post #146

Membru de Onoare

Iupiiiiii avem vize de China!!!!
No bun....acum e clar,plecarea e certitudine.Avand in vedere ca sunt o gramada de escale si biletul e low cost apare emotia bagajelor. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
albinuza
post Dec 18 2007, 02:30 PM
Post #147

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

nu ai o valiza mai mare sa ma vari si pe mine??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
felicitari!! si o calatorie cat mai placuta!!!!

+Quote Post
Ariana
post Jan 17 2008, 02:26 PM
Post #148

Membru de Onoare

Poze poze poze (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ...si LA MULTI ANI!

http://www.flickr.com/photos/ari_ariana/

+Quote Post
kalua
post Jan 17 2008, 02:54 PM
Post #149

Musafir

Ari, m-am tot gandit la tine, daca ai venit ori ba.
Ce bine-mi pare ca te-ai anuntat aici! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)
Si acum dau fuguta la poze.

edit: le-am vazut. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am simtit mirosul si freamatul Filipinei prin ele. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

+Quote Post
albinuza
post Jan 17 2008, 03:21 PM
Post #150

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

bestiale poze (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Ari!!
facute super misto!!!

si mai am o groaza de vazut!!!
ai fost si pe la scoli pe acolo???
cum e?' zi-ne si in cuvinte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

89 Pages V  « < 13 14 15 16 17 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 12:47 PM