IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

89 Pages V  « < 14 15 16 17 18 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Un fel de ganduri...despre prietenie pentru o viata, Jurnalul Arianei
Bacardi_Girl
post Jan 17 2008, 03:22 PM
Post #151

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 265

Superbe Ari (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Vrei sa pove?
Go to the top of the page

+Quote Post
roxanica10
post Jan 17 2008, 04:35 PM
Post #152

Musafir

Ce chestie...si eu tot azi ma gandeam la Ariana, daca s-a intors din China si daca totul e ok. As zice ca functioneaza destul de bine telepatia pe acest forum.
Ari, eu nu prea am scris in jurnalul tau...dar te-am urmarit indeaproape. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Acum ma pun pe vizionat poze.

This post has been edited by roxanica10: Jan 17 2008, 04:36 PM

+Quote Post
Ala80
post Jan 17 2008, 07:45 PM
Post #153

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Ari, pozele sunt superbe! Dupa chipul tau fericit inteleg ca ti-a mers la suflet aceasta vacanta! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Jan 17 2008, 08:47 PM
Post #154

Musafir

Desavarsite. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

+Quote Post
angeldust
post Jan 17 2008, 09:53 PM
Post #155

Musafir

woooow!!! ce fotografii misto, tu chiar ai talent domle!

+Quote Post
Philia
post Jan 18 2008, 10:00 AM
Post #156

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Superbe!M-am reindragostit de India si China....
Vreau si eu sa ajung acolo (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
lxn
post Jan 18 2008, 03:25 PM
Post #157

Musafir

Foarte frumos, ariana! Ma fascineaza picturile acelea de pe maine. Unde anume ai fost? Numai in China sau si prin alte parti?

+Quote Post
pescarush
post Jan 18 2008, 07:50 PM
Post #158

Musafir

ariana, superbe fotografii. in special cele facute copiilor. se vede ca iubesti mult copiii.

+Quote Post
Ariana
post Jan 25 2008, 12:33 PM
Post #159

Membru de Onoare

Group: Incurabil
From: Timisoara
Member No.: 15

Fetelor va tzuc din tot sufletul si va multumesc inca o data pentru cuvintele frumoase.Si scuze pentru ca purced la povestit atat de tarziu.
Mi-e drag sa intru aici si sa ma pun la povesti.Si ma enerveaza ca sunt de multe ori surde cuvintele asternute in felul asta.
Dar sunt chestiutele alea marunte aici si aprecieri ale unor oameni care fac cat o mie de cuvinte auzite in viata reala.

Am ajuns oarecum habauca din aventura mea de peste mari si tari.Si daca la inceput totul parea o nebunie venita dintr-un moft "arienistic" acum privind in urma sunt tare happy ca am dar curs povestii.

Am sa incerc sa scriu pe bucatele.Pentru ca au fost f multe chestiute care s-au intamplat si parca pe fiecare le-am perceput asa ca pe o povestioara.

BAGAJELE

Vesnica mea problema oriunde as merge si pentru orice perioada s-ar intampla asta.
Urma sa plecam duminica in jur de 16, eu m-am apucat de bagaj sambata dimineata asta dupa ce toata saptamana mi-am stressat colegii cu premonitiile de Mama-Omida cum ca eu sigur sa ajung in Filipine fara bagaj.
Aveam un parcus destul de dubios deci...era de asteptat desi parerea mea despre zobrul cu avionul era destul de romantata.

Timisoara - Viena - Paris (unde urma sa ne intalnim cu prietenii nostrii) - Guangzou (China) - Manila (Filipine)

In China urma sa ne recuperam bagajele dat fiind faptul ca Zborul China - Filipine era lowcost.

Dupa ce m-am straduit f bine am reusit sa alcatuiesc bagajul ideal in sensul ca nu aratam de parca urma sa emigrez in Filipine.Prevazatoare insa mi-am pus in bagajul de mana ceva haine pentru ceasul cel rau si cel mai important lucru (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si anume costumul de baie caci orice gaseam de atarnat pe mine numai costum de baie pentru dimensiunile mele nu .(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Evident ca am ajuns in China si am avut acea surpriza neplacuta sa vedem chestiuta aia pe banda cu Close sau Over...saracia mai stie ce scria acolo.

Senzatia? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Greu de descris.Eu tot ma minunez ca nu am facut o criza de plans.
Du-te la biroul de plangeri,ia socializeaza cu oamenii mici cu ochi desenati pe care ii doare undeva de tot si de toate si care vorbesc o engleza pasareasca pe care nici ei nu o inteleg.

Oricum nici in visele mele cele mai urate nu mi-am imaginat ca o sa imi petrec toate cele trei saptamani de vacanta fara bagaje. :)Asa ca pot sa scriu un articol "Cum supravietuieste un om obsedat de lucrurile sale fara ele". (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kalua
post Jan 25 2008, 01:03 PM
Post #160

Musafir

De-abia astept continuarea!

ari, noi avem o carte de credit de la AMEX si daca luam bilete de avion cu ea si nu primim bagajul in cateva ore plateste Amex-ul cam 700 euro (nu mai stiu exact cifra exacta, dar se invarte pe-acolo) pentru cumparaturile facute din aceasta cauza. Dar pana acum n-a fost cazul la noi. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post

89 Pages V  « < 14 15 16 17 18 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 06:28 PM