IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

89 Pages V  « < 15 16 17 18 19 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Un fel de ganduri...despre prietenie pentru o viata, Jurnalul Arianei
Ariana
post Jan 25 2008, 01:37 PM
Post #161

Membru de Onoare

Group: Incurabil
From: Timisoara
Member No.: 15

Kari data viitoare cand plec o sa imi asigur si agrafele de par.
Nah nu pot sa spun ca sunt un musafir regulat al aeropoartelor.
Cand ma gandesc ca in bagajul pentru plecarea in India am avut si Bani! Si am avut schimbul de avioane in Milano care am inteles ca e aeroportul nr.1 la pierdut bagaje. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Oricum AIR FRANCE sunt VARZAAAA.Asta a fost impresia mea.

Dar ce am invatat din toata patania? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Incredibil dar ma descurc si cu putine haine desi...nu e fain deloc.Reintalnirea cu bagajul meu a fost de pomina.
L-am recuperat peste trei saptamani cand am purces la drumul spre casa.
Asa ca o zi in China am avut bagaj si am realizat inca o data cat de mult imi iubesc tzoalele.

Bogdan in schimb si-a recuperat bagajul abia la o saptamana dupa ce am ajuns in Timisoara.Si asta dupa o mie de convorbiri in China.
Go to the top of the page

+Quote Post
Ariana
post Jan 25 2008, 02:39 PM
Post #162

Membru de Onoare

DESPRE ADRIANA SI CEZAR

Au fost partenerii nostrii de drum dar tot din ciclul "Lucruri ciudate".Pe el il stiam de ceva vreme de pe net si ii mai ceream sfaturi legate de calatorii.In special cand am plecat in India mi-au fost de mare folos sfaturile lui.
Nu ne-am cunoscut personal iar propunerea de a-i insoti in vacanta am acceptat-o tare repede.Ei fiind din Bucuresti intalnirea a avut loc in aeroportul din Paris.
Deci se pot lega amicitii superokiedokie si in felul acesta.
Trei saptamani impreuna cu niste oameni pe care ii descoperi acolo.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Interesant.Fiecare cu piticii lui.Eu ii apreciez ca nu m-au aruncat din avion. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Adriana vorbeste mult si e volubila deci mi-a placut.
Cezar e mult mai calculat si un om superinteligent deci mi-a placut. :)si...mi-e dor de ei desi imi venea s ail strang de gat pe Cezar care ne dispera cu pasiunea lui pentru fotografii.

MANILA

Impactul a fost ciudat pentru ca ne-a izbit caldura si desi nu eram incotosmanati total a fost f ciudata senzatia.
Manila nu mi-a placut deloc.E un oras mare plin de contraste ,altele decat ale Indiei.
Poluarea iti da in cap efectiv,aglomeratia urbana la fel.
Filipinezii sunt obsedati de mall-uri si cumparaturi.
Ele sunt mici,slabute si se imbraca 80 la suta in panataloni predominant blugi.
Eu am avut un soc acolo la prima cumparare de pantaloni masura L. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
In prima seara in pensiune am avut o intalnire crepusculara cu o goanga mare o obisnuita acelei pensiuni aveam sa constat dupa.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
In Manila nu mi-a placut nimic.M-am simtit sufocata.a dat...exceptie face masajul.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) M-am rasfatat si in Manila am fost de vreo 4 ori la masaj suedez si masaj al fetei.
Ce ma enerveaza pe mine in tarile astea e ca fata mea arata tare tare bine indiferent de gradul de poluare.Probabil dragul meu de caldura se reflecta in tot.

Cautam zambetul filipinez de care tot citisem pe net.Am dat in schimb de atitudinea de rahat a celor de la pensiunea superpopulata.Au fost singurii oameni din Filipine care mi-au displacut total.In rest lumea e ca in descrieri.Canta tot timpul.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si singurul mod in care ii poti opri e sa le canti tu si sunt f fericiti.Asa ca eu am trililuit cat si pe unde am putut.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Ariana
post Jan 25 2008, 04:34 PM
Post #163

Membru de Onoare

Traseul intregii vacante a fost stabilit cu atentie de Cezar cu multa multa grija sa nu cumva sa ne scape ceva.
Erau atatea destinatii pe listuta noastra incat am fost buimacita pana la sfarsitul celor trei saptamani.Si desi la un moment dat oboseam si nu mai aveam chef de nici un obiectiv turistic,palat sau orice alta chestie era o placere sa le descoperi.

Unul din locurile care mi-au placut extrem de mult a fost vulcanul Tal,cel mai mic vulcam din lume.Situat la o distanta de circa 2 ore de Manila si apoi o jumatate de ora cu barcuta pe apa.
Vremea a fost nazuroasa si ne-a prins o ploaie calda de vara care m-a facut ciuciulete.Dar mie imi sunt dragi ploile de vara.
Insulita vulcanului sa-i zic asa, ne-a intampinat superpiitoreasca...o salbaticie din aceea placuta ochiului dar pe care trebuie sa fi pregatit sa o primesti.
Copilasi care incercau sa iti vanda diverse si deveneau aagasanti daca nu stiai sa te comporti cu ei.Oameni care ne studiau curiosi.
Am urcat pana sus la buza vulcanului pe niste cai amarati dar obisnuiti cu drumurile acelea grele.Eram insotiti de niste copii iar cel cu care am fost eu vazand ca nu mi-e frica de calut a luat-o la galop prin hartoapele acelea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ce e misto in periplul acesta de turist la capatul lumii e intalnirea cu ceilalti turisti la fel de dusi cu pluta ca si tine si cu care interactionezi mereu.

Adriana speriata de cai nu a vrut sa urce sus la vulcan........

[quote name='Ariana' post='141900' date='Jan 25 2008, 10:33 AM']Fetelor va tzuc din tot sufletul si va multumesc inca o data pentru cuvintele frumoase.Si scuze pentru ca purced la povestit atat de tarziu.
Mi-e drag sa intru aici si sa ma pun la povesti.Si ma enerveaza ca sunt de multe ori surde cuvintele asternute in felul asta.
Dar sunt chestiutele alea marunte aici si aprecieri ale unor oameni care fac cat o mie de cuvinte auzite in viata reala.

Am ajuns oarecum habauca din aventura mea de peste mari si tari.Si daca la inceput totul parea o nebunie venita dintr-un moft "arienistic" acum privind in urma sunt tare happy ca am dar curs povestii.

Am sa incerc sa scriu pe bucatele.Pentru ca au fost f multe chestiute care s-au intamplat si parca pe fiecare le-am perceput asa ca pe o povestioara.

CHINA

Experienta mea in China (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ...scurta si nu stiu daca as numi-o total nefericita.M-a suparat f tare povestea cu bagajele.
Si trecerea din Filipine unde toata lumea e lenta si calma si cu triluri de pasarele in China unde toti fug si fac sport a fost...un pic surprinzatoare.Plus ca dupa trei saptamani de vacanta in Filpine eram rupti de oboseala.
Cred insa ca si China e interesant de vazut pentru cine e pasionat de partea asta de lume.
Nu am mai avut energie sa fac aattea poze si asta regret.
In Filipine eram ca un mic paparazzi imi venea sa fur fiecare chestiuta care ma incanta.Si eram inebunita de atatea culori,mirosuri,gesturi,fete diferite.

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Jan 25 2008, 11:01 PM
Post #164

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 265

Imi pare rau de incidentul cu bagajele (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Cred ca faceam o criza (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) In rest (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)

+Quote Post
pescarush
post Jan 26 2008, 01:52 AM
Post #165

Musafir

ariana, mie mi-au pierdut un bagaj ametitii de unguri, asta toamna cand m-am intors din Romania. si era si zbor direct, n-am schimbat pe nicaieri, am venit Budapesta - Toronto. nu-ti spun ca aveam acolo 7 perechi de pantaloni de vara +... o gramada (si era bagaj mic). mi-a ajuns dupa 6 saptamani!!!
oricum, frumoasa experienta ta in Asia (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

This post has been edited by pescarush: Jan 26 2008, 01:53 AM

+Quote Post
3A
post Jan 26 2008, 05:34 AM
Post #166

Incurabil

From: Toronto
Member No.: 3,077

pozele sunt superbe:)

Imi pare rau de povestea cu bagajele...

e tare fain sa mergi in diverse colturi ale lumii si mai ales sa intalnesti omaenii de acolo.

nu prea m-am prins cum era cu canteretii:) adica se apucau sa cante asa...din mers?

caldura aceea de care zici tu poate ati simtit-o asa din cauza umiditatii?!

+Quote Post
Ariana
post Jan 27 2008, 12:22 AM
Post #167

Membru de Onoare

Pescarus - daca as fi stiut ca au mai patit-o si altioi poate nu m-as mai fi agitat atat.Dar prietenii nostrii umblati prin toata lumea ne priveau disperati si ne=au povestit ca singura patanie care au avut-o ei avand in cenrtul atentiei bagajele a fost o intarziere de 36 de ore. Ori auzind asta eu m-am cam agitat.
Pentru mine repet ,a fost o lectie amuzanta in final.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am descoperit ca ma adaptez oricarei situatii.

aaa2002 - Canta asa din senin.Soferii in taxi,aia de conduc triclete,vanzatoarele la casele de marcat....Au un canal special de karaoke.Am inteles ca si in China e la fel.Mie mi-au placut f tare.

In preajma Craciunului a fost iar tare sweet senzatia.Pe oriunde mergeai iti zambeau si iti urau "Craciun fericit!".
Ce m-a impresionat foarte tare a fost atitudinea lor fata de religie si credinta.Sunt un popor EXTREM de credincios.Am vazut multe biserici pline.Oameni care se inchinau cu toata puterea sufletului lor.E coplesitor.

O alta intamplare amuzanta pentru mine ,nu la feld e amuzanta pentru ceilalti insa a avut loc la vulcanul Tal.Dupa ce am coborat de pe buza vulcanului mi-am luat aparatul de fotografiat in mana si m-am strecurat in satucul mizer de la poalele vulcanului fara insa sa ii anunt pe ceilalti.Dupa o jumatate de ora a venit un localnic disperat spunandu-mi ca ma cauta ceilalti. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ma asteptau furiosi si au ajuns sa spioneze sectia de politie de unde se auzeau racnete.Au crezut ca la mine urlau cei dinauntru.
Am prostul obicei de a disparea cand ti-e lumea mai draga.
Da nah...eu cu aparatul meu am ajuns prin casele oamenilor.Imi place mult in tarile de genul asta reactia oamenilor.Sunt prietenosi si cand te vad interesati de ceea li se intampla te primesc efectiv in casele si viata lor.Iti spun povesti chiar daca intr-o engleza ciudata.

Intotdeauna am fost complexata de engleza mea pasareasca.Insa ma faceam inteleasa si nici in India nici in Filipine sau China nu am avut nici o problema in sensul acesta.Ce ma enerveaza in mod special e cand sunt in dialog cu un om cu adevarat cult si mi se pare ca par o tampa cu tot cu vocabularul meu sarac.

BORACAY

Intalnirea cu Boracayul am asteptat-o cu tot sufletul.A fost locul despre care am citit mult pe net si am vazut o gramada de poze.
Citisem ca e numarul 8 in cele mai frumoase plaje din lume.
Avionul a aterizat in Caticlan iar in Boracay am ajuns cu un vaporas din acela de-al lor.Am ajuns dupa-amiaza si am avut o supriza neplacuta sa vad ca e f f multa lume ori in toate pozele pe care le vazusem pe net era un om si plaja.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Totul parea f salbatic.
Pensiunea in care am stat si familia care o detinea m-au lasat masca.Pensiunea amenajata cu mult bun gust si gandita pana in cel mai mic detaliu fara sa epateze insa prin ceva.
Familia...nu am cuvinte...m-am simtit ca intr-o casa a bunicilor.Vazand ca eram cafegioaica din aia inversunata m-au rasfatat mereu cu o cafea cu aroma speciala (produsa undeva prin muntii lor).Toti oaspetii din casa eram ca intr-o familie pestrita:un cuplu de italieni tare tare simpatici,vreo 5 filipinezi stabiliti prin California.Ne nimeream toti cateodata la micul dejun si parca eram intr-un stup unde buna dispozitie era la rang de onoare.
Cred ca asta inseamna sa iubesti cu adevarat oamenii si sa pui inainte de afacerea dragul de ei.
Insula in sine iti ofera exact ceea ce vrei.Are o multime de plaje unele agitate,altele calme si singuratice.Nisip alb si fin...iar apa are niste culori care te imbolnavesc efectiv.Si niste apusuri de am ramas masca.
Tatal si mama pensionari la vrei 50 de ani...stiu, de invidiat!Asta am spus si eu.Mama fusese inginer constructor si tatal studiase ceva Politehnica.Cinci copii dintre care Hanah (asa se numea si pensiunea) mi-a placut cel mai mult.Poate si pentru ca terminase psihologia iar asta se recflecta in comportamentul ei.
Am calarit,am facut pentru prima oara snorkeling...si am uitat de tot si de toate in cele 5 zile petrecute acolo.Paradis e locul acela.
In Boracay imi doresc sa mai revin. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ce m-a suparat e ca si pe acolo ne-am dus renumele de romani nasoli.O trupa de kitesurferi romani printre care si al nostru chipes Razvan Fodor a avut grija sa aranjeze un conflict si sa inceapa lumea sa se strambe pe acolo auzind ca suntem romani ca si aia. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nah trist si rusinos.

+Quote Post
Ariana
post Feb 4 2008, 12:12 PM
Post #168

Membru de Onoare

Mi-e dor de copiii mei...atat...
Ma uitam prin poze si mi s-a facut un dor teribil...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Ariana
post Feb 14 2008, 11:21 AM
Post #169

Membru de Onoare

Azi sunt trista si dezorientata si probabil e o zi din aia pe care nu o uiti degraba...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Daca nu ar fi ai mei as pleca in lume la propriu.Poate o experienta de genul asta m-ar scutura putin...

+Quote Post
Delphina
post Feb 14 2008, 11:55 PM
Post #170

Dependent

Member No.: 50

Ariana draga, salut!
rimember mi?

M-am bagat in jurnalul tau (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ce mai faci, cum esti?

+Quote Post

89 Pages V  « < 15 16 17 18 19 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th July 2025 - 06:51 AM