![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Delphina te puppp!!Cum sa nu imi amintesc de tine?!!
Trupa de la inceput care cu atata patos ne straduiam sa fim cat mai ok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) M-am intrebat deseori ce mai faci si ma bucur din tot sufletul de "reintalnirea" asta. Eu sunt intr-o perioada nu tocmai ok.Mi se intampla rar sa pic in felul asta si ma uit nedumerita la nestiind ce sa fac. Am intrerupt initial pentru un an gradinita (mai nou constientizez ca nu ma mai pot intoarce in lumea aceea) cu mare parere de rau si ma ocup doar de arhitectura si amenajari interioare.Si desi a fost o decizie pe care am luat-o cu mare greutate acum sunt constienta ca a fost ok si la momentul potrivit. Zi-mi despre tine cum esti? Ce mai faci?Si sper sa nu mai dispari. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 198 Joined: 8-December 05 Member No.: 50 ![]() |
Sunt... ok.
Straina si instrainata, as vrea sa ma-ntorc acasa ... la ce? Sunt si eu foarte dezorientata: alegeri-realegeri de meserie, nu cunosc inca locul unde-as vrea sa traiesc, oamenii pe care-as vrea sa-i vad. Oricum le-ntorc, nu pusca. Habar n-am. Adica is un Habarnam. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Hmmm trecem prin stari similare...eu daca nu ar fi ai mei as vrea sa plec unde vad cu ochii.
Imi pare rau ca nu am facut asta in tinerete.Prietena mea cea mai buna ma cearta ca vorbesc de parca as avea 50 de ani.Azi un alt prieten incerca sa imi explice faptul ca la 30 de ani poti lua viata de la capat. Zambesc amar....oameni dragi care ma incurajeaza. Zilele acestea am fost atrasa ca un magnet de vechii prieteni.Persoane care au avut roluri importante in viata mea incepand din liceu.M-am infiorat caci i-am regasit tot acolo la fel de ok ca intotdeauna cu toate ca a trecut ceva vreme de cand nu ne-am mai vorbit.Si realizezi cat de importanti sunt oamenii din jurul tau cand simti ca tot cerul iti aterizeaza in cap. Un lucru e cert...cel putin pentru ce se intampla aici in societatea asta...nu merita sa pui suflet in ceva pentru ca ajungi inevitabil sa iti rupi gatul si nu merita. Si eu tot Habarnam sunt dar un Habarnam intr-o stare de disperare si iesiri impulsive de care mi-e efectiv rusine si frica.Si imi doresc cu disperare sa revin la mine cea de dinainte de habarniada...Ariana cea de acum nu-mi place desi e cea vie pe care am crezut-o disparuta prin trecut. Delphinutza tu intre ce profesii esti? Eu sper dupa ce ies din efuziunea asta sentimentala (si da Doamne sa ies odata!) sa-mi urmez dorinta si sa imi dedic macar vreo 3- ore in weekend unui orfelinat.Daca tot mi-a dat Dumnezeu darul de a comunica ok cu copiii apai sa nu il las sa se transforme in dor si suferinta.mi-e teama insa sa nu ma atasez de vreo micuta si sa ma apuce idei de infiat.Caci oricat de nobila mi se pare ideea nu e ok....cel putin nu pt mine... Despre master Azi am avut si o deziluzie totala la facultate ( ca sa pot intrerupe gradinita si sa imi pastrez titulatura a trebuit sa ma mai apuc de-o scoala desi am la diplome de pot sa imi tapetez peretii cu ele (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ).Am zis sa fac o chestie care sa imi foloseasca si m-am apucat de "Design de interior" la faculta de Arhitectura.Am zis ca sunt profii mei ca sunt in domeniul in care baletez acum si ca o sa fie ok.I-am regasit insa la fel de inchistati ca si acum 5 ani.,cu acelasi naduf de dascal neinteles.Uitau ca nu vorbesc cu niste pusti de 19 ani, ca toti lucram si am ales sa facem un master pentru ca ne dorim ca asta sa insemne ceva. Diferenta intre mine cea de acum si cea de acum 5 ani e insa mare.Acum am incredere in mine vis-a-vis de profesie si am curajul sa fiu eu si sa spun ceea ce ma deranjeaza.Faptul ca nu m-am supus total unei teme stupide si pentru ca in loc de cafeanea m-am incapatanat sa fac un Sushi-bar i-a suparat.La fel de mare a fost problema pentru ca nu am vrut sa paginez in modul comunist pe care ni l-a impus proful.Ori lasa tataie omul sa-si manifeste imaginatia ca de asta a ales ceva legat de arta!Ca in anii de faculta multe descurajari am incasat la purtator. Culmea e ca profesorul pe care il credeam cel mai uracios a fost cel mai ok.Un designer mai ciudat dar al carui dialog si afirmatii au fost perfect pertinente.Mi-a luat aparare si mi-a incurajat alegerea de a pagina altfel.Si a fost ok.Raman insa dezamagita si descumpanita de atitudinea celorlati doi si nu resusesc sa pricep de ce un dascal nu intelege care e principala lui datorie. Mi-am trecut examenele lejer si fara prea mult efort.Am manifestat mult mai putin interes decat anult trecut.Iar ca experienta pozitiva din semestrul acesta ramane incurajarea designerului.Si e trist ca se intampla asa.... |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 198 Joined: 8-December 05 Member No.: 50 ![]() |
Nooo, eu n-am nici un fel de iesire, is ZZZEEENNN.
insa de asa un Zen si de-o detasare si de-o relaxare sora cu somnu cela, stim noi care. nici vreau nimic, nici cer nimic, nici intreprind nimic, asa... ...ma trezesc ca-i dimineata si ma culc ca-i seara. Si nici mie sa nu-mi spuna nimeni ca la 30 iei viatza de la capat. Or lua-o, altii, cu alte firi si alte vointa si alte dorinte. Dar nu-s eu aia... nu-s nici deprimata, nici trista, nu-s... nimic. Insa nu stiu daca e preferabil rabufnirilor de care-mi spui. Eh , om trai si-om mai vedea. Ti-am scris un mesaj, ca sa nu-ti inund jurnalul cu starile-mi fabuloase. Ma bucur sa te regasesc. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Tare frumoase pozele. India cred ca e superba si faptul ca se imbraca asa colorat cred ca contribuie la bunadispozitie mi-ar place si mie sa merg, in China nus de ce nu m-ar trage ata sa merg never, nu ma entuziasmeaza de loc.
Mi-a placut ce se intampla in Filipine adica lumea canta peste tot, mi-ar place sa stau acolo din punctul asta de vedere, eu sunt cam dependenta de muzica si cateodata ascultand in casti imi vine sa cant pe strada binenteles ca nu se intampla, dar mi-ar placea enorm. This post has been edited by misssn7: Feb 16 2008, 11:24 AM |
|
|
![]()
|
|
Missn7 de acord cu tine... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si multumesc pentru apreciere.Imi pare rau ca nu am insistat mai mult pe partea artistica a pozelor dar parca nu as vrea sa imi creez o noua pasiune obsesiva(nu de alta dar am destule).
Dupa cum am spus aceeasi senzatie am avut-o si eu. Cred ca singurul chinez pe care l-am simpatizat a fost un personaj dintr-o carte a lui Isabell Alende. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Insa ziua aceea e popas in China a fost binevenita tocmai din cauza ca m-a facut sa simt pe pielea mea ca nu mai vreau China si nici Japonia sau Coreea.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu si in India si in China am ramas impresionata de dragul pe care ti=l impartasesc oamenii si nu pentru ca esti turist si trag ei banii de pe tine.Dar au o deschidere si o frumusete sufleteasca extraordinara.De fapt asta imi si place in calatoriile de genul asta interactiunea cu oamenii desi teoretic ar trebui sa fi vrajita de obiectivele turistice. Luna viitoare o sa am prilejul sa compar Europa cu Asia.Dar nu cred ca o sa castige Europa lupta asta.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mie e evident ca imi plac lumile astea mai ciudate pe care altii le dispretuiesc. Imi doresc sa ajung si in Kenya.Dar cred ca deja exagerez cu dorinta asta de a vizita locurile astea... Deplphintz-o ti-am scris un mail din ala cu ofuri cu tot.:)Nu-i nici un bai ca-mi inunzi jurnalul cu "stari fabuloase" cum le zici tu.Ca doar de aia ne punem pe scris sa ne mai usuram sufletul pe care eu as vrea sa -l extirpez daca se poate ca nu mi-l mai place.Nu-i fain sa simti ca din cauza framantarilor ajungi sa simti asta la modul fizic prin stomac. Mi-e dor de MonicutzaB...daca m-o fi citind si ea vreau sa stie ca mi-e dor de ea. O si iar scriu ca le vad aici pe Kari si pe Fany...fetelor va tzuc cu drag. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ari (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Noi am dezbatut chiar saptamana asta "problema" Keniei, era cat pe-aici sa luam bilete de avion. Dar situatia actuala de-acolo e prea primejdioasa. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Si mai tin sa adaug ca la 30 de ani e numai bine sa se ia un "inceput" de coarne, s-a strans in viata fiecaruia ceva experienta, avem ceva putere de discernamant. Mai trebuie un bobulet de curaj in propriile forte. |
|
|
![]()
|
|
Kari stiu ca Tanzania e o alternativa f buna apropis de Kenya.
Prietenii cu care am fost in Filipine fusesera anul trecut in Tanzania si spuneau ca e mult mai safe si mai ok decat in Kenya.Am auzit si eu ca momentan in Kenya e bai mare. Cat despre 30 de ani...zic pass la schimbat de vieti.In momentul asta o percep ca pe o perioada a marilor presiuni.Nu stiu de ce.Poate s-au adunat prea multe si acum rabufnesc.Si continui sa ma minunez de asta. |
|
|
![]()
|
|
A trecut si sesiune cu agitatia de rigoare...mai putina decat am prevazut.Si ma enerveaza ca mi-am pierdut energia in Filipine ingrijorandu-ma ca nu o sa fac fata.Zambesc amuzata...
Ma las sa ratacesc printre proiectelele mele.Abia astept sa se imbuneze vremea sa ma duc in recunoastere pe santiere sa vad in ce stadiu sunt unele dintre ele.Nu am facut asta niciodata.Sa acord o zi casutelor mele.Si imi amintesc cat de emotionata ma gandeam in anul I cum o sa fie momentul in care prima mea casuta o sa prinda contur in realitate.E fain sentimentul. Am ajuns sa imi scriu in carnetel ce am de facut in fiecare zi.Si daca la inceput aveam senzatia ca astea is apucaturi de om senil acum recunosc ca e o idee f buna si ma ajuta sa ma adun. |
|
|
![]()
|
|
Am chef de scris...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) inseamna ca e bai.
Sunt bune la ceva intrebarile existentiale...ca sa nu apuc sa raman prea mult eu si cu mine, lucrez si imi pun toata energia in ceea ce am de facut.Ma mai trezesc din ale mele si realizez ca parca e test de productivitate.Rezultatele sunt surprinzatoare. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si ascult Andries si Alifantis...asta nu-mi face bine.Ar mai trebui sa iau la recitit a mia oara "Panza de paianjen" si as avea toate datele pentru o noua deprimare totala.Dar nu o fac...cred ca le interzic lui Alifantis si Andries sa-mi dea dureri de stomac si aleg un post de radio din asta tamp si la moda. Si m-as muta pe un blog al meu cu fluturi si posibilitatea de a-mi ascunde gandurile...dar m-am obisnuit aici... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 01:00 AM |
|