IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

89 Pages V  « < 17 18 19 20 21 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Un fel de ganduri...despre prietenie pentru o viata, Jurnalul Arianei
pescarush
post Feb 20 2008, 07:19 PM
Post #181

Musafir

ariana, crede-ma ca iti poti lua viata de la 0 si la 30 de ani, si chiar si mai tarziu.
un exemplu sunt eu, am avut 31 de ani cand am luat-o iar de la 0 si cunosc atatea cazuri care au facut-o chiar si la 40 de ani, sau mai tarziu.
nu spune nimeni ca e usor, dar se poate.
a, si nu regret niciuna din experientele prin care am trecut, chiar adca unele au fost mai... dure. din ele am invatat si m-am format si datorita lor sunt ceea ce sunt acum. avem si perioade de dezamagire si deznadejde, dar suntem tinere, putem trece peste ele. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

This post has been edited by pescarush: Feb 20 2008, 07:22 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Feb 20 2008, 07:30 PM
Post #182

Musafir

Parintii mei au plecat din tara la 50, respectiv 47 de ani. Cu o valiza si-n Dacia noastra antica. Si lasand casa, masa, carti, totul in urma. Si zic acum ca a fost un pas greu de facut, dar care a meritat.

+Quote Post
Ariana
post Feb 20 2008, 10:21 PM
Post #183

Membru de Onoare

Group: Incurabil
From: Timisoara
Member No.: 15

Pescarush si Kari ...va pup si...multam de sprijin.Nu stiu ca simt ca o iau pe aratura zilele astea.
Muncesc pana la epuizare.Sunt curioasa cat mai rezist in felul asta.
E incredibil insa cat de mult au contat oamenii care mi-au fost si imi sunt aproape.

+Quote Post
walpurgik
post Feb 21 2008, 12:09 AM
Post #184

Musafir

Sa stii ca oameni din astia mai bandajeaza golurile, chiar daca, in the end, tu trebuie sa depasesti singura toate obstacolele psihologice care iti ies in cale.
Imi aminteam zilele astea ca tu si delphina m-ati calauzit catre comunitatea elady mai bine de 2 ani in urma si multumesc entuziasmului vostru de atunci care mi-a fost deschizator de drumuri.
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Feb 21 2008, 12:28 AM
Post #185

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 265

Intr-adevar conteaza mult oamenii din jurul tau, sprijinul lor. Capul sus Ari (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)

+Quote Post
Ariana
post Feb 21 2008, 11:16 AM
Post #186

Membru de Onoare

Barcardi te pupacesc!
Ai dreptate Anca...e emotionant cu cati oameni faini am intrat in contact cu ajutorul celor doua formuri.
Si faptul ca noi cele din Timisoara am avut prilejul sa ne intalnim si sa legam amicitii atat de frumoase chiar daca suntem caractere total diferite!E chiar dragut cand ne strangem toate si fiecare e cu piticii proprii. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Si sunt atatea fete pe care mi-as dori sa le intalnesc in real life!

Detest sa-mi plang de mila caci intotdeauna am gasit in mine resursele de a ma ridica si merge mai departe oricat de puternica a fost cazatura.Nu sunt ok si asta nu-mi place deloc.

Azi ascult Michael Buble...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) fiecare zi cu starea ei...

+Quote Post
Ariana
post Feb 21 2008, 08:40 PM
Post #187

Membru de Onoare

Nu inteleg pasiunea oamenilor pentru casele mastodont cu multe forme curbe.
Iar am "placerea" de a concepe o chestie de genul.Sper sa imi iasa desi la cat de coplicat e piticul omului incep sa-mi pun probleme.
Mai am o casa mastodont pe care cu chiu cu vai am terminat-o.Pur si simplu nu imi plac.
Iubesc casutele simple si de bun simt care prind contur si valoare din finisaj.Si nu pentru ca mi-e mie lene sau prea complicat sa duc la capat mastodontii...nu imi plac si gata.Bunnn...mi-am exprimat of-ul si ma intorc la liniile mele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cum sunt?...ma intreb eu pe mine...Intre linii!" imi raspund eu mie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Feb 21 2008, 09:18 PM
Post #188

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Ariana nici mie nu-mi plac casoaiele, nu-i prea inteleg pe oamenii astia, daca au asa multi bani sa calatoreasca, sa dea la saraci nu sa investeasca intr-o casoaie doar ca vezi doamne cati bani au ei. Mi se pare ceva parada in chestia asta.
E la Poiana Tapului o casoaie pe 3 nivele si mare rau si de vre-o 5 ani e pusa in vanzare nimeni n-o cumpara.

+Quote Post
kalua
post Feb 21 2008, 09:41 PM
Post #189

Musafir

He he, mie cred ca mi-ar trebui casoi, mi-ar place sa am asa:
-bucatarie maaare
-camara mare
-biblioteca, asta sa preia si functia de camera de ascultat muzica
-camera de uitat la tv
-dormitor
-camera copilului
-camera copilului pentru pictat, lucru manual, etc
-camera copilului pentru lectii
-dressing
-gym
-sufragerie
-doua camere separate pentru musafiri
-sauna
-camera pentru jocuri
-birou
-3 bai
-sala de petreceri
-sigur am uitat vreo doua (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Toate daca se poate toate la acelasi nivel, la parter, deci mi-ar trebui mult pamant.

+Quote Post
Ariana
post Feb 22 2008, 06:55 PM
Post #190

Membru de Onoare

Hmmm ma gandesc la titlul blogului, jurnal ce-o vrea el sa fie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ...si am fost inspirata.
Unii oameni vin si pleaca si nici nu ii simtim.Eventual ne mai distrag din obisnuinta unei zile.Oameni pe care nici nu simti nevoia sa-i pastrezi acolo,prin suflet.
Altii sunt trepte cum a spus o data cineva pe care l-am iubit mult si acum zambesc cu nostalgie amintindu-mi asta.Iar altii aia importantii pe care imi vine sa ii strang in brate si sa ii pupacesc cu tot dragul...acestia sunt cei care ne inteleg si iubesc si pretuiesc dincolo de latura aia tembela pe care o aratam uneori.
Si cred ca randurile de mai sus nu sunt valabile doar pentru mine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Acum despre casute...
Mi-e important locul in care stau,sunt importante culorile,texturile care le port pe mine sau care ma inconjoara.
Nu stiu cum ar fi casuta ideala. :)Nici nu stiu daca as fi in stare sa-mi proiectez eu mie casuta ideala.Cred ca l-as lasa pe cel mai bun prieten al meu sa o faca in locul meu.
Cel mai important loc ar fi insa cu siguranta camera copilului (pe care momentan nu mi-l doresc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ).pe care as proiecta-o si amenaja pana la ultimul detaliu...si baia si abia dupa livingul.Iar dormitorul...undeva pe ultimul loc.Cred ca prin asta se explica faptul ca sunt agitata si putine sanse sa lenevesc prea mult in dormitor.

+Quote Post

89 Pages V  « < 17 18 19 20 21 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 01:11 AM