![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Te pup Di...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Si iarta-ma... |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
? Pentru ce?! Fii serioasa. Vine primavara. Ies bondarii, da coltul ierbii... O sa intram in postul Pastelor ... O sa infloreasca copacii...
(IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Nah...cuvintele nu isi au sensul...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) iar tu ai citit intotdeauna copilul din mine.
Te pup cu tare mult drag. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ari, eu sint departe de a fi intruchiparea perfectiunii.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Tu esti un suflet frumos care zboara cu aripi de flutur. Si asta e ... cel mai fain lucru. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dupa cum spunea o alta fata draga de aici...intre noi toate exista telepatie.
Chiar azi ma gandeam sa scriu despre fluturi... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Ce fain ca pleci, cand schimbi peisajul ti se schimba si starea de spirit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mie de ex. nu mi-a placut Germania desi nu mi s-a intamplat nimic neplacut acolo -pana sa ajung acolo mi se parea Germania un fel de Neverland- asteptam sa ajung acasa in schimb Austria mi-a placut a lot. Fiecare tara cu frumusetile ei. This post has been edited by misssn7: Feb 26 2008, 09:48 AM |
|
|
![]()
|
|
Azi nu sunt ok...sunt imbracata in roz si nu sunt ok.
Poate e de la primavara... |
|
|
![]()
|
|
Inebunescccc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ... vreau inapoi in Filipine.
Donez energie.De unde am atata energie?Chiar nu pot sa inteleg.Si de ce nu am avut-o la 20 de ani?As fi rasturnat lumea cu sus-m jos. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Uite ca trimit eu Filipinele la tine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(IMG:http://www.mythen.net/Photos/Philippinen%2006-2%20041.jpg) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Am supravietuit si zilei de azi.O ora in vana cu o mie de spumante si mirosuri si sunt ca noua.
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Karii lovitura sub centura estem... Terasele de orez din Banaue vechi de vreo 2000 de ani daca nu ma insel. Cel mai bun orez din lume acolo l-am mancat,orez alb combinat cu orez mov.Si cea mai buna cafea din lume tot de acolo vine. Ei cultiva acest orez strict pentru uzul lor,nu il comercializeaza.Atata chin pentru hrana! Pe marginea unora dintre terase erau plantate niste flori mari rosii care au o poveste draguta.Sunt puse ca sa sperie spiridusii care noaptea isi fac de cap in terasele de orez si le strica. :)Si am urcat si coborat pe terasele acelea de mi-a iesit sufletul. Tot acolo am fost extrem de impresionata de atentia acordata de autoritati sistemului de invatamant.Caci acolo in fundul lumii vazand scoala satului nu m-am putut abtine si am patruns tiptil si timid la ore la piticii de clasa I evident.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si m-am emotionat atat de tare incat mi-a luat un secol sa ii spun invatatoarei ca si eu am aceeasi profesie la baza. Copiii se lipesc efectiv de tine.Localnicii la fel.La inceput ma simteam stinghera caci simteam ca ma studiaza cu atentie. Filipinezii in special cei din Manila viziteaza zona aceea ca sa vada brazii si sa simta frigul pe care l-am simtit si eu in lipsa treningului meu calduros care se odihnea linistit in aeroportul din China. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si parca era din poveste totul....frumoasa vacanta am avut ,fara bagaje da frumoasa! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si tot pentru tine Kari...m-am gandit zilele acestea la tine.La ce ai spus cand am hotarat eu sa iau o pauza de la gradi.Si...ai avut dreptate...e bine. Maine vreau sa ajung pana acolo desi mi-e un pic teama de reintalnirea asta caci ultima data nu a fost prea fericita.Dar...parca mi-e tare dor. Si Kari am uitat sa te pupacesc ... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Misssn...Germania nici mie nu prea mi se lipeste de suflet. Kholnul mi-a placut mult..Dar nu-mi plac nemtii.Sunt muuulllttt prea reci pentru mine.Cred ca as inebuni la prorpiu daca as fi nevoita s alocuiesc in Germania. Si intr-o vacanta se pare ca pentu mine cel mai important lucru dupa mare e comunicarea aia cu oamenii. Cred ca in Spania as fi in mediul meu.Nu cred ca am sa o uit vreodata pe Carolina spanioloaica plina de sharm cu care am bantuit prin strazile stramte ale New Delhi-ulul.Imi pare rau ca nu am parte de o Carolina si aici in Timi.Plina de viata ,deschisa,fara complexe, fara rautati... In schimb sunt fff curioasa cum o sa percep Londra. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 07:30 AM |
|