IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

89 Pages V  « < 23 24 25 26 27 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Un fel de ganduri...despre prietenie pentru o viata, Jurnalul Arianei
Ariana
post Mar 8 2008, 03:51 PM
Post #241

Membru de Onoare

Group: Incurabil
From: Timisoara
Member No.: 15

Despre educatoarea mea imi aduc aminte ca era un om rece...f buna profesional dar rece desi frumusica.

Tocmai am primit un telefon care m-a intors un pic pe dos sau emotionat...nici nu stiu cum sa spun.Simt un gol in stomac.
Telefonul era de la o fetita de-a mea de la gradi.A tinut sa-mi spuna ca ma iubeste si sa-mi ureze "La multi ani!".Parintii ei mi-au multumit pentru tot ce au inseamnat cei 3 ani pe care i-a petrecut alaturi de mine.Ce m-a impresionat e ca mi-au inteles alegerea, ca dincolo de parerea de rau pentru ca practic am dat bir cu fugitii brusc m-au inteles.
"Esti facuta pentru asta!Dar nu mai trebuie sa te intorci acolo!"...
Oftez...si merg mai departe.
30 pentru mine...? cotitura de drum...

Sper sa fie bine.

Nu am voie sa ma intristez.Deseara ma imbrac lejer si ma duc sa cant.Mi s-a indeplinit si dorinta cu Directia 5.
Go to the top of the page

+Quote Post
Master of Norule...
post Mar 8 2008, 06:23 PM
Post #242

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Copiii se ataseaza de educatoare daca e apropiata de ei si le intelege of-urile.
Eu am mutat-o pe fetita mea de la o gradi la alta ca nu-mi placea de educatoarea de acolo ca avea tot felul de pretentii si ii mai lasa singuri, s-au mai intamplat accidente, adica o fetita si-a spart capul,atunci m-am cam speriat. Imi tot zice ca m-a batut nu stiu care si doamna educatoare nu era in clasa. M-am dus o data la gradi nu era educatoarea in clasa si un copil a aruncat in alt copil cu penarul, nu l-a nimerit da' daca il nimerea.
Si imi zice fiica-mea la un timp dupa ce a inceput la noua gradinita, imi place mai mult la gradi asta ca la cealata educatoare nu ma iubea deloc.
Distractie faina la concert.

This post has been edited by misssn7: Mar 8 2008, 06:25 PM

+Quote Post
Ariana
post Mar 9 2008, 02:36 AM
Post #243

Membru de Onoare

Happy me! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
O fost fain rau de tot la concert.A trecut ceva vreme de cand nu am mai poposit in "The note" sa cant cat ma tin rarunchii.
Ca un paparazzo ce sunt am facut si poze.Baietii astia arata fenomenal.Si arata asa de multi ani. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

http://farm3.static.flickr.com/2386/232000...3f1195d24_b.jpg
http://www.flickr.com/photos/ari_ariana/2320009924/
http://www.flickr.com/photos/ari_ariana/2319192865/
http://www.flickr.com/photos/ari_ariana/2320009924/
Preferatul meu e basistul.Ma intreb daca omul asta inainte de concerte bea ceva?!Parca e bagat in priza si zambeste mereu...bine e clar ca asta tine de faptul ca ii place ceea ce face.Dar ...doar ma intrebam.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ii declar preferatii preferatilor preferatilor mei.
Si...am primit cadou de 8 martie ultimul lor album si ma duc sa a bag in pat si sa adorm happy.
Am vrut sa-mi prind in cuvinte bucuria.

+Quote Post
scumpic
post Mar 9 2008, 02:54 AM
Post #244

Incurabil

From: Bucuresti
Member No.: 2,663

Ariana, indraznesc si eu sa ma bag aici.De ceva vreme tot citesc jurnalul tau si...acum, cind vad ca ai mai postat cite ceva ma gindesc mai intii sa imi iau ceva timp si ...liniste ca sa citesc, stiu ca trebuie sa citesc cu atentie fiecare cuvint, nu se poate citi pe fuga. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) As simti ca e pacat sa pierd ceva.

+Quote Post
Ariana
post Mar 9 2008, 12:18 PM
Post #245

Membru de Onoare

Scumpic (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) si multumesc ca esti si tu aici.
Eu nu pot decat sa ma bucur de prezenta voastra aici.Am reinceput sa scriu cu perseverenta in ultima luna si totul a inceput intr-un moment in care am simtit ca imi "cade cerul in cap" si pentru mine asta e expresia care descrie dezamagirea maxima.
Si tot scrisul asta e pentru mine ca o reinventare si o reimpacare intre "eu si cu mine".
Iar voi...mi-ati dat incredere si va iubesc tare de tot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

In diminetile somnoroase de duminica dupa ce ,cu nasul in perna imi urmaresc unul din serialele preferate (cel cu surorile tzacanita de la ProTv unde evident in cea mai dusa cu pluta ma regasesc Rose cred ca o cheama (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) mai urmaresc "Parte de carte" a lui C.Tabara.Sunt subiecte care ma fac sa devin atenta.
Azi a fost invitat un tanar ce prezenta o cartulie a lui "Filosofia sexului" scrisa de Radu F.Constantinescu.Interesanta emisiuneaTipul la un moment dat spunea ceva de genul
"Barbatii nus-si dau mastile jos inainte sa se culce cu o femeie."...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nu-mi plac orgoliile gratuite,nu-mi place sa interpretez un rol desi rolul poate schimba sensul povestii.Dar ce farmec ar mai avea povestea?
Tot despre "Acea poveste" discutau in emisiune.Greu subiect.
Coperta cartii e facuta de o tanara artista pe care am cautat-o din curiozitate pe net.Mi-au placut de la ea pozulicile acestea :
http://cutteroz.deviantart.com/art/Dissolved-Girl-43629306
http://cutteroz.deviantart.com/art/Fragile-Wind-35314636
Cu toate ca nu-mi plac pozele prelucrate pe net ci pozele care surpind imaginea reala si pura.Tine si asta cred de refuzul de a juca vreodata un rol.

+Quote Post
3A
post Mar 9 2008, 08:54 PM
Post #246

Incurabil

From: Toronto
Member No.: 3,077

Te-ai distrat fain! Ma bucur pentru tine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mereu mi s-a parut un tip interesant, C. Tabara.

Cat despre ce zicea tipul, ca "barbatii isi dau masca jos dupa ce se culca cu o femeie" si eu zic la fel, numai ca mai ales de la o varsta incolo, sa zicem dupa 30-35...
Adica ii cunosti mai bine, acum mai e si altceva, nu doar ei isi dau mastile jos, probabil ca-i mai dam si noi jos de pe soclul, unde-i urcam cu romantismul...
Si mai cred ca tocmai d-aia e fain sa fie intai o perioada de prietenie inainte, sa cunosti omul. Fiecare dintre noi avem "masti" chiar involuntare cand ne place de cineva.

+Quote Post
Ariana
post Mar 11 2008, 01:11 PM
Post #247

Membru de Onoare

Azi...Zece si Florin Chilian... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Ariana
post Mar 11 2008, 10:26 PM
Post #248

Membru de Onoare

Brrrr ... mult de lucru si astenia de primavara care imi fura energia.Nu-mi place...
Ca de obicei inaintea oricarei plecari in loc sa fiu linistita si sa gust fiecare moment inainte de plecare iar sunt superrr ocupata.
Un pas in plus insa am facut:incepand de luna asta duminica mi-am lasat-o libera.Si simt la modul benefic toata chestiuta asta.

+Quote Post
Master of Norule...
post Mar 12 2008, 10:02 AM
Post #249

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Ce imi place si mie melodia Zece, imi atinge sufletul daca pot spune asa.
Cred ca oricui ii trebuie un timp in care sa se relaxeze, doar ca navala treburilor de multe ori nu te lasa sa ti-l aloci si totusi ar trebui sa ne facem timp si pt. relax, good for u pt. ideea cu duminica.

+Quote Post
Ariana
post Mar 12 2008, 10:52 AM
Post #250

Membru de Onoare

Missn te pup ... da, e incredibil de frumoasa melodia.
Imi place mult si Florin Chilian.E un ALTFEL de om neincadrat in nici un stereotip...imi place.Mi-ar placea sa il cunosc personal.
Cred ca un om care e in stare sa alature cuvintele si notele in felul acesta are multe povesti ale sale ALTFEL.
Ma mai bucura faptul ca dupa ani de zile pot sa il ascult.

Scriu rapid si intre doua proiecte...simt nevoia sa scriu.
In plimbarea mea printre fotografii din ultima vreme mi-am stabilit si preferatul STEVE MCCURY
http://www.stevemccurry.com/main.php
Am aceeasi sete de a descoperi oamenii.Mi-ar placea sa pot persevera in chestiuta asta.Desi...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ma indoiesc ca o sa am rabdarea si timpul (de fapt asta e marea problema) de a ajunge acolo unde vreau.

+Quote Post

89 Pages V  « < 23 24 25 26 27 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 07:18 PM