![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
DE CE E INTERESANT SA FIU EU?
Suna a narcisism...dar nu-i... Stateam eu linistita ca plec vineri desi o voce interioara imi spotea de ieri sa ma uit pe bilet.Si mi-am programat totul in ideea ca plec vineri.Si azi la ora 21 imi vine sclipitoarea idee sa ma uit pe bilet...si SURPRIZA!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 20 martie ora 6... Si mai am de terminat niste chestii...bagaj ioc!SAparatul de fotografiat saracul e cu bateria aproape descarcata nici gand sa am vreme sa mai formatez ceva la el.Asa ca beneficiaza de dezvirginare totala la Londra. Cel mai interesant a cat de bine ma cunosc oamenii care ma iubesc. :)Alina m-a sunat la ora 22 parca presimtind ca sunt pe cale sa execut o noua boacana. Sa mai spun ce emotii am? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cred ca nu e nevoie. Concluzia...ingerii mei exista.Suna stupid,copilaresc numai normal nu.Dar eu ii simt aici langa mine... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sa ma enervez?Ntz...incerc sa ma las amuzata de poveste desi in primul moment am simtit ca imi cade tot tavanul in cap. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
probabil ca surprizele astea deja fac parte din farmecul tau (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Drum bun! si spor la bagaje!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Pfua! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Uneori ma gandesc ca ar trebui sa ii premiez pe cei care ajung sa ma inteleaga si sa ma iubeasca. Nu pot sa pricep cum tot timpul eu am parte de patanii din astea. Bunnn...terminat treaba desi nu mi-e mie clar cu o suprafata la o casuta asa ca dupa ce termin bagajul verific.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si acum bagajeeee... Sunt suparata ca nu am ajuns sa imi cumpar cartea cu "Pamantul de sub talpile ei".O lasasem pe maine.La fel si o alta jumatate din cadoul Alinei.I-am cumparat o icoana frumoasa pe care am avut de gand sa o duc la sfintit maine.Si mai vroiam sa ii cumpar o bijuterie. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Bun...gata...bagajeee...mi se pare atat de complicat sportul asta.Nici macar nu stiu de unde sa o apuc. Aa2...te pup cu drag. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am emotiii!!!! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Nu esti singura cu patanii d-astea (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Hai sa-ti pove una din cele proprii: mama trebuia sa vina la mine, si sa o astept in aeroport. Era 1 iulie. Si parca am avut un feeling si am sunat-o dar n-a raspuns... Eu eram in vizita la niste prieteni si am ajuns acasa la 2 noaptea...Acasa ma astepta mesaj pe robot de la mama care ma astepta in aeroport de la ora 9 seara (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Ca sa fie setul complet am plecat la aeroport in acelasi timp in care i-a a venit spre mine...asa ca inca o ora de asteptari si am gasit-o franta de oboseala in fata usii pe la ora 3 noaptea... Unicul mod in care am putut face fata la gafele pe cre le fac din cand in cand e ca-s unice si ale mele...asa ca aia e. Si de cand le-am inclus in personalitate, le fac mai rar. Cat despre prietenii care te iubesc asa cum esti, tocmai aia e un prieten;) asa ca ai prieteni adevarati! sa-ti traiasca!! Imi pare rau de carte...poate mai are ea ceva carti interesante sa citesti. Cat despre bijuterie, poate reusesti sa gasesti ceva fain la duty-free shop. Dar cred ca mai degraba in Anglia nu la noi! Spor la bagaje! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) P.S. si abia astept sa vad niscaiva poze cu aparatul cel nou! |
|
|
![]()
|
|
Aa2...am o mie de pupici pentru tine.Mi-ai dat o super super super idee.Oricum am esacala in Viena asa ca voi da iama la Swach si o sa iau pentru amandoua ceva sweet si la fel. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Deci mai patesc si altii ca mine! Intr-o lume de oameni normali si echilibrati eu sunt cea care are mereu da mereu parte de ceva inedit.Si ma mai uit de multe ori mirata si ma intreb "De ce mie?" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dar vorba ta...pana la urma cred ca fac parte din personalitatea mea.Si asta chiar nu pot sa schimb oricat ma straduiesc. De 10 minute stau si ma uit la doua geamantane si nu sunt hotarata pe care din ele sa le iau. :)Pana acum am decis ca imi iau...pijamaua. Carti am...Maestrul si Margareta si Arta conversatiei ma vor insoti. :)Si probabil ceva Allende.Dar mi-as fi dorit cartulia aia.Ramane sa o dedic altei vacante. Vai de capul meu cu aparatul al' nou.Nici nu am avut cand sa ma bucur de el.Azi am avut lectii de fotografie in birou si urma ca maine sa le definitivez.Diafragme,focusuri in capul meu ii o degringolada totala.Asa ca ma voi baza pe saracul meu simt artistic ca tehnica...nu-i...inca. Azi ma gandeam la unul din oamenii tristi de care m-am lovit in viata asta.Mi-am bagat nasul in blogul lui desi i-am spus ca nu o sa o fac.L-am pus pe ignore pe messenger in momentul in care am considerat ca starea lui imi face rau mie.Mi-ar fi placut sa il ajut.Asa cum a facut-o el o data.Insa din pacate sunt multe resentimente din partea lui vis-a-vis de mine iar din ele razbat rautati gratuite pe care nu vreau sa le tolerez. |
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ma bucur ca ti-a fost de folos!
Cat despre care geamantan, si eu ma hotarasc greu...Seara pun muuulte multe lucruri, ce vrea inima mea, si apoi cand ma trezesc ma hotarasc pe care le pun si pe care nu! asa-i cu nehotaratii (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Poate reusesti sa inveti din incercari, eu nu le am p-astea ca nu tin minte...Dar fi-miu suceste butoanele de le vine rau, face poze si apoi vede cum a iesit mai bine (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Imi pare rau de ace om trist de care zici, dar in pacate daca nu se ajuta el insusi, tu nu poti sa-l ajuti, ci asa cum ziceai si tu, mai rau iti face tie. Unii sa stii ca reusesc sa se schimbe, sa vada lucrurile asa cum sunt, dar intotdeauna atunci cand sunt ei pregatiti si in anumite conjuncturi... Pe mine m-a surprins o chestie, religioasa...spunea un calugar ca nu e bine nici sa invidiezi sau sa faci rau, dar nici compatimirea nu e sanatoasa! pleci la 6 seara sau 6 dimineata? |
|
|
![]()
|
|
Dimineata la 6...deci mai am vreo 2 ore si jumatate pana plec la aeroport...fara somn pe ziua de azi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Bagajul saracul e pe jumatate facut....si e ...imens.Mai scot din tzoale pentru ca sunt chiar de coma. |
|
|
![]()
|
|
waaaw! da, e ceva! iti tin pumnii! aventura, ce sa mai (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
ariana, drum bun si sa ai un concediu de vis. probabil ai si plecat deja. te asteptam cu poze si impresiile despre Londra. eu am fost anul trecut, Anglia mi-a placut foarte mult. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
daca ai ocazia, nu sta numai in Londra, iesi un pic, eu am stat in Oxford si e superb (aprox. 60 km de Londra) si mi-a placut foarte mult tinutul Cotswold (in apropiere de Oxford). (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ei, patanii are toata lumea. eu tocmai trebuie s-o rezolv cumva pe luni, cand ma intorc de la Montreal, ca nu are cine sa ma astepte in aeroport (tocmai am aflat) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) dar o descalcim noi cumva. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fetele va pup. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Am ajuns am si net si compul meu cu mine asa ca o sa fie un fel de jurnal la zi. Evident ca nu am mai apucat sa dorm.Am interactionat o jumatete de ora cu perna dar mai bine nu o faceam. Am avut un pic de stress si legat de conexiunea intre avioane caci am aterizat pe la 6.40 in Viena si avionul meu trebuia sa plece la 7.05.Dar m-am stressat aiurea caci au asteptat sa fie ok toate transferurile si am plecat la 7.35. Prima zi in Londra...cu un pic de ploaie,taxiul londonez cu soferul de rigoare. Cartierul in care locuim e ca in picturile acelea vechi. Ieri am fost prin centru,am luat pranzul intr=un restaurant chinezesc unde am mancat orezul cel mai bun din lume (sunt inebunita dupa orez).Ne-am plimbat prin centru si am vizitat "National Portrait Gallery" deoarece am vrut sa vad neaparat expozitia foto a revistei Vanity Fair. Vazut si placut mult. Orasul mi-e drag...cineva imi spunea ca o sa il percep drept cenusiu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nu e asa...chiar ma simt bine aici. Azi...nu stiu ce o sa facem. Maine sper sa fie piata Portobelo deschisa deoarece e Pastele calolic si s-ar putea sa am surprize. Azi vreau sa fac poze.Ieri am fost intimidata de oras si doar l-am plimbat pe monstrulica prin oras. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kari,pescarsh daca aveti sugestii pentru mine vis-avis de ce as putea sa vad pe aici mai special m-as bucura f tare. O sa iesim din Londra daca prindem soare in vreo zi dar uite ca imi scapa locatia.Am inteles ca acolo este un pod cu locuinte pe el ca in filmul "Parfumul".Eu si conexiunile mele ciudate! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 12:58 AM |
|