![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Buna Ariana, ma bucur ca totul s-a terminat cu bine!
Pesca e plecata in weekendul asta, o sa-ti raspunda luni probabil. Abia astept sa pui poze. Oamenii cum ti se par, ca mie aia mi se pare cel mai interesant, cand vizitez un loc. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Ariana ziceai ceva de poze in caz ca ti-ai luat si carticica de la aparat cu tine citeste optinulile si setarile detaliat, stiind gramada de optiuni pe care o are poti fii un pic performer cand faci pozele.
Distractie placuta si cat mai putina ploiae. Vezi daca gasesti o harta a Londrei si cumparati-o ca uitandu-te pe harta iti vin idei ce ti-ar placea sa vizitezi si ce n-ar fii asa interesant. Daca esti inclinata spre artistic e normal sa ai conexiuni ciudate de unde iti vin ideiile si creativitatea? Pupici. |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ariana, ar fi fain daca ai merge sa vezi magazinul Harrods! Nu neaparat sa vezi produsele care se vand acolo, ca sunt din alea scumpe scumpe, ci pentru atmosfera. Poate vezi si vreo celebrity pe acolo, cine stie?
Poti sa vizitezi Tate Modern Gallery, daca iti place arta. Aici e intrarea gratuita. In general, pretul de intrare la anumite expozitii e foarte mare. Mie mi-ar fi placut la Muzeul figurilor de ceara, Madame Tussauds, dar era foarte scumpa intrarea, vreo 25 de lire, parca. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Turnul Londrei cu bijuteriile Coroanei (unde mai ai posibilitatea sa vezi diamantele care poarta un nume?) si cu corbii de-acolo (n-ai vazut de cand te-a facut mama ta asa animaluri (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) ).
Noi n-am fost decat cateva zile, am vazut ce vede orice turist, din Londra n-am iesit, am prins un frigalau si-o ploaie... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Sunt sigura ca prietena ta te va conduce pe unde stie ea ca o sa-ti placa. Petrecere frumoasa si bucurati-va mult una de alta! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Fetele va pup si multumesc fain de indrumari!
Kari daca exista reincarnarea cu siguranta intre noi doua intr-o alta viata a existat o legatura.Raman uimita de multe ori cum sesizez dintr-o remarca faptul ca ma cunosti sau ma intuiesti f bine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Iar sunt total debusolata cu ora.In living este un ceas stricat ramas inmarmurit la ora 10,10.Asa ca am fost convinsa ca azi m-am trezit tarziu.Ceasul de la comp arata 11 ceea ce inseamna ca iar m-am trezit o data cu gainile si ma mir de ce toti ceilalti din casa dorm. Londra de ieri a fost un pic diferita de Londra din prima zi.Cred ca asta ii e si farmecul. In prima zi e adevarat ca desi am fost in centru nu am fost in zona turistica propriu zisa,ploua si Trafalgar Square era pustie. Ieri am mers pe jos de la Turnul Londrei pana in Trafalgar Square.A durat ceva toata plimbarea...4 ore si jumatate fara vreun popas de masa.Doar plimbat si pozat mult. De Londra m-am indragostit desi vremea a fost ca un copil plangacios.Am prins mult soare,ploaie,soare si ploaie cu grindina la final. Arhitectura e o combinatie uimitoare intre vechi si nou.Nu ma satur sa ma uit la tot felul de detalii.Culorile iar imi plac f mult. Citisem pe unele forumuri depsre mizeria din metroul londonez.Dar sincer...eu iar nu am vazut nimic de genul asta.E..normal totul. Imi plac f mult englezii barbatii in special. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eleganti si politicosi fara badaranisme.Superfaini. Nici gand de raceala aceea tipica.In Germania de exemplu am simtit acea raceala parca o eman strada,oamenii....aici insa imi place tot ce vad. Azi vom merge in piata Portobello.Un loc ce pe net l-am gasit descris ca supercolorat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Abia astept. Si am o stare de bine total da total.Seara ne uitam la filme si povestim.Ne amintim de liceu si...ne bucuram tare una de cealalta.Anii au trecut si preocuparile noastre comune au ramas aceleasi ba chiar sunt mai apropiate.Ea a ramas acelasi om care ma cunoaste mai bine decat oricine.Eu cu intrebarile mele de blonda ea cu inteligenta care o scoate din orice sablon. Ieri am decis ca nu o sa fiu niciodata un fotograf cu un talent iesit din comun.Ma bucur din suflet ca mi-am dat frau liber dorintei de a poza altfel insa putini sunt cei care au un anumit har.Eu nu il am.Dar nu e un lucru rau. :)Au iesit bine pozulicile pe care le-am facut ieri asta avand in vedere ca e prima zi in care devorez tot ce ar fi putut sa fie imagine ok.E primul loc unde am simtit nevoia sa pozez arhitectura.E drept ca in Manila nici nu gasisem ceva care sa ma faca sa raman muta de admiratie avand in vedere ca si filipinezii saracii au fost atatia ani sub dictatura. Alina in schimb mi-a facut mie niste poze bestiale.Caci da (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pana si aceasta pasiune este comuna.Ea a lasat-o sa se dezvolte de vreo 3 ani.Asa ca incerc sa nu fiu frustrata ca nu mi-a iesit din prima zi totul asa cum am vrut. As vrea sa prind in poze frumusetea sufleteasca a oamenilor si bucuria sau tristetea de moment.Sunt tampit si sentimental. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Dimineata , trezit o data cu gainile conform programului,cafeaua de rigoare (care by the way este fff bina) si pus aici impresiile zilei de ieri.
Azi cand m-am uitat pe geam am crezut ca o sa fac atac de cord,ningea cu fulgi mari. PORTOBELLO MARKET Un loc pe care iubitorii de antichitati nu ar trebui sa il rateze. Pentru mine accesoriile sunt punctul principal al unei tinute si de fiecare data inelul sau cerceii su ce mai port eu au o legatura sau o poveste.Asta ca o paranteza. pe care probabil ca am mai facut-o pe aici.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am luat autobuzul etajat care mie mi se pare f simpatic.Din nou am fost placut surprinsa de cat de civilizata este lumea.Adevarul ca venind din tara lui Papura-Voda cred ca e imposibil sa nu ramai impresionat de ce se intampla in Londra. Dupa ce am coborat din autobuz brusc totul a inceput sa fie colorat auditiv. :)Spaniola,italiana,rusa aglomeratie mare...toti cautau Portobello Market. Primele magazine intalnite mi-au facut ochii sa mi se roteasca la fel ca si chestiuta aia de la pompa de benzina: bijuterii colorate si vechi si vitrine care te inebuneau efectiv. Piata se desfasoara de-a lungul unei stradute unde de-o parte si de cealata sunt magazine iar pe mijloc tarabe asezate intr-un mixaj functional :tarabe cu haine,cu bijuterii,cu gogosi sau cu fructe sau flori si multa multa agitatie. Este definita ca un loc unde daca iubesti stilul anilor 70-80 acolo gasesti tot ce tine de asta de la papuci pana la cel mai mic detaliu.De fapt acel stil vintage pe care eu il iubesc la maxim. Este un loc unde e indicat sa nu cari barbatul dupa tine decat in cazul extrem in care el are f multa rabdare (Ceea ce practic imposibil caci sa stea 5 ore dupa fundull tau in timp ce te holbezi si probezi tzoale...!Ar insemna ca e ceva dubios cu domnul.),e pasionat de fotografie si atunci l-ai pierdut (Fain de ei in cazul asta ca nu isi pierd capul printre bijuterii.Eu nu mai stiam cum sa tin aparatul in mana asa ca o sa imi cer scuze vis a vis de calitatea pozelor din Portobello.) Paparazzo-ul din mine a suferit cea mai mare umilinta acolo.Multi au piticul pe creier si nu te lasa sa faci poze in magazin sau tarabei lor.Am patit de trei ori asta incercand sa fiu draguta si afisand cel mai cuceritor zambet de care sunt capabila...dar nu mi-a iesit.Dupa ce am stat bosumflata 10 minute m-am transformat in om nesimtit si am facut poze inainte ca aia sa mai apuce sa se supere riscand sa primesc vreun gogosar in cap...cu bijuterii clar nu ar fi aruncat dupa mine desi ar fi fost fain. Cumparaturi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ...greu a fost dar nu m-am abtinut.Am cumparat doua inele simpatice de la un artist vorbares,dragut si tamp de origine bulgara pe care l-am terorizat pana m-am hotarat ce iau si care plictisit a inceput sa ii faca avansuri Alinei pana m-am decis eu sa fac mareata cumparatura. Am mai achizitionat o haina cu rosu si negru (o sa fac poze si cu ea) scumpa de numa dar de care m-am indragostit si mi se pare ca e (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) "so english".Desi tare mi-e ca ma face sa seaman cu un butoias "so english". Si am ramas cu gatul intins ca o girafa uitandu-ma dupa candelabre si vitrine.Nu am cuvinte... Concluzia! Nu pot decat sa ma bucure faptul ca in Timi nu exista un Portobello Market altfel salariul meu ar avea un drum precis in fiecare luna. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) E un loc de poveste fancy. Seara am incheit-o fain de tot caci am mers la film musai de vazut la cinema si tot din ciclul "lasa barbatul acasa" :"The oder Boleyn Girl" ...oftez (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tare mult mi-a placut. Azi...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) incerc sa pun pozele,sa ma trezesc si...nu stiu ce o sa facem azi. |
|
|
![]()
|
|
Ce nu-mi place sunt papucii femeilor.E locul in care femeile au cei mai urati papuci din lume desi am vazut de magazine super.
Nu pot sa pricep de ce sa te uratesti intentionat purtad Ugg-shi din aia sau cum ii cheama.Pricep si imi place moda pana in punctul in care ce e la moda te urateste. Aaa si aseara pe cand noi dardaiam de frig iesind de la cinema am vazut acele celebre femei incaltat in sadale fara ciorapi..brrrr. Si sa mai punctez faptul ca Londra e locul unde am vazut cei mai faini masculi pe metrul patrat.Cred ca e usor sa fi femeie in Londra.Putine drame sentimentale presupun ca traiesc chiar si cele mai putin inzestrate de natura de pe aici. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si iaca-ta primele poze: http://picasaweb.google.com/ariana.arsa |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Mi-a placut foarte mult cum descrii Portobello Market, cred ca eu n-as mai iesi muuulte ore de acolo.Sint la fel cind e vorba de inelute, cercei si tot felul de accesorii.Cind gasesc un magazin din asta ma infig acolo si greu ma mai scoti.Imi plac si pozele si tot ce povestesti.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Ti-au iesit grozav pozele! nu stiu de ce-ti faceai probleme (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Iti sta bine cu cizmulitzele rosii! Ahaaa, si eu care credeam ca moda asta cu "slapi" fara ciorapi la vreme de iarna e de la americani... cand colo e de la Englezi... Si pe aici fac la fel, adica pe la 5 grade umbla fara ciorapi cand eu nu am renuntat inca la pullover! |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ari, imi place felul in care descoperi Londra si minunatiile ei. Abia astazi am apucat sa-ti mai citesc jurnalul, ca-n ultima saptamana n-am avut timp.
Imi plac si pozele f mult. Te prinde rosul. Cred c-am uitat sa-ti multumesc pentru recomandarea vis-a-vis de 'Paula' a Isabelei Allende. Inca nu m-am apucat de ea, dar e urmatoarea pe lista. 3A, si pe mine ma dispera chestia asta cu slapi fara ciorapi. Le vezi pe frantuzoaice in mijlocul iernii in balerini fara ciorapi. Eu as muri de frig. Sincer, mi se pare si inestetic. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 07:18 AM |
|