IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

89 Pages V  « < 27 28 29 30 31 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Un fel de ganduri...despre prietenie pentru o viata, Jurnalul Arianei
walpurgik
post Mar 23 2008, 06:56 PM
Post #281

Musafir

Ariana talentata de intotdeauna. Bravo! (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Mar 23 2008, 07:41 PM
Post #282

Musafir

Zano, ma bucur ca iti tratezi cu seriozitate pasiunile si stiu ca sa calatoresti e una din ele (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Minunate pozele, as usual. Mai vreau.

+Quote Post
Master of Norule...
post Mar 23 2008, 07:46 PM
Post #283

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Eu stiu de piata Portobello chiar dintr-o carte cu povesti pt. copii cu ursuletul Paddington. Tare frumoasa piata colorata si diversa, cred ca si sa vrei sa nu cumperi nimic de acolo si tot n-ai nici o sansa.
5 ore Scumpic eu cred ca as sta o zi intrega si m-am mai duce si a 2-a zi daca n-am vazut tot.
Frumoase toate pozele dar piata Portobello e unul dintre cele mai frumoase locuri mi se pare mie.

+Quote Post
Ariana
post Mar 24 2008, 02:34 AM
Post #284

Membru de Onoare

Group: Incurabil
From: Timisoara
Member No.: 15

Fetele va pup.Ca de obicei sunteti sweet si ma simt magulita de cuvintele voastre frumoase.Si mi-e drag de fiecare dintre voi fiecare cu al vostru stil propriu si inconfundabil.

Roxanica abia astept sa imi povestesti daca ti-a placut "Paula".Daca iti cumperi "Fiica norocului" sa ai grija ca "Portret in sepia" e continuarea ei.Eu intamplator le-am luat la citit in ordinea asta.

Nu ma pricep sa povestesc sofisticat desi la un moment dat ma gandeam ca ma pricep la scris.Insa la imboldul unui...cunoscut (nu-l numesc prieten caci nu e demn de asta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) am rasfoit cateva bloguri si am realizat cat de...simpla sunt de fapt in modul de exprimare.

Pozele din Portobello le-am facut ametita de ceea ce vedeam pe acolo.Ma bucur din suflet ca vi s-au parut ok.A fost o adevarata provocare pentru ca eu prima data studiez oferta si abia dupa ma pun pe cumparat.Piata insa este doar sambata pana la 17-17.30 deci nu am prea avut vreme de stat pe ganduri.

Cat despre slapi pe frig de ingheaa pietrele si azi ma uitam ca la felul 3.
Va pup si revin cu povestea despre seara de azi maine dimineata.

+Quote Post
Ariana
post Mar 24 2008, 10:29 AM
Post #285

Membru de Onoare

Brrr...iar m-am trezit odata cu gainile respectiv la 7.30.Afara e un soare ce te indeamna sa o iei cat mai rapid la picior.Dar nu ma mai las pacalita.Din ce am observat majoritatea zilelor incep cu soare si se pot lasa cu ninsoare.
Am promis sa scriu despre ziua de ieri.

COVENT GARDEN

In fiecare zi Londra imi apare altfel.
De cand cu minunata aparitie a internetuluii in vietile noastre am devenit un om extrem de informat.Caci mi-am facut obiceiul ca daca plec undeva sa rasfoiesc cat de mult pot si am timp si chef internetul.Si imi fac anumite scenarii in minte despre cum ar trebui sa arate un anumit loc sau am anumite asteptari care insa ajunse in punctul respectiv constat ca nu au nimic in comun cu realitatea.

COVENT GARDEN...in rezumatul meu unde intr-un fisier de word mi-am selectat ce ar trebui sa vad conform parerilor oamenilor de pe internet era definit simpla "locul ala cu artistii".Deci era musai sa il vad.Intuisem eu din reactia prietenei mele ca nu e ceva spectaculos dar...trebuia vazut. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu ma aseptam la o piata in genul Unirii de la noi din Timisoara.Si ma asteptam sa vad si pictori si cantareti.
Dar...e intr-adevar o piata in sensul definitiei de la cursul de urbanism.Plina de turisti curiosi ajunsi acolo probabil tot ca si mine cautand spectaculosul unui loc nespectaculos. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Doi actori care au strans lume in jurul lor,un chitarist trist si obosit si cam atat la ora aceea.
Nu,nu e urat...dar e altceva decat mi-am imaginat.

PICCADILY CIRCUS...Dupa nume iar ma aseptam la altceva.E iar un loc din acesta unde parca isi dau intalnire seara toti turistii din Londra.Se inghesuie in fata boutiqurilor cu suveniruri, fac poze cu orice pare mai demn de poza.Am simtit nevoia sa ma pozez si eu cu acei cai.Deh (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) doar sunt turist!
Desi m-am indragostit atat de tare de Londra incat parca mi-as dori sa fiu mai mult decat un turist.

Si aseara iar am fost la film...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) "DRAGOSTE IN VREMEA HOLEREI"...supersweet si fain si...so Marquez.De fapt cele doua filme pe care le-am vazut aici sunt pliate exact pe sufletul meu.
Si iar am ramas uimita de cata lume merge la film.Si au atata calm sufletesc oamenii astia de te enerveaza! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Pozele de noapte sunt un dezastru. :)Nu ma pricep sa reglez aparatul si din ce am citit am nevoie de mai multe chestiute la el ca sa iasa bine.Oricum trepied nu o sa ma apuc sa car dupa mine si asa e ca o caramida si abia il car pe el.Mai trepied imi lipseste!

+Quote Post
kalua
post Mar 24 2008, 03:45 PM
Post #286

Musafir

Pai pune aparatul pe o balustrada, ceva plan si ai scapat de trepied. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) La noi e nasol ca pozele astea ies in format raw si bunica o sti cum se transforma in jpeg. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
Hai te-mbratisez si astept continuarea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vizitari interesante mai departe si incearca s-o absorbi pe Alina cat sa-ti ajunga pana la urmatoarea intalnire (n-o sa ajunga niciodata, stiu (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ).

+Quote Post
Philia
post Mar 24 2008, 07:13 PM
Post #287

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Superb!
Distractie tot asa de faina ca pana acum si poze mai multe!

+Quote Post
pescarush
post Mar 25 2008, 12:03 AM
Post #288

Musafir

Ariana, am ajuns si eu acasa. Am stiut ca-ti va placea Londra. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Am fost si eu la Tower of London, am vazut bijuteriile. Eu n-am ajuns ina Piata Portobelo, a fost scurt si sejurul meu, si mergeam in Londra din Oxford.
Mie mi-a placut foarte mult Westminster Abbey si catedrala St Paul.
Dar v-ati plimbat ceva de la Tower pana in Trafalgar Square.
Mi-a mai placut si Buckingham, dar n-am avut rabdare sa merg la schimbarea garzii. In Soho am fost la un restaurant japonez, mie mi-a placut mancarea si am baut sake.
Mi-ar fi placut sa pot sta mai mult in Anglia, dar sper sa mai ajung si alta data.

+Quote Post
Ariana
post Mar 25 2008, 11:32 AM
Post #289

Membru de Onoare

Fetele de azi sunt eu si harta cu doua x-uri pe ea. :)Unde sunt si unde trebuie sa ajung.
Vreau sa ajung sa vizitez muzeul Tate Modern.Am niste emotii de mor cu plimbatul asta singura dar sper sa ma descurc.
Azi ca azi ca macar am mai umblat in locurile acelea.Dar vreau maine sau poimaine in functie de vreme sa merg la Cambrige si...tot singura.Sper sa ma descurc.Am o engleza destul de pasareasca dar de obicei ma inteleg cu oamenii,telfonul in buzunar si e imposibil s anu fie ok.Desi...avand in vedere ca sunt eu si pataniile mele antologice...nu se stie niciodata. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Prietena mea e satula de toti musafirii cu care s-a plimbat peste tot.O inteleg si apreciez faptul ca in loc sa stea linistita sa doarma in vacanta ei de Paste ne-am plimbat de ne-au sarit capacele.Am incercat sa nu o mai chinui si cu toate muzeele pe care vreau ieri sa le explorez.
Ieri am fost pe fuga la Victoria & Albert Museum unde am fost in lumea mea.Pe acesta iar o sa merg sa il mai iau o zi la puricat si sa fac multe poze acolo si parca si chef de desenat as avea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Muzeul Istoriei naturale nu stiu daca il mai reiau pentru ca marturisesc ca in afara de cladirea care gazduieste exponatele nu am fost impresionata de scheletul de dinozaur de la intrare.Agomeratie mare,galagie,copilasi curiosi.

Catedralele as vrea sa le vad si pe ele dar inca nu stiu pe unde sa le var in programul meu.Mai vreau o zi pentru British Museum.Inca nu sunt eu dumirita cu geografia locului.
Sper sa reusesc sa refac traseul de la Tower la Trafalgar Square.Deseara ma voi intalni cu Alina direct in oras pentru ca mergem la musicalul "Mizerabilii" asa ca voi avea probleme de viata si de moarte cu tinuta.

Kari,Pescarush,Philia va pup...
Kari o sa ma interesez cum se transforma din raw in jpg.Am senzatia ca si eu ar trebui sa trec la format raw dar nu am priceput inca despre ce e vorba.
Nu intentionez sa vizitez Tower-ul decat daca imi ramane mult timp la dispozitie.Credeti ca e o pierdere mare?
Sa stau sa panesc schimbarea garzii parca nici asta nu am chef sa fac.

Si ca sa imi mai iau un pic din agitatie.Caci azi m-am trezit in priza si cu emotii si cu telefoane de la lucru...ca sa mai ies din priza redau aici o chestiuta pe care aseara am citit-o in "Portretul in sepia" a lui Allende (faina carte!).

"Daca observi atent un obiect sau un trup aparent comun, el se trasnforma in ceva sacru.Obiectivul fotografic poate sa descopere secretele pe care ochiul sau mintea nu le capteaza .,totul dispare ,cu exceptia a ceea ce a surprins camera.Fotografia este un exercitiu de observatie si rezultatul tine de noroc:intre miile de negative care umplu sertarele atelierului meu foarte putine sunt exceptionale[....]
Camera fotografica este un aparat simplu ,orice tampit poate sa o foloseasca ,chestia e sa vezi cu ea combinatia aceea de adevar si frumusete care se numeste arta.Catarea e mai ales spirituala.Caut adevar si frumusete in transparenta unei funze de toamna ,in forma perfecta a unui melc pe plaja ,in curba unui spate de femeie,in textura unui trunchi de copac batran , dar si in alte forme alunecoase ale realitatii.Uneori, in timp ce lucrez la o imagine in camera obscura ,apare sufletul unui om,emotia unei intamplari sau esenta vitala a unui obiect ,si-atunci recunostinta imi explodeaza in piept si plang, e inevitabil.spre astfel de revelatie tinde meseria mea."

+Quote Post
pescarush
post Mar 25 2008, 11:14 PM
Post #290

Musafir

Ariana, astept sa ne spui cum te-ai descurcat. Nu e greu, daca te inteleg si ii intelegi, n-ai cum sa nu te descurci.
Am mai spus-o undeva pe-aici, daca am o destinatie unde vreau sa ajung si niste bani in buzunar, este imposibil sa nu ma descurc, oriunde as fi.
Acum, fiecare cu gusturile ei, vad ca pe tine te pasioneaza muzeele. Si mie imi plac, dar mai mult m-au atras catedralele.
Te pup si eu.

+Quote Post

89 Pages V  « < 27 28 29 30 31 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th May 2025 - 07:25 AM