![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Cafeaua cea mai buna...si dimineata trista...
Nu vreau sa plec... Aseara Royal Opera si "Sleeping Beauty" si oftez cu toata puterea. Royal Opera spre surprinderea mea e situata modest si are intrararea intr-un colt din draga si via Covent Garden.Marturisesc ca ma aseptam la o cladirea impunatoare si severea ceva tip British,ceva care sa te intimideze.Dar cum am invatat ca Londra te suprinde mereu asa a fost si cu Royal Opera. Eram obosite...fusesem la ora 13 la Q2 la expozitia cu Tutankamon care nu m-a impresionat prin piesele prezentate acolo ci prin politica de marketing si modul in care era scenografiat (piua cuvant inventat de mine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )totul.Asa ca o sa spun "pas" excursiei in Egipt pe care intentionam sa o planific anul asta. Revin la minunea de aseara. Oameni frumos imbracati.La barul operei o atmosfera "posh"...cautam cu privirea orice detaliu mai curios dar totul era altfel.M-am simtit invizibila si spectator intr-un alt film decat al nostru. Despre ce senzatia vizuala si auditiva din timp desfasurarii spectacolului mi-e greu sa povestesc caci...am fost coplesita. Costume si scenografie pentru care cuvantul EXTRAORDINAR e mult prea sarac.A fost un fel de experienta a vietii mele. Balerinele mi-au amintit de anii mei de balet din copilarie si de tabloul cu mica balerina pe care l--am achizitionat acum aproximativ doua luni. Londonezii...din nou ei...cu setea lor putin caraghioasa la un moment dat pentru tot ce tine de cultura. Sala era plina ochi.Sunt locuri si in picioare.Am fost surprinsa sa vad o batranica de vreo 70 de ani ,frumos imbacata avand loc in picioare.Printre londonezi mai era strecurat si cate un turist care iesea in evidenta prin discrepanta modulul in care era imbracat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) E clar ca londonezii iubesc si respecta Royal Opera si...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de ieri o respect si mai tare si eu. Data viitoare cand ma intorc in Londra sper sa fie vara sper sa mai am parte de un spectacol la Royal Opera si sa ma imbrac sofisticat din drag si respect pentru tot ce inseamna locul acela. Ne-am intors cu taxiul acasa asa ca am avut posibilitatea sa vad si acel spectacol al strazii noaptea si sa imi treaca rapid prin fata ochilor si ce nu am vazut deloc aici Harolds si straduta de rigoare.Nu stiam eu de ce Alina insista sa luam taxiul. :)Iar eu incercam sa refuz cu desavarsire caci am o problema cu ideea de tacxi.Nu imi plac desi cele londoneze sunt speciale.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Alina mi-a facut bucuria vietii mele... Si a doua vacanta frumoasa a vietii mele e pe cale sa se incheie aici.Si sper ca mi-am prins in cuvinte starea.Fericirea e greu de definit dar eu am fost fericita in aceste zile. Si mai vreau asa...Praga...poate de ziua mea...India ...poate de revelion...Tanzania sau Kenya (numai sa nu se mai bata aia pe acolo(...Barcelona,Paris si Egipt. Si pana atunci poate o fuga pana la Budapesta dupa ce imi fac temele de casa vis-a-vis de ce e de vizitat pe acolo. Miha vrea casa si copii...eu iar plutesc in visele si lumea mea egocentrica fara sa vreau sa aterizez in realitate. Fetele va pup.Ultimele zile au fost sarace la capitolul fotografie dar am sa fac selectia si le pun si pe ele pe povesti. Sunt happy ca totusi nu am devenit om obsedat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ari, drum bun si sa te intorci cu bine!
Vorba lui Pescarush, prefer sa te citesc in weekend ca sa am mai mult timp la dispozitie. Mi-a placut Londra descrisa de tine. Parca mi-ai facut si mie pofta. Apropo de poze, o amica, care-i tot arhitect are aceeasi pasiune ca si tine. Din cate stiu, ea le si prelucreaza. Mie mi se pare talentata, te las si pe tine sa hotarasti: Click here! Am inceput 'Paula' si singurul meu regret e ca nu am mai mult timp liber, ca sa citesc. E minunata cartea. Cafeaua de la 'Starbucks' e in Bucuresti din cate stiu, dar am auzit ca-i cam scumpa. Poate ajunge si la voi la Tm. Eu am ramas cu gandul la cea de la Wawa. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Scriu din aeroportul din Viena, mai am vreo doua ore pana pleaca avionul.
Intotdeauna aeroporturile mi s-au parut stressante ceea ce e ok pentru bugetul meu pentru ca nu prea am stare de cumparaturi iar de data asta sunt happy ca m-am abtinut sa mai achizitionez vreun parfum.Devenise un obicei prost ca la fiecare iesire din tara sa am ca prada un parfum si cum in ultimul an am tot iesit colectia mea de parfumuri s-a cam marit.Am rezistat cu greu lui 2U de la Calvin Klein. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Austrecii astia sunt incredibil de acrii.Parca sunt niste castraveti murati.Mereu ma enerveaza de la tanti acra de la ghiseul de informatii pana la nenea mustocios de la dutee free ca sa nu mai zic de cei de la controale.Mereu ma simt terorist deghizat in fata cuminte aici. Aeroportul asta si cel din Timisoara sunt de departe cu cei mai nesuferiti angajati din lume. Asa...Roxanica te pup...Ma bucura faptul ca nu va plictisesc cu povestea asta. E faina foc amica ta in felul in care fotografiaza merci mult pentru site.Are talent si viziune artistica.Se vede ca vine dintr- anumita lume. E un pic diferita de modul in care percep eu lucrurile pentru ca o vad mult mai rece.La mine mereu a fost o lupta intre cele doua lumi invatamant si arhitectura si asta se cam reflecta in tot ceea ce fac. "Paula"...e o minune de carte. "Portret in sepia" nu se ridica la nivelul "Paulei" si nici al cartii a carei continuare o reprezinta.Dar Allende ramane Allende.Este o placere sa o citesti. Cafeaua de la Starbucks e cu starea de rigoare :cafeaua cu vanilie si cartea in fata si o 1/2 de ora-o ora de mine cu o carte faina.In Timisoara nu ma prea vad stand cu o coffee in fata si cu o carte in brate in vreun loc.Oricat de drag mi-e orasul are o stare a lui in care de multe ori nu ma simt confortabil.Toata lumea cunoaste pe toata lumea, invariabil ne invartim in aceleasi cercuri si tot asa.Si totusi o iubesc asa cum e ea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ariana (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) chiar acum ma gandeam pe unde-oi fi. Credeam c-ai ajuns deja la Tm. Bine ca nu te plictisesti in aeroportul din Viena, daca ai laptopul cu tine.
Si mie-mi place cafeaua tot cu aroma de vanilie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Laura (autoarea pozelor) e o tipa f talentata si eu o apreciez mult. Ne-a ajutat pe ici pe colo in decorarea apartamentului, dar al meu sot face parte din categoria 'incapatanatilor', asa ca pentru bucatarie n-am mai solicitat-o. Oricum, n-a fost la prima intalnire a ei cu un om dificil. Avea o groaza de idei si-n final cateva il multumeau si pe al meu. Tot vreau sa-ti spun mai demult, ca eu am citit de la Allende 'Povestirile Evei Luna'. A fost prima carte de-a ei pe care am detectat-o pe piata. Stiu de Paula de prin 2005, dar n-o gaseam tradusa pe la noi...si eu cu spaniola nu-s chiar asa de buna prietena. Pupici si drum bun in continuare! L.E. Ari, ai intuit-o corect pe amica mea....e o tipa mai rece. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Are alta structura sufleteasca in comparatie cu tine. This post has been edited by roxanica10: Mar 30 2008, 09:14 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
mmm, am savurat ce ai povestit tu, si apropae ca am fost cu tine, desi nu am fost niciodata acolo si mi-e mai greu de imaginat:)
Ai avut un concediu super!! si or sa mai fie (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Daca nu ar fi asa bucati faine rupte din timp nu am putea sa le apreciem. Cred ca esti si un pic obosita acum. Sa stiti ca ma apuc sa caut si eu cartea, "Paula" ca prea vorbiti frumos de carte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Drum bun! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ariana, sper ca ai ajuns cu bine.
Astept sa povestesti si despre Timisoara (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) . E orasul studentiei mele. Cred ca acum ai de recuperat la job pentru saptamana trecuta. Dar, asteptam si pozele din concediu. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Am ajuns cu bine...
Greu azi la job. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Timi e in plina primavara drept urmare azi am fost vesela toata ziua si azi imi permit luxul de a iesi la rollerit cu gagicul si colegii. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Telefonu...de ce sa raspund la el?Nu azi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) La noapte stau sa termin un proiect si gata ,ma autoplamacesc sa-mi revin. Aaaa la Londra am pus pe mine chiar daca am mers ore in sir pe jos.Ce inseamna viata fara stress! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Concluzia :macarea chinezeasca ingrasa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pesca nu am stiut ca ai fost studenta in Timi.O sa povestesc eu si despre Timi. 3A...cred ca o sa iti placa "Paula" desi e o carte trista. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Rollerit ca bine zici ma duc si eu la o plimbare ca si asa azi am fost tare statica.
Pai dupa excursia asta frumoasa iti mai trebuiau cateva zile de decantare si apoi la job. C'est la vie. |
|
|
![]()
|
|
CE URASC CEL MAI TARE LA ARHITECTURA?
Urasc faptul ca sunt nevoita sa intru in contact cu cei mai scarbosi oameni de pe planeta asta :functionarii de la primarie cu accent pe inspectorii de la urbanism.Mosi frustrati pe care viata i=a uitat in birourile paradite cu monitoare moderne si vrafuri de dosare in jurul lor.Sau tzatze urate care se vor "duamne" si isi plimba importanta care le-a parvenit o data cu functia. Maine intru din nou in contact cu unul din astia.Nu stiu ce m-ar putea calma ca ultima data i-am zis vreo doua si m-a scos afara din birou. De ce oare nu ni se da voie sa le spargem capetele?As face asta cu bucurie cu toate ca individul in cauza probabil are varsta tatalui meu. Pfua...de terminat proiecte acum.Incerc sa nu ma impacientez.Lucrurile intra intr=un final pe fagasul normal. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ariana, cam de aceleasi probleme ma loveam si eu cand eram inginer proiectant la RENEL. Ca sa nu mai spun de obtuzitatea unora dintre clienti (parveniti, bineinteles).
Trage aer adanc in piept inainte de intalnire. Adevarul este ca si eu am invatat sa ma port cu oamenii sis a nu ma mai enervez dupa ce am plecat din Romania. E adevarat ca altele sunt relatiile aici, dar sunt destui idioti si ciufuti si aici. LA fel ca peste tot, depinde peste cine dai. Spor la treaba, sa-ti termini proiectele la timp. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 11:11 PM |
|