![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ari, ideea e sa reusesti sa te stapanesti si sa nu se vada din privire cam ce gandesti tu despre X sau Y. Pan' la urma trebuie sa joci un pic de teatru, ca sa poti sa-ti rezolvi treaba. Si eu am probleme in a-l stapani pe barbata-miu sa nu se certe cu tipa de la parcare (de la administratia financiara) spre exemplu. Chiar daca esti neindreptatit de situatie, cel mai bine e sa-ti gestionezi ok nervisorii.
Succes in toate! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Va pusilesc cu drag.
No is mai zen acum vorba Delphinei (pe care o pupacesc pentru ca stiu ca si ea ma citeste). Roxi un lucru ce-mi lipseste uneori cu desavarsire e diplomatia.Si ma pot enerva fazele astea ceva de groaza.Incerc sa evit sa intru in contact cu cei mai cretini functionari publici de la primaria din Timisoara dar musai sa ma stapanesc si sa incerc sa nu ma mai enervez. Ma bag in pat cu Allende in brate. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pesca stiu f bine ce spui de beneficiari dusi cu pluta.Ii suficient unu din asta si te intoarce pe dos pt o vreme. Inca nu stiu daca merg ori ba la cursul de foto si maine la ora 18 incepe. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
waw, functionarii aia sunt crima curata!
Eu am avut f. rar tangente cu ei, dupa tot felul de hartii... Dar intram intr-un rol asa cum spune Roxi... Imi faceam un discurs d-inainte in asa fel incat sa primesc raspunsul pe care-l vroiam... Functiona de fiecare data, dar eram stoarsa de energie dupa o faza d-asta...mai rau ca pe vremea examenelor in faculta! Tin pumnii sa nu te enervezi prea tare! succes! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) mmm, daca e trista cartea, nu ma grabesc sa o citesc, ca-s pe o muchie de depresie, si nu vreau sa pic de-a binelea... Astept sa vina primavara si poate-mi mai revin (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Ariana am luat de la biblioteca 'Paula' si 'Casa spiritelor' de Allende
doar ca o informatie, s-a facut si film dupa cartea asta (utlima) http://www.imdb.com/title/tt0107151/ Meryl Streep, Jeremy Irons, Glenn Close, Banderas etc o distributie impresionanta. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Am vazut recent filmul...e de vazut dupa ce citesti cartea."Casa spiritelor" e si ea o carte deosebita.Ai ales bine cele doua carti.
"Paula" e o carte grea in special pentru cele care sunteti plecate din tara si sunteti departe de parinti.Mi-e mi se facuse un dor nebun de mama in Filipine. :)Vroiam sa vin acasa sa o pupacesc si sa ma intorc inapoi desi nu sunt eu genul de copil f pupacios cu ai mei dar nu-mi ajung cuvintele sa pot zugavi cat de mult ii iubesc. 3A...citeste atunci Llosa "Ratacitrile fetei nesabuite" e asa...ciudatica da faina in acelasi timp.Te pup si as vrea sa spun ceva inteligent cand vine vorba de stari din astea de depresie dar asa nu-mi ies fazele astea! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Urate starile astea care vin si trec.Am prefera sa nu vina. Povesteam ieri cu prietenul cel mai bun (da, exista si asa ceva desi in ultima vreme f rar ne-am mai vazut) si mi-e dor si de el si de cinismul lui comic in spatele caruia se ascunde un suflet mare mare si fain) si de obicei daca el e trist eu sunt vesela si invers.Ieri evident era trist.Sper sa nu urmeze o stare de genul asta pentru mine.Oricum o sa navalesc peste el in urmatoarea perioada pentru ca mi-e dor sa stam la taclale ore in sir despre toate nimicurile. Pfua fug la birou.Azi nu am nervi de primarie.Ar trebui sa ma sedez inainte de a merge acolo. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Ahaaa, pai atunci s-a rezolvat dilema, ca o am pe mama aici in vizita la vara (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
E ok, stii cum e cu starile, ca-s ca valul, te duci in josssss, apoi dupa ce ai atins starea cea mai de jos, incepi sa-ti revii. Acum sunt deja spre revenire asa ca e ok (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Nici nu-ti trebe multe cuvinte cand esti in stari d-astea, un gand bun e mai de efect (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) multumesc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Suna bine ce povestesti de prietenul cel mai bun. Uite, eu acum dupa un divortz, incep sa-mi aduc aminte de anii tineretii si am avut cativa prieteni f. buni si acum imi spuneam ce pacat ca nu a fost sa fie nimic cu ei... Ciudata e viata uneori... pupicei si spor cu proiectul acela, sper ca l-ai terminat sa apuci si tu sa te odihnesti nitel. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ariana, ai inceput cursul de fotografie? Si eu vreau tare mult sa merg, dar deocamdata intarzie aparatul sa apara. Asa ca, nu stiu... As fi vrut sa-l fac primavara, cand se incalzeste si natura se trezeste la viata. Voi vedea ce fac.
3A, sper sa-ti trimit azi e-mailul pe care ma pregatesc sa-l scriu de luni. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) P.S. Ariana... imi place numele tau. Daca primul meu copil era fetita, ar fi purtat numele asta. This post has been edited by pescarush: Apr 3 2008, 03:04 PM |
|
|
![]()
|
|
Pesca in final am hotarat sa imi infrunt programul si sa merg la curs.
Cu toate ca alerg ca un caine haituit dintr-o parte in alta.La master avem un curs f fain despre istoria modei.Si orele sunt chiar o placere.Jos palaria in fata tipului care il tine extrem de bine documentat si un bun orator sa zic asa. Cursul de foto e f interesant.Mi s-a parut de bun simt sa ma duc sa ma mai dumiresc vis-a-vis de asta intr-un cadru organizat.Eu asa asimilez mai repede informatia.Si asa stau ore in sir in fata compului si chef de tutoriale nu prea am.Mai ies si eu intre oameni cu ocazia asta. Este o parte teoretica unde eu scot fum pe nas cand vine vorba de optica,fizica sau chimie.Acestea sunt pentru mine chineza totala.Asa ca o sa ma bazez pe simtul meu artisitic nicidecum pe prea multa stinta in ce o sa fac eu cu aparatul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Partea de asa zis seminar in care fiecare incearca sa lege o relatie cu aparatul propriu.Si mai este o parte de initiere in Photoshop ceea ce e iar ok. Acum sper sa nu raman tot bou cu simt artistic dupa cursul asta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) No...ma mentin in ritmul meu de om bagat in priza. O iubesc tare mult pe mama pentru alegerea numelui.Intotdeauna mi s-a parut ca e un nume aducator de noroc.Nu stiu de ce. 3A scuze ca nu am scris.Dar asa ocupata is ca imi vine sa ma urc pe bloc si sa zbier cateodata.Nah era clar ca o sa vina si perioada asta. Ideea de "cel mai bun prieten".Eu cred ca indiferent de ce ni se intampla in viata "cel mai bun prieten" trebuie sa ramana acolo pentru ca asa ne e scris.Da e fain ca undeva pe parcursul vietii au existat si putem sa ii pomenim macar in gandurile noastre chair dac a viata ne duce pe alte drumuri.Parca vorbesc din carti.Da chiar ma simt onorata de prezenta oamenilor faini din viata mea. Deci cel mai bun prieten...oftam si ne indreptam cele mai bune ganduri spre cei care indeplinesc sau au indeplinit functia asta in viata noastra. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Imi pare rau pentru divort...dar simt ca esti genul acela de om cu o mare putere de caracter.Nu stiu multe despre tine dar asa te simt eu si pe tine si pe Pesca. Mi-e dor sa zac in pat sa citesc si ma enerveaza ca zilele astea nu o sa am parte de luxul asta. |
|
|
![]()
|
|
Ariana e nume frumos, si e si rar intalnit! Eu zic ca exista o legatura intre nume si personalitate chiar daca noi nu ne prindem mereu care e legatura.
Daca tu simti ca-ti poarta noroc, inseamna ca asa e. Dar eu cred ca ai noroc si din cauza sufletului tau deschis. Ce zodie esti tu? De curiozitate, ca n-am retinut, imi cer scuze... mmmm, suna interesant cursul ala cu istoria modei, daca ai ceva vreme, poate apuci sa ne pove si noua cate ceva (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Sa stii ca exact asa sunt si eu, invat mult mai repede in "gasca" multa vreme am crezut ca e ceva in neregula cu mine, pana cand m-am lamurit ca are de-a face cu temperamentul (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) sanguinicii invata mult mai bine intre oameni! Hihihihihi, cat despre cursul de fotografie, mi-ar place si mie, dar n-am rabdare, o pandesc pe Pesca, si cand o face un curs, o iau de tutor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ce zici, Pesca? (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) M-au uns la suflet vorbele cu caracterul. Multumesc! Nasa am gasit, se stie ea, partenerul potrivit o apare cand vrea Al de Sus. Hei! nu-i graba cu raspunsul, multumesc ca te-ai gandit, dar zisesi ca o sa fii ocupata, asa ca m-am prins ca erai in lipsa de timp (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Asa e, cu prietenii cei mai buni, si eu le multumesc in gand desi unii au fost doar o perioada. Mi-a placut mult un mesaj primit pe e-mail in care spunea ca oamenii pe care-i intalnesti in viata sunt de 3 feluri: - de un sezon - ca sa inveti o lectie - de o viata, care-s cei mai rari, evident (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Am primit mailul Pesca, revin cu raspuns, poate te sun in weekend (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
3A, stii vorba aia? "Great minds think alike"? Exact la nume ma gandeam si eu in drum spre casa, ca ne sunt predestinate si eu cred ca spun un pic despre oamenii care le poarta.
Aha, deci ma astepti la cotitura cu cursul de fotografie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ariana, multumesc si eu de compliment, ma simt onorata. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Intr-adevar, cursul ala de istoria modei suna tare fain, astept si eu impresii, astept sa ne impartasesti cate un pic din ce inveti la ambele cursuri, cand ai timp (fac si eu ca 3A, astept la cotitura). Si mie imi place sa interactionez cu oamenii, invat mai usor din discutii "live", adica raman cu mai multe intiparite. Plus ca, este mai organizat procesul de invatare, ca eu sunt cam imprastiata si daca ma apuc eu de capul meu, mai trag si chiulul. Of, ce dor imi e si mie de stat in pat si citit o carte. Am reluat obiceiul acum vreo 2 ani, dar din pacate, adorm in maxim 15 minute. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Dar acum mi-e mai dor de iesit afara cu bicicletele, sau la plimbare, sau sa fim pur si simplu afara, dupa iarna asta ingrozitor de lunga. P.S. Ariana... ca tot sunt la subiect (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) imi place aparatul tau din poza de la avatar. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) V-am pupat gagici. (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) This post has been edited by pescarush: Apr 4 2008, 12:13 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th July 2025 - 06:01 PM |
|