![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gagici nu va mai cereti scuze ca mie mi-e drag sa va gasesc aici si nu-i nici un bai ca v-ati pus la pove.Din cauza diferentei de fus orar 3A si Pesca voi scrieti de obicei dupa ce am plecat eu la culcare si e asa fain dimineata cand somnoroasa cu o cafeluta in fata gasesc ganduri de la voi pe aici.
3A inca nu m-am gandit eu sa ajung prin partea aceea de lume.Am un prieten drag in State care sunt sigura ca m-ar gazdui daca as vrea sa vin inspre zona aceea de lume.Mie insa mi se pare atata de departe!Eu spun ca el locuieste pe alta planeta.Cu toate ca am zburat de nebuna pana in India si Filipine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Adevarul e ca aceasta pasiune pentru calatorii am dobandit-o relativ recent dupa ce m-am intors din India.Am mai pove eu despre asta.Deci nu am avut io vreme sa apuc sa imi doresc sa vad cealata lume.Dar nu se stie niciodata. Tare de tot imi doresc sa mai ajung o data in India de revel. Weekendul viitor ne gandim sa evadam pana la Viena asa ca iar trebuie sa imi fac temele sa vad ce as putea vedea acolo intr-un weekend. Azi vreau sa merg sa-mi vizitez casutele.Am doua sate langa Timi unde sunt concentrate multe din casutele pe care le-am proiectat.Fac poze si daca nu mi-e rusine cu ele le postez. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) M-am trezit vesela. Deespre expunere si diafragma : se pare ca e exact acelasi lucuru si la aparatele vechi si la cele noi. Faina chestiuta cu olaritul.Si mie mi-ar placea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si meu am iubit in liceu tare mult cartea "Regina Margo".Si secventele din film pareau sa promita ca e fain. Pesca am vazut ca ai spus ca nu ai fost asa impresionata de "Dragoste in vremea holerei".Mie mi-a placut f mult si pt ca a fost realizat un pic mai altfel avea o aroma de Garcia Marquez desi nu pot sa spun ca sunt o admiratoare a acestuia. De fapt motivul principal pentru care mi-am dorit sa il vad cat mai iute a fost pentru ca in filmuletul de prezentare era o bucatica dintr-o melodie care se afla si in coloana sonora a filmului "Marile sperante" dupa care sunt inebunita.Si nu am explicatii logice de ce.L-am vazut de mai multe ori si mereu am avut fluturi in stomac.Mi-a placut tipul care isi pune toata energia in iubirea aceea.Si tot pe acolo e o melodie a lui Mono -"Life in mono" care iar imi da toata suflarea peste cap. Asa ca de la "Dragoste in vremea..." am asteptat sa am aceleasi trairi ca si in cazul "Marilor sperante". (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) La "Valul pictat" am oftat din tot sufletul.Tare tare fain film.E in top 10 al filmelor care mi s-au legat de suflet. Si...eu va invit cu drag sa puneti aici toate gandurile care va vin in minte.Si mi-ar fi drag sa citesc despre voi.Chestiuta asta e ca o carte scrisa de noi. Am descoperit in ultimele luni ca scrisul ma elibereaza mai mult ca oricand si mi-e bine. Scumpic sper ca esti bine cu sanatatea.Spui ceva despre analize si stat prin spitale. Eu o sa trec peste trei saptamani la o chestie extrema.De ani de zile sunt complexata de tenul meu.De fapt am perioade dar cand vine cate o etapa in care increderea in mine e mult sub nivelul normal e bai mare.Am incercat creme cu tonele.Saracul forum din alta parte si cel de pe elady apoi au fost cittite si rascitite la capitolul asta.Angelito(pe unde mai e oare) si Delphinuta de la ele am primit cele mai pertinente sfaturi.Am legat si prietenii pe acolo.Apropos mi-e dor de Tits si de Ciresica.Si Angelu si Walpurgika,Didi (si mai sunt fete pe care le-am uitat....Ala stai ca si tu ai fost de-a noastra ) toate aveam acelasi pitic pe creier. Iar sunt eu cea cu piticul dominant.Asa ca peste trei saptamani la peeling cu laser cu mine.Mama povestea ieri f indignata ca a vazut ea nu stiu unde o fata cu fata toata arsa si a tras ea cu urechea si a auzit ca nu stiu c eprocedura a urmat.Mi-au palpit senzorii si am realizat ca fatuca facuse peeling cu siguranta.Asa ca voi fi exilata la gagic sa nu le provoc alor mei socuri prea puternice.O fac si pe asta si dupa pot sa zic ca le-am incercat pe toate. Alt pitic de genul sper sa nu am.Ma enerveaza ca sunt imprevizibila pana si propria-mi persoana. Varsatori...da, sunt fara romantism cel putin barbatii. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si cu zodiile la fel e.Parca incercam sa le ignoram existenta dar tot mai exista discutii despre asta. Prima mea iubire din liceu e Capricorn.:La vremea aia rasfoiam eu totate subiectele legate de zodii si eram distrusa ca Gemenii si Capricornul fac cel mai prost cuplu posibil conform zodiilor.Atunci am decis ca fiind la rascruce de zodii sunt Taur (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) iar Taurul era ok in combinatie cu Capricornul. Acum cand gandesc limpede imi dau semaa ca Tauro-Geamana din mine nu are nimic in comun cu ....Capricornul care e el acum.Dar ani de zile am avut ganduri legate de acest subiect. Big loveul vietii mele o fost(nah ca il pun la trecut ca nu mai e prezent in viata mea da e viu omul-intelegeti voi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) un Varsator cu multa personalitate si cu o inteligenta din aia care ma fascineaza pe mine.La fel si prietena mea cea mai buna.De aceea ma gandesc ca am o slabiciune pentru zodia asta pentru ca cei mai importanti oameni din viata mea au zodia asta in comun. As scrie pana maine ca numai chef de terminat o amanajare de bucatarie nu am . Va imbrastisez cu drag. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ari, al meu sot e varsator. Eu sunt rac. Faza cu romantismul vis-a-vis de varsatori e adevarata, dar pe mine nu ma afecteaza lipsa lui de romantism. Inainte sa-l intalnesc, eram ferm convinsa ca nu ma inteleg cu varsatorii, dar uite ca viata mi-a demonstrat contrariul. Majoritatea fostilor au fost raci sau fecioare. N-am explorat prea multe zodii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Tot apropo de zodii, imi place sa nu pun in aceeasi oala doi oameni, care au acelasi semn zodiacal. Spre exemplu despre gemeni, pot spune c-am intalnit fete nesuferite in gemeni (colega mea de banca din generala), cat si fete super ok. Deci nu putem generaliza si in consecinta, nu judec un om dupa zodie ci dupa structura lui sufleteasca (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Pesca, sa stii ca si mie mi se intampla faza cu cititul. Seara la culcare, ma ia somnul imediat, dupa primele 3 pagini...asa ca pentru 'Paula' imi fac timp doar in metrou. Scumpic, ma bucur c-ai mai aparut in peisajul 'Elady'. Chiar ma intrebam ce se intampla cu tine si te asteptam cu poze mai multe cu locurile pe care le-ai vizitat. Exista saptamana trecuta o discutie, la noi in familie, sa mergem 3 saptamani din nou in State, dar pana la urma am abandonat ideea. O lasam pe anul urmator, ma gandesc la luna ianuarie 2009, ca-i musai sa prindem si reduceri. Ari, faza cu peelingul nu stiu daca-i tocmai recomandata. N-am probleme mari cu tenu, dar am tot urmarit topicurile despre acnee. Spunea Afobia (are ea ceva cunostinte printre medicii dermatologi) la bar, ca peelingurile astea au ca rezultat imbatranirea pielii. Adica imbunatatirea e doar temporara. Pupici si weekend placut! Astept pozele cu casutele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Cleo, multumesc pentru harta, chiar nu stiam cita distanta e (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , da ca sa ma intilnesc cu fetele dragi mie fac escala la Toronto, buna idee ai avut 3A.
Ariana, am avut niste probleme mari de sanatate acum citiva ani si tot de atunci ma lupt sa imi revin.Sint foarte bucuroasa ca acum mi-au iesit analizele neasteptat de bune...uff, am cam iesit din povestea urita care ma adusese la depresie. Imi place mult aici in jurnalul tau, e ca si cum am veni pe la tine in vizita si mi-a placut mult sa citesc parerile tale despre Londra si s-o vad prin ochii tai.Am avut eu o colega ce a vazut Londra si asteptam sa aud lucruri de genul asta despre locurile de vazut pe acolo, despre muzeele celebre, Trafalgar Square, Covent Garden...dar n-am auzit decit plingeri despre cazare, mincare, taximetristi si...cit de urit sint imbracate femeile.Trist...pentru ea. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Roxi am mai citit pe aici, dar n-am mai avut timp sa postez, in ultimele saptamini am fost ocupata sa vad tot ce pot pe acolo.Am reusit sa ma duc la Savannah de 2 ori, o data am vizitat si o data am fost la parada de St Patrik's day , nu pot sa ratez paradele in America, sint chiar spectaculoase.O sa va pun poze cind deschid topicul cu pricina. Sa stii ca eu am tot gasit reduceri pe acolo, de diverse ocazii si de Paste si de alte sarbatori ce mai au ei si daca merg la outlets, chiar mereu am gasit haine super la preturi bune.Acum mi-am facut un stoc impresionant de cercei, ca tot spune Ariana de Piata Portobello, am dat si eu acolo de magazinute tare faine cu accesorii pline de creativitate la 2-3 dolari asa. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce fete guralive pe-aici! Ariana, si eu vreau sa vad casutele.
Aoleuuu, Scumpic, cum a ajuns sora-ta tocmai in Regina? Are comunitate de romani pe-acolo? Da, e foarte buna ideea data de 3A, daca ai putea face o escala in Toronto si poate prindem un week-end, sa tragem o fuga si pana la Niagara. Este un "must", ma ales daca treci prin Ontario. Daca nu poti mai mult de cateva ore, e ok, sunt cafenele si prin aeroport. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pe mine ma impresioneaza de fiecare data cand vad cascada (am fost de veo 20 de ori, cred, am pierdut numaratoarea), vorba unui prieten, de cate ori o vezi este ... altfel! Mie mi s-a taiat respiratia cand am vazut-o prima data. Iti doresc multa sanatate si nu te mai enerva pe sistemul romanesc, ca din pacate nici aici nu e departe. Nu spun, esti tratat cu respect, dar timpii de asteptare te omoara cateodata la propriu). Iar in State e si mai jale, din cauza costurilor foarte ridicate. Aici macar nu platim si are acces toata lumea la medic. Roxy, cateodata chiar mi-e dor de mers cu mijloace de transport in comun la servici, din pacate nu pot citi cand conduc. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Imi amintesc de prima perioada dupa emigrare, mergeam cu un bus expres la servici, si asa mai citeam si eu (cand nu adormeam, ca eram rupta de oboseala). Dar, era un chin, ca faceam 2 ore pe drum pana la job si 2 ore (cel putin) la intoarcere. Lucram de la 8 la 4:30 si trebuia sa plec de-acasa la 6:10 si cel mai devreme ajungeam la ora 7 PM. O data am adormit in bus dimineata si noroc cu soferul care ne cunostea deja, ca nu eram multi, ca a oprit busul (aici nu opreste in statii, decat daca soliciti) si a venit la mine sa ma trezeasca. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu m-am trezit cu niste dureri de spate ingrozitoare, abia m-am putut ridica din pat. Mi-a facut al meu un masaj cu o crema, trebuie sa-l mai rog si deseara. Neaparat trebuie sa ajung la doctor, sa-mi dea o recomandare la masaj, ca deja e groasa. Faptul ca ma doare partea superioara a spatelui este deja a 2-a natura a mea, dar in ultimul timp ma dor rau salele. A, ca mi-am amintit despre impresiile din calatorii. Scumpc, fiecare vede ceea ce vrea sa vada! Daca te duci pregatit sa gasesti nod in papura, pentru ca "ai tu ceva cu respectivii", clar vei gasi. Daca insa te duci sa te relaxezi si sa vezi ceva frumos, sa-ti incanti sufletul, eu cred ca ai ce vedea in fiecare coltisor de lume. Eu sunt pasionata de calatorii, imi doresc foarte mult sa "acopar" o parte cat mai mare a globului. Ariana, nu stiu ce sa zic de peeling-ul ala cu laser, eu n-am auzit de el. N-am avut mari probleme cu tenul, nu e perfect, dar nici probleme nu mi-a creat. De vreun an merg la tratament facial cu cosmetice naturale (la o chinezoaica) si combinat cu acupunctura. Mi s-a curatat si luminat foarte bine de cand fac lucrul asta. Acum ma lupt cu o aergie facuta de la o crema Vichy (Normaderm), care se pare ca mie nu-mi face bine. Mi-am cumparat tot de la chinezoaica o crema naturala, de cateva zile de cand o folosesc incepe sa-si revina si tenul meu. Gata, va las ca am treaba. (IMG:style_emoticons/default/valea.gif) desi as sta toata ziua aici cu voi. Week-end placut gagici! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by pescarush: Apr 5 2008, 04:27 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Mai Pesca ce grabita esti!
Sora mea e in Hilton Head in SUA, tocmai am venit de la ea.In Regina vreau sa ma duc la altcineva...mi-am gasit eu un baiat fain acolo (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) . Tare as vrea sa vad Niagara, de fapt ce n-as vrea eu sa vad! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) In ceea ce priveste sistemele de asigurari ai dreptate, in State e scump, in Romania e mizerabil, in Canada am auzit ca e gratuit. Mai, ce faci cu durerile astea de spate?Trebuie sa vezi cauza, cu masajul trece citeva zile, dar pe urma.... Ari nici eu nu stiu nimic de peelingul chimic, am avut probleme cu tenul in tinerete dar acum mi-au trecut, doar m-am tratat cu produse mai naturale, cum zice si Pescarush. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Peeling cu laser o sa fac,cel chimic e mai riscant si mai dureros.Am citit si despre asta de mi-au sarit urechile.Am incercat si tratamente naturiste si nenaturiste totul mai putin Sortret.Sunt dispusa sa imi asum riscul peelingului cu laser si abia astept sa vad care vor fi rezultatele.
Scumpic sa iti dea Dumnezeu multa sanatate!Ma bucur din suflet ca acum esti ok.Nustiam nimic despre poblemele tale. Ma bucur din suflet ca ti-a placut Londra "mea".Asa cum spui tu ...f trist pt colega ta ca nu si-a dat voie sa se bucure de ea.Cat despre femeile prost imbacate (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) asa e.Dar asta nu a fost decat un avantaj pentru noi.Am si spus: cand o sa vreau sa imi refac increderea in mine direct spre Londra ma indrept. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si are dreptate Pesca...e adevarat ca fiecare vede ceea ce vrea sa vada. Roxanica in nici un caz nu judec oamenii dupa zodii dar imi permit luxul de a-i iubi pe cei doi varsatori din viata mea desi unul din ei a fost doar un trecator prin ea dar a fost acea treapta atat de importanta.Iar celalat varsator multiubit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) e Alina prietena mea cea mai buna.Deci pentru mien varsatorii is the best. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Glumesc.Sunt atatia oameni faini pe care ii iubesc...fara sa tin seama de zodii sau culori. Bucuria zilei de azi :un inel cu bibiloi pe care l-am ochit de ieri si l-am achizitionat azi si in timp ce asteptam sa mi-l stramteze am dat o fuga pana la Humanitas de unde m-am intors cu o prada (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Alice Nastase "Noi suntem zeite - Carte postala" desi initial am vrut sa il iau pe Rushdie. Ce m-a facut sa ma opresc la aceasta carte desi in ultima vreme Alice Nastase mi-a displacut nu ca si junalista ci ca om....??Nu stiu.Poate amintirea vremurilor cand ea era redactor la Tabu si era sincera si faina. Cartea sigur nu o sa ma impresioneze dar...am simtit nevoia sa o cumpar. Oricum ultima mea mare dezamagire este "Arta conversatiei" pe care cu atata ardoare mi-am dorit-o dar...nu am reusit sa trec de partea plictisitoare de inceput cand pe Sanziana mi-o imaginez ca pe o tanti in capot intre doi barbati. Poate este la fel ca si "Matusa Julia si condeierul" a lui Llosa...plicitisitoare la inceput.O sa imi fac vreme cand o sa fiu mai calma sa incerc sa termin cartea.Dar ca prima impresie...nu mi-a placut.Am preferat-o pe Allende cu al ei "Portret in sepia" sa-mi fie companion pe avion. Azi am incercat sa o citesc pe Alice nastase pe la semafoare.Asta in timp ce ma comportam ca si Schumi in Loganitza alor mei.Am condus toate masinile pe care le-am prins in ultimele luni ca sa incerc sa devin si eu mai barbata. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ideea e ca ma descurc...in felul meu de soferita stangace si injurata de colegii de trafic...dar ma descurc.Dar e clar ca trebuie sa renunt la sportul de a citi pe la semafoare. Ce fain a fost in Londra cand citeam in metrou sau la o coffe in Starbucks! Si acum... DE CE IMI PLACE ARHITECTURA? Mi-am vizitat cateva santiere.M-am intors in Timi cu o punga de oua,un buchet splendid de lalele si...o sticla de vin. :)Tare comica mi se pare faza. O sa pun maine si pozulici desi sunt in rosu casutele mele. Bucuria cea mai mare e cand ii vad pe oameni multumiti de ce a iesit din desenele mele.Casutele mele...mici,modeste poate dar sunt ca si puii mei si nu pot sa explic cat sunt de happy cand le vad cum prind viata. Unii din beneficiarii mei mi-au ramas prieteni buni si e o bucurie sufleteasca reintalnirea cu ei.Si nu pt punga cu oua (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ... Cu altii nu mai tin legatura si e clar ca undeva ceva s-a intamplat in comunicarea dintre mine si ei.Dar...sunt constienta ca e imposibil sa ma iubeasca toti mai ales ca mai am si momente cand dupa ce ma pisalogesc prea mult imi ies din sarite brusc.In seara asta dupa ce toata ziua am fost rasfatata pe unde m-am dus am avut o megaintalnire care m-a lasat masca pentru ca pt unii o casa de 280 de mp nu e casa mare.Si are un coridor infernal de 1.80/350....fratele meu am inebunit incercand sa le explic faptul ca e o mare prostie.Apai eu incerc sa-i inteleg si sa nu intervin.Da unii sunt turci. Sunt molateca dupa ziua de azi. Maine o scot pe mama la balet la "Lacul lebedelor" cu teatrul Balsoi...sunt f curioasa cum o sa fie avand in vedere ca "Sleeping beauty" m-a lasat masca de incantare. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
O prietena de-a mea din tara isi face casa si mi-a spus ca tot timpul a avut o grija majora: sa nu fie prea mare. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pentru ca cunoaste o multime de oameni care si-a construit niste hardughii, copiii au plecat la casele lor, iar acum se pierd doi oameni in 4-5 sute de metri patrati. Si mai toti vor sa vanda si sa ia ceva mai mic. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Inlocuieste cititul la semafoarte cu audio books, sunt perfecte pentru masina, chiar daca nu ai acelasi simtamant ca atunci cand deslusesti litere. Te invidiez pentru experienta de maine, cu baletul. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Ariana daca mergi la Viena si ai timp dute la Schonbrunn castelul pe mine nu m-a dat pe spate dar are o gradina superba.
Un weekend la Viena e putin, dar oricum iti faci ceva idei, e tare frumoasa eu i-am zis a lui meu sot ca mai vreau o data acolo da' o saptamana. Si au o inghetata buna italienii in Viena, am mancat cea mai buna inghetata pe Maria Hilfe strasse era o cafenea italiana. Apai Ariana sa-ti spun ce dezastru eram eu cand am inceput sa conduc dupa ce am luat carnetul, apoi incet incet am simtit ca simt virajele si masina cat de cat, acum imi place mult sa coduc plus ca asta mi-a facut viata mult mai usoara. Am inceput sa conduc si eu mai agresiv si ma avant mai mult decat inainte. Mai am un pic si dau lamaile jos adica pe 23 aprilie. Si eu sunt nascuta pe 21 da' octombrie. Eu sunt cam incapatanata cateodata si nu-s mandra de asta, dar uneori mi-a folosit incapatanarea. This post has been edited by misssn7: Apr 5 2008, 11:54 PM |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scuze Scumpic, eu retinusem ca sora ta e in Canada. Iti tin pumnii sa... fie potriveala! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Despre filmul "Love in the Time of Cholera", nu pot sa spun ca nu mi-a placut deloc, ideea, asa cum am spus si la topicul celalalt, desi veche ramane impresionanta. Doar ca a fost prea static pentru mine, parca nu avea actiune. In schimb "The Painted Veil" cred ca va ramane si pentru mine un film de referinta. Scuze ca scriu titlurile in engleza, dar eu asa vad filmele aici si asa le cunosc. Casuta mea are aprox 150 mp (aici suprafata se spune in square feet, este 1700 ), dar mie imi ajunge, nu vreau mai mae de atat (mai ales cand trebuie sa fac curatenie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ). Si-apoi, vorba Kaluai, daca imi iau una mai mare, cand imi pleaca copiii trebuie sa o vand ca e prea mare si greu de intretinut. Oricum, ne amenajam un mic apartament si la demisol, deci va fi suficient de mare. Copiii mei sunt asa de fericiti azi! Am fost sa cumparam lucrusoare pentru catelusa, sambata viitoare o aducem acasa. Demult nu i-am vazut asa fericiti! Deja ma gandesc ce vor face sambata viitoare, cand va fi acasa si catelusa. Scumpic, multa sanatate! Eu am mai avut probleme cu spatele acum 2 ani, m-am dus la dr. si mi-a spus sa iau Tylenol si Advil si mi-a dat o recomandare pentru masaj (ca i-am cerut eu). Dupa vreo luna, mi-a intepenit umarul stang, cateva zile n-am putut nici sa ma imbrac singura. Am fost atunci la acupunctura - lucru pe care vreau sa-l fac si acum - si dupa 2-3 sedinte m-am simtit muuuult mai bine. Gata, va las, ca sunt obosita, azi am alergat toata ziua. Va pup, noapte buna! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) edit: Ariana, cred ca nu ai avut tu dispozitia necesara cand ai inceput cartea "Arta Conversatiei". Pentru mine este o carte foarte importanta, plina de intelepciune. Am citit-o de 3 ori, ultima data anul trecut, si probabil ca o voi mai lua la citit mai incolo. This post has been edited by pescarush: Apr 6 2008, 04:41 AM |
|
|
![]()
|
|
Kari din punctul meu de vedere o casa cu o suprafata construita desfasurata intre 150-180 de mp e arhisuficient si ok.Dar aici in Romania parca a tampit lumea.Si nu pot sa fiu de acord cu ineptii.No daca omul e constient si isi asuma ineptia atunci asta este...dar am ramas uimita...
Tare buna ideea cu audiobooks-urile.O sa incep sa achizitionez asa ceva. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) pentru asta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Missn...conduc de vreo trei ani daca iti vine sa crezi.Cand am luat carnetul eram panicata sa nu ma ingras (fetele din Timi stiu povestea).Dar sunt atat de stressata la volan incat am slabit de cand am msina. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Incerc sa fiu superponderata la volan caci altfel e jale.La condus chiar nu pot sa imi permit nici un minut de aerienism. Despre Viena nu stiu mai nimic.Ma apuc io sa ma documentez zilele astea sa vad ce as putea sa fac intr-un weekend acolo.E fain ca e relativ aproape de noi si mai putem sa facem evadari de genul asta ca tot a venit primavara. Vad ca suntem mai multe la incrucisari de zodii. :)Cred ca de aceea ne intelegem fain. Pesca superfain ca le iei catelusa puilor tai mai ales ca stati la casa. Vreau mai multe pove despre tine si ai tai daca ai vreodata timp si chef sa le asterni pe aici. Am fost f dezamagita ca "Arta conversatiei" nu m-a prins.Am tot citat rewiuri bune despre ea si aici fetele povesteau cat de faina e cartea...La fel am patit si cu Anisoara Odean.Probabil ca e din cauza faptului ca auzind atatea cuvinte de lauda asteptarile mi-au fost prea mari. Oricum o reiau.Ca am eu incapatanarea asta cand incep ceva. Vazut "Lacul lebdelor" in interpretarea celor la la teatrul Balsoi din Moscova...f ffff frumos din nou si cu oftatatul de rigoare.Am luat-o pe mama cu mine si a fost atata de impresionata.Stiam ca o sa o bucure tare.In copilarie ea era cea care ma ducea pe mine la spectacole de balet.Acum e randul meu si e frumos sentimentul. Mi-a fost teama ca dupa experienta de la Royal Opera din Londra spectacolul de azi o sa ma dezamageasca.Dar nu a fost asa.Si ma bucur...am revenit cu sufletul alaturi de vechea mea iubire baletul. Ieri a fost ziua unui prieten bun.Unul din oamenii care conteaza.Stiam ca e ziua lui dar prinsa cu toate nu am avut starea necesara sa il sun.Azi m-am gandit toata ziua sa il sun...am facut-o un pic tarziu.Ce ma enerveaza cum sunt la fazele astea cand nu actionez la momentul care trebuie! Brrr maine iar incepe nebunia.As mai fi vrut un pic de weekend. Later edit: Missn te vad aici si te pup. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st May 2025 - 01:31 PM |
|