![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Hmm...am tot spus la un moment dat ca as vrea sa scriu despre boala tatalui meu.Nu sunt in stare sa o fac.Ma gandeam doar ca de un an viata noastra de familie s-a schimbat.Un an,doi...la un moment dat pierd sirul.Cert e ca e greu si doare.
Incerc sa imi vad de viata si sa merg inainte.Dar fiecare moment in care el nu se simte bine devine un mic cutremur. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Si eu te pup, eram in graba, ca fetita mea vroia afara, azi n-am dus-o la gradi ca ne-am trezit la 10:15 amandoua, so era cam tarziu.
Si eu sunt aeriana destul timp sau cu capul in nori, dar la volan nici eu nu-mi permit sa visez, pt. ca mi-e prea frica de accidente.Cand v-am auzit cu cititul la semafoare eu nici asta nu fac, mai ascult muzica in casti cateodata dar doar cu una. Nus, daca e prieten bun te intelege si se bucura cred eu si daca il suni si cu intarziere. Noi am fost vara la Schonbrunn si erau toate florile inflorite era superb nus cum o fii acum , da' e bine sa-ti faci traseul de acasa mai ales ca timpul e scurt si in Viena chiar ai ce vedea. La ei si noaptea pe la 12 era plin de tineri pe strada si e tare frumoasa si noaptea. Daca gasesc pozele de la castel iti trimit cateva. Faza cea mai nasola a fost ca am facut atatea poze in ziua aia si cand am ajuns la gradina ni se terminasera acumulatorii,am luat niste baterii si pana ne-am intors mai era un pic si inchidea si asa m-am ofticat ca n-am putut poza gradina. Am inteles ca si castelul Hofbrun e fain. Sa-ti iei o harta de unde gasesti,ca te ajuta mult. Si au ei niste abonamente la metrou nu mai stiu daca includea si autobuzul, daca faci multe trasee merita sa-ti iei abonament. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am avut un week-end plin. Ariana, voi mai povesti despre noi cand voi avea mai mult timp, acum sunt la job (in lunch).
Am pregatit ieri masinile de primavara, le-am dus la spalat pe dinafara saptamana trecuta, iar ieri le-am facut pe dinauntru. Eu am spalat bordul si partile de plastic, iar al meu le-a aspirat. Acum sunt frumoase si curate. Imi place sa ascult cantecele pasarelelor, din nou, imi lipsesc tare mult iarna. Aseara am mers in curtea scolii la fiu-meu cel mare (fara el, ca n-a avut chef) si am jucat baschet. Asa bine a fost! N-am mai facut lucrul asta de vreo 20 de ani, adica de pe vremea liceului. Mi-ar place sa vad si eu "Lacul Lebedelor", mi-e dor de mers la teatru, sau opera, sau concert. Cand eram in liceu aveam abonament (ne obligau sa-l cumparam, dar eu il luam de placere), nu am pierdut nici un eveniment, mergeam la toate piesele de teatru, concerte, etc. inclusiv la alte trupe venite din tara (acolo cumparam in plus biletele). Tu ai patit cu "Arta Conversatiei" cum am patit eu cu "Love in the Time of Cholera", vorba ta, cred ca auzind atatea despre o carte, un film, avem asteptari prea mari si ramanem dezamagiti. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
E bine tata...ma speriasem.
Pesca si 3 A m-am uitat azi la pozele voastre...sunteti pline de viata si faine.Si aveti o silueta!!!!Am voie s ava invidiez dar asa cu drag. :)Trebuie inventat un cuvant pentru chestiuta asta.Si sa va traiasca feciorii cei frumosi.Femei implinite...ce mai tura vura !! Misnn o sa iau la puricat si pozele tale. :)Multumesc mult pentru sugestii.M-am obisnuit sa fiu documentata cand o iau la picior. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ma gandesc sa aman excursia pe weekendul viitor ca nu am timp sa ma documentez asa cum vreau eu numai ca nu depinde exclusiv de mine.Parca as mai vrea niste muzee de arta....de fapt nu stiu ce as vrea sa vad la Viena. Am f mult de lucru saptamana asta. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) La servici sunt out of space.Acasa seara reusesc sa ma concentrez la ale mele.Si imi doresc tare mult sa imi revin.Am si niste proiecte care nu imi prea plac si cred ca asta e motivul. Ma uitam azi la lista cu spectacolele disponibile la opera...habar nu am daca pot sa gust asa ceva. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) O sa o incerc si pe asta. Imi lipseste Alina.Ea era insotitoarea mea la experimente de genul asta. Pesca tare ok era in liceu si generala cand ne tarau efectiv profii pe la spectacole. Vesti urate din invatamant legate de titularizari si defintari de posturi.Nici nu am nervi sa ma uit sa vad ce fel de noutati gri vin de pe acolo.Matusa mea mi-a povestit.De parca nu era destul de gri sistemul!Dar de ce ma mir? |
|
|
![]()
|
|
Fetele care ma ajutati cu o reteta de orez chinezesc cu ou?Cel ce se gaseste in restaurantele chinezesti ca si garnitura la orice.
Am postat si la gastronomie intrebarea dar vad ca sunt singura care am aceasta pasiune pt orez. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Buna,
eu va citesc, dar mi-a lipsit puterea sa scriu... Ari, bine ca e tatal tau mai bine. E tare greu candun parinte e bolnav, mai ales cand familia e unita, asa cum imi pareti si voi. Tu esti singura la parinti? E ceva interesant cu manifestatul durerii, eu una il consideram ceva f. intim, dar cred ca nu era doar asta...vorba ta, durea prea tare sa si vorbesc..era ca si cum daca nu spuneam nici nu ar mai fi fost bolnav... Dar nu e asa...e bine sa-ti descarci sufletul, macar la prietenii tai cei mai apropiati. Aici e nitel mai greu ca mai pot citi si altii. Dar vorbind poti gasi un suport fantastic si conteaza enorm! Ei, merci de compliment, acu' iti dai seama ca am pus pozele in care radeam (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ca ma mai si incrunt eu din cand in cand. Dar asa e suntem pline de viata. Cat despre implinita, hmm, ma simt si nu ma simt. E clar diferenta de cum ma simt ca femeie acum fata de 15 ani in urma. Si eu plang dupa abonamentele alea obligatorii. Pesca, poate facem intr-un fel si merem impreuna la un balet ca si eu caut. S-ar putea ca la tine sa fie mai ieftin dar incercam si colo si colo. Aici sunt biletele cam scumpe, in jur de 100$ dupa cate stiu eu, dar o data la 3 luni parca tot ar merita. p.s. uitasem tocmai de orez. Stiu de care vorbesti, ei il fac prajit, nu stiu reteta... era p reteta la retete chinezesti, aici pe forum (orez cu legume, aia se potriveste cel mai bine la ce vrei tu) Ti-as recomanda, desi nu e ce cauti tu...basmatti brown. E tot orez, are bobul lung, si doar il fierbi si are o aroma nemaipomenita, indienii il folosesc mult. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
gata Ari s-a rezolvat cu reteta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (sper (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) )
intr-un an mi-am cumparat carte cu retete chinezesti apoi ne-am dus val-vartej la un magazin chinezesc si mi-am luat toate sosurile posibile. Sotului meu i se mareau ochii din ce in ce mai tare `chiar trebuie sa le iei pe toate azi? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) ' ...eu `da, absolut! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ' Am incercat ceva in care am scapat prea mult sos de stridii deci atentie cu el si mi-am taiat instantaneu pofta de a mai gati ceva chinezesc. si-am incalecat pe-o sa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) v-as citi mai pe indelete dar sint mai mereu pe fuga aaah, Arina ai o meserie tare faina. Mi-ar fi placut sa fac arhitectura, design de interioare mai degraba, insa n-am talent la desen (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Casele mari in Romania sint o 'masura' a bunastarii pt ochii targului, ceea ce mi se pare o 'prezentare`inutila mai ales cand in ea locuiesc o vreme 3-4 oameni apoi numai 2. Pt ce atata spatiu? (ps. sint h_2004 din grupul de inceput, mi-am schimbat nickul anul trecut. no, si acestea fiind zise (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) te pup) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
am vazut reteta si eu Cleo, adevarul e ca eu sunt mult mai conservatoare...nu reusesc sa-mi inving frica sa dau banii de poamana si sa incerc diverse chestii...asta m-a cam blocat de cand sunt aici...ca mai intreb prietenii (Pesca e om de baza, ca cu ea am facut cumparaturile la inceput)
Dar pana la urma cred ca ar trebui sa-mi iau si eu inima in dinti si sa mai incerc cate ceva. Habar n-aveam ca ei folosesc ulei de stridii... cel de soia il folosesc frecvent ca-mi place. Si mi-am luat si unul de teryaki si e super fain. Am luat si un sos de menta...mai prind si eu curaj cu atatea mancaruri grozave postate de voi. Cleo, eu cred ca tu ti-ai gresit cariera, esti mai ceva decat un bucatar! mor mai ales cand citesc povestioarele, asa mai si retin retele (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
3a (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
la mine explicatia e f simpla: sint o pofticioasa de cand ma stiu. Nu mananc mult, n-am probleme cu greutate, dimpotriva, insa sint o gurmanda. Iar de gatit am inceput mai serios dupa ce m-am casatorit, eram aproape nula (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) pana atunci. Nu stiu de cat timp esti in Canada, noi facem 7 ani in decembrie si cam stiu pe unde gasesti una alta, asa ca intreba in bucatarie ca-ti raspund cu drag. Ieri au iesit motociclistii pe strada, semn ca a venit primavara si la noi, iahuuu. Eu mi-am luat permis (de motor) acum 2 ani dar motor n-am apucat sa-mi cumpar, ca-s asigurarile foarte mari (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ari mii si mii de scuze (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
M-am asezat si eu aici la discutii cu voi.
Ariana, mutumesc si eu de complimente, exact la ce a spus 3A ma gandeam si eu, citindu-le, si anume, ca suntem... si nu suntem implinite. (ce ti-am spus 3A??? chestia cu "great minds" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ). Ma bucur ca e mai bine tatal tau. Sper sa nu va mai dea emotii sau cat se poate de rar. Despre mancarea chinezeasca, mie imi place, dar nu prea m-am incumetat s-o fac acasa, pentru ca stiu ca n-ar avea acelasi gust cu cea pe care o mananc la restaurante sau la colegi. Asa ca-mi las placearea asta pe cand iesim undeva. Si-acum, hai sa va spun o povestire simpatica, sper sa nu se supere 3A pe mine ca divulg secrete. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) 3A era nou venita in Canada si a nimerit in bloc cu mine. Mama mea, stand mult pe-afara cu copiii, a cunoscut-o si mi-a tot vorbit de ea (eu nu prea aveam timp, asa ca a mai trecut ceva timp pana am cunoscut-o si eu personal). M-am oferit s-o iau cu mine la cumparaturi in week-end, magazinele fiind departe aici, si ea neavand inca masina. Buuuun! Acum, mergem noi la cumparaturi, punem plasele in carucioare, dar pe cand sa le bagam in masina realizam ca avem o problema: toate plasele arata la fel! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Cum mai stim cand ajungem acasa care plasa a cui e? Si vine 3A cu ideea ca ea sa-si faca nod la plase. Asa ca, de-atunci a ramas de pomina cu nodul la plase (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) asta era modul de a ni le recunoaste cand "descarcam" masina. Si iaca asa, ne-am imprietenit. Mai mergeam si dimineata la job impreuna, cu masina mea (ca isi gasise si ea job in apropiere de al meu) si tocam si tocam toate subiectele in masina, in alea 40 de minute. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ce vremuri! Devin nostalgica, desi pentru mine erau foarte tulburi vremurile alea, de fapt cred ca pentru amandoua. Acum, cateva cuvinte despre noi. Nu voi intra in amanunte, unele amanunte sunt dureroase, dar asta e viata. Mergem inainte! Noi ne-am casatorit foarte tineri, eram studenti amandoi. Material n-am avut mai nimic, dar aveam ambitie si putere de lupta, ne-au mai ajutat si parintii cat au putut si asa ne-am construit o viata impreuna. Am emigrat in urma cu 6 ani, cu 2 copii mici si ceea ce a incaput in 8 geamantane. Desi stransesem mult mai mult in 10 ani, cam atat am putut aduce in avion (din care 2 geamantane erau cu jucarii). E adevarat ca am vandut apartamentul si masina, bani pe care i-am folosit sa traim in primele luni, pana am gasit joburi. Dupa ce am plecat din Romania au inceput altfel de griji. Desi aveam amandoi ambitii, aveam si puncte de vedere diferite, mai suntem si incapatanati si orgoliosi, s-a mai adaugat si tot stressul din anii acestia... asa ca au urmat vremuri tulburi pentru noi. Anul trecut am avut parte de 2 "cutremure" care au zguduit bine familia. Am fost foarte foarte aproape de divort, copiii au trecut si ei prin momente grele. Oricat ai incerca sa-i protejezi, vorba unei prietene, sunt ca radarul, prind tot ce se intampla in casa. Oricum, asa ceva nu ai cum sa ascunzi, am fost sincera cu ei, le-am spus atata cat am considerat ca este ok pentru varsta lor. 3A a fost alaturi de mine tot timpul asta (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Inca nu am revenit pe linia de plutire (care o fi aia, ca nu stiu?), problema mea este ca mi-am pierdut increderea in tot si, ce-i mai grav, in oameni. La asta lucrez acum, nu stiu de unde o voi relua, dar sper sa reusesc sa-mi fac si eu ordine in viata. 3A, eu sunt de acord, cautam un spectacol, sa mergem impreuna. Noi am mai fost impreuna la o piesa de teatru, ne-am simtit foarte bine. Trebuie repetata. Ariana, nu ti-am mai vazut albumul pe grup, ti-am vazut pozele de la intalnirea fetelor din Timisoara. Stiu ca ma uitasem o data la niste poze cu tine, dar poate erau puse direct pe site, de cand ai fost in India si te-am remarcat de atunci. Ai ceva deosebit, ai clasa. Misssn, ti-am vazut si eu papusica. E micuta, dar e ca o papusa, sa-ti traiasca, important este sa fie sanatoasa. Eu sunt cam dezamagita ca am sperat sa-mi ajunga azi cartile comandate saptamana trecuta online. Trebuie sa ma apuc sa caut pe site,s a vad pe unde or fi. Inca nu e caz de impacientare, pana in 9 aprilie scria acolo ca ar cam trebui sa ajunga, dar sunt eu cam nerabdatoare. Cleo, si eu sunt o pofticioasa si incerc orice-i nou, cu placere. Va pup fetelor, noapte buna. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by pescarush: Apr 8 2008, 02:57 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st May 2025 - 01:33 PM |
|