![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Ce vremuri, chiar asa (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) mare hai cu pungile alea innodate (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) dar trebuie sa recunosc ca era fixul mamei, de la ea am preluat ideea (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Cat despre povestile noastre de pe drum, si acum ma pufneste rasul cand eu incercam sa te domolesc, ca tu ziceai ca-ti vine sa-ti iei campii, si pana la urma ti-am luat-o eu inainte cu luatul pe campii. Cleo, sunt aici de 4 ani, e ceva vreme, dar sunt inceata rau la adaptari, din anumite puncte de vedere, ca am fost concentrata mai mult pe job, si pe revenire dupa divort (dar in sensul bun, ca am avut 2 ani mai ceva ca-n vremea facultatii) O sa intreb acolo la bucatarie, multumesc de ajutor:) Mama, esti curajoasa, eu n-as merge pe motocicleta nici sa ma tai. Am vazut si eu 2 motociclisti pe autostrada, dar faza e ca unul era nebun rau...mergea printre masini practic, deci nu pe o banda cum ar fi fost normal, ci pe linia dintre benzi... nici nu l-am vazut cand a trecut pe langa mine... Pesca, pai atunci s-a aranjat mergem. Gasim noi si spectacolul, abia astept, hihihih acu' imi pare rau ca n-am fost pe iarna, imi etalam si eu paltonul ca s-asa nu prea am pe unde sa-l port pe aici! Cartile fac deobicei 2 saptamani pe drum cand le comanzi online. Si mie mi-au placut mult pozele din India, o tin minte pe cea cu mainile pictate. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
3A, cum sa faca 2 saptamani cartile din Mississauga pana aici? Ca si daca le aduce careva pe jos si tot ajunge mai repede! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Da, mai fata, tu ai fost mai hotarata decat mine. Ai venit intr-o zi si ai lansat bomba, si anume ca te duci tu pe campii. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Hai ca le-am track-uit, cica au fost procesate azi la locatia Canadian Post in Mississauga. Sper ca mi le aduc maine, cel tarziu poimaine. Pai tu ia-ti paltonul, ce conteaza? Important e sa te simti tu bine. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Apropo de motocicleta. Am un coleg, mai aiurit el asa. Si vine de la vreo 100 km la job. Pasiunea lui e motocicleta, of course. Vine cu ea pana se lasa frigul ca lumea. Si a venit el asa o data, toamna trecuta, si nu stiam de ce zgribuleste asa, ca in cladire nu era frig. Isi facuse un ceai, ne-a spus ca a venit pe motor, de aceea iieste asa frig. Si il intreaba colega la un moment dat cum se simte. La care, el ii raspunde: "sunt ok, si voi fi si mai bine, cand incep sa-mi simt si picioarele." (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
aaa, asa? credeam ca le-ai comandat din Ro, nu stiu de ce...
Nop, nu am fost mai hotarata, mi-a usurat el mult hotararea, pentru ca nu a facut un singur pas spre mine. Hmmm, mint, a facut, dar au fost asa minori ca i-am ignorat...dar nu am auzit de la el, iarta-ma, mai da-mi o sansa...Asa ca pana la urma, tot m-am luat cu mainile de par ca am realizat ca trebuia sa o fac muuult mai demult..dar atunci poate nu mai eram pe aici...si iaca asa fiecare lucru la timpul lui. Asa si la tine, nu a fost, si nu a venit vremea. Cand vine, vine si hotararea si tot. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) sa stii ca mi-a trecut prin cap. Ei cum umbla iarna in maneca scurta?! eu de ce nu as umbla vara in palton? la cat aer conditionat e peste tot... D-aia zic si eu, o fi frumoasa motocicleta, are si ceva romantism si ceva aventura, dar depaseste limita mea de comoditate... Ari, o sa ai ceva de citit pentru maine (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Azi sunt trista.Asa m-am trezit.Trista.Si e una din zilele acelea in care orice as fi pus pe mine ma simt urata desi m-am imbracat in rosu.
Va citesc cu atata drag! Cleo...nu am stiut ca tu esti hashulica a noastra.Am avut intotdeauna o admiratie deosebita pentru tine si cu atat mai mult sunt bucuroasa sa te gasesc aici . (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nah ca trebuie sa fug la primarie sa ii vad fata la mosul ala idiot. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Nu mai fii trista, gandeste-te la ceva frumos, fa tot timpul ceva sau citeste ceva vesel si cade si tristetea.
Bine ca e OK tatal tau. Parintii sunt foarte importanti pt. copiii lor si chiar daca nu facem tot timpul ce ne sfatuiesc ei, ei sunt alaturi de noi orice ar fii. Am cautat aseara intr-un vraf de Cd-uri n-am gasit pozele mai caut azi mai tarziu, ca acu' iar sunt in graba. This post has been edited by misssn7: Apr 8 2008, 09:08 AM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Te pusilesc.Si multam pentru gandurile bune.
3A da, sunt singura la parinti si singura nepoata a bunicii din partea mamei.Gradul de rasfat de care am avut parte a fost destul de ridicat.Mama m-a dus la balet in ciuda protestelui tatalui meu iar tata la calarie spre disperarea mamei si a bunicii. Relatia mea cu primaria e una de desene animate.Cand sa ma duc sa dau piept cu zmeul...zmeul era in timpul programului cu publicul in pentru un curs de calculatoare desi zmeul are un supermonitor pe superbiroul lui de zmeu. Sa nu mai aud de proiecte in Timisoara.Raman eu linistita la sate. Cleo o sa pove eu si despre arhi.Mi-a ramas si pove despre fluturi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ma bate si pe mine gandul sa incerc sa imi iau si permisul de motor. Nici nu stiu la care din idei sa mai raspund.Ma intorc la munci si cred ca deseara iau la puricat tot ce ati scris. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pescarush ce carti ai comandat?Si 3A ce tot spui tu acolo de motocilisti? Am trecut eu la intrebari de om curios. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cred ca am spus la topicul despre carti cumparate ca mi-am comandat Isabel Allende: "Paula" si "Of Love and Shadows" si o carte de fotografie, de Chris George, nu mai stiu exact cum se cheama, ceva de genul: "All Digital Photography: All You Need to Know - From Beginners to Pro"
A, si mai astept o carte comandata de o prietena din UK pe amazon pentru mine, nici aia nu stiu exact cum se cheama, de Robin Norwood, "Why me, Why This, Why Now". Plus cartile pe care le astept din Romania, pe care mi le aduce mama sambata. Am de gand sa ma apuc de citit! |
|
|
![]()
|
|
Iar am intrat intr-un ritm din care nu pot sa ies.Si inca nu am reusit sa termin casa cea mai ingrozitoare casa pe care am facut-o vreodata. :(Asa ca in seara asta am ales sa termin totusi ceva.Sunt incoerenta si putin obosita.Maine am zi de alergat intre santiere,primarie,facultate,curs de foto...vai de capul meu.
Ma enerveaza ca nu am voie sa fiu pleostita. Promit ca o sa imi fac timp sa pun niste pozulici cu "operele" mele de arta.Si...ma gandesc de multe ori la ce a spus Kari aici in momentul in care am decis sa intrerup gradi.Casutele au luat oarecum locul celor mici desi....imi lipsesc mult de tot copiii si ma inebuneste ideea ca practic am fost alungata de un sistem plin de mizerie in care eu nu mai cred. Tata a facut o noua pasiune :imprimanta mea asta dupa ce a descoperit internetul.Asa ca e in atac iar eu sunt ca un arici ce si-a prins degetul la usa.Sunt mandra cand mai spune cineva ca ii seaman pentru ca e un om inteligent si asta mi-as dori sa am de la el. :)Dar...superdificil ca om. Imi amintesc cand povesteam cu amicul nr 2 despre parintii nostrii.E fain sa ii pe ai nostrii descoperim prin povesti. Hmmm oare care este corespondenta cartii "Of love and shadows" in romana?Sa ne spui ce descoperi nou in cartea despre foto. Am un coleg la curs pe care sper din tot sufletul sa nu il disper.Incerc sa ma ponderez.Am obiceiul sa aterizez mereu langa oameni de la care am ce invata si cred ca la un moment dat unora le vine sa ma stranga de gat cu tot cu a mea curiozitate si pisalogeala de copil mic.Imi plac oamenii inteligenti chiar daca eu par caraghioasa pe langa ei. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nu am avut vreme de citit zilele astea si ma enerveaza f tare chestiuta.Parca m-am reinventat cu toate preocuparile astea din ultima vreme.Asta imi si doream si sunt lucruri ce ma fac fericita. Si mai vreau timp sa risc sa-mi tai degetele prin bucatarie preparand orezul cu ou. :)Cleo,Fany un pupic (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) si aici pentru reteta superok. A da si azi am descoperit ceva :Misnn are un nume extrem de frumos in realitate.Mi-am dat seama ca habar nu am care e numele real al lui Pesca,al lui Cleo sau 3A,Scumpic,Fany,Ala,Meg...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) fetele mele faine. 3A si Pesca...vad in prietenia voastra ceva asemanator cu ce am eu si prietena mea (mi-e tare dor de ea).Prietenii din acelea unice.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) E ca si cu iubirea unii au parte de chestiute de genul altii nu iar eu nu pot decat sa ii multumesc lui Dumnezeu ca sunt o privilegiata.Si...nu stiu intotdeauna oamenii fara prieteni mi s-au parut ciudati.Nu cred ca i-am inteles. Eu am mai zis aici....Pe voi doua va vad asa vesele si pline de viata.Si 3A chiar daca spui tu ca ai pus doar poze in care zmabesti se vede ca ai luminita aceea in ochi.Asa ca pe mine nu ma pacalesti. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am asistat de multe ori cu uimire cum prietenii din acelea vechi foste colege de banca din generala,apoi liceu ajung sa se certe pe la 25-28 de ani pentru ca pur si simplu viata schimba.Sau cand la mijloc apare o afacere inceputa impreuna in care banii iau locul prieteniei si se spulbera tot.E trist.Avem nevoie de dara aia de rational si in cazul marilor prietenii..A spus si Walpu la un moment dat de oamenii care iti devin "pansamente sufletesti"... Grea adaptarea la o alta societate.Va admir si invidiez(tot invidiez fara rautate).Stiu ca nu o sa plec din Timi asta a mea desi sigur mi-ar fi mai bine intr-o lume in care normalitatea e perceputa altfel. Oricum pentru copilasii vostrii e cert ca e mai bine unde sunteti acum si ma gandesc ca ideea asta va da aripi. Mai vreau povesti! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Apropos, a facut pana la urma cursul ala de calculatoare tatal tau?
Sper ca ti-a mai trecut tristetea, sa stii ca e ok sa mai fie din cand in cand cate o zi din asta. E bai daca se lungeste. Si probabil ca ai avut si ceva stres in ultima vreme, si d-aia. Asteptam poze cu casutele, e fain sa le faci si la sate. Ca imi cam imaginez ce mancatorie e cand te lovesti prea des de primarie. Nu cred ca o sa-ti tai degetele cu orezul, il pui pe amic sa rada morcovul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Incerc sa-ti trimit un pm cu numele meu (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Asa e, e o prietenie deosebita, si din cauza perioadei in care ne-am intalnit...a avut ce sa ne uneasca... Asa e, am avut si eu o prietena din liceu deci a durat prietenia vreo 15 ani, in ultima vreme incepuse sa cam scartaie, asa cum spuneai tu, ne schimbasem amandoua, dar pe drumuri diferite...Dar tot o consideram prietena ca ne legasera atatia ani... Dar s-a rupt totul brusc si fara nici o posibilitate de revenire cand a aflat ca plec in Canada...abia atunci am vazut crudul adevar...putea fi prietena cu mine numai daca se considera "deasupra" mea...si cand nu s-a mai considerat a crapat de invidie. Reactia a fost asa brutala, ca i-a picat fata cand i-am spus ca plec in Canada... A fost dureros, dar asta e viata uneori mai sunt si dezamagiri d-astea... Cu adaptarea e ceva f. interesant, probabil ca aici isi spune cuvantul spiritul de aventura. Ca desi stiam ca e greu, in acelasi timp e si o experienta care zdruncina totul din temelie si ai ocazia sa cladesti ceva nou. Eu am vazut-o ca pe o sansa de un nou inceput si crede-ma ca e fain, desi e greu, sa te trezesti ca ai alta viata. Si sunt f. interesante starile prin care treci, parca ti se ascute creierasul, nu stiu pentru mine a fost un fenomen interesant. Reusesc sa relativizez mult mai repede decat inainte, si mi-e mult mai usor sa realizez ca celalalt poate avea alt punct de vedere, mai ales din cauza acestei societati. In Ro, nu stiu de ce aveam impresia ca toti gandim la fel... La mine aata a fost visul de o viata, sa ajung in Canada...planuiam plecarea in clasa a 8, cu o prietena, hotarasem sa fugim cu caii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ca era inainte de 89, si faceam trasee prin ce tari sa mergem. Apoi am lasat-o balta pana in facultate, cand iar m-a luat microbul, dar am avut un soc cand le-am spus alor mei ca vreau sa plec cand termin faculta. Si acum imi amintesc de tata, ca a sarit in sus:unde sa pleci de una singura la capatul lumii?! te mariti, si treaba ta dupa aia... Asa ca am lasat-o balta, m-am maritat cu un mamos care n-ar fi plecat de langa mamitzica nici sa-l tai, taica-miu murise si nu aveam cum sa o las atunci pe mama singura... pana cand a crescut copilul si l-am dat la gradinitza, am avut probleme cu educatoarele, gasisem o gradi calumea dar era prea departe de casa, si cum exul nu-mi dadea masina am renuntat. Am umblat si prin spitale de mi-a venit rau, pana cand la un moment dat am stat 2 luni jumate ca a avut fi-miu apa la plamani...si ce am vazut pe acolo, m-au facut sa ma hotarasc brusc si definitiv: "nu e locul meu in Ro, mi-am luat copilul si ma duc" Intre timp ii cam ajunsese cutitul la os si exului asa ca pana la urma a fost de acord, numai sa ma agit eu cu totul si acte si tot... Dar uite ca a fost ok pana la urma. haaaaaai ca ti-am facut roman aici, Ari (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mi-ai placut cu luminitza din priviri (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
3a sa emigrati in Canada calare pe cai (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ... imi si imaginez scena, cu pletele-n vant, valizele intr-o mana si hatzurile in cealalta (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Adaptarea nu e usoara pt absolut nimeni. E o lumea foarte diferita si ochii cu care esti privit nu sint de mutle ori binevoitori. Mie doar ai mei imi lipsesc ( foarte tare) desi nici in tara nu locuiam intr-un oras. Ei in Ardeal eu in Regat. Fata mea gandeste in franceza pt ea normalul asta este. In Romania sintem doar in vizita. Eu ma simt acasa si acolo si aici insa balanta a inceput sa se incline spre aici. Sar de la una la alta practic fara sa observati (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Oboseala e de vina. Ari neaparat sa povestesti despre arhitectura. E un vis de-al meu pus deoparte pt o alta viata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Motociclista cu patalama eu sint (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Obiectul pe 2 roti din pacate va mai sta in magazin. E un hobby pe care nu mi-l permit. ah, hashul vine de la Hilda si-i mai amintesc sotului meu de sf Andrei ca ma cheama si Andreea. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) V-am pupat, s-aveti o zi insorita |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st May 2025 - 09:31 PM |
|