![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) cam asa...si nu uita, harta intr-o mana!! ca nu era internet pe vremea aia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Tot e bine cu franceza, Cleo, ca au aceeasi structura gramaticala, dar sa-i vezi pe aici cu traduceri "mott-a-mott" de mori de ras! una care am tinut-o minte: vine un pusti la maica-sa si zice, A si B s-au rupt in sus. Maica-sa, nu pricepe neam, si insista, pana la urma zice, ia zi in Engleza. Si pustiul senin: "Broke up" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Lasa, Cleo, ca nu-i bai, ajungi tu macar la batranete sa-ti zbori pletele pe un moto (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Aha, s-a notat, n-am stiut de Craciun (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) si somn usor |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, asta cu emigratul calare chiar a fost tare. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Obisnuiti-va, asa e 3A. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Pentru emigrare iti trebuie, vorba maica-mii, curaj si putina nebunie. Si cata dreptate ii dau, acum dupa ce am trecut prin experienta asta. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (inainte n-as fi recunoscut nici sa ma tai) Eu n-am avut visul emigrarii, al meu a fost cu plecatul. Inca din facultate visa sa plecam in Canada, dar n-am vrut eu. In timp, m-am cam scarbit de ce se intampla in tara si m-am hotarat si eu ca nu mai e de stat. Asa am ajuns noi "afara". Asa e cleo, suntem priviti de multe ori ca niste ciudati (ca sa ne exprimam bland), noroc ca nu ne prea pasa, ca altfel n-am fi aici. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Sa stii ca eu am fost in Romania anul trecut si nu m-am mai simtit "acasa". Mi-a placut, m-am simtit foarte bine, si as mai fi stat (macar inca 2 saptamani), dar am simtit ca-mi creste inima si mi se umple plamanii de "acasa" cand m-am vazut aici, pe autostrada, apoi in cartierul meu si in casa mea. Aveti dreptate cu prieteniile, cele stabile si speciale se leaga de obicei in momente grele, atunci se vede daca 2 oameni au ceva in comun, daca stiu si vor sa ajute, cu o vorba buna, un sfat, orice. Si, asa cum spunea 3A, este foarte important sa te stii (si poti) bucura alaturi de o prietena, sa te poti bucura pentru ea cand ii merge bine, chiar daca tu treci printr-o perioada mai grea. Hai mai, 3A ca noi suntem vesele, aminteste-ti numai cum radem la sleep-overe (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) pana ne doare burta, la propriu. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Acum, avem si noi momentele noastre, e firesc sa ai si zile proaste, sa te mai si incrunti. Eu sunt fericita ca mi-au venit toate cartile, amandoua comenzile sunt aici. Acum am o dilema: pe cares a o incep? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Cred ca voi incepe cu cea trimisa de prietena. Am rasfoit un pic si "Paula", pare interesanta, cred ca ma va prinde. La fel si "Of Love and Shadows". Ariana, parca spuneau fetele la topicul celalalt ca urmeaza sa fie tradusa si in romaneste. Va las acum, sa ma bag in pat cu cartea. Am de gand s-o iau cu mine si la job, si in lunch ma strecor in masina mea si citesc. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Va pupic pe toate. (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) edit: Au scos si ai mei perle si inca le mai scot, cand vorbesc romaneste. Cel mare mi-a spus o data, cand il amenintam ca-l pedepsesc: "Tu nu ma pedepsesti, ca-ti schimbi mintile" (adica change your minds). This post has been edited by pescarush: Apr 9 2008, 03:59 AM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) zi asa, asa sunt eu? si io nici nu m-am prins, credeam ca asa sunt toti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Asa e, cu prietenia e clar si declarata (au fost mortali copiii la magazin cand au fost cu ei, si si-au declarat ei unii la altii ca mamele lor sunt "best friend" chiar asa au zis) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) cred ca ti-am mai pove asta. Da, asa e, recunosc, suntem vesele, si cateodata ciripim ca niste vrabiute, dar si cand ne apuca in partea ailalta atunci te tii, noroc ca nu-s prea dese. hahahaha, hai ca m-ai distrat cu cartile, ai vazut, daca ti-au venit toate odata nici asa nu e bine. Auzi, pune-ma si pe mine pe lista cu Paula, vezi tu cu care incepi, si daca nu incepi cu asta, poate mi-o dai mie, sa am timp sa plang pana la urmatorul sleep-over si sa-mi si revin, evident (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ok, ti-o dau si tie. Pai vorbim, sa ne intalnim.
Cum sa fie toti asa? Tu esti speciala. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Stiu ca mi-au zis si copiii recent despre prietenia noastra, dar mi-ai relatat si tu discutia de la cumparaturi. A, despre cartea de fotografie, sunt convinsa ca vor fi muuuulte noutati pentru mine, am sa va mai spun pe masura ce citesc. |
|
|
![]()
|
|
m-am topit toata :clipitdegene:
multumesc, noroc ca am gasit si alte fete speciale, ca tare ciudata ma simteam ani in urma... pai si al meu de abia asteapta sa ne vedem, sa vedem cum facem cu weekendul din mai si care e. Asteptam rabdatoare cum e cu cartea cu fotografia. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Multumesc Ariana, esti o draguta (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) .
Da da vrem detalii despre arhitectura si eu am visat la un mom. dat asta, dar m-am desumflat destul de repede din cauza ca era prea tarziu sa o incep cu desenul. Anw ce mi-am ales imi place, e un chalange pt mine acum sper sa-mi gasesc in continuare ceva in domeniu. Eu nici nu-mi pot imaginasa faci o meserie fara sa-ti placa, poate sunt eu putin cu capul. N-am citit tot ca sunt in graba si mie imi place aici la tine esti o oaza de inedit si frumos. Vizita ta la Londra mi-a placut tare, prin prisma povestirilor tale. Asa-i ti-e dor de priteni buni si sunt putini care iti sunt prieteni adevarati, adica si la bine si la rau. Eu am o pritena, a emigrat in Canada si suntem prietene de la gradinita. Intersant ca eu ma bucur mai tare de bucuria ei cand ii fac un cadou decat cand primesc eu ceva de la ea. Cand vine in tara ne intalnim, ne mai mail-uim dar cateodata chiar imi lipseste sa stau de vorba face to face cu ea. Revin sa citesc totul pe indelete, acum tre' sa ma duc sa-mi iau fetita de la gradi. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Va tzuculesc.
3A amuzanta povestea ta cu emigrarea pe cai. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si...mascul mamos la casa omului.Hmmm greu e.Da important e ca ai pofta asta de viata si minunea aceea de fecior si te vad genul ala de mama care intoarce lumea pe dos pt puiul ei. Misnnn multam fain pentru pozele cu Viena si pentru informatii.Si mai vreau si poze cu tine si minunatia ta.Si da-mi voie sa te laud si pe tine ca esti faina.3 A are luminita aceea jucausa in ochi iar tu ai caldura. :)Am eu ce am cu privirile oamenilor. Se pare ca plecam in weekend la Viena.Incerc sa imi trag palme si sa ma bucur de asta.Ma enerveaza ca nu am energie. Am mult de lucru in perioada asta si nu mai stiu cum sa le impac pe toate.Si asa m-am suparat azi la primarie. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Idiotii.Si mai trebuie sa ma duc si maine.In momente de genul asta imi vihne sa-mi bag picioarele in tot ce e arhitectura...dar....mai e un dar care e ca un dus rece.Stateam astazi la povesti cu un coleg de master ce e profesor de desen la Liceul de Arhitectura la care as fi avut anul asta posibilitatea sa fiu profa si m-am bucurat f tare ca nu am lasat sentimentalismul meu romantat sa spuna da provocarii.Are 8 milioane salariul si preda de 3 ani in invataman si e dezamagit de elevi si binenteles de sistem.A fost o lectie de viata discutia cu el.Ma bucur atat de tare ca am avut alternative.Si in final a meritat toata agitatia din ultimii ani.Ca mereu eram pe la scoli si cursuri tocmai din dorinta asta de a putea sa imi permit la un moment dat sa aleg. Pana la urma va fac pe toate motocicliste. :)Nu mai stiam care din voi e cu motorul.Vad ca a intrat microbul si in omul meu asa ca sper ca in curand sa fiu gagica de motociclist daca nu motociclista cu acte. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Fetele voi ce meserii aveti? Despre arhitectura nici nu stiu ce sa spun.Facultatea a fost o mare deziluzieiar masterul pe care il fac acum e un fel de cireasa de pe tort.Arhitectura din Timisoara este o galerie de profi frustrati.Exista si cateva exceptii care mi-au dat imbolduri bune dar...prea putini.Si profii cei faini au cam plecat din scoala. In rest meseria...acum mi-e bine ca am intrerupt gradinita.Datorita faptului ca am lucrat in paralel si in invatamant am fost oarecum intre doua lumi educatoarele imi spuneau ca nu seaman a educatoare iar arhitectii ca sunt facuta pentru invatamant.In sfarsit pot sa spun ca apartin unei singure lumi acum. Desi nu sunt convinsa ca mi-am luat adio de la invatamant. Cred cu tarie in destin si pana la urma stiu ca am o calea a mea pe care trebuie sa o urmez. Interactionez cu tot felul de oameni si din pacate am mici dezavantaje datorita faptului ca am lucrat atatia ani cu cei mici .Pentru mine e important ca omul la final de proiect sa fie incantat de ceea ce e pe hartie si sa constientizeze cat de mare sau de mica e casuta.Ma gandesc ca oamenii aia au trudit din greu pentru banii de casuta si nu pot sa ii tratez ca pe simplii clienti. Casutele mele sunt mici si in general nu au chestii speciale.Nu-mi place arhitectura moderna,nu-mi place nici inoxul... La amenajari parca e si mai dificil de lucrat.Desi la amenajari ma pricep cel mai bine zic eu.Romanul are senzatia ca se pricepe la orice si de aici dezastrul.Am avut norocul sa am o clienta superok la o amenajare de apartament care mi-a dat mana libera.Am fost insa superderanjata de exemplu in momentul in care am fost sa cumparam perdele si draperii cand fata s-a intalnit cu o cunostinta si nu m-a prezentat ca si designerul ei ci a spus ca e venit sa cumpere perdele asta in timp ce eu mai un pic si ma suiam pe rafturi iar ea se uita la mine.Suna copilaresc...am eu tot felul de chestiute de genul asta...seaman pe tata la iesirile astea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) As fi ipocrita sa ma plang si sa spun ca nu-mi place ceea ce fac.Le multumesc alor mei mereu in adancul sufletului pentru ca m=au lasat sa-mi aleg eu drumul asta.Nu ma prea vad facand altceva.E locul in are creativitatea mea isi poate face de cap.Pot sa fiu sef peste liniile mele. Imi mai place f tare pe santier sa stau cu maistrii si sa imi explice tot felul de detalii pe care la inceput le stiau doar baietii ei fiind interesati de ele.Au trecut 3 sau 4 ani...? cred ca sunt 3 ani si jumatate de cand am terminat. Nu sunt ahtiata dupa bani...ma bucura faptul ca mai pot participa la imbunatatirea unu salon de spital sau de bisericuta mea mica mica de pocaiti...Am simtit de multe ori ca sunt inconjurata de bine si chiar daca sunt de multe ori uracioasa sau neprietenoasa sunt tare happy cand pot simt ca am putut sa fac un lucru bun sau sa ajut pe cineva. E usor sa faci rau...suna a cliseu. Dar ranchiuna sau ura pentru cineva iti bantuie sufletul si...nu e bine. Am vorbit mult si laudativ la adresa mea azi.:)Probabil din punct de vedere profesional nu sunt un geniu.Dar incerc sa fac sa fie bine. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Ariana, multumesc (IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif) esti tare draguta.
Cu mare drag, eu vroiam sa-ti spun ca ar fii fain sa stai mai multe zile la Viena ca e atat de frumoasa pe mine m-a impresionat tare pozitiv daca pot spune asa. In Germania nu mi-am dorit o clipa sa raman dar in Viena mi-as fii dorit sa traiesc acolo. Eu am luat o pauza cam lunga adica de 5 ani stau acasa cu fetita mea si tot zic ca tre' sa ma apuc sa invat sa mai recuperez din golul pierdut. Deocamdata nu stiu incotro ma indrept, sigur vreau sa ma intorc inapoi in IT nus inca de unde o s-o iau si nus inca ce-o sa fac. Inainte eram administrator de retea la o firma mare imi placea ce faceam dar stresul era mare, dar pt ca imi placea ce faceam acceptam si stresul, se pare ca unele chestii le-am uitat altele n-o sa le uit niciodata. Oricum sigur ma apuc de invatat nus n-am tinta aia care te mobilizeaza da' o gasesc eu incet incet. Visul meu a fost sa fac programare, dar tot invatand mi-a placut si administrarea, imi placea ca trebuia sa rezolvi tot felul de probleme aparute in retea era fain. Acum duc dorul serviciului so sper sa-mi gasesc ceva care sa-mi convina. Daca ai treaba cu primaria fa-ti o pila, eu nu-s adepta de loc a pilelor dar cateodata ca sa scapi de haosul hartiilor de la noi din tara e buna si o pila. Ce sa zic cand eram mai tinerica mi se parea extrem de fain sa te dai cu motocicleta, am avut un amic cu care m-am dat si e fain, doar ca e si destul de riscant procentajul sa ai parte de un accident e mare plus ca tentatia e mare sa mergi cu viteza, senzatia e faina. Eu nus sunt o fire care imi place sa mi se ridice adrenalina din sport dar cu motocicleta nu prea am tragere sa ma dau si chiar n-am nici o dorinta in sensul asta. O sa pun poze pe grup sau o sa-ti trimit da' cand am un pic mai multa vreme ca tre sa selectez din multe poze si asta imi ia ceva timp. Si eu ziceam ca oricati bani as avea nu mi-as face o casa mare, asta cu casele mari mi se pare grandomanie, anw o parte din romani sufera de asta si de aici casele mari. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Din ciclul "Ariana si Primaria din Timisoara" episodul 4-5...
Cica s-a rezolvat.Brusc plansele pe care le-am dus ieri au devenit corecte.Le-am spus sa imi explice exact ca la un tampit cum vor sa desenez cotele cu inimioare, cu floricele ,cu roz sau albastru ... caci asta era singura lor problema. Nu pot sa ii pup in fund pe nenorocitii aia mai ales ca proiectul meu are o situatie speciala.Dintr-o casuta de tigan din aia cu turnulete am facut o casa normala de care sunt f mandra.E tot a unui tigan gabor din ala cu palarie.Mi-e si mila de bietul om ca m-am razbunat pe el. Azi cand ne-au vazut si pe mine si pe gabor in birou au dat ochii peste cap.Le-am si spus ca pot sa imi puna un birou acolo langa ei sa stim o treaba.Am fost obraznica de la inceput si e clar ca am platit pentru obraznicia asta ca s-au razbunat. Nah acum astept sa vad ce mai descopera.E imposibil sa se termine aici. 3A...tata nu a inceput cursul.In 21 aprilie incepe.Acum s-a obisnuit cu ideea si cref ca ii place.Mai nou are si internet si adresa de messenger pe care habar nu are sa o foloseasca.Ma amuza cat de preocupat e de calculator insa ma enerveaza cand imi ataca al meu comp. Misnn bravo pentru ca ai ales sa stai acasa pentru fetita ta. Deci esti cumva la rascruce de drum din punct de vedere profesional.Bafta multa orice alegi. Azi ascult Provincialii...imi place mult vocea lui Ionut Ungureanu parca il cheama. |
|
|
![]()
|
|
Inca habar n-am ce o sa fac da' sunt cumva la rascruce, o sa vad pana la urma mi-ar trebui un servici mai lejer ca sa am timp mai mult alocat copilului daca nu mi-o gasii atunci o sa fie mai nasol ca tre' sa fac ceva compromisuri in defavoarea copilului si n-o sa-mi placa. O sa vad, deocamdata nu ma starge nimic cu usa.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st May 2025 - 07:16 PM |
|