IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

89 Pages V  « < 38 39 40 41 42 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Un fel de ganduri...despre prietenie pentru o viata, Jurnalul Arianei
3A
post Apr 11 2008, 05:18 AM
Post #391

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Toronto
Member No.: 3,077

da, stiu, la faza cu explicatul nu duc lipsa deloc. Si d-aia e si matur in multe chestii. Tranteste cate una de nici nu-ti vine sa crezi.

hihihihi tu stii bine ca am bube cu programul stabilit. Am fixat si eu niste reguli ca altfel ma urcam pe pereti, si intr-adevar ii place, totul e sa nu fie prea multe reguli.

Da, asa e, am acaparat discutia cu copiii, ma mai apuca si pe mine cateodata. Da-mi trece. La mine sunt si alte chestii de demult, din pacate, dar nu mai intru in amanunte. Oricum e muuult mai bine decat era acum cativa ani si nu stiu de ce am impresia ca e pe aproape de varsta aia a adolescentei. Cam repede totusi.

Pupici, si noapte buna
Go to the top of the page

+Quote Post
Master of Norule...
post Apr 11 2008, 08:56 AM
Post #392

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Da asa e imi trebuie un job imi caut mai serios acum, daca nu mi-oi gasii ce sa-mi convina mai fac niste scoala, inca nus ce. Alt vis de-al meu din pacate nematerializat a fost sa fac a 2-a facultate psihologia si n-am avut norocul asta ca nu aveam din ce sa ma intretin, ca nu mai primeam pensie de urmas decat 2 ani si apoi nus ce faceam, asa ca m-am angajat si la inceput era jale ce salariu aveam apoi am inceput sa castig mai bine.
Asa-i cu cheful de invatat ma apucase acum vre-o 3 sapt, am bagat conspecte si am parcus o bucata din ce imi propusesem da' apoi au dat navala treburile peste mine si nu mi-am mai facut timp. Sper ca dupa Pasti sa incep din nou.
3A nu-ti fa griji inainte de vreme, o sa te descurci .
Mie Bucurestiul nu-mi place de loc, nus daca as putea locui acolo, nu-mi place stilul unor oameni plin de tupeu si acolo simti asta mai accentuat decat la noi, nu-mi place caldura, nu-mi place aerul parca e inrespirabil si greu cand sunt caldurile alea mari, nici cand ploua nu se descarca atmosfera mi se pare mie.
3A am fost si eu la niste cursuri vre-o 2 sapt. cand lucram la Bucuresti si erau intense ale naibii si un volum mare de informatie de mi se parea ca nu mai pot s-o cuprind, apoi cand am venit la servici sa stii ca am dat randament mai bun si mi-au folosit, atitudinea mea de troubleshooter s-a ascutit, acum s-a tocit din nou (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , dar ideea e ca iti ajuta mult cursurile la job.
Mie Pesca mi se pare ca baiatul cel mic seamana f. mult cu tine.
Nici eu nu-s cu regulile asa sunt cateva de baza, da' sunt destul de toleranta ca si mama si ma gandesc sa nu fiu prea toleranta. Al meu copil de destul de cooperant doar ca de multe ori vrea sa faca doar ce vrea ea si asta in real life nu se intampla tot timpul de aceea ma mai "lupt" cu ea sa invete sa cedeze.
Da cu poznele si eu am facut multe si pe mine ma buseste rasul cand ma gandesc ca de unele nici nu stia mama, mie imi e frica de lovituri si de aceea o las sa faca multe lucruri dar cele care mi se pare periculoase n-o las si am un prag destul de ridicat de evaluare a riscului, al meu sot il are si mai ridicat si de aia cu el se loveste mai des decat cu mne. A venit intr-o seara, fusese cu sotul meu, cu o julitura la obraz de mai mare frumusetea ca s-a lovit la bara.
E curajoasa dar cateodata se avanta mai mult decat poate si nu realizeaza pericolul si cand s-a lovit atunci se mai potoleste da' nu pt f. mult timp. E drept copii nu realizeaza pericolele da' cred ca si de aia tre' sa fim cu ochii pe ei, nu-i putem feri de toate dar macar incercam.
Ce sa zic nici eu nu ma pierd in detalii, doar ca au si detaliile rolul lor, atunci cand nu gasesti o solutie pt. stiu eu ce problema e bine sa stii orice detaliu care te-ar ajuta sa ajungi la solutie si cu cat stii mai multe detalii despre problema resp. cu atat ajungi mai repede la solutia cautata.Asa ca cateodata cand nu dau de capat la ceva, ma afund in detalii si apoi nus ca din senin parca vine si solutia.

This post has been edited by misssn7: Apr 11 2008, 10:30 AM

+Quote Post
pescarush
post Apr 11 2008, 04:52 PM
Post #393

Musafir

Asa e, misssn, cel mic seamana cu mine, dar si mai bine seamana cu tatal meu. De multe ori, privirea lui imi aduce aminte de tata.
Sa nu credeti ca noi avem reguli peste reguli. Avem cateva de baza, pe care incercam sa le respectam (sunt mici exceptii, cand le incalcam, dar sunt rare).
Am citit aseara acteva pagini din cartea de fotografie, deocamadata sunt la descrierea aparatului foto. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) E bine, ca sa stiu ce trebuie sa aleg, la ce sa ma uit cand ma duc sa-l cumpar.
Misssn, mult succes cu jobul, sa-ti gasesti ceva ce-ti place din toate punctele de vedere.

+Quote Post
Master of Norule...
post Apr 11 2008, 04:56 PM
Post #394

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Multumesc Pescarush sper sa-mi gasesc ceva sa-mi placa si sa-mi convina si programul.

+Quote Post
scumpic
post Apr 11 2008, 05:29 PM
Post #395

Incurabil

From: Bucuresti
Member No.: 2,663

Eu sint in Bucuresti 3A.
Bucurestiul din pacate arata rau si e mizerabil, aerul e irespirabil mai ales vara, acum sint si toate strazile rascolite de sapaturi, pe multe nu se circula, pe altele e mare inghesuiala...am umblat si cu trenul zilele astea, tot mizerie si acolo, am ramas de la Ploiesti singura in compartiment si m-am trezit si cu 2 betivi jegosi cu sticla dupa ei intrind acolo si vrind sa mai faca si conversatie cu mine, nici n-am stiut cum sa fug mai repede.Si pe mine ma inebuneste lipsa de civilizatie, dar mai ales ipocrizia celor care nu recunosc ca asa e la noi in tara.
Dar sa zicem ca eram si obosita, inca nu mi-am revenit de pe drumuri si de cite am mai avut de rezolvat si asa vedeam totul in negru. Azi m-am mai odihnit si cred ca in curind o sa fiu mai toleranta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Visele noastre...asa e, plecam mereu in viata cu elan si cu multe planuri si cu timpul observam ca nu s-au realizat chiar toate, dar ne dam seama ca pina la urma lucrurile se aseaza asa cum trebuia, cum era bine de fapt pentru noi.
M-ai facut sa zimbesc Ari cu visul tau de la 18 pentru 25 de ani si mai departe...exact asa visam si eu si nici prin cap nu imi trecea ca o sa ajung la 38 fara copii, dar uite ca asa s-a intimplat si acum cred ca asta a avut totusi un rost.
Cind e vorba de analiza si sinteza...eu le fac pe amindoua, ori analizez prea mult, ori sintetizez prea tare. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Depinde in ce dispozitie ma aflu.

Abia astept pozele si povestirile despre Viena.Visam odata sa dansez la balul operei. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Apr 13 2008, 05:29 PM
Post #396

Musafir

Ari te pup. N-am apucat sa citesc tot ce s-a scris pe aici saptmana asta, doar am spicuit (am niste dureri de cap, ca obosesc daca citesc mai mult pe ecran). Dar las' ca recuperez eu in zilele ce urmeaza.
Atat vreau sa-ti spun: am terminat aseara 'Paula'. Mi-a placut mult de tot: am urmarit cu interes cele doua planuri: cel al drumului prin viata al scriitoarei si cel al dramei fiicei ei. Ma gandeam daca voi imprumuta cuiva cartea, ca asa am obiceiul, dupa ce citesc eu. Mi se pare ca nu-i pentru oricine, trebuie sa fii intr-o anumita stare cand o citesti. Marturisesc ca tristetea nu a pus stapanire pe mine, citind aceasta carte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Nu vreau sa filozofez aici ce cred eu despre soarta si moarte. Nu mai stiu daca in carte am citit sau am auzit pe undeva saptamana asta (imi cer scuze daca ma repet, sunt cam buimaca acusica): 'Dzeu ne da atat cat putem duce'.
Mie 'Povestirile Evei Luna' mi s-a parut incarcat de 'erotism' si-am citit-o repede.
Sa te intorci cu bine de la Viena si astept povestiri (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Diana.
post Apr 13 2008, 06:28 PM
Post #397

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Eu am trecut numai sa iti las o vaza cu flori proaspete... (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
(IMG:http://www.flowersbynet.com/direct/farmfresh/r12red.jpg)

+Quote Post
Ariana
post Apr 13 2008, 09:00 PM
Post #398

Membru de Onoare

Group: Incurabil
From: Timisoara
Member No.: 15

Te pup Di. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
De fapt va pup pe toate.Nu demult am ajuns.A fost frumos.Am sa incerc dupa ce trag o baie cu spuma multa sa ma pun pe povesti daca nu pe maine.

+Quote Post
Ariana
post Apr 13 2008, 10:39 PM
Post #399

Membru de Onoare

Group: Incurabil
From: Timisoara
Member No.: 15

Cred ca de data aceasta o sa fiu un pic mai scurta.
Ma gandeam cat de mult conteaza oamenii cu care mergi intr-o escapada de genul acesta.Cei cu care am fost sunt niste oameni pe care efectiv nu te poti supara.Calmi si joviali si faini.Oameni frumosi sufleteste in compaia carora m-am simtit superok.Si mai mult ca orice din nou m-am bucura de oamenii apropiati.
Dupa Londra Viena era normal sa fie oceva inedit.
Drept e ca dupa experientele mele neplacute din aeroport am avut de la inceput prejudecati in privinta austriecilor.Prejudecati pe care mi le-au demontat insa oamenii de acolo.Mult mai galagiosi insa decat londonezii. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
M-am incapanat sa le vorbesc in engleza si sa le si multumesc in aceeasi limba.Dar mi-am revenit rapid la sentimete mai bune si am lasat inbufnarea la o parte.

Eu eram cu un fel de rezumat facut rapid in dimineata de dinaintea plecarii si unde tronau la loc de cinste muzeele. :)Excursia s-a transformat insa intr-o scurta incursiune prin Viena vineri,sambata sesiune de shoping la Parndorf iar duminica din nou o scurta incursiune prin Bratislava de data aceasta.
Ca o concluzie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si aici ma reintorc sa vizitez muzeele in stilul meu si pentru prima oara in viata nu mai invidiez bucurestenii sau brasovenii pentru multitudinea de optiuni pe care le-o ofera relieful.Si asta pentru ca mi s-a parut atat de aproape Viena (de Budapesta nu mai spun) si iti trebuie numai putin chef, un GPS si rezumatul facut de acasa si ai asigurat un weekend superokiedokie.
O sa pun si poze zilele acestea.
Pupici somnorosi.

+Quote Post
3A
post Apr 13 2008, 11:08 PM
Post #400

Incurabil

From: Toronto
Member No.: 3,077

Hei, mi-a fost dor te tine, Ari (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Suni bine, adica se vede ca te-ai relaxat.
E fain, fiin in Timisoara, ai avantajul asta, si ar fi chiar pacat sa nu-l folositi, mai ales ca distantele sunt relativ ok.
Vorba ta, puteti ajunge intr-un weekend.
Dar de vazut muzeele cred ca ti-ar trebui nitel mai mult timp.

pupici si somn usor!

+Quote Post

89 Pages V  « < 38 39 40 41 42 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 22nd May 2025 - 03:23 AM