IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

89 Pages V  « < 39 40 41 42 43 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Un fel de ganduri...despre prietenie pentru o viata, Jurnalul Arianei
Master of Norule...
post Apr 14 2008, 08:33 AM
Post #401

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Eram sigura ca o sa-ti placa e tare frumos acolo, lasa ca muzeele le poti vizita si alta data daca ai avut parte de mult fan e superfain.
Muntele n-are cum sa se compare cu orasul ala si e fain ca de la tine se mai scurteaza un pic distanta. Noi am mers cu trenul (din cauza ca eu eram insarcinata si cum ma urcam in masina -cred ca si cu avionul mi-ar fii fost rau- imi varsam matele) si am dormit ca am fost la vagon de dormit si nu mi s-a parut asa lung dar totusi a fost o noapte si inca un pic. Am plecat la 6 seara si am ajuns pe la 9 dimineata parca a avut ceva intarziere trenul si am pierdut legatura cu Germania si am stat cateva ore in Viena si cand am vazut-o cat e de frumoasa la intoarcere am vrut sa stam 2 zile acolo (nu mai puteam mai mult ca mi se termina concediu si si asa primisem 3 sapt in loc de 2 cate puteam sa-mi iau) s-o vedem mai amanuntit.
Chiar ma gandeam ieri cum ti-o fii placut.
Go to the top of the page

+Quote Post
pescarush
post Apr 14 2008, 06:20 PM
Post #402

Musafir

Ariana, ai ramas in urma cu pozele!
Ma bucur ca ti-a placut si priit excursia.
Am fost vineri in oras, sa caut un cadou de casa noua la niste prieteni, si am vazut muuulti elefanti, elefantei, cu trompa-n sus, cu trompa-n jos, la tine m-am gandit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Noi am adus acasa catelusa sambata seara, e o dulce! Asa bine ne distram si ne jucam cu ea, e foarte jucausa si pupacioasa. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Copiii sunt in extaz. Mai greu mi-a fost sa-i conving ca mai au si lectii de facut. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
In rest, week-endul meu a fost atat de plin, acum sunt la job, sa ma odihnesc dupa week-end. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

This post has been edited by pescarush: Apr 14 2008, 06:22 PM

+Quote Post
Ariana
post Apr 14 2008, 10:32 PM
Post #403

Membru de Onoare

Group: Incurabil
From: Timisoara
Member No.: 15

Fetele va pupicesc.
Am pus cateva poze aici...f putine ca nu am prea avut stare.
http://picasaweb.google.com/ariana.arsa/Viena

Trag linii si trag cu urechea la decernarea premilor Uniter prezentate de Caramitru.Ce oameni plini de carisma sunt actorii acestia!
Pe Stefan Iordache l-am vazut intr-o piesa acum multi ani si mi-ar mai placea sa ii vad pe scena si pe alti mari actori.
Mi-e dor de teatrul radiofonic pe care il ascultam in timp ce faceam exercitii la mate prin generala si apoi in liceu cand imi pregateam planurile de lectie pentru practica.
Imi place si Claudiu Bleont si imi pare rau ca a plecat din Timi.Mi-a placut mult cuplul pe care il forma cu Beatrice.

+Quote Post
roxanica10
post Apr 14 2008, 10:36 PM
Post #404

Musafir

Ari, tu ai facut pozele? Sunt absolut superbe (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Am avut senzatia ca vad niste vederi.
Te prinde excelent rozul ala ciclame.

This post has been edited by roxanica10: Apr 14 2008, 10:38 PM

+Quote Post
Ariana
post Apr 14 2008, 10:39 PM
Post #405

Membru de Onoare

Pesca vreau poze cu noua venita in familia voastra.
Acum mi-a trecut faza cu elefantii.Asta dupa ce am umplut pe toata lumea de elefanti cu trompa-n sus. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

3A te pupacesc mult si mi-a fost dor de tine.Si tot am vrut eu sa te intreb. :)Mi se pare mie sau noi doua cam semanam?

Scumpic...acum mi-e teama putin de vise.Nu stiu de ce.Ma sperie cat de diferite sunt visele mele de ale altora.

Roxanica ma bucur din suflet ca ti-a placut "Paula".Acum ma delectez cu "Valsul de adio" al lui Kundera.E un pic mai trist si mai intens.E atat de diferit in scris fata de delicatetea lui Allende!Dar e fain si Kundera. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Roxanica te pupacesc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Voi ma incurajati mereu tocmai in momentele in care ma indoiesc de mine.Da,eu le-am facut si ma uitam azi la ele ca un catel plouat ca nu mi se pareau reusite.

+Quote Post
roxanica10
post Apr 14 2008, 10:40 PM
Post #406

Musafir

Ariana, care era urmatoarea pe lista? Ca ziceai tu de o anumita ordine. La sfarsitul cartii am o lista cu toate operele ei si am de gand sa mi le procur pe toate. O iau in ordine cronologica a aparitiei romanelor? Ma refer la Isabel Allende, ca poate nu s-a inteles (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Ariana, sunt superbe pozele. Sincer remarc o imbunatatire, se vede ca te-ai jucat cu culorile si luminile. Acestea nu-s poze de amator (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

This post has been edited by roxanica10: Apr 14 2008, 10:41 PM

+Quote Post
Ariana
post Apr 14 2008, 10:44 PM
Post #407

Membru de Onoare

"Fiica norocului" si dupa ea "Portret in sepia".Inainte de ele sau dupa ai putea sa citesti "Casa spiritelor" si dupa sa vezi filmul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

"Eva luna" (tot de la Allende) e urmatoarea pe lista mea de carti dupa ce termin "Valsul..."

+Quote Post
roxanica10
post Apr 14 2008, 10:48 PM
Post #408

Musafir

Multumesc mult Ari (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Abia astept sa mi le cumpar. Pana una alta ma delectez cu 'Albastru pur' a lui Tracy Chevalier.

+Quote Post
Ariana
post Apr 14 2008, 11:10 PM
Post #409

Membru de Onoare

Suna bine titlul.O sa fie pe gustul meu avand in vedere ca acum tu cam stii ce imi place?

BRATISLAVA

Simt nevoia sa povestesc scurt despre acest oras mic si cochet un fel de surpriza a excursiei. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
E uimitor de aproape de Viena.Despre slovaci nu stiam nimic. :)Doar cau o limba ciudata si ca au fost si ei comunisti.
Bratislava seamna putin cu Timisoara desi...Timi si-a pierdut in ultimii ani ceea ce o detasa in mod clar de multe orase...distinctia.Si asta din cauza mai marelui gospodar pe care l-am votat cu mult drag mai ales ca a fost profesor la arhitectura si care ne-a dezamagit pe toti in stil mare in ultimii ani caci niciodata Timisoara nu a aratat atat de jalnic.
Pentru inceput am urcat la castelul imposibi de trecut cu vederea dar despre care nu stiam nimic.Mama prietenei noastre ne-a povestit ca acolo se incoronau regii Ungariei.Si ca e oarecum ignorat pentru ca slovacii nu se intelegeau cu ungurii.Drept e ca este discret pus in evidenta ca obiectiv turistic.Inca nu m-am documentat vis-a-vis de asta.

Centrul vechi e ca o poveste.Ici colo isi fac aparitia tot felul de figurine simpatice motiv de poze pentru turistii ce o studiaza curiosi.
"Bratislavenii" (i-am botezat si pe ei pentru ca imi imaginez-asa vreau eu- ca sunt diferiti de restul slovacilor) sunt extrem de relaxati si politicosi.
Mi-a placut mult de tot ce am gasit in centru unde erau asezate tarabele.Nici urma de kitch.Te simti parca intr-o poveste.Totul e gandit sa fie frumos si sa aiba un sens.

In concluzie Bratislava merita sa ii acorzi o jumatate de zi.

+Quote Post
3A
post Apr 15 2008, 02:10 AM
Post #410

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Toronto
Member No.: 3,077

Buna, si mie mi-a placut Claudiu Bleont. Prima data l-am vazut in "rochia alba de mireasa". Taare fain filmul, tot stai sa te gandesti la el.
Apoi l-am vazut odata la National.

Ce vremuri faine, teatrul are ceva deosebit.
Aici nu m-am incumetat inca sa ma duc la teatru. Ma cam inhiba limba asta...ca nu pricep suta la suta...
Si asa cum mai ma vaitam eu pe aici, iti cam taie pofta si pretul biletelor.
Dar macar o sa ma duc cu Pesca la un balet, si tot ma declar multumita!

E ciudat, dupa teatru radiofonic nu ma dadeam in vant, n-aveam rabdare sa ascult fara sa vad actiunea.

Da, cred ca semanam, ca stil, nitel aeriene.
Partea cu creatia, zace in mine, dar inca n-am avut curajul sa-i dau glas. Cred ca-s prea perfectionista si de aici frica, daca nu iese asa cum vroiam eu (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Mai faceam cate o rochie sau fusta cand eram in tara. Pasul urmator e sa-mi iau o masina de cusut si aici.

Si m-oi apuca de poze, ca ma incanta tare, dar ajunsesem la un moment dat exact asa cum spuneai tu, sa vad totul prin ochii aparatului (ma cam ascundeam dupa el de fapt, acum imi dau seama)
si cred ca si d-aia mi-am impus sa fac pauza de poze, o vreme. Acum cred ca a venit vremea sa fac din nou, dar cu masura (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Faine pozele tale, mi-au placut!
Faci progrese!
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) la toate fetele!

+Quote Post

89 Pages V  « < 39 40 41 42 43 > » 
Reply to this topicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 22nd May 2025 - 06:44 AM