![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Ari draga, sa nu regreti NIMIC in viata asta! ca nimic nu e intamplator! or sa vina toate la randul lor, cu voia Celui de Sus.
Asa e cum spune si MoN (prescurtare pentru misssn (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ) cateodata e mai bine mai tarziu. Copilul e bine sa vina intr-o familie bine inchegata, nu mai stiu exact care e situatia ta. Si in afara de asta, e muuult mai bine sa te cunosti tu pe tine, sa-ti stii limitele si sa ai deja drumul tau in viata. Eu cred ca aici m-am impiedicat la inceputul "carierei" de mama, prea multi factori care n-au depins de mine si carora n-am stiut sa le tin piept. Dar acum simt ca s-a schimbat situatia! Apropos, am inceput sa gatesc zilnic din nou, dupa o perioada luuunga de "greva" si sunt tare mandra de mine, si va multumesc si voua, ca daca nu va citeam zilnic si pe la pozelea alea de le pun fetele cu mancare cred ca mai dura pana ma urneam (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Se cheama ca mi-am revenit intru totul, cand m-oi apuca de praji ca alea erau preferatele mele! prefer sa fac praji decat sa gatesc! hahahahaha, Pesca, ai fost mortala cu paltonul!!! s-ar putea sa fie nevoie de el, ca acum daca iese soarele nu prea merita sa ne agitam cu spectacole, vedem noi cum facem. Ok, merem la amandoua. Si e chiar mai bine, ca daca nu pricep ceva dupa piesa o sa fac la fel ca aia micii: si ce a zis atunci? si de ce a facut asa? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) A coborat partea dorsala? sau a ramas tot in sus? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Pesca sa-ti traiasca minunatia de catelus. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) E dulcica rau rau.
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc Ariana. Este o dulce mica, ma simt de parca mai am un copil, pe care trebuie sa-l educ. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si mi-e asa draga cand o vad ca deja cunoaste rutina casei. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
3A (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) pentru gatit. Eu stiu ce inseamna asta pentru tine. (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Mersi, Pesca! (IMG:style_emoticons/default/inocentul.gif) sa vedem cat ma tine! (IMG:style_emoticons/default/thumbsup.gif)
Ariana, esti ok? Ca n-ai mai zis nimic... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
va salut si eu cu drag, am vazut pozele, mie arhitectura cladirilor europene imi da palpitatii in cel mai placut mod posibil. Absolut nimic de-aici (vorbesc despre cladiri) nu mi-a starnit asa fascinatie. Am o lista luunga lunga de locuri pe care le-as vizita in Europa, vorbesc pt arhitectura. De ex catedrala la Sagrada familia din Barcelona a lui Gaudi e obligatoriu s-o vad in viata asta, apoi castelele de pe valea Loirei etc etc. Praga am vazut-o in copilarie la o varsta la care n-am putut s-o savurez si-acum as merge s-o vizitez cu ochii inchisi
nu orice profesor e pedagog. E un har pe care nu-l au multi dintre cei din spatele catedrei, din pacate. Nu e suficient sa fii tu foarte instruit daca nu esti in stare sa-ti transmiti mai departe cunostintele. Cred ca rolul nostru in viata copiilor nostri (printre multe altele ) este si cel al creari unui 'sistem' auto-didact . Sa fie ei singuri in stare sa acumuleze fara sa mai astepte de la altii. Din pacate in lumea asta vestica si atat de capitalista lehamitea si superficialitatea sint la mare rang, noroc ca sintem noi, cu stilul nostru european un back-up solid pt copiii nostri v-am pupat s-aveti o zi frumoasa iar fetele din vestul zonei mele sa aiba o seara faina, eu ma duc la culcare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Va pup fetele.Pe mine sa ma iertati.Io is mai pe dos zilele astea.
Am de terminat o casuta care imi da insomnii.Ma enerveaza ca am atatea de facut si nu mai am timp liber si sunt in faza aia in care ma intreb daca merita. Se apropie si momentul maret al peelingului si am ceva emotii. Am mai avut si o discutie despre invatamant cu o prietena care a terminat si ea Pedagogicul la sectia de invatatori.M-a rugat sa ii recomand o educatoare pentru puiul ei.A fost invatatoare cativa ani dupa care a renuntat la catedra pentru un post de economista motivatia fiind evident cea financiara.Era facuta pentru invatamant.Ii e dor de copii si regreta ca a renuntat la invatamant.Acum are un copilas de doi ani si urmeaza un bebe.Deci a cam renuntat la cariera pt o vreme.Dar nah povesteam cu ea despre liceu,despre invatamant ,am vorbit la tel cu fetele de la gradi si...am picat un pic in butoiul cu melancolie cred. Sper sa se duca perioada asta ca nu-mi place de mine. Hasulica si eu m-am uitat la pozele tale ,nu stiu daca pe tine am apucat sa te laud.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si ai o minunatie de fetita.Sa-ti traiasca.Tare frumoase sunteti amandoua. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Ari mersi, asa-i, fii-mea e o dulcinee (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ... de parc-as putea sa spun altfel despre sufletul meu (care e ea) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cred ca toate joburile oricat de tare ne plac au perioade de bine si de mai putin bine. Si bineinteles ca nu ne intrebam daca am ales cum trebuie atunci cand ne e bine. Ai o meserie frumoasa, cu multe satisfactii dar si cu stress ca altfel ar fi perfect si asta nu se poate pt ca nu exista ..perfectul. Noi am avut casa in tara, construita de noi, arhitectul, dl Mihnea D-zeu sa-l ierte, lucrase foarte mult prin Germania, Elvetia avea o cu totul alta viziune fata de ce eram obisnuiti sa vedem in tara ... cuburi cu acoperis adica. Eu vroiam etajul sa fie mansardat si am facut o schita cu o casa ce avea acoperisul cam cum au pagodele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) uite aici modele eu facusem ceva f simplu genul celei numite Bristol. Dl Mihnea s-a uitat o secunda la hartia mea si a inceput sa rada. eu? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) la care el a spus "lasa ca va fac eu exemple si-apoi mai vedem" si-a venit cu 2 absolut superbe. din pacate facuse niste ferestre imense care la vremea aia ar fi costat cat casa in sine. Asa ca le-am mai redus din dimensiune. Casa scarilor avea peretele din caramida de sticla si aveam o lumina superba. Jos era de colo pana colo in L cumva. Incepea bucataria, nisa de luat masa, coboram niste trepte livingul, urmau iar 2 trepe de data asta in sus si era biblioteca si semineul. A iesit tare frumos dar e enorm de mult de lucru la o casa si cand nimeresti si niste "meseriasi" cu chef de munca spre zero si indemanarea tot acolo e o combinatie tare nefericita. am schimabt cateva radnuri si fiecare nou venit il critica pe cel de dinainte, dar cred ca asta era o moda pe vremea aia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) No, gata ca despre case pot vorbi pana maine. Nu mai fi stresata ca doar stii ca dupa ploaie rasare soarele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pusi |
|
|
![]()
|
|
Nu sunt obisnuita sa fiu plici.Ieri pur si simplu am plecat de la birou deoarece era sa adorm cu capul pe masa.Ori eu sunt obisnuita sa fiu mereu hyper. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nu am mai raspuns nici la telefoane caci efectiv nu am mai avut chef de clienti. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azi tare greu am iesit din ale mele. Hasulica pupici...Sper ca nu te superi ca iti spun asa.Da tare draga mi-ai fost mereu chiar daca noi inainte nu am vorbit prea mult. Sa stii ca imi place modelul Bristol.Nu stiu care a fost varianta finala a arhitectului dar Bristolul e simplu si de efect. Acum mai e o faza io mi-a "banatzanca cu tzoalilii mele" cum se spune pe la noi.Sper sa nu fiu proverbial de zgarcita asa cum se spune despre banateni.Insa eu acord extrem de multa importanta intetiorului unei case.Exteriorul din punctul meu de vedere nu ar trebui sa fie spectaculos ci decent.Casa o fac pentru mine si nu pt ceilalti.Cu niste culori imbinate inteligent si niste texturi pe masura zic eu ca poti sa faci un exterior dragut. Si as vrea ca majoritatea clientilor mei sa gandeasca asa.Din pacate f multi oameni isi doresc o casa epatanta(stiu ca nu e corecta exprimarea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ). Nah io nu sunt geniala ca arhitect.Nici nu am timp sa fiu geniala si nici nu stiu daca am capacitatea asta.:)Nu cred.Ma gandesc insa la mine cea de acum 6 ani cand eram pe nicaieri...intrerupsesem faculta,nu stiam ce vreau,calculatorul in materie de arhitetura era o mare enigma,increderea in mine era undeva sub nivelul 0.Deci acum e bine.Efortul ultimilor ani a meritat. Azi ma moblizez si iar ma duc pe teren desi nu am nici un chef.Dar deseara ma razbun...un film bun ,incercare de gatit cu prietenii...am sa incerc sa ii ispitesc sa pregatim orezul cu pricina. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si daca nu ploua vreau sa ajung si la cai.Si maine sa ies la fotografiat eventual pana la manastire sau undeva unde sa fie liniste. Si sunt happy ca in sfarsit incep sa deslusesc secretele Photoshopului programul care mie mi-a creat cele mai multe frustrari.Facem la curs asa ca pentru prosti asa ca in sfarsit mai prind si eu ceva si...incep sa fiu curioasa de el ceea ce e incredibil.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am deschis Photoshopul acum vreo 7 ani ,am tras cateva linii in el si l-am dezinstalat. :)Am mai avt de bibilit in acest program pe la birou niste planse de prezentare.Mi-au explicat rapid colegii dar mai mult decat acei pasi nu am stiut sa fac nimic si nici de prins in mrejele lui nu m-a prins. No in sfarsit m-am mai dumirit.Asa ca cest curs de foto chiar daca nu o sa faca din mine un superfotograf macar o sa fie folositor vis-a-vis de Photoshop...sper. Am mai fost impresionata de ceva zilele astea...de povestea Mirelei prezentata pe elady.De obicei nu prea citesc povesti despre drame.Ma intristeaza mai mult decat ar trebui.Am vazut ca a fost educatoare.Din poze se observa dragul de copii si setea de viata.Si uite cum poate reteza aripile un accident stupid...Trist. Aseara m-am pus mecanic sa citesc "Identitatea" lui Kundera.O am pe comp.Rar citesc carti pe comp.E impersonal si mi se pare aiurea sa ma privez de placerea intoarcerii paginilor,mirosului acestora.Chestiuta asta cu mirosul cartii e ca o identitate a ei. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kundera...un scriitor pe care oamenii culti il venereaza.Toti prietenii mei care au in sange cititul vorbesc elogios despre Kundera."Valsul de adio" mi-a placut la inceput desi...mi-a parut un pic dur si misogin.In "Identitatea" m-am regasit putin in ciudatenia lui Chantal dar acum...am pierdut sirul.Si este a doua carte a lui Kundera cu care pastesc la fel.Si ma simt un pic ciudat.Vreau sa caut sa il inteleg. Mai drag mi-a fost Llosa cu a lui fata nesabuita.Desi si el era destul dd dur.Asa mi s-a parut la vremea aceea.Dar facand acum o paralela cu Milan Kundera,Llosa e mult mai moale in scrieri. |
|
|
![]()
|
|
Povestea fetei cu ochi frumosi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
http://ngm.nationalgeographic.com/2002/04/...rl/index-text/1 |
|
|
![]()
|
|
Azi a fost o zi cu multe...cazaturi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Dupa ce am dat o tura rapida pe teren ne-am oprit putin si la pozat.Aveam de trecut un santz ca sa ajung la un camp cu mult galben si...mi-a alunecat piciorul si am aterizat pe burta pe marginea santului fara sa ma pot ridica caci as fi cazut in santz.M-a pufnit rasul si nu puteam sa zbier la Bogdan care poza linistit campul si am mai zacut o vreme pana am apucat sa lansez semnale sonore. Aveam in plan si vizitarea manastirii care era in apropiere...eu plina de noroi am ezitat sa ma prezint asa acolo.Pana la urma mi-am luat inima-n dinti si am mers asa.Cand am vazut insa pozele lui Bogdan m-am socat.:)Am fost cam noroioasa... Pun o parte din pozele care din nou nu au iesit asa cum mi-am dorit pentru ca m-am aventurat si am folosit modul manual.Aparatul este insa fenomenal.Ma bucur tare de tot ca l-am achizitionat.Sper sa ajung sa il si stapanesc. Si inca o victorie...am gasit "Orasul cu salcami" al lui Mihail Sebastian si inca o cartulie a lui Allende "Despre dragoste si umbra".Abia astept sa le iau la citit. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd May 2025 - 10:58 AM |
|