IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

89 Pages V  « < 42 43 44 45 46 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Un fel de ganduri...despre prietenie pentru o viata, Jurnalul Arianei
3A
post Apr 19 2008, 11:35 PM
Post #431

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Toronto
Member No.: 3,077

Buna,
Ai avut ceva stresuri la sfarsit de saptamana... Asa cum zicea si Cleo, orice meserie are si momente frustrante, important e ca momentele de satisfactie sa existe si sa fie cu intensitate.

Eu nu cred ca-ti lipseste geniul, pentru ca esti o fire creativa, cred ca mai degraba sunt si cateva lucruri pe care le castigi cu experienta. Adica in timp, dupa ce o sa faci nush cate proiecte, la un moment dat o sa te trezesti ca-ti vine o idee faina.

E interesanta povestea fetei cu ochii verzi. A surprins-o fotograful f. bine.
Nu am vazut pana acum asa o privire intr-o poza, de fapt d-aia a si ajuns pe coperta.

Unde ai pus pozele? lasa ca nu-i bai daca mai e si noroi, bine ca ai ajuns la manastire.

Eu am vopsit scaune (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) : am preferat sa fac asta decat sa ma apuc de curatenie. Constat ca am boala schimbatului prin casa, sa le mai sucesc, sa le mai invartesc, ca altfel ma plictisesc de ele.

O Duminica placuta, si La multi ani pentru Florii!

LE: rad de una singura p-aci (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) tocmai mi-a picat fisa ca pe scaunele negre se vede praful, si aia nu-i a buna pentru mine (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
pescarush
post Apr 20 2008, 03:41 AM
Post #432

Musafir

E impresionanta povestea, Ariana. Atata durere comprimata in doar cateva randuri. Bietii oameni!

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) M-a distrat patania ta de azi, lasa ca momentele de felul asta ti le vei amainti cu placere mai incolo, ele iti vor ramane intiparite, mai degraba decat o banala sedinta de pozare. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Sa aveti Florii fericite fetelor, si "La multi ani!" tuturor florilor. (toate suntem niste flori (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
Incepe Saptamana Patimilor de luni.

+Quote Post
Ariana
post Apr 20 2008, 08:35 AM
Post #433

Membru de Onoare

Group: Incurabil
From: Timisoara
Member No.: 15

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Florii cu bucurie si voua.
Azi e singura zi cand ma bucur de prenumele rusinos care e pe langa Ariana...Florentina.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (Nu-mi place numele asta defel.)Ao asta pentru ca azi primesc de la cei mai apropiati cadouri si flori.

Aici am pus pozulicile: http://picasaweb.google.ro/ariana.arsa/Diverse
Poza fetei cu ochi frumosi...aveti dreptate.Oricum mi se pare ca e una din pozele cele mai mediatizata daca nu "CEA MAI".Iar povestea...parca depaseste orice scenariu de film.
3A spor la treaba.Lasa ca-s faine si scaunele negre. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Apr 20 2008, 08:42 AM
Post #434

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

La multi ani si cat mai multe vise implinite.
Ce faine poze, ce fain ai iesit in poza in care esti din profil cu floricele in mana. Ce loc frumos e cel in care ati fost.

+Quote Post
3A
post Apr 20 2008, 04:05 PM
Post #435

Incurabil

From: Toronto
Member No.: 3,077

(IMG:style_emoticons/default/flowers.gif) La Multi ani!! Cu bucurii si impliniri "multidirectionale" (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

O zi super sa ai!

Mie mi-a placut cel mai mult aia cu pletele in vant.

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) la toate fetele.

p.s. chiar am vrut sa te intreb, la ce manastire ati fost?
Eu nu am ajuns la nici o manastire din zona Ardealului, din pacate...
In Fagaras am fost, dar mai departe n-am mai ajuns...Pe cele din Moldova le-am vizitat si cand am fost mica, si inainte sa vin incoace. Tare mult imi place linistea pe care o simti acolo.

p.p.s. le-as face poza scaunelor, dar precis ies mai bine in poza decat in realitate, asa ca nu vreau sa va induc in eroare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Oricum, au iesit ok, bucuria de a le "gadila" a fost rasplatita de rezultat chiar daca nu e unul "profesional"
Secretul era ca aveam niste pernute bej si degeaba le puneam pe scaunele bej ca nu se vedeau. Acum imi place contrastul (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
scumpic
post Apr 20 2008, 05:46 PM
Post #436

Incurabil

From: Bucuresti
Member No.: 2,663

Ma multi ani Ari! si voua fetelor.Si eu am al doilea prenume rusinos - Margareta. (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) da' nu-l sarbatoresc. Ma mai trezesc eu cu cite un la multi ani ratacit asa....dar trec repede peste.
3A lasa ca merg si scaunele negre.

Si mie mi-a placut poza cu pletele in vint.

Mie nu-mi vine deloc sa ma apuc de curatenie, am mai miscat azi cite ceva, dar...greu ma urnesc.Sper sa incep de miine.

+Quote Post
kalua
post Apr 20 2008, 05:58 PM
Post #437

Musafir

Ari, la multi ani! (nu mai precizam pentru ce (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) )
Se vede ca experimentati la poze, foarte frumos!
Si eu am inceput sa lucrez cu setari manuale, dar e de groaza! Pana intelege aparatul ce vreau eu, pana inteleg eu ce-mi spune el, trece vreme, eu nu mai am rabdare, ma enervez, il las, iar ma duc sa-l iau si tot asa. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) M-am scarmanat si-am scos si un stativ mititel, dar pana la urma l-am asezat frumusel inapoi. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Si constat ca n-am stofa de fotograf. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Apr 20 2008, 06:07 PM
Post #438

Musafir

La multi ani draga Ari! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Trebuie sa recuperez ce-ai scris in ultima saptamana.
Am citit abia vreo 70 de pagini din 'Albastru pur' si-mi place. Ce-ti recomand din suflet e 'Fata cu cercel de perla' aceeasi autoare (Tracy Chavalier).

+Quote Post
Ariana
post Apr 20 2008, 07:15 PM
Post #439

Membru de Onoare

Group: Incurabil
From: Timisoara
Member No.: 15

Fetelor multumesc din suflet pentru urari.
Scumpic La multi ani! si tie...lasa ca Margareta e mai frumos decat...Florentina. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Dar pana la urma il iert pe tata ca si-a facut de cap si mi-a pus o mie de premune...ca ma mai intitulez si Elena ca doar sunt nascuta in 21 mai. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
De Florii traiesc intotdeauna niste sentimente interesante vis-a-vis de cine ma suna.De obicie sunt prietenii vechi,oameni pentru care eu insemn ceva.E ciudat.

Azi am fost la bunica.Bunica e un om special in viata mea.Ma uitam azi la ea...zambeste multsi frumos.E o femeie cumpatata si cu suflet frumos.Iar casa bunicii e casa mea.Locul unde toate visele mele de copil au prins contur si s-au indeplinit.Ea m-a invatat sa colind,sa impletesc colacii,sa tricotez shtrimfi cum zicem noi in Banat(ciorapi) cu cinci ace.Si tot cu ea vorbesc in dulcele grai banatean.Si privind pozele...imi vine sa plang.O iubesc mult si ii acord atat de putin timp!

Roxi lasa ca scriu de nu ma mai opresc.Nu stiu de unde setea asta de scris din ultimele luni.Raman si eu mirata.
"Fata cu cercel de perla" mi-e greu sa citesc dupa ce am vazut filmul.Mi se intampla asta.O data ce am vazut un film daca mi-a placut modul in care a fost realizat si subiectul nu mai popt citi cartea. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Bogdan o sa fie mandru ca i-a fost laudata poza. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

3A...la manastire la Sag lana Timisoara am fost.E o manastire de maici si are un rol important in viata mea.Am avut un moment dificil la un moment dat si acolo m-am adunat.Si e locul meu de suflet.O sa ma imbrac intr-o zi frumos si o sa fac un fotoreportaj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) special pentru voi cu manastirea.Ieri mi-=a fost rusine caci v-am spus, eram plina de noroi.
Acum trei ani cand ne-am intors de la mare ne-am oprit la Manastirea Argesului.Eu sunt f dezamagita de talciocurile din jurul manastirilor si bisericilor.Transforma totul intr-un circ trist.

Kari...la setarea manuala singurul secret e sa intelegi relatia dintre setarea diafragma-expunere.Ia happy ca totusi sunt ceva foloase de pe urma cursului. Am mai experimentat si azi.Trecerea de la vechiul aparat la cel nou e uimitoare.Acum daca ar fi sa recomand cuiva pasionat dar un pic mai putin obsedat decat mine si dispus sa care o caramida in vacante as recomanda Nikon D40.

+Quote Post
pescarush
post Apr 20 2008, 09:04 PM
Post #440

Musafir

Frumoase poze. Altfel apreciez acum, departe de tara, pozele cu costume populare. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Mie imi plac toate, si cea cu pletele in vant (care e de model), dar si cea pitita dupa flori. Iar manastirea aceea, si cerul cu norii pe el inspira atata liniste! A, si mi-a placut magarusul (eu asa am vazut, ca e magarus, corecteaza-ma daca nu e) prins in fuga. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Sa ma laud si eu cu primul meu nume, care nu prea e folosit, decat in acte oficiale, Camelia.
La Multi Ani! inca o data, Scumpic, si Ariana.

+Quote Post

89 Pages V  « < 42 43 44 45 46 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 23rd July 2025 - 10:32 AM