![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Pesca, rushinica sa-mi fie! Am uitat de al doilea nume, ma tot gandeam pe ine mai cunosc cu nume de floare sa zic La multi ani!!
Abia astept reportajul despre manastire (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Cat despre talciocurile de la manastiri, din pacate cele la care au acces usor turistii se transforma in asa ceva... Cu cat te duci mai la adopost cu atat gasesti mai multa liniste. Hmm, tocmai avusei o revelatie, asa-i si cu lucrurile bune in viata, trebe sa le cautam... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nici o problema, 3A. In general lumea nu prea-si aminteste sa ma felicite de Florii, din cauza ca nu este folosit numele.
Eu am avut azi o zi linistita, a fost frumos afara, este asa un aer de vara. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Am stat in curte, am citit, am stat de povesti, ne-am jucat cu catelusa. In sfarsit, o zi in care m-am relaxat. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Pesca La multi ani! si tie.Si eu ai un prenume frumos...imi mai plac Sanziana,Narcisa. :)Al meu suna insa ingrozitor.
Magarus e animalul.Un magarus un pic dus cu pluta dar simpatic. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu am iubit mereu portul popular.Era un grup de la ceva Scoala Populara de Arte si filmau un videoclip la manastire asa ca am profitat de ocazie si le-am facut poze.Cele din interiorul bisericutei nu mi-ai prea iesit insa. Mi-a placut f mult fata pe care am surprins-o pe banca.F f frumoasa si expresiva. Eu m-am pus sa citesc "Orasul cu salcami" al lui Mihail Sebastian si imi place mult de tot.M-a surprins ca e diferita de "Accidentul" si e un lucru pozitiv chestiuta asta. Gata la munci acum.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) O zi frumoasa tuturor. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
La multi ani Pesc, ia uite ce de flori ascunse!
Eu nu am mai citit cam de multisor, dar am retinut citeva titluri de aici si ma apuc imediat ce mai termin cu aranjatul trebilor (curatenie, dentist, dermatolog, notariat...) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc, Scumpic. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Si eu astept sa incep o carte de Allende. Mie mi-a placut foarte mult "Orasul cu Salcami" de M. Sebastian, am citit-o in adolescenta. Acum, precis as vedea-o cu alti ochi. Din pacate, n-a mai incaput in bagajul mamei. Nu stiu cum sa-mi transfer aici biblioteca mea de acasa, mai ales ca-mi pregatesc o biblioteca la demisol, dar probabil ca de-a lungul timpul (va dura ani buni), tot va ajunge la mine. Am avut o biblioteca destul de vasta in Romania, intotdeauna mi-au placut cartile. Acum va fi interesanta, cu carti in romaneste, amestecate cu carti in engleza (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Ariana, si mie mi-a placut portul popular intotdeauna, doar ca acum il privesc... mai altfel, cu un pic de nostalgie amestecata cu placerea de a-l vedea, ceea ce-i da asa o nota mai speciala. Eu stau pe net ca e cazut sistemul, nu pot lucra nimic. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Sa vedeti si cand il repun in functiune, va fi rush- rush (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Sa aveti o saptamana buna fetelor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scuze, acum am vazut ca si Ariana mi-a spus la multi ani.
Multumesc Ariana. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Tu ai deja un prenume foarte frumos, intr-adevar, poti sa-l ierti pe tatal tau. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lasa ca eu am 2 nume de familie. Si cu inca 2 prenume... numai incurcaturi am, mai ales in tara asta, unde mai trebuie sa le si spelluiesc, ca nu intelege nimeni ce vreau sa spun. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by pescarush: Apr 21 2008, 06:49 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Am uitata sa-i spun La muulti ani si lui Scumpic, scuze, m-am tot gandit sa zic si m-am laut cu altele. Am vrut sa-ti zic, ca mie mi-a placut mult numele, mai ales ca-mi placea cantareata noastra cu acelasi nume cand eram mica.
Am si eu doua prenume, dar am fost multa vreme necajita ca nu e nici unul nume de Sfant...Dar acum sunt ok, probabil si pentru ca pe aici din pacate nu-si sarbatoresc zi de nume. Rar de tot si cele de nastere... Cateodata sunt prea linistiti, dar in cercul de prieteni e ok. Ca acolo te poti desfasura! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Va pupicesc.
Intre timp am descoperit ca si eu am citit in tinerete "Orasul cu salcami".Imi amintesc insa f f vag totul si o redescopar cu toata bucuria varstei de acum.Abia astept sa scap de linii si sa evadez in al meu oras cu salcami. Ma gandesc cu groaza la zilele de arest la domiciliu incepand de joi. Miroase a primavara.Mi-a fost drag weekendul plin de culori,liniste si zambet de bunica. Trebuie sa ma supere f rau cineva sa nu-mi doresc sa mai stiu de persoana respectiva.Si constat ca...devin tot mai selectiva.Sunt oameni de care efectiv nu mai vreau sa stiu nimic.Si anul acesta doi au reusit sa atinga acest prag.Unul m-a suparat f tare si altul m-a dezamagit.Cred ca incep sa pricep faptul ca nu pot multumi pe toata lumea.Poate in sfarsit oi mai pierde si eu din naivitate. 3A...vreau poze cu scaunele negre cu pernite bej. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Scumpic daca ai de stat la dentist ia=ti cartea in poseta. :)Imi placea mult la Londra in metrou unde f multi oameni citeau. Pesca eu cele mai faine experiente cu particica asta ce tine de port si dans si cantec popular le-am avut la gradinita.Ca sa multumesc parintii si pe cei mici am depus eforturi mari sa execut o coregrafie de genul asta.Nu mai dansasem din scoala generala.De cantat am mai cantat prin liceu la orele de muzica tot felul de cantecele cu subiect din asta. Imi inchipui ca pentru voi cele plecate are insemnatate mare tot ce tine de tara. Vazandu-le pe fete sambata cat de frumos le statea tare mi-as fi dorit si eu sa imbrac unul din acele costume. Cleo nici zilele de nastere nu se sarbatoresc? Ce ciudat! Vreau povesti si de la voi!Se poate? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ariana, te inteleg cand spui de persoanele de care nu mai vrei sa stii nimic. Din pacate. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Pe mine m-a dezamagit foarte tare o persoana anul trecut, am fost furioasa o bucata buna de timp, dar acum m-am linistit si efectiv nu mai exista pentru mine. Sper ca in timp s-o pot si ierta. Am reusit sa ajung sa-mi fie indiferenta. Nu doresc sa traiesc cu ura fata de nimeni. Asta este viata, mergem mai departe, cu oamenii care vor sa ne fie alaturi. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by pescarush: Apr 21 2008, 10:43 PM |
|
|
![]()
|
|
cine, cine? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) poate e secret...(IMG:style_emoticons/default/secret.gif)
Da, e bine sa fii selectiva, asa faci loc altora care chiar merita sa stea langa tine. E ca la pantofi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Daca ai dulapul plin, nu mai ai loc de altii noi! Acum faza e ca poate trece si supararea si dezamagirea, daca dupa ce o discuti cu persoana se schimba ceva (am intalnit vreo doua cazuri de genul asta) dar tot nu a mai fost ca inainte clar! Am patit-o si eu anul trecut, la mine furia vine ultima, intai e durerea vis-avis de dezamagire...Fac si eu ca olteanul din banc: "mai, mai girafa cu gatul asa de lung?" (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ari, chiar vrei sa vezi pozele? Ma rushinez...si ma alint (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Fac, daca vrei tu, dar o pun aici? sau mai bine, te rog sa ma inveti sa-mi fac si eu un cont asa ca tine, unde ne dai tu linkul la poze. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 11:04 PM |
|