IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

89 Pages V  « < 44 45 46 47 48 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Un fel de ganduri...despre prietenie pentru o viata, Jurnalul Arianei
Ariana
post Apr 22 2008, 08:25 AM
Post #451

Membru de Onoare

Group: Incurabil
From: Timisoara
Member No.: 15

3A nu e buna comparatia cu papucii."Prietenii stiu de ce!" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am o problema cu papucii am multiiii si nu tin seama daca mai incap si pe unde incap.Le fac eu loc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ma gandeam care e ordinea in care iau si eu foc...nu am reteta insa.
Pesca pana la urma indiferenta e solutia ideala si deloc toxica.
Ura te macina si e clar ca aduce in tine multa energie negativa.Stau sa ma gandesc daca am urat vreodata pe cineva.Probabil pe moment.Nici nu stiu cum sa definesc de fapt ura.
Pana anul trecut nu am reusit sa ma supar pe cineva de tot.:)Am progresat intre timp.Si nu ma pot opri sa ma intreb ce inseamna asta.

Fuggggg...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si revin cu idei.
Go to the top of the page

+Quote Post
happyCat
post Apr 22 2008, 12:01 PM
Post #452

Musafir

Ariana, m-am indragostit de magarusul tau!! E tare simpatic.

+Quote Post
Ariana
post Apr 22 2008, 06:53 PM
Post #453

Membru de Onoare

Am terminat "Orasul cu salcami" si am ramas asa cu un oftat de nu stiu care fel. :)Cartea asta mi-a intors sufletul pe dos.

"De ce in doua luni s-ar fi schimbat?Ea fusese poate vinovata de aceasta neglijenta,dar nu il iubea mai putin.Observa acum,cand el parea sa se departeze ,ca gandul de a-l sti pe el aproiat ii este necesar si consolator ,ca iubirea lui era singurul lucru de pret in acea viata monotona si veche.Erau gesturi care ii placeau,erau cuvinte cu care se obisnuise ,erau glume pe care le astepta.Cata vreme le avusese in chip firesc, dar acum, cand era pe cale sa le poarda ,isi spunea ca fara ele nu va putea trai."

"-Spune-mi de ce nu ma mai iubesti?
El isi cauta cuvintele ca sa raspunda.
-Crezi ca daca m=ai fi intrebat acum sase luni de ce te iubeam ,as fi stiut sa-ti raspund?Te iubeam!Nu te oiubesc.E zi acum.Are sa fie noapte mai tarziu.
Adriana acu un suras injunghiat de femie care nu stie sa vorbeasca bine,dar care simte cu inima falsa abilitate a unei judecati.Pe Gelu il surprinse expresia ei de sincera tristete."

"...se temea de iubirea lui brusca.Era in exuberanta ,in nerabdarea ,in entuziasmul lui,un exces care o nelinistea ,poate fiindca asta dezorganzia simtul ei de echilibru sau poate,mai degraba,fiindca simtea ca o pasiue brusca nu erste o pasiune stabila.Ea ar fi vrut sa fie iubita mereu mediocru,fara accese de mare patima,dar de asemeni fara caderi subite si lungi, sa fie iubita cu o dragoste zilnica,sigura,asezata.
In fata pasiunii lui prea vii,ea avea un gest ascuns de ezitare,asemanator surasului descurajat al oamenilor tristi, cand le dai o veste mare in care le e teama sa creada fiindca lo se pare prea frumoasa.Ar fi vrut sa raspunda sarutarilor lui cu aceeasi sclipire de scurta nebunie,sa-l aibe in brate cu aceeasi desavarsita fericire,dar se temea sa nu inainteze prea mult pe caile norocului,pe care le stia- de alatadata-ocolite,scurte,inselatoare."

"Regaseau deodata toate lucrurile asa cum le lasasera,neschimbate,fixe,de o egalitate care ii surprindea ,nevoind sa creada ca ,intr-un an de zile,in care se intamplasera atatea mici si mari evenimente,undeva,intr-un colt al pamantului viata statuse in loc nepasatoare de treceea vremii.Era o impresie curioasa,fizica aproape,ca aceea de a schimba doua locuri de tensiune atmosferica diferita.Se simteau recastigati de o emotie , care nu era probabil a lor, ci a ceasului aceluia de seara,a amintirilor,a locurilor."

Pfua...parca sunt o adolescenta ce subliniaza prin carti.dar mi-a mers la suflet cartea asta.

Happy te pupacesc... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vreau sa spun ca mi-a fost un pic teama de magarusul buclucas.Era supevioi si deloc prietenos.Cand am incercat sa ma apropii de el a inceput sa sara ca o caprita.Cred ca daca perseveram ma trezeam si cu un picior de magarus in freza.

+Quote Post
pescarush
post Apr 23 2008, 12:48 AM
Post #454

Musafir

Ariana, foarte frumos. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Intr-adevar, altfel le percepem acum, dupa atatia ani si cu o experienta de viata.
As vrea s-o recitesc si eu, poate anul viitor sa incapa in bagajul mamei.

+Quote Post
3A
post Apr 23 2008, 12:58 AM
Post #455

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Toronto
Member No.: 3,077

Am citit si eu cartea si mi-a placut tare mult, dar acum citind fragmentele tale nu mai imi reamintesc...

Faptul ca acum te poti supara de tot, poate sa insemne ca ai devenit constienta de valoarea ta si ai inceput sa-ti fixezi niste "limite" de genul pana aici.

E bine si asa, ca le faci tu loc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Cleo
post Apr 23 2008, 03:12 AM
Post #456

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

va pup si eu, va doresc la multi ani celor care a avut musca pe caciulitza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ari poti sa-mi spui cum vrei doar m-am prezentat acum vreo 4-5 pagini (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Din pacate v-am citit in diagonala in ultima vreme sint foarte ocupata, acasa sotul meu e mai mult plecat si uneori trebuie sa recunosc ca ma ajunge oboseala. Apoi seara cand ajung aici pe forum sincera sa fiu, in ultima vreme ma simt stinghera. E ca si cand as vorbi intr-o sala in care petrecerea s-a terminat. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
O juca si oboseala vreun rol.

Dac-ai vorbit asa frumos despre bunica ta m-a apucat un dor de bunicuta din partea mamei. Cred c-am fost suflete pereche. Ca sa intelegeti cat de bine ne aveam am stat odata la povesti 5!! ore fara sa ne dam seama ca a trecut atata timp. Eu am crezut c-a innebunit ceasul! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Era o dulceata de femeie. A fost sora medicala desi era contabila de formatie si uite asa toate fetele din familie stim sa facem injectii. Se pare ca mana cea mai usoara o am eu...lauda-ma gura....

Va doresc spor la treburi, pace in suflete in saptamana asta speciala si mereu
Azi gandindu-ma ce-o sa facem sambata daca sa mergem sau nu la Inviere m-a apucat un dor de casa si de sarbatori de-acasa si de toata atmosfera aceea de pregatiri si telefoane si vizite...oooof ...ma duc sa-mi duc blue mood-ul la culcare. va pup.
h

+Quote Post
3A
post Apr 23 2008, 04:04 AM
Post #457

Incurabil

From: Toronto
Member No.: 3,077

Cleo (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
M-am simtit si eu uneori asa cum spui tu. E si oboseala ta precis. Ca nu mai ai atata rabdare.
Dar vorba ta, noi tot aici suntem, tu trageti sufletul nitel (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
In bar fetele din Ro in timpul saptamanii se culca devreme si noi nu prea mai apucam sa vorbim. Eu sunt in concediu de luni (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) si ce bine e! singura tristete e ca muncesc pe rupte la curatenie si o sa ma duc la joaba mai obo decat am plecat de acolo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Pesca nici ea nu prea a mai stat ca a fost si ea cu ale ei.

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

p.s eu bunici n-am avut asa ca imi place tare mult cand povestiti asa frumos de ai vostri!
Bunicii au ceva special, aia e clar!

Si daca ti-e asa dor de vizite, poate va faceti un drum incoace in Toronto (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Loc de cazare e destul! Pesca a zis ca n-a vazut atatea paturi pana acum, cate sunt la mine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Fara sa mai punem la socoteala si saltele (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Apr 23 2008, 09:24 AM
Post #458

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Si eu fac la fel ca Pesca daca ma calca cineva rau pe batatura apai ii dau ignore si e ca si cum n-ar mai exista. Dar rareori mi se intampla asta pt. ca tot avand diverse prietenii, unele soldate cu dezamagiri, acum nu mai ma avant asa cu capul inainte intr-o prietenie am o distanta care o pastrez de multe ori.
Cum se zice prietenul la nevoie se cunoaste, daca mi se intampla ca cineva sa nu ma ajute cand il rog, desi mi se intampla extrem de rar chestia asta si n-are argumente prea convigatoare, atunci din mom. ala stiu ca nu ma pot baza pe prietena resp si atunci o las mai moale. Am o prietena si m-am certat cu ea rau de tot adica la un mom dat am fost la ski m-am lovit la cap ( a fost nasol mi-au facut punctie sa vada daca sunt in regula(pe vremea aia nu era tomograf la noi in oras), am stat in spital vre-o sapt si vre-o luna m-a durut capul de vre-o 2 ani dupa eveniment n-am mai calcat la ski)am rugat-o sa vina cu mine la spital si a zis ca e obosita si ca nu vine. Apoi a venit spre seara si a inceput sa-mi planga de mila si i-am trantit vreo 2 replici just like that de a iesit pe usa, eu am zis gata n-o mai vad si apoi dupa cateva luni a venit si am inceput din nou sa ne vizitam, dar pt. mine nu mai e prietena de inainte, n-am nici un fel de asteptari in ceea ce o priveste. Din partea mea putea sa nici nu mai vina deloc la mine ca nu ma deranja.
Si eu tre' sa fac curat si am un chef, fiica-mea ma bate la cap sa vopsim ouale asa ca o sa ma duc sa le pun la fiert.
Sa petreceti Sarbatorile de Pasti in armonie si cu bucurie in suflet.

+Quote Post
Cleo
post Apr 23 2008, 12:01 PM
Post #459

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

3A tu esti o dragalasa (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) am fost in martie la prietenii din To acum ii astept pe ei in mai de ziua de mea. Cade chiar in w-endul lung.

Norule din pacate prietenii au uneori niste reactii dintre cele mai dezamagitoare. Pana la urma poate la prietena ta frica a fost mai mare decat prietenia. Eu prefer sa fc orice decat sa calc prin spitale. Si daca e cineva foarte apropiat cu greu ma abtin sa nu lesin. deci eu sint o povara prin facilitatile medicale si prefer sa le ocolesc daca nu e absolut necesar. Asa-i prietenul si la nevoie se cunoaste insa acorda-i o circumstanta atenuanta. Mai mult ca sigur nu indiferenta a fost motivul pt care n-a venit.

+Quote Post
Ariana
post Apr 23 2008, 12:14 PM
Post #460

Membru de Onoare

Daca ar exista pestisorul de aur cred ca intre cele trei dorinte ar fi sa ii leg de mine pe oamenii (nu stiu in ce fel)care as fi vrut sa ramana in viata mea si totusi au plecat.Si de Sf.Gheorghe ma bantuie chestiuta asta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Va pup fetele.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Si eu sunt la fel cand vine vorba de spitale.Am o senzatie de lesin de cate ori intru.Brrr groaznic.Cat a fost tata in spital parca eram drogata.
Azi nu-mi place ploua si am fluturasi de neliniste in stomac.

+Quote Post

89 Pages V  « < 44 45 46 47 48 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 24th May 2025 - 12:41 AM