IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

89 Pages V  « < 45 46 47 48 49 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Un fel de ganduri...despre prietenie pentru o viata, Jurnalul Arianei
Master of Norule...
post Apr 23 2008, 12:27 PM
Post #461

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Cleo nu ii era frica de spital ca era asistenta , da' c'est la vie. Tre' sa-mi incerce greu nervii cineva ca sa-i dau verde da' si cand i l-am dat apai forget about ce a fost, nu ma mai intereseaza.
Au plecat adica nu mai sunt sau a fost o despartire?
Cu despartirea e posibil ca la un mom. dat sa se intample ceva si sa te regasesti cu o persoana care ti-a fost draga.
Si eu am facut ceva greseli si daca ar fii sa dau timpul inapoi as fii lasat la latitudinea celuilalt sa ma despart de cineva tare drag mie la mom. resp, da' asa a fost sa fie, probabil ca uneori nu realizam cat de important e un prieten pt. noi decat cand ne-am despartit.
Go to the top of the page

+Quote Post
pescarush
post Apr 23 2008, 01:26 PM
Post #462

Musafir

Mai cat ati povestit de ieri. N-am mai intrat aseara, am fost foarte obosita (vezi Cleo, pe toate ne ajunge din urma) si chiar nu-mi explic de ce, ca n-am facut nimic deosebit ultimele zile.
Master, asa e cu oamenii astia. Eu nu prea pot sa-mi amintesc de vreo prietena sa ma fi dezamagit asa tare, in general se pare ca am intuitie cand imi aleg prietenele. Dar atunci cand sunt indreptate impotriva mea actiuni nu prea placute, bineinteles ca nu trec cu vederea. In cazul prietenei tale, si eu as fi procedat ca tine. Si apoi, o data ce s-a rupt ceva, nu mai poate fi ca inainte, oricat ai incerca. Nu poti sterge cu buretele ce s-a intamplat si s-o iei de la 0. Amintirile dureroase raman acolo, chiar daca, in timp, se vindeca.
Cleo, asa e, casa lui 3A e special amenajata pentru sleep-over. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Eu, in schimb, desi am mai mult spatiu, am cam dat saltelele pe care le-am avut in plus la nou-veniti.
Ariana, esti si tu meteosensibila, probabil. Intr-o oarecare masura, toti suntem. La mine, cel putin, s-a accentuat in ultimul an, as spune.
Oricat am dori, sunt unii oameni pe care nu-i putem tine in viata noastra. Si-au terminat rolul si au plecat. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Si ramanem cu amintiri frumoase si asa o nostalgie. Oricum, eu cand sunt in "blue mood" (vorba lui Cleo) imi amintesc cu drag de 2-3 persoane care mi-au fost foarte dragi si nu mai sunt langa mine. De multe ori ajuta. Cateodata am chiar senzatia ca de acolo de unde sunt, ma inteleg si comunicam telepatic.
Gata, sa ma apuc si eu de treaba. Va doresc si eu ca Saptamana Mare sa va aduca liniste si pace in suflete. Va pup pe toate. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

This post has been edited by pescarush: Apr 23 2008, 01:28 PM

+Quote Post
Ariana
post Apr 23 2008, 01:37 PM
Post #463

Membru de Onoare

Group: Incurabil
From: Timisoara
Member No.: 15

La despartiri si fizice si psihice Misnn ma refer...Eu nu i-as lasa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) i-as lega de mine asa sac sac fara sa ii las sa aiba drept de apel.
M-or apucat melancoliile de primavara si vad ca v-am adus si pe voi in starea asta.
Greu subiect asta cu prietenii...

Hashulica de ce spui ca te simti stinghera?
Te pupacesc si eu ca si 3A.
Nu stiu cum e la voi dar aici vremea asta parca ne da cu lopata in cap.Cel putin eu sunt meteosensibila si desi iubesc primavara schimb toate schimbarile astea in mod direct.
Pentru mine Pastele asta o sa fie ciudat cu arestul meu la domiciliu.Maine ma duc sa ma jupuiasca tanti doctor si o sa fiu exilata la gagic sa nu faca ai mei soc in momentul in care m-or vedea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Is un pic in dubii dar imi doresc de prea multa vreme sa fac actiunea asta asa ca...imi iau inima-n dinti si ma duc.
O sa am timp de citit de lucrat si de intrat pe net.

Ce fain ii sa va gasesc pe toate aici! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Pesca...asa ma enerveaza faza asta cu rolul.Adica sunt constienta de asta.Ca trebuie sa ne bucuram de fiecare om care a a avut un rol pozitiv in viata noastra si secretul e sa stim cand sa il lasam sa plece.Da nu-mi placeeeee.Aia sunt oamenii faini.De ce oamenii faini nu pot sa ramana ever and ever langa noi?Ma bosumflu ca un copil. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Pfua...luata de stari din astea am uitat sa va pove ieri ca am fost in vizita la niste scoli ce au nevoie de reabilitare.Noi trebuie sa constatam ce si unde trebuie reabilitat si ce m-a enervat atitudinea administratorilor si directorilor!Ne tratau de parca eram slugile lor.
Si inca o nedumerire...cand intrii intr-o institutie nu e normal sa existe un moment al prezentarilor?Ca eu m-am simtit tampa ca am intins mana si m-am prezentat si aia se uitau la mine ca la picatii de pe luna.

+Quote Post
3A
post Apr 23 2008, 01:43 PM
Post #464

Incurabil

From: Toronto
Member No.: 3,077

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Ariana si Doamne ajuta sa fie bine mine!
tin pumnii, emotii e normal sa ai!

Eh, eu am mai patit-o cu prietenele si cu BF acolo am dat rateuri multa vreme ca vedeam ce mi-ar place mie sa vad si dadeam in nestire pana sa ma prind ca nu primesc inapoi...
Culmea e ca nu am patit niciodata asa o dezamagire de la prietenii barbati! din contra am niste amintire f. faine, si chiar daca s-au incheiat a fost numai pentru ca ne-am mutat in diverse locuri si fiecare si-a vazut de viata lui.
Acum am inceput sa ma mai schimb, le vad si eu mai repede.
La noi azi-noapte a plouat si acume mai innourat, dar e ok. De cand fac acupunctura nu mai sunt meteosensibila.

Maine sa vopsesc si eu oualelelele

Ahaaa, pai daca ai prieteni pe aici, inseamna ca ne organizam mai bine data viitoare, si poate tragem o intalnire si cu Pesca, ce zici?

Eh, m-au apucat si pe mine nostalgiile, azi se fac 4 ani de cand am venit aici si s-au schimbat mult si eu m-am schimbat mult...

O saptamana Mare linistita si cu spor la treaba pentru masa de PAste!
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Sunt ei needucati Ari!

Si mie mi-e greu cu despartirile, dar sunt faini tocmai pentru ca e o perioada anume. Asta e viata si cu timpul invatam si asta, sa "let go" cum bine zic astia pe aici.

+Quote Post
scumpic
post Apr 23 2008, 02:03 PM
Post #465

Incurabil

From: Bucuresti
Member No.: 2,663

Ariana pai iti tinem pumnii sa iasa bine ce ti-ai propus.
Neprezentarea e o impolitete, asta e primul lucru care trebuie facut, tu te-ai comportat normal si ei nu, nu ai de ce sa te simti aiurea.

In ceea ce priveste oamenii dragi si eu simt ca tine, ca i-as tine linga mine si imi pare rau ca am avut parte de oameni deosebiti in viata si nu am pastrat legatura cu ei, m-au tot incintat altii noi cu care am crezut ca sint prietena si pina la urma am vazut ca nu e asa cum credeam eu.Aici sint ca 3A, greeu imi dau seama cine merita si cine nu sa o lungesc cu el, dar si cind am vazut cu cine am de-a face, termin rapid.

Multumesc Ari pentru ideea cu cartea la dentist, dar am asa niste emotii ca nici nu ma pot concentra stind acolo pe scaun, sint foarte agitata pina intru.Miine chiar am programare si mi-e o fricaa...

Spor la pregatirile de Paste!

Eu miine dupa dentist plec la mama si la bunici sa fac Pastele acolo si o sa ma intorc saptamina viitoare.O sa-mi lipsiti.

+Quote Post
3A
post Apr 23 2008, 02:21 PM
Post #466

Incurabil

Lasa Scumpic, ca o sa fii rasfatata acolo si uiti de toate (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
La bunici, nu la dentist (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Tin pumnii sa fie ok la dentist, si mie mi-era frica pana am gasit unul care mi-a prins spilul, si ma tinea de vorba, ma lua la filozofii ca nici nu stiam cand ma scol de pe scaun sa plec cum a trecut timpul...
E in Romania...din pacate...

+Quote Post
Ariana
post Apr 23 2008, 02:26 PM
Post #467

Membru de Onoare

Group: Incurabil
From: Timisoara
Member No.: 15

Scumpic si eu iti tin pumnii.si o sa ne fie dor de tine dar vorba lui 3a ...cineva o sa fie rasfatata.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu in mod curios desi am repulsie pentru spitale si medici daca e musai ma duc la vreme si la dentist si la medic.cica sunt curajoasa.Dar cred ca vina e a parintilor.In copilarie dupa vreo experienta de genul asta primeam recompense.Si cum imi amintesc de ursuletul de plus pe care l-am primit dupa ce am avut parte de o extractie de masea.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Si am pastrat obiceiul.Dupa un chin imi ofer eu mie ceva:o carte, papuci sau farduri.Si parca e mai usor de depasit momentul.

+Quote Post
3A
post Apr 23 2008, 02:35 PM
Post #468

Incurabil

Buuuna treaba cu recompensa, Ari!
Parintii tai au fost inspirati.

+Quote Post
pescarush
post Apr 23 2008, 06:24 PM
Post #469

Musafir

Va tin pumnii la amandoua, Scumpic si Ariana.
Nici eu nu neglijez mersul la doctor. Nu pot spune ca mi-e frica, de dentist nu mi-a fost frica niciodata, si nici de alti doctori, doar ca e mai neplacut cateodata.
Cat despre rolurile astea, asa e, despartirea de cineva drag e grea, categoric, dar chiar aseara citeam in Why Me, Why This, Why Now? ca cel mai bun lucru pe care-l putem face pentru o persoana draga, cateodata este "to let him/her go".
3A, eu sunt de acord, facem intalnirea cu Cleo, cand o prindem in zona. (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
Scumpic, daca nu mai apuci sa intri pe-aici, pana la Pasti, eu iti spun de-acum Sarbatori Fericite!, sa-ti aduca lumina si liniste in suflet. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

This post has been edited by pescarush: Apr 23 2008, 06:25 PM

+Quote Post
3A
post Apr 23 2008, 07:40 PM
Post #470

Incurabil

Da,da,da dar eu am ceva planuri sa o prindem pe Cleo la un sleep-over, ca sa apucam si ceva mancare, parjituri ce zici tu?! ca e asa chiar fara interes (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Sa vedem ce o sa zica si ea (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Da, chiar asa, zic si eu PAste Fericit, ca apoi ma iau cu altele si mai uit...

+Quote Post

89 Pages V  « < 45 46 47 48 49 > » 
Reply to this topicStart new topic
6 User(s) are reading this topic (6 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 23rd May 2025 - 05:44 PM