![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Multa bafta Ariana, maine.
Asa-i si pt. mine oamenii dragi mie nu i-as lasa, dar uneori nu avem de ales. Ce e frumos ca in urma unei relatii care s-a terminat friendly, cred ca in sufletul fiecarei parti ramane o bucatica alocata pt. celalalt. Si tie bafta Scumpic, nici mie nu-mi place la dentist da' am un dentist tare haios ii zice o data la al meu barbat tu esti mai fricos ca nevasta-ta. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu il intreb doare sau nu, daca doare anestezie daca nu fara anestezie,desi o data mi-a nimerit un nerv cred la anestezie si m-a durut locul ala cateva zile. Sa aveti sarbatori cu liniste in suflet si sa va fie bine. 3A daca iti placea sa faci prajituri de ce n-ai inceput cu prajiturile? Eu cand nu am chef sa ma apuc de gatit, incep cu prajitura si apoi mancarea. Maine fac cozonac crapat si curatenie mai trebuie sa fac da asa am o tragere la curatenie cu tendita spre 0. This post has been edited by Master of Norules: Apr 23 2008, 10:35 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Sincer, sincer? Ma turba inca gradele de la cuptor...ca nu-s invatata cu ele, plus ca mai e si electric...
Si fiind post, oricum imi e mai usor sa gatesc decat sa manac in oras... Intru eu si prajituri, la alea cu crema mai ales, ca alea mor eu dupa ele! Aha, am si eu pe lista cozonacul crapat, dar nu stiu daca apuc sa-l fac, ca eu mai schimb liste de obicei... Sa zici cum ti-a iesit (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Eh, acum cu curatenia...mai e si chestia aia ca faci cat poti, daca nu mai poti mai ramane si pe data viitoare (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Asa am patit eu cu masea de minte. Mi-a facut anestezia si m-a chinuit aia ca pe hotii de cai, si cand a trecut anestezia, am avut niste dureri mama mama si pana la urma sa fie set complet s-a si infectat... |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Scumpic...Sarbatori fericite! daca nu ne mai vedem.
Fetele multam de urari.Am niste emotii de mor. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Fetelor multumesc de urari.Sarbatori fericite si voua, masa imbelsugata si liniste.sa va odihniti, stiu cit de greu sa te duci si la munca, sa muncesti si acasa.
Eu am scapat de dentist....azi. (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) Mi-a facut anestezie, nu am simtit mai nimic mi-a pus o plomba provizorie , ma mai duc dupa Paste. Ma gindesc la tine Ariana, sa scapi si tu cu bine! O sa plec curind, asa ca va pup. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Asa Scumpic, deci la tine a inceput deja vacanta (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Rasfat cat mai mult la mama si bunica! Multumesc si eu pentru urari! Anul asta am fost o fericita ca am concediu cateva zile, si e tare fain. Ari, tin pumnii! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Sunt vie...
A fost infiorator insa. Am avut nesansa sa vad o tanti pe un pat cu fata toata umflata si rosie si m-am speriat din start. Mi-au pus fetele o crema anestezianta pe fata cu care urma sa stau 40 de minute.Inaintea mea a intrat o cunostinta care mai facuse peeling cu laser insa era superpanicata se pare tot din cauza acelei tanti intinse pe pat.Si am intrat si eu in priza Eu deja am inceput sa ezit si i-am spus asta asistentei care m-a linistit si a spus ca nu e bai nici daca aleg sa plec cu tot cu crema anestezianta pe fata. O aveam pe Allende cu mine insa m-am lasat prinsa in conversatie cu cele doua tanti de 55-60 de ani care asteptau pe coridor.Sufereau de cuperoza asa ca am aflat cu ocazia asta diverse chestiute si despre cuperoza. La un moment dat se deschide usa cabinetului si se simte un miros ciudat si una dintre cele doua tanti incepe sa zbiere ca mirioase a piele arsa.Apai in momentul ala clar mi-a venit sa fug. Norocul meu a fost ca au venit fetele si am povestit cu ele si m-am mai linistit. Am ales sa fac doar peeling cu laser fara sa il combim cu cealalta procedura desi rezultatele ar fi fost mai bune.Fata ar fi aratat mult mai tumefiata.Dar si doamna doctor arata dubios si facuse interventia luni.Apoi am mai vazut-o si pe cunostinta mea proaspat executata si am decis ca nu sunt curajoasa decat pe jumatate.Eu ma mir in continuare ca nu am fugit.Bag seama insa ca mare a fost si e complexul asta. Pe timpul peelingului am dormit asa ca nu am simtit nimic.Distractia a fost dupa cand m-a usturat putin fata dar acum sunt ok.La noapte o sa fie mai dificil pentru ca nu stiu cum o sa dorm eu.Dar in cel mai rau caz fac o noapte alba cu filme si carti si proiecte. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am facut si troanca asta.Sunt curioasa daca o sa vad vreun rezultat. |
|
|
![]()
|
|
Bine ca ai scapat de grija asta!
Ari, tu stii cel mai bine ce si cum, sa-ti fie de folos peelingul si sa iasa asa cum iti doresti tu! Sper ca ne pui poze pe grup sa vedem si noi (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Mie una nu mi se pare un ten dificil, dar probabil ca poza mai si insala... Eu n-as fi avut curajul asta CLAR! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ariana, bine ca ai scapat. Mi s-a facut pielea de gaina cand am citit ce-ai scris. Sa fie inr-un ceas bun, sa ai tenul pe care ti-l doresti. Nici eu n-am observat sa ai mari probleme cu el, dar vorba lui 3A, in poza nu se vad toate detaliile.
Va pup fetelor. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Ari (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) bine ca s-a terminat. Eu am pierdut putin firul cu peelingul
Sint cam apatica zilele asta desi vremea superba care a fost zilele astea la noi mi-a urcat buna dispozitie undeva intre nori. Insa e foarte mult de lucru la noi si acasa am si aici destul, nu mai am vlaga pt forum desi ma gandesc zilnic sa vin sa vad ce mai fac fetele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Zile de nastere se serbeaza. cum? daca parintele vrea sa merga cu copilul la scoala sa duca un tort si sa-i serveasca si pe ceilalti copii e ok, daca nu, nu se intampla nimic! La gradinita era mai fain acum la scoala e o zi ca oricare alta, pt ceilalti. In primul an am facut 2 checuri mari si o intrebasem pe invatatatoare din timp daca e voie. Apoi mi-a scris ca tare bun a fost, ca au mancat copii tot si ca sint unii dintre ei care nu prea au gustari la ei (probabil de saracie (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) sau neglijenta parintilor ) . noh, v-am ametit ...degeaba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) va doresc din timp sarbatori fericite (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Eh, nici eu nu prea am cu ce sa ma laud azi, decat ca am facut o parte din cumparaturi, si maine sa vad ce trebe sa cumpar pentru dulciuri (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Am lancezit... Eu nu prea stiu cum e la scoala, ca ziua lui fi-miu e pe 1 August, deci in plina vara. Dar am vazut ca unii dintre parinti aduca ceva de-i trateaza pe toti, ori cate un hamburger, ori pizza. Tort n-am auzit...si au si regula aia ca sa nu fie nuci sau alune in tort, si am impresia ca nici nu-i lasa cu tort daca e facut acasa, ca daca Doamne feri sa intampla ceva alergii sa aibe pe cine sa dea in judecata... Aberant, zic eu, ca sunt nitel cam exageranti, cred ca de fapt le convine sa nu manance prea mult dulce, in schimb junk food cat cuprinde... ' |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd May 2025 - 05:26 PM |
|