IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

89 Pages V  « < 47 48 49 50 51 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Un fel de ganduri...despre prietenie pentru o viata, Jurnalul Arianei
Master of Norule...
post Apr 25 2008, 11:17 AM
Post #481

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Ariana da' stai bine cu curajul. Bine ca ai scapat. Sa iti fie bine, reuperarea usoara si rezultatele sa fie asa cum speri tu.
Eu plecam de acolo in secunda 2 daca as fii fost in locul tau.
Peste toti trec anii si lupta asta cu ei se vede mai devreme sau mai tarziu.
Tot am vrut sa-ti spun si tot am uitat ai o culoare super la par si te prinde tare bine.
Go to the top of the page

+Quote Post
Ariana
post Apr 25 2008, 12:20 PM
Post #482

Membru de Onoare

Group: Incurabil
From: Timisoara
Member No.: 15

Fetele va pup si scuze ca nu am scris.
Sunt in stadiul de leguma suferinda.Da nah ce-si face omul cu mana lui "bolanzie totala" e.
Nu ma simt prea bine.Imi simt fata de parca e acoperita cu hartie creponata.Nu stiu cat sunt de curajoasa ca ma uit in oglinda si ma apuca raul instantaneu cand vad ce desfigurata sunt.
Nu am dormit toata noaptea caci era imposibil sa pun fata pe perna si acum vegetez ca un bolnav din ala ce musai sa stea in casa. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Eu sper ca m-am lecuit de proceduri din astea extreme.Imi propun sa nu mai tricotez cu mainile pe fata de acum incolo ca de acolo imi poernesc cele mai multe probleme.
Pesca eu sunt din aia ce arata mult mai bine in poze decat in realitate.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si ma enerveaza la maxim asta.
Si dupa o discutie cu cele doua tanti din hol despre cuperoza o sa incerc sa trec la cafea fara cofeina sa vad daca reusesc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Misnn mumtumesc frumos. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) E culoarea cu care ma simt cel mai bine un roscat din asta spre blond de fapt culoarea chihlimbarului o vanez mereu,iubesc mult piatra asta.

+Quote Post
3A
post Apr 25 2008, 01:14 PM
Post #483

Incurabil

From: Toronto
Member No.: 3,077

Offff, ce senzatie nasoala trebe sa fie...
Si da, aia ar fi cel mai bine, sa nu te mai "zgandari"mai ales daca stii ca de acolo e problema...

Mai ma apuca si pe mine damblaua asta din cand in cand, dar rar...

Lasa tu oglinda o vreme...macar pana nu mai simti fata creponata... ca dupa ce se vindeca sa vezi tu ce frumoasa te faci!

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
pescarush
post Apr 25 2008, 01:47 PM
Post #484

Musafir

Ariana, 3A are dreptate. Nu te uita in oglinda o perioada, pana nu-ti mai revii. Ti-au dat si ceva calmante, pentru dureri? Sau nu sunt asa mari durerile? Eu imi propusesem sa incep in toamna sedinte de epilare definitiva, dar parca... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Stiu, nu e acelasi lucru, dar nu stiu, ma mai gandesc.
Si mie imi place culoarea ta la par, roscatul e dragostea mea. Roscata imi sta cel mai bine, pana si copiii mi-au spus-o. Eu atata imi tot schimb culoarea la par, dar un pic de roscat tot am in el. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Master, asa e, ai dreptate, experientele si anii lasa urme pe fata noastra. Eu una, cand ma uit la poze si in oglinda, imi dau seama ca, mai ales in ultimul an, am imbatranit cu cel putin 5 ani (ma refer la fata). Daca ne-ar ramane sufletul tanar, tot ar fi bine.
Gata, eu va zic de-acum Sarbatori Fericite! si sa va aduca numai bucurii, sanatate si fericire, alaturi de cei dragi. Nu stiu daca mai apuc sa intru, in lunch trebuie sa merg sa fac ultimele cumparaturi, apoi, de azi mi se umple casa.
O sa-mi fie dor de voi. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

This post has been edited by pescarush: Apr 25 2008, 01:48 PM

+Quote Post
3A
post Apr 25 2008, 01:56 PM
Post #485

Incurabil

Sarbatori Fericite si tie Pesca!

Si la mine a fost o perioada de genul asta, si e f. ciudat, ca e ca un prag. Adica nu-mi aratam varsta deloc, si apoi brusc au aparut ridurile mai ales la ochi si firele de par alb.
Asta pana mam invatat cu noua fata, gata, ma duc la treaba, trebe sa vad cat zahar trebe sa mai cumpar ca nu prea mai am si ma apuc de praji!

pupici la toate fetele si celor care nu mai intra le zic de acumPaste Fericit!

Eu o sa mai dau un ochi pe aici, ca stau acasa, nu ma duc nicaieri...

+Quote Post
pescarush
post Apr 25 2008, 02:27 PM
Post #486

Musafir

Mersi, 3A. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Spor la treaba.
Ca tot vorbeam despre prieteni, desi am mai primit e-mailul asta, imi face placere sa-l citesc de fiecare data:

This is so true...

Life is too short to wake up with regrets. So love the
people who treat you right. Forget about the one's who
don't. Believe everything happens for a reason.. If you
get a second chance, grab it with both hands. If it
changes your life, let it. Nobody said life would be easy,
they just promised it would be worth it.

Friends are like balloons; once you let them go,
you can't get them back. So I'm gonna tie you to
my heart so I never lose you.

This post has been edited by pescarush: Apr 25 2008, 02:27 PM

+Quote Post
Ariana
post Apr 25 2008, 03:16 PM
Post #487

Membru de Onoare

Group: Incurabil
From: Timisoara
Member No.: 15

Pesca pupici si Sarbatori fericite! si abia te asteptam inapoi aici si pe tine si pe Scumpic.
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) M-am obisnuit sa va am pe toate aproape.

Incerc sa nu ma mai uit in oglinda.
Durerile nu sunt insuportabile.Sunt eu speriata si de la sperietura sunt plici. :)Si eu care eram ferm convinsa ca sunt curajoasa! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Acum astept sa vina crema care sa ma decreponeze.

Ma gandeam eu azi la o chestie.Ca pana la urma farmecul unui om nu vine din perfectiunea fizica..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A trebuit sa ma jumulesc sa am revelatia asta.
Le pusesem eu gand rau si sanilor.Dapai asa m-am linistit... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Fetele da cum apar ridurile adica asa sa te socheze?Eu cum rad mereu presupun ca o sa am o colectie de riduri de expresie.Dar nu pot sa nu rad.
Una din tantiile de ieri cu care am stat la pove pe hol arata f bine.Ea mi-a mai dat unele sfaturi...in special legate de cafea.

+Quote Post
Cleo
post Apr 25 2008, 03:25 PM
Post #488

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

hehe Ari eu fac 36 in mai si mi se spune foarte des ca nu-mi arat varsta, asa o fi ca mai e si expresia ochilor si nebunia din fiecare insa ridurile si la mine au inceput sa apara si mai si raman. Exista si produse bune (eu sint incantata de LAncome) dar cu mama natura nu te lupti.

Cat despre frumusetea fizica, uneori cand psihicul nu e la cote normale cautam surse de buna dispozitie oriunde si bineinteles ca o imagine dragalasa in oglinda will do the trick! insa ce te faci cand peste imagine trec anii si lasa urme? trebuie sa invatam sa ne placa de noi exact asa cum sintem si-atunci imaginea din oglinda o sa ramana neschimbata.

si eu vroiam sa-mi fac nasul muulti ani apoi am zis ca nu-mi trebuie, n-am dus niciodata lipsa de admiratori (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si nu neaparat din cauza aspectului fizic ci pt personalitate. E desigur imbinarea celor doua insa eu imi pun baza pe farmecul meu fara imagine (daca pot spune asa)
Si eu ma mai uit la sani si ma gandesc, ar fi frumos sa stea mai sus (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) eu am alaptat-o pe Karli 5 luni insa nu din cauza asta nu sint ei cum ii vreau. Pe undeva, dupa cum vezi, niciodata nu ne multumeste ce avem, iar daca n-am avea poate ne-am dori exact ce avem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
3A
post Apr 25 2008, 03:34 PM
Post #489

Incurabil

Ei, la mine povestea cu ridurile cred ca a fost mai mult o schimbare de optica...
Adica la un moment dat de uiti in oglinda si rezlizezi ca desi ai nebunia aceea de care zice Cleo, desi te simtit tot tu, arati altfel!

Hihihihih, bine eu trebe sa adaug ca nu sunt obsedata de oglinda, din contra ma uit cam rar de aproape de loc!

Si mai e ceva, eu nu ma ingrijesc, mai am perioade cand ma cremuiesc dar apoi ma iau cu altele si uit complet...

E interesant ca eu nu am avut niciodata dileme d-astea, adica mi-am dat seama ca nu-s perfecta, parca mi-ar fi placut altceva pe ici pe colo, dar mereu am mizat pe frumusetea din interior si la aia am "lucrat" ca pe aia puteam sa o schimb.

Ma bucur ca ai lasat-o moale cu sanii, asa e cum zice Cleo, mereu e cate ceva care sa ne nemultumeasca!

Fetele, mie mi s-a pus pata sa ma las de fumat, ieri n-am fumat deloc! dar azi am cedat ispitei...
si ma gandeam ca e si cu tigarea exact cum e cu o relatie proasta, dureaza ceva pana te lasi de tot de ea...

Adevarul e ca si eu dau mereu o roaita pe aici sa vad ce au mai scris fetele (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
pescarush
post Apr 25 2008, 04:55 PM
Post #490

Musafir

Si eu mai dau cate o raita pe-aici, azi nu avem prea mult de lucru, la job. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mersi Ariana. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Cleo, eu am alaptat de 2 ori cate 5 luni, noroc ca nu aveam eu o inaintare prea mare, asa ca nu s-au lasat prea tare. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
E adevarat, frumusetea interioara conteaza, dar eu am apreciat intotdeauna femeile ingrijite (valabil si pentru barbati, de altfel), asa ca eu ma ingrijesc. Nu sunt o obsedata,s a stau cu orele in fata oglinzii, dar nu ies din casa nemachiata, nu ma culc inainte de a ma demachia si cremui (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si bineinteles: coafor, cosmetica etc.
3A, succes cu lasatul de fumat! DE atatea ori ai spus, dar eu tot mai astept sa vad ac nu mai fumezi deloc. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

This post has been edited by pescarush: Apr 25 2008, 04:57 PM

+Quote Post

89 Pages V  « < 47 48 49 50 51 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 23rd May 2025 - 10:21 AM