![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Da, pai sunt de apreciat femeile care se ingrijesc! oi ajunge si eu in tabara aia intr-o buna zi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Mersi pentru suport Pesca!! Doamne ajuta!! pai am zis, dar e greu tare sa treaca, cate o zi fara fumat si aia ma bucura, cand mai e cate o zi d-asta razleata! vie ea si ziua aia sa-i vin de hac viciului!! Stiti vorba aia cu tara arde si baba se piaptana, eu sunt aia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) mi-am adus aminte ca asa imi zicea mama mereu cand era de facut treaba, pe mine ma apuca vreo inspiratiune...ca acum cu montatul colatrului, dar imi trebuia loc sa mai pun niste reviste! Fetele, pun aici un link, am montat un coltar si am facut poza unui scaun, sa ma laud si eu nitel (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) http://www.elady.ro/forums/index.php?showt...id=163839&# |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Hristos a Inviat!
Scuze fetele nu am mai scris , am fost scoasa din uz zilele astea.Suport supernashpa toata povestea asta cu peelingul.Acum ma chinui sa gasesc o variana de crema care sa imi fie ok. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ari (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , hai sa fie cu folos peelingul asta. Si Sarbatori tihnite!
Ce sfaturi ti-a dat tanti de pe hol in legatura cu cafeaua? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Au unele o piele ca de papusa, un corp de model, foarte proaste nu-s, dar tot degeaba, ca arata ieftin si n-au nici urma de ceva care sa le faca interesante dintr-un alt punct de vedere decat al pozitiei orizontale. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Adevarat a inviat!
Cate zile a zis doctorul ca dureaza sa se vindece? Imi pare rau ca te simti asa, e frustrant... Pupici |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Adevarat a inviat! Sper ca ti-e mai bine, probabil ca in cateva zile o sa te simti si mai bine, da' cred ca nu-ti mai trebuie peeling. Poate ca o sa arate mult mai frumos fata, de fapt ti-a fortat cumva pielea, sa apara o piele noua(startul de dedesuptul celei arse) care o sa fie probabil ca de bebelus, dar refacerea nu e de pe o zi pe alta. Cremuieste-te pana simti tu ca ti-e bine. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Va pup fetele.
Kari tantiile de pe hol suferau de cuperoza.Una din ele extrem de cocheta si frumoasa pentru varsta ei m-a sfatuit sa urmez un regim cat mai sanatos.Ea fumase vreo 20 de ani si a baut multa cafea. Si ai dreptate. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pentru mine a fost o mica lectie toata aventura asta cu peelingul.Sper ca am invatat ceva. Arat si eu mai uman acum. Misnn adevarat...nu-mi mai trebuie peeling in veci. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 3A doctorita m-a cam suparat ca nu mi-a dat prea multe explicatii despre cum sa procedez dupa.M-am pus eu pe studiat pe net si am inlocuit crema prescisa de ea care e extrem de grasa si urat mirositoare cu o crema despre care a povestit una din fetele noastre bebe_maria ca a folosit-o dupa peeling. Mai importat ca peelingul in sine e ce urmeaza dupa.Dar se pare ca medicii nu gandesc asa. |
|
|
![]()
|
|
Mai spune, mai spune, de tanti aia care a fumat si a baut cafea, ce manca sanatos? Asa ceva gen Monti presupun (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Aaa, adica te referi la senzatia in sine dupa peeling? Doctorii care nu sunt buni nu se gandesc la asta, zic eu. Exact cum e cum extractia de masele cu anestezic....Un doctor bun nu te va chinui chiar daca esti sub anestezic, va face miscari cat mai putine, nu sa "zgarmane" locul...stiind ca de fapt durerile le ai DUPA anestezie, ele nu trec asa de repede. Ma bucur ca te simti mai bine! P.S. am citit acum ce ati scris la topicul cu peeling...brrr nici nu vreau sa ma pun in pielea voastra cat de nasol e... Slava Domnului ca nu am un ten gras. Al meu e cu tendinta spre uscat, dar are si zone, specialitatea mea sunt punctele negre, dar nu ma stresez eu prea tare din cauza lor... Altceva vroiam sa spun. Eu am avut ceva probleme de sanatate si am facut un tratament cu homeopate. A fost bun, dar totusi n-as recomanda ca pot aparea niste dereglari. In schimb de 1 an fac acupunctura si sunt f. multumita in general, si nici nu da efecte secundare. Ma gandesc, ca la cat e de scump procedeul de peeling poate merita incercate niste tratamente cu acupunctura si nu e nicidecum asa de traumatizant. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Adevarat c-a inviat! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
pielea a fost traumatizata si are nevoie de putin timp sa-si revina. tin minte c-am citit undeva ca daca ai in plan sa arati bine intr-o seara anume sa mergi la un tratament cosmetic cu o saptamana inainte. Deci semnele dispar dupa un tratament cosmetic dupa atatea zile, la tine dureaza mai mult pt ca tratamentul a fost mai agresiv, cert e ca intr-un final vei fi ca o zana (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) la noi a fost azi o zi superba, insa pana sa iesim pe terasa am stat la masa in bucatarie si pt ca era cald am zis sa stam cu mai multe ferestre deschide si m-am nimerit in curent sau ce-o fi ca am stranutat de 1000 de ori deja. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) s-aveti o saptamana faina! |
|
|
![]()
|
|
Hasulica pupici. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nu stiu cum e dieta Monti dar o sa ma uit.Tare mi-ar placea sa pot incepe sa am grija de sanatatea mea. La un dintre cele doua tanti cuperoza era mostenire genetica iar la tanti frumoasa nu se stia.Ea banuia ca si din cauza faptului ca fumat si a baut cafea tata vreme. 3A chiar esti norocoasa.Tenul gras este pacoste adevarata. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Azi sunt rozalie.Intr-o luna se raface pielea complet.Asa ca mai am.Dar bine ca am scapat de ce e mai rau. Zilele astea nu am mai tras nici o linie.Sper sa reusesc sa recuperez. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
V-aduceti aminte de episodul din Sex and the City in care Samantha si-a facut nu stiu ce fel de peeling si a aparut la o nunta sau la nu stiu ce festivitate rosie ca un rac la fata, dar cu o palarie frumoasa tare in cap? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Cuperoza e intr-adevar "ajutata" de nicotina, cafea, condimente iuti, alcool, sare, plaja, schimbari mari de temperatura. Nu stiu, dar eu una mai vreau si sa traiesc, nu numai sa am nu stiu ce ten minunat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 07:11 AM |
|