![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kari m-ai facut sa rad reamintindu-mi episodul ala.Nah asa arat eu acum.Si ce dor mi-e de niste episoade din Sex and the city!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
O sa fie distractiv maine la birou cand o sa apar si eu ca pucelusa Piggy rosiatica plus niste kile in plus. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) O sa incerc sa nu ies prea mult in evidenta saptamana viitoare. Kari ai tu dreptate.Cel mai greu e sa renunt la cioco la care musai sa renunt si marturisesc ca manac nu nu gluma.Vreau sa incerc cafeaua fara cofeina sa vad cum e.Daca are acelasi gust...a ei sunt. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Hristos a inviat, Ari!
(IMG:http://www.elady.ro/showphoto/felicitari/29_paste4.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cafeaua fara cofeina are acelasi gust ca aia normala. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Adevarat a Inviat Di! si multumesc pentru ouale rosii...
Kari multam de confirmare.No eu incerc sa trec atunci pe asa ceva.Eu gustul cafelei il savurez nu senzatia de trezire pe care mi-o ofera ea...cel putin asa cred.Imi imaginez ca sunt hyper si fara cafea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
eu am renuntat la cea fara cafeina de ceva vreme, imi da palpitatii si-o senzatie de sufocare neplacuta. Si eu sint hyper de la mama natura (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ador mirosul si gustul cafelei. Cat am fost insarcinata n-am baut caci cea fara cafeina incercata nu mi-a placut dar faceam zilnic cafea si-o plimbam prin casa sa miroasa a cafea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si sotul meu nu bea defel apoi Ari bea ceai verde ca este antioxidant si daca tot trebuie consumate lichide multe (secretul unui ten frumos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) macar sa inghitim ceva care ne folosteste dublu. s-aveti o saptamana faina (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hristos a Inviat, fetelor!
Am aparut si eu, am mai dat cate o "fuga" pe-aici, zilele trecute, dar n-am avut timp sa scriu. Am petrecut sarbatorile minunat, demult nm-am mai avut asa sarbatori, cu toata familia. Vorba lui unchiu-meu, cand ne strangem noi toti, punem de-o nunta. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ma duc sa mananc, ma vin mai tarziu. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) toate fetele. |
|
|
![]()
|
|
Pesca te pup! :)Ma bucur sa aud ca ti-a fost bine.
Hasulica maine purced si eu la cumparaturi. Pfua ceaiul verde nu il suport.Nici pe cel verde. Cel de iasmin in schimb imi place desi am avut probleme si cu ala la inceput. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
pesca pusi
Ari cel verde aici se gaseste si cu arome: menta, iasomie etc. Eu am nimerit de data asta unul care are un soi de gust neutru, ceea ce e perfect pt mine careia nu prea-i plac ceaiurile ...ca sa nu zic deloc. A si sa stii ca ciocolata este ucigatoare pt ten. si eu sint mare amatoare de ciocolata, M-A-R-E (chiar ma minunez ca exista lume careia nu-i palce (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ) insa de cate ori mananc imi apare cate ceva ici si colo pe fata. Asa ca mananc cu masura ca n-am incotro (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Pfua Hasulica eu sunt inebunita dupa ciocolata cu martipan. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) O sa urmeze o perioada grea pt mine avand in vedere ce regim vreau sa imi impun.
Ceaiul verde nu-mi place deloc.Orice arome ar avea. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Si stiu ca e sanatos si ma enerve eu pe mine ca nu mi-l place. |
|
|
![]()
|
|
la cele cu martzipan Mozart sint bune.
cat despre ceai spui in gand "e bun. e bun, e extraordinar de bun" te tii de nas si bei. simplu!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd May 2025 - 12:09 AM |
|