IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

89 Pages V  « < 50 51 52 53 54 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Un fel de ganduri...despre prietenie pentru o viata, Jurnalul Arianei
scumpic
post Apr 28 2008, 05:36 PM
Post #511

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 2,663

Hristos a inviat!
Eu m-am intors astazi si am intrat direct aici.Am avut un Paste foarte linistit, in curte la bunici unde sint numai flori si iarba si pomi.Mincarea am pregatit-o eu cu mama mea si toate au iesit tare bune.A! si m-am luat cu bunicul si beam dimineata cite o cescuta de tuica inainte de masa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ca sa-i fac lui placere, dar dupa aia mincam ca si cum nu mincasem de o saptamina. (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif)
Am citit ce ati scris, ma bucur ca ai scapat Ari si ai fost tare ca ai avut curaj, acuma putina rabdare si cred ca o sa arati tare bine( desi mie imi pare ca arati foarte bine din poze).Si eu cred ca frumusetea interioara conteaza cel mai mult, am vazut oameni uriti care erau tare simpatici si parca nu te puteai dezlipi de ei si pina la urma am vazut ca vorbind, li se deschideau fetele si ochii si pareau din ce in ce mai frumosi.
Si am vazut femei tare frumoase dar care parca deveneau urite prin vorbe si gesturi pentru ca nu spuneau decit rautati.
Nici mie nu imi place ceaiul verde, am baut chiar saptamina trecuta intr-o zi si l-am dat afara instantaneu, mi-a facut greata.
Go to the top of the page

+Quote Post
Ariana
post Apr 28 2008, 06:00 PM
Post #512

Membru de Onoare

Group: Incurabil
From: Timisoara
Member No.: 15

Adevarat a Inviat!
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bine ai revenit Scumpic!
No io e clar ca sunt un pic dusa cu pluta la faza asta cu peelingul.In miracole de genul asta am destula minte sa nu mai cred.Nah am facut troanca.:)Asta e.Astept sa ma vindec.Arat ca o gaina jumulita momentan.
Pana la urma mi-a fost buna odihna totala din perioada asta.Mi-am inchis telefoanele de deprimata ce am fost si m-am uitat la tv si am mancat...Mozart .:)Sunt preferatele mele.

+Quote Post
3A
post Apr 28 2008, 09:11 PM
Post #513

Incurabil

From: Toronto
Member No.: 3,077

Adevarat a inviat!

Kalua, m-ai facut sa rad, n-am vazut serialul respectiv, dar mi-o imaginez pe tipa (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Ari, hai ca parca suni nitel mai bine

Scumpic si Pesca ma bucur ca v-ati simtit bine de Sarbatori!

Cleo, mie imi place ceaiul verde mai mult decat cel negru. Nici eu nu sunt fan ceaiuri, dar pentru ca sunt bune la sanatate, mai beau din cand in cand cate o cana. Bine ar fi sa ajung sa inlocuiesc cafeaua cu ceaiul, dar mai e pana atunci...

Am reusit sa ma inscriu la curs, altul decat cel initial...Marti incep, am niste emotii...de nu va zic, si sunt si curioasa cum o fi!
2 luni o sa am "fun"

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Ariana
post Apr 28 2008, 09:52 PM
Post #514

Membru de Onoare

Group: Incurabil
From: Timisoara
Member No.: 15

Azi am avut ce am aut cu "pfua".
Intre timp,dupa 3 zile de arest am parasit surghiunul si am ajuns si la ai mei care nu au stiut nimic despre megaprocedura vietii mele.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nu va spun cum am condus ... ca o manelista cu geamul deschis,cu viteza si cantand din toti rarunchii muzica anilor '70.Deh niciodata nu am fost in trend cu generatia mea house si chestii de genul asta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

3A...curaj o sa fie bine.Eu sunt o adepta a cursurilor de orice fel pentru ca invat mai bine in grup si e prilej de sopcializare si iesire din cotidian.Parca si tu 3A spuneai la un moment dat ca iti place modul asta de a invata.

Am cunoscut pe forumul "de baieti" cum ii zic eu softpediei o DOAMNA fabuloasa.Si scriu cu majuscule DOAMNA pentru ca a tot repectul pentru ea desi ne tutuim.Stranbunica ei a petrecut ani buni la curtea regala din Afganistan si are un jurnal al acelor ani care mie mi s-a parut fabulos.Vazand dragul meu pentru India si lectura l-am primit in format PDF.I-am propus sa ia legatura cu Di si sa ne scrie si noua aici un articol.
Si ma gandeam acum...atatia oameni frumosi sufleteste am cunoscut pe forumuri!Oameni pe care fara net nu as fi avut niciodata sansa sa ii intalnesc in viata reala.Si...ma bucur.

+Quote Post
pescarush
post Apr 28 2008, 10:12 PM
Post #515

Musafir

La ciocolata m-ati prins si pe mine. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Atata doar ca am mai redus cantitatile, de cand tin regimul Montignac si mananc (in general) ciocolata cu cel putin 70% cacao. Asta nu inseamna ca nu ma mai scap si la cealalta, cateodata. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Ariana, si eu am avut zile grele cand m-am lasat de ciocolata (mai rau decat cand te lasi de fumat (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) ), dar am reusit, in linii generale. Totul este obisnuinta. De aia daca scapam, scapam de multe obiceiuri proaste.
Ceaiul verde e prietenul meu, la job imi fac zilnic cate unul (nu vreau sa beau mai mult), dar acasa ma mai ia lenea.
Si eu am cunoscut multe fete deosebite pe forumuri, mi-am facut chiar si o prietena foarte buna, pe care apoi am vizitat-o si acum vorbim des la telefon.
Ariana, ce au spus ai tai cand te-au vazut? Eu zic ca se va curata tenul, dar e nevoie de timp.
Scumpic, ma bucur ca ai petrecut bine. Eu n-am mancat prea mult, nu-mi place senzatia de "pietre in burta" sau chiar de rau, de sarbatori.
3A, pe tine era sa te uit. Bafta cu cursurile! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Va fi un pic mai greu, dar se poate! Tin pumnii!

This post has been edited by pescarush: Apr 28 2008, 10:13 PM

+Quote Post
Cleo
post Apr 29 2008, 01:19 AM
Post #516

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

3A ce curs? daca ai spus pe aici am pierdut firul. bafta multa!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

ceaiul negru nu seaman la gust cu ceaiul verde iar la acestea din urma depinde si cine il produce. o colega imi spunea ca i se pare ca are gust de balta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ...mie nu mi se pare

si eu mi-am gasit cativa prieteni pe forumuri si ne-am petrecut de multe ori si in viata reala. Din pacate uneori iti ies in drumul asta virtual si oameni pe care mai apoi ai fi preferat sa nu-i cunosti vreodata.

la ciocolata am prins si eu gustul si la cea amaruie si-am constatat ca o ciocolata poate fi extraordinar de buna sau extrema cealalta, nemaipomenit de fada

+Quote Post
3A
post Apr 29 2008, 01:32 AM
Post #517

Incurabil

Cleo, n-am spus (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) e un curs de "project management". Dar am emotii ca n-am mai fost la un curs si exam. implicit, de vreo 15 ani...

Daa, si pe mine m-a invatat PEsca la cioco de 70%. La inceput mi s-a parut amaruie, dar e buna, ca-ti taie pofta sa mananci multa si in acelasi timp are proprietatile ciocolatei.

+Quote Post
Cleo
post Apr 29 2008, 02:35 AM
Post #518

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

3a bravo! buna patalamaua asta in portofoliu. si pana la urma 2 luni trec repede.
si eu trebuie sa m-apuc de invatat iar cursurile sint sponzorizate de companie. din pacate asta pe care il am acum e cumplit de plictisitor. L-as face pana vine mama sa-i fac o supriza altfel nu mai scap de ea pana nu merg la examn (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ...bine si dupa asta mai sint cateva, vreo 12-14... insa daca trebuie, trebuie.

e ceva care pocneste in casa. doamnee ce ma enerveaza! mi-a stricat somnul intr-o noapte pe la 2 si-acum iar se aude. nici teava nu-i, e un pocnet scurt dar sonor (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ...imi pun vata in urechi poate n-oi auzi nici ceasul cand suna (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
3A
post Apr 29 2008, 03:30 AM
Post #519

Incurabil

Hahahaha, Cleo, mama vine in iunie si tot d-aia am tras tare, ca altfel imi facea capul mare!

Da, dar sunt 8 cursuri pana la certificare...asa ca-i cale lunga...

Ai si tu o groaza de cursuri...e cumva vreun ordin, cum e cel al inginerilor, de ex.? sau tot asa pentru certificare.

Cleo, mami, o pocni lemnul din pereti, ca s-a schimbat temperatura destul de brusc...
Eu mai dau si cu apa sfintita din cand in cand in casa, si parca mi-e mai bine (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si eu am probleme cu trezitul...
Nu merge cu doape, asa-i.

+Quote Post
pescarush
post Apr 29 2008, 01:40 PM
Post #520

Musafir

Cleo, si la mine pocneste ceva in casa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (deci nu sunt eu dusa... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ), dar nu prea bag in seama.
Bafta fetelor cu cursurile, eu m-am cam saturat de ele, mai am de luat 2 seminarii (scumpe ca naiba), dar mi le plateste compania, asa ca cred ca mi le iau la toamna. Doar ac trebuie sa-mi petrec vreo 4 zile pe-acolo. Si-apoi voi fi si eu certificata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu n-am probleme cu somnul decat in perioade de maaaare stress, acum sunt ok, din toamna trecuta n-am mai avut probleme. Dar e groaznic sa te uiti pe pereti noaptea ore intregi.

+Quote Post

89 Pages V  « < 50 51 52 53 54 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st May 2025 - 11:44 PM