IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

89 Pages V  « < 52 53 54 55 56 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Un fel de ganduri...despre prietenie pentru o viata, Jurnalul Arianei
Cleo
post Apr 30 2008, 12:58 AM
Post #531

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

pai sa ne fi vazut sambata la spalat geamuri. eu pe dinlautru el pe dinafara si eu ii povesteam ceva si-l priveam in ochi de aproape cu geamurile intre noi si el de la zgomotul masinilor n-auzea nimic dar nu-i bai ca nici nu ma intrerupea. mi-a zis mai apoi cand am deschis geamul " n-am auzit nimic" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ...bravos!
Go to the top of the page

+Quote Post
3A
post Apr 30 2008, 01:02 AM
Post #532

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Toronto
Member No.: 3,077

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Misto!! E ardelean sotul tau, asa-i?!

Macar nu ti-a stricat fericirea! te-a lasat omul sa vorbesti!

Apropos de faza asta, fi-miu in ultima vreme mi-a prins "spilul" si cand ma vede nervoasa ma intreaba de vorba sa mai pove nu stiu ce...
pana cand m-am prins ca de fapt eu povestind ma calmez, si el ma intreaba doar sa-mi faca placere mie, nu ca moare dupa povesti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Cleo
post Apr 30 2008, 01:08 AM
Post #533

moderator

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) cati ani are baietelul?
fii-mea daca o cert, ma asculta cateva minute si-apoi schimba subiectul atat de brusc cu o intrebare la care TREBUIE sa raspund ca uit ca de fapt eu eram "suparata"

eu sint ardeleanca sotul meu e buzoian dar dintre noi 2 eu is cea colerica (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
3A
post Apr 30 2008, 01:13 AM
Post #534

Incurabil

Face 11 ani in vara.
Da, sunt mortali cum reusesc sa se adapteze la situatii.

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) M-am prins ca tu esti colerica, de cand ai zis cine da indicatii!

+Quote Post
Cleo
post Apr 30 2008, 01:56 AM
Post #535

moderator

multi inainte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) acum am citit cum si-a decorat camera.
fiecare cu ce-l doare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) zana mea are printese pe pereti. sint niste colante pe care le muti incolo-incoace (slava Domnului ca se pot muta ca altfel jumulea peretele de cate ori le-a mutat din pozitia initiala (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) )...era si mobila plina cu aptibilduri dar la un moment asa multe a lipit incat am zis no, HOPA si-am venit cu peria (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) si le-am facut disparute (IMG:style_emoticons/default/victory.gif)

Ari poate vedem si noi aranjamentele din camera lui kalua ... mi-s curioasa! ce sa fac? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
la super market cand stau la rand la casa mereu reviste de design interior rasfoiesc si visez cai verzi pe pereti pana imi vine randul

+Quote Post
3A
post Apr 30 2008, 02:33 AM
Post #536

Incurabil

Mersi la fel! A ta are 5 ani? Sau am retinut eu gresit?

Asa, fiecare cu ce-l doare. Baieti destepti astia pe aici, eu imi amintesc ca am cam kumulti peretii pe acasa cu postere lipite in colturi, cu scotch (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Pana la urma ma limitam doar la usa, ca acolo nu ramaneau semne chiar asa.

Si eu am o placere pentru design interior. Chiar mi-am cumparat cateva reviste d-astea, si cand sunt deprimata ma uit ca aia micii la poze (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Pesca, tu cate cursuri ai luat pana acum?
Pai hai urneste-te si tu pe invatat, ca e mai fain cand invatam in grup (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Asa e, Ari, imi place mai mult curs in clasa decat citit singura.

+Quote Post
Ariana
post Apr 30 2008, 10:08 AM
Post #537

Membru de Onoare

Group: Incurabil
From: Timisoara
Member No.: 15

Fetele va pup

Kari in ce mod vrei tu.Ceva de genul...

http://www.flickr.com/photos/ari_ariana/2453378363/

Poti sa o faci si in paint,in word numai sa imi dai dimensiuni si eventual sa imi spui daca te-ai gandit la ceva special.Ca pot trasnpune mobilarea in 3D asa cum o am la apartamentul acela cu bordeaux.Si putem face mai multe variante.
Te-ai gandit de unde sa cumperi mobilierul sau il ai?
Da-mi mai multe detalii.

+Quote Post
kalua
post Apr 30 2008, 10:42 AM
Post #538

Musafir

Ari, saru' mana! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sambata mergem sa vedem de mobila, la cel putin trei magazine (as vrea si la Ikea, dar nu stiu daca ajungem si acolo). Ma inarmez cu pozarul. Si dupa aceea, in functie de mobila, trebuie aleasa culoarea peretilor si a covorului. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Copilu' vrea pereti traznitori, cred c-om face numai unul cum vrea ea. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) In orice caz ma sfatuiesc cu voi inainte de a face vreo miscare.

+Quote Post
Ariana
post Apr 30 2008, 11:04 AM
Post #539

Membru de Onoare

Group: Incurabil
From: Timisoara
Member No.: 15

Kari ia si pliante cu dimensiuni si...las-o pe fetita sa aleaga. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) E lumea ei acolo.
Caut pe compuri.Aveam ceva imagini faine legate de camerele de copii.Sunt subiectul meu preferat.
Mie Ikea mi se pare ok la pret si iti ofera solutii facile si faine de mobilat.La voi e fain ca aveti de unde alege.
Stiu ca aveau o masuta super pentru camerele de kinderi.Una care avea intr-un colt si o sticla ,lumina sub ea si astfel ii ajuta pe cei mici la dense si chesiute de genul.Ma uit sa vad daca o gasesc pe site.

+Quote Post
pescarush
post Apr 30 2008, 01:45 PM
Post #540

Musafir

Sunt pe-aici si eu. Chiar daca nu intervin intotdeauna, sa stiti ca va citesc.
3A, eu am luat 4 cursuri si imi ajung. As mai putea lua inca 12 cursuri, dar m-am saturat si nu vreau sa mai invat. Imi ajunge. Ca sa nu spun ca la sfarsit ar trebui sa merg sa dau un examen national, sa stau o saptamana in site-ul lor. Chiar nu mai am chef. Daca mai iau seminariile acelea sunt ok.
In rest, doar cursuri de hobby mai am de gand sa iau. Deocamdata! Atata timp cat primesc o certificare cu cele 4 cursuri si 2 seminarii, si nu aspir la top level management (vreun VP sau director, sau mai stiu eu ce), e ok.
Va pup, ma intorc la ale mele.

+Quote Post

89 Pages V  « < 52 53 54 55 56 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st May 2025 - 03:04 PM