![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Si io va pup de aici dintre liniile mele.
Tare greu ma reintorc la treburi. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) As vea chef sa ascult muzica faina si sa scriu. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
pup si eu fetele!
Ari, acu' nu vreau sa te tentez, dar o pauza mica, poate faci de muzica. Si apoi ai spor mai mult la invatat! Aha, m-am lamurit Pesca. Jale mare cu cursurile astea (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
3a, cupilu are 8 ani e in clasa a 2-a ..heeheee facem lectii in fiecare seara, citim scriem artimetica .... scaderi de-alea complicate (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
avea 5 ani cand a aparut forumul. Ari pofta vine mancand (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) muzica faina? ce muzica va place voua? uite una ritmata `something to talk about' cu Bonnie Raitt. si fata mea de la ikea are mobila. am luat alba, peretii i-am vrut culoarea caisei deci e un soi se somon caisiu. I-am pus si perdele albe si draperii la fel dintr-u bumbac mai plin (tot ikea). Tat-su (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) a facut galeria din lemn, eu am dat-o cu lac. Deci culori din camera sint alb, caisiu si culoare lemnului. Covorasul tot de la IKEA ceva de lana mai batut asa, cu carouri bejulii. culoarea untului cumva. insa per total se potrivesc toate. Ar mai fi de retusat cate ceva dar o mai las vreo 3-4 ani. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Aaa, e maricica, sa-ti traiasca! Fata cuminte, cu lectiile! eu cu al meu am mai avut lupte, si inca mai am, dar mai putin parca...
Al meu are in camera un bunk-bed (pat d-ala cocotat), el si l-a ales cu rama metalica. Acum nu mai e asa incantat cu el, ca s-a marit, dar bujetul nu-mi permite inca sa-i schimb mobila. Are o draperie faina de catifea cu dungi late maro, bej si alb (tot de la IKEA) si un covor fain verde. L-am avut intai in living, dar i l-am dat lui. Ei, faina melodia. Mie imi plac tot felul de muzici, si Lordul dansului, Loreena McKennitt dar de zbantuiala sunt moarta dupa anumite melodii ritmate. Va pun si voua una, dar sa nu radeti de mine :blush: http://www.youtube.com/watch?v=jCkreDkOveg Hai ca Ari a zis ca are linii de tras si noi ii facem pofta de o pauza :P :kiss: |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Fetele intru doar sa va spun ca va pup si sa imi cer scuze pentru absenta mea de pe aici.Am fost un pic ocupata zilele astea si seara m-a cam doborat astenia de primavara.
In weekend cred ca am sa lipsesc. O sa-mi fie dor de voi! |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ariana, sa ai un week-end frumos.
Eu merg maine la un botez, iar va fi o zi (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) De dimineata il duc pe praslea la inot, apoi fuguta la coafor si sper sa ajung si la ceremonie la biserica, incepe la ora 2. Am niste week-enduri incarcate, week-endul urmator tinem ziua lui praslea, deci iar va fi de alergatura. Dupa aceea, sper sa ma mai linistesc. Va pup si eu, nu stiu cat timp voi avea sa intru in week-end, ca lucram si la proiect cu cel mic, toata casa. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Taica-sau il ajuta sa construiasca un castel medieval, ma-sa e cu prezentarile si plansele, iar el (personajul principal) pe-acolo pe langa noi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ei, bineinteles ca el si-a facut research, a scos ce era de scos, nu credeti ca-i dau mura-n gura, acum suntem la faza de "cosmetizare". Si va trebui sa-l duc la scoala in ziua in care are de predat proiectul, ca nu-si poate duce castelul in school bus (e cam mare). (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Abia astept sa scapam de el. |
|
|
![]()
|
|
Ei, m-am linistit, credeam ca v-a speriat melodia mea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ari, cred ca deja ai plecat, distractie placuta! Pesca, hai ca poate o fi fain la botez, mai pove si tu diverse, mai vezi alte fete (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Succes la proiectul cu castelul medieval! poate ii facem o poza,d aca mai rezista pana weekendul viitor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai n-am spus ca nu e fain la botez, sunt convinsa ca ne vom simti bine, doar ca ziua va fi foarte incarcata. Si tocmai m-a sunat o cunostinta, ca vin si ei pe-aici dimineata,s a ne vada, pentru o jumatate de ora, ca au drum prin Kitchener (vin de la vreo 100 km). Nu ma deranjeaza, doar ca nu stiu cum ma impart maine in atatea parti.
Castelul nu stiu daca va fi acasa, 3A, daca-l duc vineri la scoala, nu ma pot duce sa-l si iau. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
va pup si eu.
am fost foarte ocupata la serivici si acasa la fel iar cand in sfarsit se face liniste in casa nu mai am chef decat sa-mi iau cartea si ma duc in pat. am ajuns si eu la Paula si-mi place. 3a cel de sus e un pseudo-motiv ... de fapt asa tare m-ai speriat ca de-abia acum mi-am revenit ...pfuuu (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) .... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cum e la curs? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) pesca distractie placuta la botez. |
|
|
![]()
|
|
Aha, am inteles acum la ce te referi, Pesca.
Cleo, marti incep cursul, va spun precis cum a fost! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) e bine daca nu v-ati speriat. PE mine m-au scos niste prietene in oras! a fost tare fain, am stat la povesti abia acum am ajuns acasa. Si maine ma trezesc la 8 sa scot catelul la plimbare (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) E musai sa citesc si eu pe Paula, ca prea o laudati (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) pupici |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st May 2025 - 08:08 AM |
|