![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
credeam ca martea care a trecut incepi. bafta atunci!
aseara am trebaluit in gradina cu sotul meu. gazonul din fata casei arata groaznic e plin de papadie, muschi (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) si mai nou e uscata iarba. am aflat si misterul tot locul e infestat cu viermi albi (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) si asa m-am scarbit de ei ca toata noaptea i-am visat. cat despre carte, Allende mi-a placut foarte mult in filmuletul pe care l-am pus pe aici pe undeva si de atunci mi-a zis ca trebuie sa-i citesc cartile. si ma tziu de cuvant (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Fetele va pupic si scriu si eu rapid despre weekendul meu special.Asta ca sa nu imi pierd din idei si din farmecul din ganduri. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ca o "banatzanca cu tzoalilii mele" cum se spune pe aici intotdeauna vizitele mele la Satul Mare au o iz de poveste din alte vremuri. De fapt cel mai frumos sunet de colind l-am auzit acum doi ani in biserica din Sapanta de Craciun."O ce veste minunata" a sunat infiorator de frumos atunci.Tot acolo am fost impresionata cand preotul a indemnat lumea ca la urmatoarea slujba sa imbrace portul popular. Mi-am dorit sa revad Sapanta primavara.Nu a mai avut acelasi farmec in schimb tara Oasului cu ale ei casute altfel si galbenul coplesitor al papadiilor parca scapat din pensula unui artist suparat...superb totul. Imi plac oamenii din zona aceea.Regret ca nu am ajuns sa fac mai multe poze oamenilor de acolo.Par personaje de poveste. Manastirea Barsana e cea mai frumoasa manastire pe care am vazut-o pana acum.Infiintata dupa 1990 pe locul unui vechi lacas de cult,tinuta de 12 maicute m-a lasat fara cuvinte.Si am sa pun pozele sa vorbeasca in locul meu.Chiar simt ca ale mele cuvinte sunt mult prea sarace pentru a descrie,stari,culori... Are dreptate un prieten cand spune ca Maramuresul e de basm. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce ma bucur ca a fost frumos!
Asteptam cu nerabdare pozele! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Kari te pup...sa-mi trimiti schita. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Am uitat sa spun ca la Barsana am vazut cel mai frumos muzeu de manastire din lume unde am avut voie sa fac o multime de poze si ni s-a spus si povestea manastirii de basm. Cele mai prietenoase calugarite raman insa cele la la manastirea de la Sag atat de draga sufletului meu. Cele de la Barsana si cele de la Tismana sunt mai ciudate.Poate faptul ca sunt invatate le da un anumit aer...sa-i zicem mai special. Ale noastre (le spun asa pentru ca sunt de la noi de aici (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) sunt joviale si comunicative.Ti-e drag sa stai alaturi de ele. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Ari pusi. cum iti e fata?
am cautat imaginea manastirii Barsana si-am avut o revelatie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) navigand mai demult pe internet am dat de niste fotografii din Romania, in principal din natura dar si locuri (cu cladiri) pitoresti si stiu ca era si imaginea manastiri insa ori n-am retinut eu numele ori nu era indicat dar imaginea m-a fermecat. Parca-i dintr-o poveste (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ai mei stau in Harghita, deci la o aruncatura de bat pana la urma. Data viitoare cand ajung acasa o sa merg s-o vad cu siguranta. kalua am visat c-ai luat mobila? sau ai reperat-o doar? daca tot ati facut publica reamenajarea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sa ne arati ce-a iesit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ariana, ma bucur ca ai avut un week-end placut. Cleo, exact la asta ma gandeam si eu: oare cum i-o mai fi fata Arianei? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Noi ne-am simtit foarte bine la botez, a fost o oaza romaneasca, cu muzica roamaneasca, e buna cate o "gura de aer romanesc" din cand in cand. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Eu sunt bucuroasa tare ca mi-am luat cadoul de ziua mea (chiar daca cu intarziere), un aparat foto Sony Alpha 200, cu lentile 18 - 70 mm (lentilele 70-300 mm urmeaza anul viitor, dupa ce ma familiarizez intai cu astealalte si se mai strang niste bani). Sunt de-a dreptul incantata, acum ma apuc de studiat mai serios. (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) Ne-am dus sa-i luam cadou celui mic de ziua lui (joi implineste 10 ani) si am gasit un deal bun la aparatul asta, asa ca n-am rezistat tentatiei. I-am luat si la praslea un computer, ca si-l doreste de vreun an, acum e in culmea fericirii, il ajuta pe taica-sau la instalat una-alta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gata, am dat raportul pe week-endul asta. Va pup. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) P.S. Kalua, si eu astept sa vad camera Ninei. This post has been edited by pescarush: May 5 2008, 01:13 AM |
|
|
![]()
|
|
Va pupacesc.
http://picasaweb.google.com/ariana.arsa Am pus pozele de aseara dar am uitat sa semnalizez. Fata mea e ok.Multe creme fotoprotectoare,demachiat in fiecare seara.E ciudat ca tot apar schimbari.Ba mai apare o pata,ba dispare,ba fata arata superok.Oi vedea ce iese. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu sunt un pic nervoasa ca numi iese acoperisul la un proiectel de-al meu.Il tot trag de urechi de vreo 6 luni in conditiile in care o casa simpla pot sa o fac si intr-o zi.Faza e ca am o antipatie si pt client si pt casa si pt tot.Si ma inebuneste efectiv casuta asta.Sperrr sa o termin ca am depasit toate termenele din lume deja. As lucra la orice numai la ea nu. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Acum asa ca o sugestie, desi tare mi-e teama ca sunt influentata si de trendul de aici-in Romania e o mica obsesie pt Nikon ,eu Nikon D40X as recomanda asa ca aparat semiprofesionist pentru familie,chiar si pentru un adolsecent ce descopera pasiunea asta a fotografiei.Mi se pare ideal. La noi e razboi in cuplu acum.A facut si al meu o pasiune pentru fotografii si saptamana asta mai achizitionam inca un aparat probabil la fel ca al meu Kitul de la D80.Si pe langa asta pe masura ce mai invatam ne vom lua si obiective. Adevarul e ca dupa ce ai pe mana un aparat de genul asta si vezi cum iti poe iesi pozele...nu mai poti cobora stafeta.Asa ca dupa ce eu m-am crizat o tura ca bagam o goraza de bani in aparate am inceput sa inteleg. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Ariana bine ai revenit!
Frumoase poze, chiar e un loc de basm acolo.Mi-a placut mult peisajul din jurul manastirii, muzeul, cimitirul.. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Si iti statea tare bine in iarba intre florile galbene. Ma bucur ca fata incepe sa-si revina. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pozele de la Barsana m-au cucerit total. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Va spun cu camera mai tarziu. |
|
|
![]()
|
|
Ari superbe pozele! parca-s locuri dintr-un tablou imaginat.
iar catelusul alb e (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st May 2025 - 07:28 AM |
|