![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Ce poze faine Ariana. Cea cu catelul e atat de sweet.
Daca nu-ti place casa aia ce ai amanat-o daca poti paseaz-o la altcineva, cand n-ai tragere, nici nu-ti vine sa faci mare lucru pt. respectivul lucru. Pescarush si eu m-am uitat chiar ieri la un Olympus da' era scump, da tare mi-au ramas ochii la el, la un mom. dat o sa-mi iau si eu un aparat mai profi. Focala ( intervalul care e in mm scris pe marginea lentilor) cu un interval cat mai mare iti da multe optiuni de a face poze, de la macro adica imagini de detaliu pana la panorama 360 grade. Asa ca una peste alta sunt multi bani dar face toti banii un aparat mai scump. Cand esti incepator e bun si unul nu asa pretentios dar cu cat citesti mai mult despre fotografie iti dai seama ca te ajuta mult mai bine un aparat mai performant. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
La asta m-am gandit si eu Master. Deocamdata, sunt ok, pana intru mai adanc in problema. Acum, sunt si aparate de 2500$, iar lentilele costa in jur de 3000 (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) . Ala, pe cand ma fac paparazzi. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Vad ca fiu-meu cel mare e interesat, asa ca am si companie la invatat. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Acum ma cam (IMG:style_emoticons/default/crazy28.gif) uit asa la unii termeni in engleza, eu ii cunosteam in romaneste, din tinerete. Oricum, nu mai incerc sa le gasesc echivalentul demult, ii invat direct in engleza si, la fel ca si la job, terminologia o stiu numai in engleza. E un pic mai greu pana ma obisnuiesc, dar daca ma apuc serios de citit, ma adaptez din mers. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Fetele va pusilesc asa pe fuga.
Nu ma prea trage ata la scris in ultima vreme.Mult de lucru,maine iar alerg pe la cursuri,vine sesiunea si dizertatia. Fetele la voi e inca tare fain ca aveti preturi decente la aparate si la tzoale si la tot.Cand vad ca preturie din Romania sunt de-a dreptul nesimtite in comparatie cu ce e pe afara ma enervez dar...asta e. Ma bucur din suflet ca va plac pozele.A fost intr-adevar un weekend frumos. Eu cand ma mai uit pe unele siteuri ale fotografilor amatori de pe aici de pe la noi imi vine sa imi pun aparatul in dulap. :)Conteaza mult sa ai timp sa te documentezi si sa o faci cu multa perseverenta.Ma bucur sa descopar faptul ca in ultima vreme am mai achizitionat cunostinte insa devin in acelasi timp frustrata ca nu acord fotografiei timpul pe care mi l-as dori. Pfua...catelusul ala m-a inebunit.Tare mi-as dori si eu o mogaldeata din aceea insa...din nou lipsa de timp plus ca am mai avut o experienta cu un caine in apartament si recunosc faptul ca nu e prea ok oricat de mult l-as iubi. Aaaa tata e de ieri elev si...a venit incantat de la curs. :)Ma bucur f tare.Sper sa nu isi piarda entuziasmul. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
ZIC CEva foarte pe fuga .... in w-end am vazut la drug store-ul de langa noi Olympus la 109$ 3xzoom; si la 149$ cu 8xzoom. aparatul la 2500$ e pt profesionisti cu siguranta. Eu mai mult de 200$ n-as da. ati vazut ce poze fermecate face la mancare? pai ce-mi trebe mai mult? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cleo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) desi mancare ca a ta n-o sa fac niciodata, pe aparat am dat 800$ (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Normal ca ala de 2500 $ e pentru profesionisti, si cum nu ma simt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) am mai amanat. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Olympus-ul pe care l-am vazut era 700 euro. Eu as da, inainte sa il am pe asta de acum, am avut unul semiprofesional tot vre-o 600 euro a fost l-am primit da' vreau sa zic ca nu se compara pozele ce le facea ala cu astea ce le face asta de acum. Nu avea delay de loc apasai pe buton facea poza, asta al meu are si tot Olympus e. Delay-ul ala ma incurca, ca uneori cand oamenii sunt in miscare nu pozez ce vreau eu, pozez ce vrea el. Plus ca eu cateodata simt limitarea de la aparat.
Si eu sunt indragostita de Olympus nu cred ca o sa-mi schimb optiunile la alta marca. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Hmm incep sa ma simt Nikon-ista convinsa si nimeni nu ma baga in seama (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Glumesc.
Cleo daca gasesti prin vreun magazin un Nikon D40x ia-l un pic la puricat e un aparat semiprofi dar super superok.Tata gagicului meu il are si face pozulici tare frumoase.Si Canon 350 e un aparat super si la un pret extrem de ok in momentul de fata. Mie nu imi place sa citesc in engleza drept urmare am rasfoit tot netul asa,am mai furat informatii de la unii si de la atii si am ajuns pe fototarget.ro care din punctul meu de vedere pentru cineva pasionat de fotografie si dispus sa ofere timp pentru asta e locul unde gasesti cea mai utila si stufoasa informatie despre foto.Si au oamenii aceia niste poze de am spus... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) imi pun aparatul in cui. Curaj sa imi fac acolo un cont si sa imi pun pozulicile la comentat nu am pentru ca zic eu ca mai am multtt de invatat.E interesant modul elitist in care isi selecteaza ei membrii dar imi plac mult pentur ca pun la dispozitia popurului ditamai informatia megapower. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cei de pe forumul sofpedia m-au ajutat sa devin Nikon-ista dupa ce am trecut prin Faza de Canon-ista si Pentax-ista. Missn si eu am fost indragostita de Fuji-ul meu si inca il privesc asa cu drag ca am absolvit cu ele grupa mica in ale fotografiei. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Aradeanul asta iar imi place la nebunie ca fotograf...si dupa ce ca face poze misto mai are si talent la scris. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ariana, eu te ascult, zi mai departe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Adevarul este ca si eu ma uitam la Nikon si Canon, dar Sony asta a avut deal bun (aprox. 200 $ off) si de aceea m-am decis sa-l iau. Kalua, albinuta aia e (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) superba. Si imi place biciclistul. |
|
|
![]()
|
|
Mie imi plac pozele aradeanuluiiii.
Kari sper sa nu te superi.Eu is mai dramatica... asa. Imi amintesc ca ne-am intalnit la un moment dat mai multe gagici din Timi cu Fhanel cel de toate zilele (s-a perindat el la un moment dat si pe la noi dar in final a dezertat pe alalat forum- ce saracie ati cenzurat cuvantul care incepe cu e si se termina cu a? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ca eu chiar sunt impartiala ba chiar am luat si ban dincolo ala un moment dat pentru campanie elecorala!Fetele de baza stiu despre ce vorbesc) si ne-a caracterizat el pe fiecare iar mie mi-a spus ca sunt ca Ana Karenina.Nu era neaparat de bine ca asta insemna ca sunt dramatica. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nu-mi amintesc daca si Angelu o fost la intalnirea cu pricina.Tin minte ca au fost Carmelia,Delia pfua si cine mai era?...amezia si batrnetea mea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bogdan e terorizat ca il tot pozez prin tot felul de flori si campuri pe unde mergem.Pe prietenuta mea trebuie sa o racolez la o sedinta foto si pe Angelu am amenintat-o da cred ca fuge de mine.Azi ma simt neinteleasa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu sunt frustrata ca din cauza obiectivului(zic eu desi cred ca fotografa din mine e de vina) portretele nu imi ies atat de faine ca si ale Alinei astfel incat dupa cum bine ati remacat pozez magari,caini,sunt paparazzi cu maicutele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si inevitabil cladiri alea am zis ca nu or s aimi placa si alea se pare ca devin best of-ul meu si printre ale modelul de mine.Asa ca eu il invidiez pe gagicul meu ca el are model feminin ba chiar imi place la pozat.Si printre poze cu lighioane apar si eu macar sa demonstrez ca am fost acolo. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) In noaptea asta sunt total talamba.Cred ca ma pun sa dorm si ma scol de dimi sa lucrez.Activitatea mea din ultima vreme ar fi "frecat menta" ca o inconstienta. Tralalala...a venit primavara,vreau cu role ,vreau sa pozez lighioane si nu mai am chef sa fiu femeie de cariera.Nu in seara asta desi m-am autoarestat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st May 2025 - 01:55 AM |
|