![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
E mortan Alin! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
Despre ce chestii vorbiti voi! Eu as fi mai mult decat bucuroasa dac-as stapani tot ce poate face aparatul meu (pe care si eu, la randul meu, il iubesc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ). (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Cantam la chiatara ,de fapt nu eu ca eu numai o melodie am stiut la perfectie ceva cu "Marea sparge val cu val /Si-mi vorbeste despre tine./am ajuns doar eu la mal/Tu-ai plecat de langa mine/Anii tineri au trecut/s-a ierdut e veci speranta..." si atat mai stiu mai era ceva cu vacanta...daca imi iau o chitara in brate sigur imi reamintesc...
Ei Alina care a fost si e un geniu canta "Sa curga bere pe Brga" asa si eu azi si pe cuvant ca nu am baut nimic... Imi cer scuze pentru comportamentul meu deviant. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kari esti pierduta daca iti place Alin asta vis-a-vis de faza cu dramaticul.Glumesc. Da, tipul are dar de la Dumnezeu si respira talent prin toti porii lui de artist deghizat in calculatorist.Important e ca talentat fiind si cu pasiune pentru arta si-a gasit calea.Si face fain ce face si e fain ca impartaseste si altora din cunostintele lui. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Romanii mi se par foarte, foarte talentati la multe chestii, pur si simplu mai buni nativ la multe chestii decat alte popoare.
Asta apropo si de Alin. M-am indragostit la prima vedere de el! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sa curga, sa curga, de ce nu? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Noapte buna, zuza scumpa ce esti! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
pozele lui Alin sint (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) iar Ari e mortala azi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Kari poza cu albinutza e superba. Mi-a venit sa intind mana s-o dau de pe ecran (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pesca sa stii ca desi Sony e un nume mare la aparatura muzicala la aparate foto au avut niste critici si chiar recall. Eu n-am cu ce ma lauda. Am un Kodak oarecare. Drept e ca nici nu am avut timp sa-mi transform placerea de-a fotografia in hobby, desi iar zic, cred c-as fi bestiala la pozat mancare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ...aproape c-ati simti mirosul mancarii asa fermecate ar fi rezultatele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cleo, stiu ca Sony nu e "nume de renume" in fotografie, dar am spus ca pentru ce am eu nevoie (si anume sa invat) e bun. Si apoi, se pare ca i-au cumparat pe cei de la Minolta si sa speram ca au facut treaba buna. Va mai spun in timp. Mi-am luat si garantie extinsa, pe 4 ani.
Mi-au placut si mie fotografiile lui Alin, si mai era o tipa care mi-a placut, imi scapa numele, dar ma mai uit la poze mai tarziu. Noapte buna gagici. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) P.S. Am gasit si poza la aparatul meu: Sony Alpha 200 Vad ca nu este intre cele "recall". (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) This post has been edited by pescarush: May 7 2008, 03:23 AM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Fetele, ce ati mai vorbitara (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
M-am uitat la poze sunt superbe! Alin chiar ca e artist! Apai am trecut de multe ori pe langa o brazda si nu mi s-a parut nimic deosebit...dar el pana si p-aia te face sa o vezi altfel. Cat despre aparatul meu de foto, am hotarat sa-l iau la puricat...cand? aia nu mai stiu, important e ca am luat decizia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Aha, deci am inceput cursul in aceeasi saptamana cu tatal tau, Ari (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu acum am venit de la curs, si am zis sa va zic doua vorbe. Fi-miu a fost mortal de dimi, ca m-am intrebat de ce am emotii asa de mari? Si i-am zis scurt: ca nu cunosc pe nimeni! Si fetele surpriza!! cunosc doua fete, suntem in total 4 romani la curs! nu degeaba au zis pe aici ca suntem etnia care invatam cel mai mult... Asa ca cu asta m-am calmat! Slava Domnului. Ne-a dat deja tema, avem de facut un proiect, dar suntem 6 la el... Vedem ce o mai fi. Oricum e clar ca nu mere ca pe vreme studentiei, sa ingrasi porcul in ajun... e de citit tot timpul... pupici si desi n-am scris sa stiti ca va citesc! aaaa, si l-am tuns pe catel...radeam ieri de una singura, nu mi-a dat voie sa pun poza fi-miu ca sa nu rada nimeni de el (apropos, Pesca, zile alor tai sa nu cumva sa rada de catel ca iasa rezbel...N-am apucat sa-t raspund la e-mail, sorry, am retinut, venim pe la 7, sambata, sper ca mai vorbim pe vineri cel tarziu) E asa de haios, e total difert de cum il stiam, ca nu mai are par deloc saracul si se vede cat e slba...fi-miu la carat in brate ca-i scapa zgarda de pe gat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) mai are un mot la cap si unul la coada...in rest, aproape zero... Si radeam ca mi-am amintit de filmul acela "E.T." Exact asa e Danny al meu "E.T. phone home..." mai ales cand sta in doua labute, ca i se vad ochii mari si negri Hai ca am zis ca zic doua vorbe si m-am intins... pupici inca o data!! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Fetele va tzuc.
No io nu stiu ce sa ma mai fac...cu mine.Ca is in continuare in stare de ebrietate emotionala...cred ca apropierea zilei mele e de vina. Cateodata ii invidiez pe cei care au nevoie de stimulente sa intre in stari din astea euforice ...la mine e stare naturala. Eu m-as lega de comp numai sa lucrez da NU MAI AM CHEF.Sunt in greva intelectuala.Groaznic! Cred ca trec printr-unul din putinele momente din viata mea in care imi doresc sa fiu sef. Pfua... Kari (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) da ,da bun mascul estem...aratos,artist,destept barbatul ideal ce mai! :)Ssssttt e secretul nostru.Saracul om a ajuns subiect de discutie pe forum de muieri.A avut ghiononul sa dau eu peste el. 3A...vrem pozaaaa !!Ce figura esti! Ma bucur din suflet ca iti place la curs.Si...mi-a fost dor de tine!Ca tu dai culoare locului in care apari. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) No gata la lucru Ariana,la lucru. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Pai eu zic sa nu faci nimic cu tine, decit sa-ti traiesti starea, ca degeaba te straduiesti sa lucrezi daca nu ai chef. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Bucura-te de momentele astea in care simti asa. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Da chiar asa, zice bine Scumpic. Bucura-te de ea, macar o vreme (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Tu iti doresti sa fii sef, crezand ca muncesti mai putin sau ca sa faci ce-ti place? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Merci Ari, (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , mai am de invatat cum sa primesc complimente, m-a bucurat ce ai zis |
|
|
![]()
|
|
Fetele, pupici!
Azi m-am simtit si ma simt cam rau, nu stiu de la ce...am mancat cam aiurea zilele astea, cred ca d-aia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ca am obo de atata gatit, si iar am mancat tot felul de prostiutze... Cam liniste pe aici, ce patirati? Ari cum mai e cu euforia? tot pe culme inalte? Monule, nu mai zici nimic? Kalua, cum e cu camera fetitei? sunt asa curioasa cum o sa iasa. Cleo, nici o pozulica, cu mancare nimic? M-ai invatat prost (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Scumpic, tu ce mai zici? Pesca, gata castelul cu pricina? nu-i faci poza cu aparatul cel nou? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st May 2025 - 02:27 AM |
|