![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
3a pai tu vrei numa prospaturi? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
ia cauta in arhiva (la index ) ca ai ce gati tot anul (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) avem un program cam aiurea, sotul meu mai mult nu-i acasa iar eu cu zana mancam putin si ea e si sclifosita asa ca nu-mi pot da frau liber decat cand vine si omul meu acasa. in alta ordine de idei lasa prostiile si fa-te bine c-o venit si-aici primavara. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) am muncit azi 2 ore in gradina si mai am de lucru dar il astept pe dragutul meu sa mai sape ca pe mine a inceput sa ma doara schinarea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ari cred c-o tine asa pana dupa ziua ei (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) apoi totul reintra in normal. Eu cand am implinit 30 am fost cumplit de trista. am avut multe belele intre 20-30 (cauzate de altii in principal) si aveam senzatia ca mi-a fost furata cea mai frumoasa perioada din viata. Intre timp mi-am revenit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) e frumos si dupa 30, ba chiar e si mai frumos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Ari daca nu prea ai chef de mare lucru inseamna ca esti obosita ai nevoie si de relas asa ca fa-ti timp si pt. asta.
Si eu sunt cam obosita azi si am la treaba da' chef ioc. Tre' sa mergem si noi la Poiana Tapului sa punem prin gradina biensur ca tot al meu sot sapa doar n-o sa sap eu. Cand aude ca tre' sa mergem acolo nu-i vine cand tre' sa sape. Eu plantez ceva legume si ceva verdeturi. Anul asta am fost lenesi alteori mergeam la sfarsitul lui aprilie. Eu pana acu' n-am avut nici o problema cu varsta si eu am 36 in Octombrie fac 37 nus parca nu simt anii astia, la minte sigur nu ar trebui sa fiu probabil mai matura decat sunt. I don' t care daca o arat sau nu. Si m-am bucurat din plin de perioada intre 18 si 30 adica m-am distrat destul. Dupa ce am avut copilul ii spuneam a lui meu sot ce simpla era viata inainte sa avem copilul, multe lucruri s-au complicat, e frumos, a fost greu in primi anii, acum incep altele asa ca nu-i chiar simplu sa fii parinte. This post has been edited by Master of Norules: May 9 2008, 09:56 AM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Fetele va tzuc asa rapid.
Am terminat casa aia cretina (sper sa nu ma sune ala),am fost intr-o scurta vizita la gradi azi...o sa scriu un pci mai spre seara cand sunt mai linistita impresiile. Azi iar sunt imbracata in galben e, e icnredibil ce energie imi da culoarea asta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hashulica eu anul asta 31 fac (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) da...ai dreptate ma simt mult mai ok decat pe la 25 sau 26.As vrea sa opresc timpul aici. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Va pupacesc pe toate...si mi-e dor sa scriu. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
De-abia astept sa ne spui de gradi.
La sfarsitul asta de saptamana vreau sa pozez si eu copilul intr-un camp galben. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Galbenul e culoarea preferata a fiica-mii, dintotdeauna. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Buna fetelor!
3A pai eu alerg, in fiecare zi am drumuri de facut.Luni am fost la dentist si m-a chinuit cam tare, nu-mi mai ardea de nimic nici atunci si nici a doua zi, marti la spital sa fac analize (sint bine dar trebuie sa fac transaminazele lunar), miercuri la aia de la cablu ca nu mai scapam de ei, m-am inscris la alta companie si aia vechi nu imi inchideau contractul, apoi la banci ca tot imi deschid conturi si imi fac carduri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) prin toate partile, cumparaturi (mincare)....Astea fiind drumurile si ocupatiile, ziceam sa nu va mai plictisesc cu ele, sa spun cind e ceva mai frumos. Seara vin obosita de pe drumuri si stau la taclale cu iubi meu care abia se trezeste fiindca e pe alte meridiane, citesc pe aici in fiecare zi, va urmaresc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Ah si mie imi place galbenul, zice ca ne stimuleaza intelectul. Tuna si fulgera, cred ca iar o sa inceapa sa ploua, bine ca am ajuns acasa. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Ari stiu ca faci 31. Anul trecut insa stiu ca erai si tu trista sau foarte emotionata de varsta care se rotunjeste. deci anul asta nu mai ai motiv de intristare, gata! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
De ce e casa cretina? ea sau clientii? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Apropo de gradi, miercuri am iesit cu un coleg la plimbare si avem campusul universitatii McGill la o strada. E superb. Spatii verzi, cladiri foarte frumoase dau un aer foarte ...universitar (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Era insa si-un grup de copii de cresa, aveau toti veste de fas de aceeasi culoare si erau legati de ele sa nu se imprastie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Tare erau dragalasi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kari inseamna ca in galben zugraviti camera cu pricina (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nuuuu, galben avem in sufragerie. Galbenul i-a placut dintotdeauna la haine, la accesorii.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Cleo, sa stii ca mi-am printat deja cateva retete cu mancare, cu tot cu poze (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Lenea mea a fost de vina, evident, dar stii tu ca e mai usor sa arunci pisica la altul (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Aha, asa e, doar cu copchilul e altfel la mancare. Mi-am pregatit ingrediente pentru savarine, dar cred ca weekendul urmator, ca weekendul asta ma duc la Pesca (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Si eu mor de dragul galbenului, de fapt in ultima vreme am dat-o pe orange. A devenit culoarea mea preferata! Da, asa am fost si eu...anii 25-30 au fost destul de aiurea...stres mult, agitatie. Dupa 30 am inceput sa iau decizii si sa actionez. Acum ma simt ca o studenta cu riduri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Suntem nascute in acelasi an, Monule. Ei, Scumpic, pai viata mai are si din astea, si e bine sa le zici, ca asa noi mai iti plangem nitel de mila, mai nitel suport. Sper ca nu e ceva grav de trebe sa faci analizele alea lunar! E greu cu iubi la distanta... Ari, bine ca ai terminat casuta!! Ai scapat de o grija. Fetele, vorbim mai pe seara, ca fug la joaba. Sa aveti o zi buna Pupici |
|
|
![]()
|
|
vad ca sintem aceeasi generatie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cel putin cu Norulet
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Ia te uita ce coincidenta 3A si Cleo, nus de ce tu 3A si Pesca imi pareati dupa scris un pic mai mari decat mine, aveam asa un wrong feeling in ce te priveste 3A, Pesca nus ce varsta are, oricum nu conteaza, ce vroiam sa zic ca 3A nus mi-ai facut o impresie tare buna si am ramas cu ea, de la prima interactiune.
Pe Cleolica o iubesc pt. retetele de prajituri pe care le pune, avem o pasiune comuna prajiturile si mai avem o asemanare si eu sunt pofticioasa rau. Eu sunt in '71 nascuta si nici mie nu mi-a pierit inca pofta de invatat doar ca mie imi trebe sa am o motivatie ca sa invat sau sa ma intereseze ceva, daca n-am ma las pe tanjala. Am mai zis si la bar aseara am fost la aerobic si ne-a frecat instructorul de ne-a rupt azi sunt tare obosita. ne zice cele care vin pt. prima data sa o ia mai usor (eu am fost la alta sala care era mai departe si am revenit unde ma duceam inainte ca e mai aproape si mai fain) si l-am intrebat asta-i antrenament asa ca sa nu ne mai putem ridica de pe scaun. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu am febra musculara safe to God, cred ca rolele sunt de vina. This post has been edited by Master of Norules: May 9 2008, 04:04 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 08:44 PM |
|