![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Ari, azi m-am gandit la tine, ca am avut eu euforie, habar n-am de unde!
Asa ca azi am avut logoree, cred ca a avut efect complimentul tau, Ari! Si o tin asa de azi dimi! Asa care va sa zica, Monule, deci prima impresie a fost buna, apoi norocul meu ca a ramas asa! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Atat timp cat te uiti in ochii mei si-mi spui ca e numai de la ce am scris si nu din poze (riduri, etc) te cred pe cuvant! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eh, experienta...si-a spus cuvantul probabil (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Aaaa, hai ca stiu de unde vine diferenta! Casnicia bate-o vina! Ne-a maturizat inainte vreme (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ca si eu si Pesca ne-am casatorit inaintea ta. Pai inseamna ca suntem gasca mare, ca si Pesca e in acelasi an cu mine, deci... Da, si eu sunt moarta dupa retetele lui Cleo, dar mai ales m-a topit cu exprimarile de poveste: "ingredientele se lasa la imprietenit" si cum sunt cate unii indragostiti si fac prajituri. Kalua imi place la clubul Monti, are acolo o "mana de fier"! Am vazut ca si Pesca "trage de urechi" daca e cazul. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si ca sa mai dau vina nitel pe altii: d-aia nu intru eu acolo, ca mi-e frica de ele (ca se prind ca n-am citit cartea) Apropos de chestia asta, mereu cand mi-e lene de invatat sau citit, rad ca prostul de ce-mi aduc aminte: am citit o carte de benzi desenate cand eram mica, cu o maimutica, Cocofifi, care era o puturasa si se tot chinuia sa descopere metode de invatat fara efort, cum ar fi: dormitul pe teancul de carti, mancatul cartii la propriu cu miere, evident si rezolvarea problemelor cu mancat de covrigi si oua de ciocolata, tot la propriu! Asa sunt si eu cateodata! Noruletz, daca n-ai febra musculara, inseamna ca ai ceva conditie fizica. Si nu stiu de ce te miri...Ai uitat weekendurile la skiat? e clar ca aia e tot miscare. E fain sa faci miscare regulat! Tine-o tot asa! Am zis ca o sa ma duc si eu o data pe saptamana la piscina, dar pana pun in aplicare mai trece ceva vreme.... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) si sa aveti un weekend super, mai intru eu nitel pe aici, chiar daca ma duc la Pesca (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Fetele va pusilesc.
Intentionam sa scriu aseara dar m-am lasat biruita de motzaiala si lacrimi cauzate de "Dansezi pentru tine" .(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pana la urma oricat de comericial e caracterul ei acele povesti de viata si efortul tuturor este impresionant. A fost targul de carti Gaudeamus...plasat intr-un cort in draga noastra Piata Unirii.Imi povestise un coleg cu mult entuziasm de targ. M-am lasat terorizat de un prieten sa gandim o amenajare de birouri unde dupa mine incapeau 6 oameni iar el avea ca obiectiv introducerea a 11 persoane acolo spre disperarea mea... Intr-un final am dimensionat totul in asa fel incat sa incapa 9 si l-am trimis cu schitele in brate si cu sarcina de a masura tot ce am desenat eu acolo.Nu vreau sa ne apucam si de mobilarea detaliata si sa constatam dupa ca am facut biruri pentru oameni ce trebuie sa nu depaseasca 50 de kilograme. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dupa cate un episod de genul asta cand omul sta langa mine si pentru ca ii e greu sa realizeze anumite dimensiuni tot mut eu pe comp mobilier sau geamuri...sunt epuizata efectiv.Asa ca am fugit la tagr cu speranta ca o sa imi mai relaxez creirerul si ochiul printre carti. Targul...o mare dezamagire.Mi-am reamintit ca nu imi plac corturile si nici prelatele tensionate.La Londra nu am fost impresionata de Q2 locul unde se tin marele evenimente si care din punct de vedere al tehnicii e o realizare remarcabila. Ca sa fiu totusi multumita mi-am luat Isabell Allende -Eva luna (desi in ultima vreme nu am mai avut asa timp de citit) si...un audiobook "Jurnalul unei fete greu de multumit" de Jeni Acterian in lectura Irinei Petrescu.L-am ales atrasa de titlu si de Irina.Despre Jeni Acterian spre rusinea mea nu stiam nimic...nici macar faptul ca e de-a noastra. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) M-am gandit la tine Kari...tu mi-ai recomdat audiobookurile.Abia asteptam sa ajung in masina.Am redescoperit placea din copilarie pentru teatrul radiofonic si placile de la pickup (sper ca asa se scrie).Am multe multe placi cu pvesti si teatru radiofonic de pe vremea aceea. Si uite cum tot condusul se transforma intr-o experienta deosebita.Vocea Irinei in povestea asta nu imi place...insa Jeni descoperita in cele 10 minute in drumul spre casa ...e interesanta desi are un nume de tanti grasa de la bloc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) La un semnafor am citit pe coperta cd-uriulor asta: "Sunt profund nemultumita de mine de la o vreme. Am incercat sa fac abstractie de gandurile care imi rasar in creier din ce in ce mai obsedant, dar nu serveste la nimic. Ar fi poate mai bine sa nu ma ascund de mine insami si sa privesc in fata lucrurile. Spun ca ar fi bine cu toate ca stiu precis ca n-are sa fie bine. Dimpotriva. Dar nu e genul meu sa refulez. Pe scurt, incep sa am impresia ca sunt pe cale de a disparea inainte de a fi existat." (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si abia astept sa ma cufund iar in lumea cititului.Incet incet imi revin si cu lucrul. Azi iar e zi de umblat prin satucurile de pe langa Timi unde am de masurat o casuta,de pus in ordine actele pentru intabularea alteia desi nu e treaba mea dar beneficiara e o tanti deosebita si de fiecare data merg cu drag la ea pentru ca e o lectie de bunatate si bun simt.As vrea sa lucrez doar cu astfel de oameni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si sper ca printre toate chestiutele astea ce tin de munci sa mai fur niste poze. Tot ieri mi-au venit vreo 3 carti si un album toate de fotografie.Albumul e asa pe sufletul meu...Cartile ...trebuie s aimi fac timp sa le citesc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) E cadoul meu pentru mine de ziua mea. Gradi...mi-e greu sa scriu. Hotararea de a merge in vizita la gradi am luat-o brusc la semafor cand in loc sa fac stanga pentru birou am facut dreapta tinta spre gradinita. Golul in stomac l-am simtit din momentul in care am ajuns pe strada mea,locul meu de parcare... Pe usa de la intrare tronau doua afise:unul vechi si udat de ploaie si altul nou plasticat anunta inscrieri la scoala si reflecta efortul invatatorilor de a-si strange copii pentru clasa I. Asta e o alta drama a invatamantului.Cum numarul de copii este tot mai mic posturile lor sunt mare pericol.Am trecut si eu prin emotii de genul asta.E trist... Mirosul familiar...copiii ce mi-au sarit in brate.Erau din pacate ai colegei mele.Pe copilasii mei i-am regasit retrasi si timizi. Fata care e in locul meu e moale si rece si din pacate asta se reflecta asupra celor mici.Iar diferenta asta am simtit-o abia ieri facand o comparatie intre copiii educatoarei care ii pupa si isi revarsa afectiunea asupra lor si celelalte care sunt doar...la catedra ca atitudine. Acum imi dau seama ca de emotionata ce am fost am uitatsa ma duc un pic si in gradina care era locul meu preferat in zilele cu soare cand faceam acolo lectiile. I-am multumit lui Dumnezeu si ii multumesc in cotinuare ca mi-a sansa sa pot alege in viata asta. Iertati-ma ca nu am scris punctual si dedicat fiecareia dintre voi.Dar am avut atatanevoie...sa-mi pun gandurile in ordine! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Ce fain ca te-ai dus la gradi, de multe ori bine sa-ti asculti impulsurile.
Am auzit si eu de targul de carte de la Timisoara si ma gandeam ca o fii fain, cred ca pt. asa ceva ar trebui un spatiu mai fain, nu un cort mare. Cine il organizeaza probabil a vrut un spatiu mare (cateodata castiga comercialul) dar la noi se pun corturi la targurile de haine, cel de carte se desfasoara in aula universitatii Transilvania. Neaparat sa faci poze, asta e unul din lucrurile care ne incanta sufletul. Si mie imi plac pozele ardeleanului a lot am uitat sa spun si tot vroiam sa spun. Acum 2 zile am vazut 2 curcubee unul mai pronuntat si celalalt mai sters si n-aveam pozarul la mine le-as fii tras o poza ca erau atat de frumoase, eu sunt tare entuziasmata cand vad curcubeul. 3A e numai dupa scris impresia ca sunteti mai mari ca mine, eu inca undeva in niste colturi am ramas copil si imi chiar place lucrul asta. Deci spuneam ca nu sunt suficient de matura pt. varsta care o am si asta cateodata se reflecta in atitudine, da' mie cum nu prea imi pasa de ce zice lumea nu ma deranjeaza. Acum m-am mirat si eu ca n-am facut febra musculara pt. ca ora de aerobic a fost foarte strong. Ski-ul e ceva efort da' eu cum eram obisnuita de la aerobic nu oboseam si nici febra nu faceam dupa ski. Mie imi da un oarecare echilibru sportul adica de copil mi-a placut sa fac sport, eu am fost cam rebela asa de felul meu si cand ma certam cu mama, apoi ma duceam la tenis(jucam la perete daca n-aveam cu cine juca) sa-mi treaca dracii. Si acu' daca trag vreun show cu al meu sot, o tulesc cu rolele si il las sa se certe singur (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Cand ma intorc ne-a trecut la amandoi. Du-te la piscina e atata de fain sa inoti si eu tot vreau sa merg la piscina da' vara mai mergem la lac la Sf. Ana sau undeva unde putem face si baie. This post has been edited by Master of Norules: May 10 2008, 08:23 AM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Sun faine curcubeele, Noruletz!
Eu cele mai multe le-am vazut la Niagara! Dar tot mai faine sunt cele care te surpind si dupa o vrem urata, le vezi rasarind! Am si eu coltul meu de copilas, si probabil ca el contrasteaza destul de tare cu ce par...ca lumea e destul de suprinsa cand apare si copilul (aici sa mai zica Pesca, ce se vede din afara, ca eu is subiectiva)... Sa va spun un secret: eu am fost mare jucatoare de fotbal in fata blocului pana la varsta de 18 ani...Alte fete se plimbau cu baietii, si eu ii cotonogeam la fotbal (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cand am inceput facultatea, mi-am dat seama ca-s "don'soara" si nu mai aveam cum sa joc fotbal, dar am zis, las' ca oi avea eu puradei si joc in familie... Din pacate n-am avut bafta asta, dar uite ca am ajuns in Canada, si aici sunt mult mai deschisi la fotbaliste de ocazii, chiar romanii avand unele dintre fete fotbaliste, si asa ca am jucat aici de cateva ori in echipe de copii parinti! Asta face parte din vise implinite, care nu credeam sa le mai vaz vreodata... Hihihihii, si cel mai tare a fost cand am jucat cu niste canadieni pustani cu vreo 12 ani mai mici ca mine si care dupa o juma dde ora gafaiau de mama mama si eu mai vroiam sa joc! Asa-i cu piscina, si eu am tanjit enorm dupa piscina, si acum sunt de rasul curcilor...o am in bloc, gratis si nu ma duc...ma duc, macar o data pe saptamana daca ajung si tot o sa ma declar multumita! Va tin la curent! Ari, cum e cu gandurile? s-au mai asezat? mie imi place mereu sa le citesc, ca doar asa m-am aciuat pe aici (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Cat despre gradi, asa-i conteaza enorm educatoarea! Dar vezi si tu partea plina, gandeste-te ca poate are alte calitati, zic si eu...ca sa nu te mai macini asa...ca doar stii ca erau puiutzii tai! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Fetele va pup asa in graba.Si imi cer scuze pentru modul in care am sa scriu.
Cred ca e o perioada in care sunt...tehnica. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Weekendul asta am fost dependenta de munca...uite ca habar nu am care e termenul ala trendy care defineste starea asta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ziua de sambata a inceput cu achizitionarea unor papucei galbeni,alergat dupa rovinieta si spre locatiile in cauza.Binenteles ca nu am atins toate punctele pe care mi le-am propus.De fotografii nici gand... In schimb weekendul asta m-a determinat sa imi schimb atitudinea fata de lumea medicala in special fata de asistente si infirmiere fata de care aveam o parerea preconceputa.Am bucuria de a-i face proiectul unei tanti asistente care a avut grija de tati meu cat a fost in spital.A incurajat-o si pe mama mult si am o multumire sufleteasca in momentul asta ca pot sa fac si eu ceva pentru ea si sper ca proiectelul casei ei sa iasa ok si sa fie pe sufletul acstei persoane deosebite.Am ramas asa ...impresionata si de ea si de sotul ei. O alta tanti pe care am intalnit-o tot weekendul asta e infirmiera la maxilo-faciale lucreaza...si din nou aceeasi parere buna o am si despre dansa. De ce imi place uneori sa fiu arhitect? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ca intalnesc oameni faini. Duminica mi-a venit sa ii strang in schimb pe unii de gat...sper din tot sufletul ca nici ei nu m-au placut altfel ma voi vedea nevoita sa inventez povesti ca sa ma lase in pace. Zilele urmatoare vin iar cu tunete si fulgere pentru ca aventura mea cu Primaria din Timisoara continua...aceeasi casa pentru care m-am plimbat acum o luna...Subiectul ma enerveaza la maxim pentru ca aia isi bat joc de noi pe banii nostrii....functionarii publici...bleacs...ii declar din nou cea mai scarboasa categorie. Bun...mi-am spus refularile desi ma apuca durerile de stomac numai cand ma gandesc la povestea asta. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Ari sint sigura ca o sa iasa fainuta casa, ca tare bine e cind lucrezi cu si pentru oameni care iti plac, atunci chiar ca iese bine treaba.
Asistentele cred ca sint si ele ca toti oamenii, unele mai bune, altele mai indiferente fata de pacienti, dar si la ele conteaza cum le pica omul, cum se inteleg cu el, daca pacientul e pe placul lor, se poarta foarte bine si chiar nu trebuie sa le dai nimic, daca nu, poti sa le dai orice ca tot urit se poarta.Am cunoscut atitea asistente si doctori de zece ani incoace de cind tot am probleme, incit am ajuns sa-mi dau seama de la prima ochire cu cine am de-a face si cum sa ma port cu fiecare.Si cu functionarii publici e la fel. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu azi am fost iar la dentist si, dupa ce am stat toata ziua cu frica in sin, cind am ajuns acolo a durat doar cinci minute, doar mi-a facut o proba si gata, eram asa vesela pe drumul spre casa! |
|
|
![]()
|
|
Scumpic te pusilesc si iti doresc multa sanatate.
Vezi ca nu e asa greu cu dentistul? Trupa mai mare de imbecili ,nesimtiti,spagari si tot ce vrei, ca la serviciul de urbanism din primaria din Timi nu cred ca mai gasesti undeva.E incredibil cum vezi ca trateaza sub nasul tau si pe tine te sfideaza si scopul lor principal e sa puna bete in roate.Iar eu ca persoana fizica autorizata platesc un sfert din castig impozit. Pai nu e mi usor sa stau cu picioarele in sus si sa ma las intretinuta de mascul?La ce naiba atata cariera,batai de cap...!? Le invidiez pe prostituate...alea macar nu platesc statului.Mai primesc cate o amenda doua si ce fain de ele! Imagineaza-ti ca am sunat la Ordinul Arhitectilor, organizatie care teoretic ar trebui sa ne protejeze si aia dau si ei din umeri neputinciosi spunand ca se lovesc de aceeasi situatie si intr-adevar nu mint.Ori mi se pare de neconceput...sunt momente in care mi-e scarba de tara asta,ma gandesc cum mi-e rusine cand ies afara din tara sa recunosc faptul ca sunt romanca.Pfua incep sa ma enervez... Nah ca m-am aprins...nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa reactionez prin primarie....ca sa tac si sa ii pup in fund pe aia chiar nu pot.Sunt nu revoltata ci EXTREM de revoltata.Si ma enerveaza faptul ca nu am sange sa ma iau sa ma duc cat vad cu ochii si sa fac pipi pe tara asta de imbecili. |
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gata sunt din nou zen azi.
E frumos afara,am chef de lucru , va pup pe toate si va doresc o zi-seara buna. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Intru si eu pe fuga sa te tzuc, sa iti spun ca de fiecare data cand vad poze facute de tine imi vine sa imi cumpar si io aparat profi si sa ma apuc de calatorit desi nu e una din pasiunile mele....si sa scriu aici negru pe alb ca sa nu mai pot da inapoi ca MUSAI tre sa o punem de-o intalneala cat de curand (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ari (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Sa stii ca nu numai in tara e asa, stai si pe-aici la anumite institutii unde lucreaza bugetari si astepti si esti la mana unuia. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Bugetarii astia nu pot fi dati afara, nu le poti face nimic, nici nu le e impozat salariul, fac ce si cum cred ei de cuviinta. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 08:49 PM |
|