![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Va pup si imi cer scuze pentru iesirile de ieri.
Ultimele news-uri vis-a-vis de tati meu.E total cucerit de curs. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nu lipseste deloc el care la inceput facea scandal.E superconstincios si sta ore in sir in fata compului. Nu acelasi lucru pot sa il spun eu despre cursul de fotografie.Am devenit f selectiva cu informatia pe care o culeg in fiecare zi si nu mai am rabdare sa imi zgarie urechile chestiute care nu ma intereseaza. Partea cu developat de filme,caracteristice chimice ale filmului sau tot felul de retete de developat ...nu ma prea intereseaza. Cred ca imi doream altfel cursul. Un alt amanunt amuzant e ca unul din prietenii nostrii cu care am fost la Viena a luat si el microbul fotografiei si si-a cumparat azi ....aparat ca si al meu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Prietena lui o scumpete si o dulceata de fata mi-a spus azi "Nu a fost de ajuns ca l-ai molipsit pe prietenul tau!Trebuia si pe al meu?" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A spus-o sub forma de gluma evident. Cred ca as putea sa le cer comision celor de la Nikon. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Adevarul e ca aparatul e jos palaria.Sunt tare tare happy cu el chiar daca a fost o caruta de bani si la inceput m-a cam durut sufletul Peelingul a fost o investitie proasta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) monstrulica de D80 nu. Acm pentru duminica pun la cale o iesire la gratar sau undeva tot asa cu oamenii care mi-s dragi mie asa ca de ziua mea.Si sperrrr sa fac multee poze.si mai sper ca au inflorit macii.De ziua mea infloresc macii si e asa frumos!Mi-s dragi macii de mai.cei cei mai dragi din lume. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si...azi a fost bine.Am avut spor. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Ari, nu prea m-am prins initial care erau "iesirile" tale (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ...
Pai daca astea sunt iesiri, chiar n-ai de ce sa-ti faci probleme! Aia de la Primarie se sperie de afront si i mai misca nitel si amenintarile...in afara de spaga evident. Am vazut aparatul lui Pesca, fain tare! Al meu e un hibrid, face el si minuni mai mititele, dar habar n-am care. Eu sunt sleita de cursul asta, si in afara de asta am si o perioada grea la servici! Am ramas singura, eu cu seful mare! I-a apucat pe toti concediul.... Musai niste poze la maci! sunt florile mele de camp preferate! In sfarsit a dat in floare si liliacul pe aici. Distractie placuta la gratar si poze faine! Dar mai pove noi pana atunci (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Te pup 3A.
Pai nah m-or apucat indignarile.Si ma enerveaza ca vrei sa faci un lucru ok si altii isi bat joc de toata treaba asta. Ca sa nu mai vorbesc de clientii care efectiv nu pricep ca la un moment dat nu mai depinde de tine totul. Am o stare proasta.Am o saptamana incarcata cu multe intalniri si facut legaturi intre clienti si topograf si geotehnician si daca unu nu raspunde la tel lumea suna la mine ca eu de obicei raspuns si...m-am cam saturat. Si desi le explic toate etapele unui proiect calm si cu rabdare si ca la prosti ma trezesc ca la final tot sunt unii care au nelamuriri sau ma suna a doua zi....(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Pupici fetele, am si eu tolba plina, si ziceam sa o desert aici la voi (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Dar intai pentru Ari, Ari, sper ca te-ai mai relaxat in weekendul asta, asteptam pozulici (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Imi dau seama ca e foarte frustrant sa vrei sa iasa totul bine si ailalti sa nu priceapa asta, parca ai vorbi la pereti... In general e foarte greu sa lucrezi cu oamenii, mai ales ca sunt din diverse "medii profesionale" si fiecare vede lucrurile diferit, si nu-s nici deschisi la alte opinii... Despre telefoane, de ce trebuie sa raspunzi doar tu? esti singura in birou? E enervant uneori sa raspunzi doar tu la telefoane. Am avut si eu o peioada d-asta pentru ca singurul tel. din birou era pe biroul meu, asa ca dupa o vreme l-am mutat pe un birou neutru la mijloc, si tot imi venea sa sar eu prima sa raspund, ca barbatii erau lenosi rau, faceau pe concentratii....si am inceput sa ma invat sa numar pana la 10, si au mai raspuns si ei la tel. culmea era ca nici nu erau telefoanele pentru mine decat in proportie de 10%. La tine cum e? poti sa mai eviti cumva sa raspunzi doar tu? Sau e vorba de omanei din alte birouri? Si acum sa desert tolba: Sa vedeti faza simpatica, ieri m-a invitat dr. la care fac acupunctura sa ma duc la o seara de dans, ea fiind chinezoaica. Dar cica sa-mi pun o fusta pe mine, adica nu blugi, sa ma imbrac "clasic" Eu in sinea mea, mi-am zis ca imi asum riscul, nu puteam sa intreb prea multe, ori fi numai chinezi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) or fi toti peste 50 de ani, devarsta ei, dar zic nu conteaza, e dans si e pentru "singles" Si ma imbrac eu frumusel cu o rochita eleganta, care nu putea fi decat "made in Romania" evident (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Singura chestie era ca rochia era nitel cam decoltata, si aveam ceva emotii sa nu ies din peisaj. Ajungem acolo, si ce sa vezi? era organizat intr-o sala de mese la un bar de restaurant un fel de "disco" MAi fetelor, am ramas TOTAL surprinsa. Toti erau peste 50 de ani, toate femeile erau elegante si cu decolteuri, cam asa cum mergeam noi la party in Romania, DAR pe aici e prima data cand vad asa tinute. Si toti dansau de rupeau! Muzica a fost excelenta, ma gandeam sa nu fie numai muzica anilor 80 si sa ma plictisesc. Da' de unde! A pus DJ-ul de toate pentru toti, si salsa si Merengae (cred ca asa se scrie) si arabeasca a pus o melodie, si mai moderne cu Shakira si alte cele. Asa ca in concluzie am dansat de am rupt, vre 3 ore. Si ma gandeam cu nostalgie, ca mi-ar place sa imbatranesc si eu asa. Cat contrast fata de batranii nostri din Ro, unde auzi "mamaie, te cauta moartea pe acasa si tu umbli pe strazi?!" Pentru Cleo, sa stii ca n-am gatit nimic...dar cand gatesc dau de stire (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Si m-am prins de ce m-am oprit, fac mai rau ca ai mici, nu am fost incantata de friptura de miel, si am "clacat" dar acum ca m-am prins o sa trec peste moment. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Si io va pusilesc...si ascultand ce povestiti cvoi fetele mele dragi adoptate de alte melaguri parca simt asa niste fluturasi in stomac...de atatea ori mi s-a spus ca m-am nascut in locul nepotrivit!
Am decis...relatia mea de iubire cu timisoara e unoeri toxica. :)Dar asa sunt marile iubiri...toxice. 3A la birou e altceva. Cand vine vorba de lucrarile mele particulare,micile mele proiectele eu ca arhitect sunt in primul flanc.Eu dau prima data nas in nas cu beneficiarii si tot eu fac legatura cu ceilati colaboratori respectiv topograf,geotehnician,structurist si cand e nevoie inginer de sanitare si electrice.Deci eu centrez si tot eu dau cu capul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Parintii mei se amuza cand explic oamenilor ce inseamna un proiect.Rabdarea de la gradi mi se transfera oarecum si aici.Imi doresc sa inteleaga ce inseamna fiecare etapa si care e rolul fiecarui colaborator. Dar deh...cand eastia nu raspund normal ca la mine suna ca doar eu i-am recomandat. Am avut un weekend frumos cu mai multe capuri de maci,mici la gratar,petrecut duminica aceasta cu oameni dragi mie si asta e unul din cele mai importante lucruri....si demnonstrat veleiltati de gospodina (am dar sunt in stare latenta). (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pozele or sa vina.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Intre timp stabilesc cu mama planul de bataie pentru sarbatorit ziua la birou cu ai mei colegi.Sper sa fie o saptamana frumoasa. Va pup. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Ooo, 3A ce frumoasa seara ai avut! Ma bucur ca te-ai simtit asa bine.
Asa imi plac si mie batrineii de pe acolo, arata bine, femeile sint machiate, aranjate, danseaza si se simt ca la 20 de ani. Ariana te pup si pe tine Pesca, n-am mai vorbit de mult. Eu tocmai am venit de la intilnirea cu fetele, ne-am simtit foarte bine. |
|
|
![]()
|
|
dtalii, detalii, Scumpic (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Ari, nici o grija, ca au si ei chesti care ma scot din sarite, sa te fereasca Al de Sus sa n-ai job, ca e nasol tare, e chestia aia de "maturitate" te descurci singurel, nu poate nimeni sa te ajute ca fiecare le are pe ale lui. Prietenii cu suportul moral. E alta atmosfera acolo intre prieteni, asa ca fiecare cu bune si rele. Referitor la ce faci tu, aici au nume specific se cheama PRoject manager. E tare nasol sa fii la mijloc, dar cred ca te vei obisnui cu timpul pentru ca-ti plac oamenii;) Secretul e sa nu pui la suflet, si cred ca aia e cel mai greu pentru tine. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scumpic, te pup si eu, asa pe fuga. Si pe toate fetele de-aici. Am vazut si pozele de la intalnire, va invidiez (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Detalii: ne-am intilnit la metrou toate patru, am mai stat sa vedem daca vine si Chinte, dar n-a aparut, (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) apoi ne-am dus la Valea regilor.Am stat noi putin si nu ne simteam prea bine (eram stresate de porumbei) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) asa ca...am fugit de acolo.Ne-am mutat la Chocolat unde nu am gasit loc afara ca era terasa plina.Am luat limonada si prajituri si am vorbiiiitt de toate, am ris, ne-am simtit foarte bine.Bineinteles ca am mai fi vorbit muuult timp, dar era deja tirziu, eh poate data viitoare. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Se vede ca v-ati distrat bine, am vazut pozele!
Hai mai Pesca, nu mai fi asa suparata, ca om ajunge noi si in Ro, si poate se mai vad fetele si atunci (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) LE luam la rand, Timisoara, BRasov, Craiova, Bucuresti, Constanta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 10:15 AM |
|